Yolda giderken ve benzeri bir yerde hiç bir kız laf attı mı size? Özellikle erkeklere soruyorum. Oldu ise nasıl oldu, ne hissettiniz? Genelde erkekler yapar bunu ama devir değişti.
Cevabın nedir?
2 kere oldu ilki 4 yıl önce falandı şişman bir kızdı yanımdan geçerken popoma vurmuştu hala komik gelir bana :D
ikincisi ise geçen yıl sevgilimle kızılayda gezerken iki kız yanımızdan geçiyordu onlar laf attı hatta kız arkadaşım kavga çıkartıcaktı tutmuştum
şimdi ne sevgilim nede laf atanım var :D04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha neyms laf atanla sevgili doğru orantili :D popona vuran kıza bende güldüm ya manyak midir nedir :D
Soran+1 yılKardesn filan sandilarsa :D
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBir kız bana dağına kar olayım dedi.
13 Yorumla
Soran+1 yılOha yaaa :D sen ne tepki verdn :D
- +1 yıl
Dağlarım güneşli, erirsin dedim.
Soran+1 yılAhaha kalmıştır kesin orda :) iyi demissn :)
evet bugün alman 30-40 yaslarinda kadin otobüse binerken herkezin önünde bagirdi biz inerken kenara cekliceceksin dedi ve beni itti iki kez aslinda itmekten cok dövüyormus gibi itti. herkez bana bakti otobüse binemedim onun yüzünden coktan gitmisti.
o an aglayamadim icten aglamak daha fena uff11 Yorumla
Soran+1 yılHay Allahm ya bir de boylelere yer verin derler :@ üzülme kuzum o onun dengeszlgi
+1 yılBen bir erkeğe atmıştm :D
05 Yorumla
Soran+1 yılOf kızım ya niye yaptn çok mu yakışıklı nerden geldi o cesaret :D
- +1 yıl
Ya dalga geçmek için :D
Soran+1 yılDikkat et ha o da bir karşılık verirse yandn :))
- +1 yıl
Off çok tatlısn demiştm sonra o da sen de dedi tanıştk :D Öyle bir günlk bişeydi :D
Soran+1 yılTanistin bide çok iyi ya haha :))))
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
39Cevap
+1 yılBana kizlar erkeklerden daha cok laf atiyor ozellikle sosyal aglarda kizlardan daha cok teklif aliyorum erkekler okadar etmiyor😂😂
23 Yorumla
Soran+1 yılHahaha kuzum ya :))
- +1 yıl
yüzüme karşı atan olmadı ama arkamdan gizlice çocuk çok yakışıklıymış azcık daha duralım felan diyenler olmuş arkadaşlarım duymuş :D
bir de tam ben arkamı döndüğüm de bana bakıp hallenenler oluyomuş onu da arkadaşım söyledi, niye önüm dönükken yapmıyorsunuz yaa niyee :/
ben hiç laf atamam ama sadece bakarım mön mön. o da kız bakmıyorken :$ o bakarken bende bişey yapamam, bakamam bile034 Yorumla
Soran+1 yılBakma ya zaten çok sinir bozucu oluyor. Onlarda zaten booooyle arkadan bakarlar sadece kezbanuslar
Soran+1 yılHallenmek ne ya terbiyesz galiba ama bilmiyorum bir kaç kez duydum
Soran+1 yılYiyecek gibi bakma o zman :) hahaha komikms :)))
Soran+1 yılMasum ve sapsal iyiymiş :D :D çık bari bir dışarı arada :D
Soran+1 yılYani ara sıra çık demek istedim ara demedm :))
Soran+1 yılbir fatiha okruz :) ha haber etmezsen o da olmaz :) bir tanıdığı söyle senin hesaptan paylasm yapssn :) yarısı Troll der yarısınin yarısı inancsz geri kalani da vicadanina kalms belki okur :)
Soran+1 yılHahahha Evdeki erkeke nasıl laf atsın akilsz :D
