üttekiler, gerçek osmanlı torunudur; üç beş yıl önce birçoğuyla röportaj yapılıp bir program yayımlanmıştı. türkçe dahi bilmiyorlar. osmanlı hanedanıdır kendileri. alttakiler, kimlerin torunu ben de bilmiyorum. 😂😂😂😂
Osmanlı torunları, amerika ve avrupa' daki akrabalarınızla görüşüyor musunuz? fotolu?
Osmanlı Devletinin padişahlarını tehdit eden suikast girişiminde bulunan liderler olduğu için ki bu lideri herkes bilir..
Adamlar can güvenliği olmadığı için çocuklarını yabancı ülkelere gönderiler..
Aşağıdaki foto dakilerde Fethullahcilar Nasıl CHP kadın kollarina uye olup LGBT yürüyüşünde baş örtüsü takip kendilerini Akp li gösterdikleri gibi bunlar da Osmanlı'yi ile sanırım dalga amaçlı çekilen bir fotoğraf.
ne alaka l*n , osmanlı torunlarıyız diye bunların benzerleri akp mitinglerinde boy göstermiyor mu? keza senn c. başkanın da her iki cümlede bir yineliyor bunu.
senin kafan mı almıyor? bu fotodaki gibi sayısız insan osmanlı torunuyuz diye dolanmıyor mu, akpliler kendilerine bunu slogan yapmadı mı? kendilerini öyle görmüyor mu liderleriniz de dahil?
oğlum sen niye alakasız cevaplar veriyorsun. neyden bahsediyorum ben! o diyenler aslında osmanlı torunu falan değil, diyoruz. üstteki fotoda hepsi. çoğunun ilk ismi yabancı. ne tip ne de düşünce tarzı olarak osmanlı torunlarının yakınından geçemiyorsunuz.
En İyi Cevaplar