Senin zihniyetinde bir ariza var bir kere. Biz osmanli torunuyuz derken hanedanin torunu oldugumuzu soylemiyoruz. Osmanli devleti halkinin cocuklariyiz. Yarin bu devlet yikilsa turkiye cumhuriyeti devletinin torunlariyiz diyecegiz hic bir zaman nerden geldigimizi unutmayacagiz seni yunan torunu
Ya bana kelime oyunu yapma allah askina. Tarih ogretmeniyim ben su anda turist rehberiyim nickten de anlasildigi gibi. Ufkunun genislemesi icin halil inalcik kitaplarini veya talha uğurluel belgesellerini youtube tan acip okuyabilirsin. Cahil her zaman cok bildigini dusunur iste. Ac biraz bak arastir sonra atalarin hakkinda boyle konustugun icin utan kendinden
Taht için öz kardeşini katleden, devşirmeleri saraya hapsedip 'aileleri bu çocukları elleriyle teslim etti' diyerek kendi kültürünü zorla empoze eden, başka ülkelerden kadınları getirerek hareminde rızaları dışından tutarak 'kendi istekleriyle geldiler' diyen bir kültürün torunu değilim ben. Osmanlıyı da bu yüzden sevmem.
Osmanlı torunuyum osmanlı ailesi asimile edilmek için ülkeden gönderilmiştir ama bu bizim osmanlı torunu olmamızı engellemez biz vatan olarak osmanlıyı benimsedik !
İslam birliği ve kardeşliği kuruntudur. Dinin baş unsur olduğu çağlarda bile gerçekleşmemiştir. Bundan sonra, araya bu kadar ihanet ve düşmanlık girdikten sonra asla gerçekleşmeyecektir. Gerçekleşecek olan birlik İslam Birliği değil, Adalar Denizinden Altayların ötesine kadar Türk Birliği olacaktır.