Soran+1 yılSana arkadaşımı yar etmem kusura bakma :D bence sen Artvin e giderken dikkatli ol yollar malum terörist kaynıyor onu düşün bak bir fatiha okurum :D
Soran+1 yılKiymetlidir canimdir bir tanemdir o benimmm :)))) gördük sana mi kurban olacak bilmedigin kıza karşı kötü düşünceler besliyor :D öteki taraf baya heyecanlı olacağa benziyor :) (neyse tövbe est yaa hayirlisyla gidersn inşallah sakasi bile kötü yolun açık olsun bugünkü haberleri duyunca)
Soran+1 yılGit Allasen Kezban değilim ben işin yok mu senin :)
Soran+1 yılMal ya kezbanin ney olamam ben senin. Atmadim atmam da ;)
Soran+1 yılAhahhah :D değişik oğlum sen bana ahlaksz teklifte bulunursn kalsın bence :D
Soran+1 yılHahaha hayatta inanmam hayatta yani :o
Soran+1 yılO da bize denk geldi :D
Soran+1 yılHahaha güle güle gitmeden bir soru sorcam öyle git :D bir erkek niye senin gibi utangaç olur bura için demiyorum reelde çok saçma be açık sözlü olmalı ki :) yazarken iyi herseyi yaziyon ;)
- +1 yıl
açık sözlüyümdür zaten de utangaç olmak ayrı. Ben sadece güvenemiyorum ne kendime ne karşıdakine. Aslnda utangaçlıktan ziyade korkmak benimkisi. Bugüne kadar yaşadıklarım korkutuyor beni gene olursa diye :S 4 senedir bu korku yüzünden gidemedim işte kimseye :/
bir de dışarı çıkıp gezmem hiç, bu sıcağın altında yürü yürüü nereye kadar yani, hayır görebileceğin en değişik şey ne olabilr ki? sevmiyorum öyle şeyleri, bu yüzden de sevgilim olmuyo olabilir.
Soran+1 yılYa dışarı çıkmak da değil mesele bir arkadaşım var hep kardes gözü ile bakarım ona ana çok tatlı çocuk ya vallahi hiç çekinmez doğal espri yapar erkek olsam böyle olurum derim hep ne biliyim utangaç erkekler bana tuhaf geliyor :) ahlak sınırıni asmadigi sürece tabi :)
- +1 yıl
bende fazla konuşmam ama espri yapılcak bir yer varsa lafı gediğine koyarım tutamam kendimi alışkanlık :P
karşımdaki insan bakışlarıyla o sıcaklığı hissettirse bende pek çekinceğimi sanmıyorum ama herkes niyeyse bitsede gitsek gibi bakıyormuş gibi geliyor sanki bana :S ondan da pek yüz göz olmuyorum dolayısıyla samimiyet olmuyor
Soran+1 yılAynen öyle düşündüğün için samimiyet yok işte öyle düşünme doğal ol kasma kendini ne isen osun olmadigin bişeye zorlama da yapmack olur kendini de kısıtlama. Ha bir anda da farklı davranirsan insanlar kabullenmeyebilir
Soran+1 yılTamam hadi iyi geceler :)))
Gozumun onunde sevgilime iki kız arkadas laf atmıstı saskınlınlıktan o an tepki verememistim sonra butun sinirimi sevgilimden cıkarmıstım hic hos degil 😔
23 Yorumla
Soran+1 yılYazık çocuğa ya orda saçını başını yolmak lazım oyleleri yaaa bide sevgilisi var mallar
Soran+1 yılOrda edilir inan ki :D
- Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yıl8 yıl önce bir belediye otobüsüne binmiştim. Otobüsün en arkasında 5 kız vardı. Ben de ön tarafta onlara doğru dönük oturuyordum. Gözlerime laf atmışlardı ve o sırada güneş isabet etmişti. Tabii ben hiç oralı olmadım ve yola doğru bakıyordum. Bu arada laf atanlar da Türk kızları idi. Muhtemelen beni yabancılara benzetmişlerdi.
01 Yorumla
Soran+1 yılBelki de :D
+1 yılBenim gizlice fotoğrafımı çekende oldu :((( ya otobüsteyim öyle duruyorum bir girerken baktım kıza iyi güzel sonra dışarı bakıyorum kızda wp den sanırım biriyle konuşuyordu başlarda bir yüzüne bakınca paniği hissetim inmesine 3 4 dk kala almış telefonu bana tutuyo ya o kamera bana dönüktü bende bön bön bakıyordum bir baktım çat çekti bişeyde diyemedim eli ayağına dolandı indi direk :)))))))))
05 Yorumla
Soran+1 yılAhahahha senin platonigin filandr belki arkadaşı seni seviyodr haberin yoktur öyle bişey başımıza geldi :D bir arkadas seviyodu platonik tabi diğer arkadaş da görmüş otobüste cekmis fotosunu :D
- +1 yıl
Bende çok ürkütücü tip var kabul ediyorum bu lisedeykende böyleydi ben lisede tek takılırdım böyle sessiz yeri geldiğinde lafı yapboz gibi giydiren tam oturturan bir tipimde yüz hattımdan ve kaşlarımın dikliğinden olsa gerek çok asi sinirli bir imaj veriyorum sanırım okulda merdivenden çıkarken ya da kenarda dururken çoğu bakardı şimdi hepsi diyip artistlik kıvamına girmiyim yanıma gelmeye korkar gibilerdi bu beni ezer felan o gözle bakıyo hepsi dışardan egoist ukala birine benzetiyolardı sanırım hep ask. fm kullanırdım ordan yazarlardı orada kalırdı bende hep laf sokardım ^-^ öyle btirirdim sonra zaten tüm sosyal medya hespalarımı sildim bir tumblr var
Soran+1 yılBu çocuk da aynı çok havalı okulun en tipli çocuğu sinirli değil ama fırlama biraz :) hep başı burnu havada yürüdü egoist kendini beğenmiş biri :) yaklasamazsn ki :))
- +1 yıl
^-^ işte benide öyle görüyolardı :)) günaydın bu arada
Soran+1 yılOndan olsa gerek :)) Günaydın :)
+1 yılevet oldu ıstanbul gibi büyük bir metropol deysen herturden ınsanla karsılasman suprız olmuyo... basıma sole geldi beşiktaşta gezerken ergen dıyebılecegım lıse cagındakı kızlardan laf yedim ... alışkın değil bünye tabi o an insan ne karşılık verceğini bilmeiyor kufur etsen olmaz... cekıp gıtsen olmaz ... onun analar neler doguruyor cevabına karsın ... nıye senı babanmı dogurdu dedım ... kıkırdasa kıkırdasa gıttıler ... hahha bole tuhaf bı durumdu ıste
07 Yorumla
Soran+1 yılYa terbiyesizler utanmasi gerekirken bir gulmus nolacak halimiz
- +1 yıl
sız kızlar laf atarken bıle bıze gore edeplısınız ya... kızın laf atması sıkıntı olmuyor..
Soran+1 yılÖyle de kız dediğin böyle olmaz ki sırf kız da değil erkek de edepli olacak
- +1 yıl
aynen dline pranga vuramayandan dost , gözüne sahip çıkamayandan eş olmazmış (:
Soran+1 yılAyy ben oyleeee :)) tuttum bu sözü
Soran+1 yılAyynen yazcktm ay ben olms ;)
- +1 yıl
onemlı degıl anladım ben (:
+1 yılahahha ne saçma bir soru biz niye laf atalım ya bilmiyorum hiç görmedim
11 Yorumla
Soran+1 yılar vallahi yorumlara bak bende duydum arkadaşlarmdan
Aile & Toplum konusunda 635 cevap paylaştı. Kızların hiç laf attığını görmedim ben. Onlar nasıl kızmış öyle? :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYeni nesil olmaması gereken eksik süt vitamini almış tip :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaklaşık 10 yıl önce çalıştığım kafede alkolun vermiş olduğu rahatlik olucak ki sipariş alırken ilk siprasini aldığım bayan musterimden biri eliyle yapıştı arkaya maşallah dedi ondan satmiyoz dedim satılık aramiom dedi g. tluk yapmayalim o zaman dedim...
011 Yorumla
Soran+1 yılYuh yaaa o da kötymüs erkekler risk altında
Cevap sahibi+1 yılILk an dumur oldum icimden küfür ettim oha... nabion l*n dedim :D
Soran+1 yılKötüyms cidden :D
Cevap sahibi+1 yılNeyse ki anlattık o günleri :D
Soran+1 yılGözün aydn :D
Cevap sahibi+1 yılAra sıra laf atıyorlar hala yüzük arayan farkettim
Soran+1 yılbir yüzük tak bari :D
Cevap sahibi+1 yılSebepsiz boş yere takılmaz :D
Soran+1 yılYaaani ama normal bir yüzük olabilir :) Tuğra olan filan
Cevap sahibi+1 yılNormal iyidir Tuğra falan pek aram yok...
Soran+1 yıl:) :)
Benim birkac yil once bir kankim vardi cocugun birine islik calmisti 😂ergenlik iste
13 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha çocuk ne yaptı? Iyi ergenmis :))
Soran+1 yılAynen ya bende gecirmedim şükür ki
Gizli Üye(36-45)+1 yılArabayla gidiyolardı birsürü apaçi. Önümde durdular - pardon kalbinize giden yola nerden gidiliyo dedi?
11 Yorumla
Soran+1 yılMallar ya tam krolar onlar hep yapıyor da kızları diyorum onlarda da var. Aslında biraz yapmaları iyi nasıl oluyorms taciz anlasnlar pisler
+1 yılCok atmak istedim ama yemedi valla ne hissediyolarsa laf atincaa
12 Yorumla
Soran+1 yılBende merak ettim atmasnlar halimizden anliyolar mi merak ettim bir kaçı atmycam dedi :D sen de boşver sapık filan denk gelir mazallah :D
- +1 yıl
Aynen korktum bende dbdbbd yapmamm
karşı kaldırımdaki sarı saçlı erkek arkadaşa civciv yavrusu nereye böyle diye bağırdım önümdeki şişko sarı kızlar arkasını dönüp bana güldüler tuhaf hissettim istemedende olsa atmış oldum
05 Yorumla
Soran+1 yılHahaha bir tasta iki kuş :D
Soran+1 yılCemaat evi erkek kız ikisi bir arada nasıl? Yani evlerde ayrı ayrı olunuyor
Soran+1 yılHa okulda? Okumaya gelip de beyni çalışmayan cok
Bir kız tarafından lafla taciz edildim donma tepkisi gösterdim dumur oldum resmen... O gün bu gündür mümkün değil laf atmam arkadaş. düştüğüm duruma düşmesin kimse istemem :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet malesef kızlar çok zor durumda yaaa :/
+1 yılLaf değil de çok rahatsız bir şekil de gözleriyle taciz eden bir kaç kişi olmuştu.. Çok rahatsız oldum önüme bakarak yürüdüm o günden itibaren hiç bir kıza/kadına laf atmadım veya dikizlemedim..
13 Yorumla
Soran+1 yılYa işte kızlar ne çekiyor :D
- +1 yıl
Zaten öyle laf eten bir tip değildim de dikizliyordum arada :)))
Soran+1 yılEden bulur bak sana laf eden yok dikizleyen var :p
Kız değil de İki bayan Muğla akyaka sahilinde yürüyordum Bu iki bayanın arkasında kalmıştım yalnis alasilmamak için önlerine geçtim Kadınlardan biri Hey maşallah boylu poslu çocuk analar neler doğuruyor kız dediğini duydum bu olur mu ;)
04 Yorumla
Soran+1 yılHaha olur olur sonuçta laf soylems :D sen ne hissettin kötü bişey demi :) gerçi sen iyi niyetli davranmsn ama :))
Soran+1 yılSen övulmeyi seviyon şahsen biri öyle ovunce benim boğasm geliyor da :)
+1 yılLaf atmadı ama taciz etti kolu ile. Lisede kantin sırasındaydım, gözlüklü bir kız yanaştı, kolunun dirseğini belime sürttüğünü farkettim, baya tahrik olmuştum.
03 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla olmuş o sen biraz fazla şeysin
- +1 yıl
7dakika süren bir eylem nasıl yanlışlıkla olabilir? Zaten kız giderken pişkin pişkin sırıtmıştı, eminim çoğu erkek buna benzer bir durumla karşılaşmıştır, lise + ergenlik = bastırılamayan duygular.
Soran+1 yılBilmem ki ya o kadar da bilemedim 7 dk sürecek kadar naptnz orda :s ilginç geldi
+1 yılŞşt yakışıklı naber dedi kızın biri göz kırptı bide dokundu koluma ben neye uğradığımı şaşırdım yanımda çok samimi olmadığım arkadaşlarım da vardı bişey diyemedim hızla uzaklaştık ordan ben niye uzaklaştıysam aklıma geldikçe hüzünlenirim :(
01 Yorumla
Soran+1 yılHahhahaha :D şansına küs :D
+1 yılCesaret edemiyorlar. Yanlarındaki arkadaşlarını dürtüp iltifat ediyorlar.
Sağırız, duymuyoruz sanıyorlar herhalde.07 Yorumla
Soran+1 yılUtanirim ben ya yanimdakini durtup söylemeye :D degisikler valla :))
- +1 yıl
Annesini dürtükleyip gösteren gördüm. Kadın şşşşşş falan yaptı böyle. Arkalarından bağıra bağıra güldüm utandırmak için. Hızlı adımlarla uzaklaştılar.
Soran+1 yılHele bir de annemi döver la beni oglanlara bakiyon diye :D iyi yapmssn :D
- +1 yıl
Gece vakti ya. Çekmişim gömleği pantolonu. Arkadaşlarla içmeye gideceğiz. Yol üstü bankta oturuyorum. Arkadaşları bekliyorum.
İnsan utanır
Soran+1 yılYaani evet ama erkekler de utanmali nasıl kötü bişey değil mi
- +1 yıl
Hiç bi' kıza laf atmadım.
Soran+1 yılAtma da zaten ya
+1 yılben telefonla konuşuyodum, kızın biri geldi "ses tonun iyiymiş, dikkat et kaçırırlar seni" dedi.. önemli bişey konuşuyodum durdurup tanışamadım kızla :S
03 Yorumla
Soran+1 yılTöbeee sese de mi
- +1 yıl
ben de şok oldum :D
Soran+1 yılBende şok oldum :D hiç sese bakmamsttmm :))
Aile & Toplum konusunda 441 cevap paylaştı. geçenlerde 40 yaşlarında bir abla vardı saçlarını boyatmış dedimki ablacım saçların çok güzel olmuş öyle tip tip baktı bana sinirli sinirli sanki küüfr ettim kadına
06 Yorumla
Soran+1 yılIşte durduk yerde pek normal olmuyor o
Soran+1 yılIşte genel niyet farklı olduğu için iyi niyet de yanıyor yanında
Soran+1 yılÖyle deme ya
Olmadi akilli bir kizin yapacagini sanmiyorum onun haricindeki kezbanlardanda bize ne..
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle kezbanlar
Şişli de atan oldu, " dudaklarımda ki rujum ol " diye.
03 Yorumla
Soran+1 yılNe sapık kızlar var beee
Soran+1 yılAman Aman bizden uzak Allaha yakın Hidayet versin ne diyim
- Aile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılValla liseden çıktım eve gidiyorum diolog şu :D
+ Üfff be analar neler doğuruyor
- Ananın a... seni doğurmuş ya daha ne bekliyorsun...012 Yorumla
Soran+1 yılPişman olmuştur kesin :D
- +1 yıl
Valla ya sorma :D Neden sövdüm bende bilmiyorum :D
Soran+1 yılSiz kızlara laf edince kaliyoz böyle düşün sen :) küfür de hiç yakışmaz zaten :)
- +1 yıl
Reflex olduysa demekki gelişine vurdum bende :D
Soran+1 yılEtme küfür sen bak yine de olmadk yerde çıkar kötü olur :)
- +1 yıl
Yok ben liseyi bitireli 3 yıl oldu :D Bu olayda lise 2miydi 3 demiydi geçmiş zaman bilemiycem şimdi artık sen hesap et :D
Soran+1 yılHani normalde de etme diyorum kötü bişey rezil eder insanı :) baya olmuş ama :)
- +1 yıl
Küfretmeden olmuyor be canısı.
Soran+1 yılPeki canısı napalm :)
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok kendine cici davran hoşçakal canısı...
Soran+1 yılGüle güle :)
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılOldu, sakallarim ile ilgiliydi 😎
Travestilerde çok laf atıyordu onlara biz geyiz deyip geçiyorduk cok komik oluyodu ya 😂😂03 Yorumla
Soran+1 yılAhahhahahh yaa sizdeki de iyi taktk :D travestiler ne diyodu? :))) korkutur adami vallahi :)
- +1 yıl
Oda olur anam falan diyolardı ama sesleri cidden iğrenç ya 😒
Soran+1 yılKadın erkek karışımı işte :D
+1 yılbir kaç kez oldu.
Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu :)
Sustum geçtim ya da tepkisiz kaldım :)06 Yorumla
Soran+1 yılBulasmadigin iyi olmuş :)
- +1 yıl
Beni kötü emellerine alet mi ederlerdi :/
Soran+1 yılYok da bazen erkeklerin baş edemedigi kızlar olabiliyor :)))
- +1 yıl
Bazen değil genelde sizinle baş edilmiyor :)
Konuşurken alt ediyorsunuz bizi.
Soran+1 yılÇene yapimzdan kaynaklı sanrm :)
- +1 yıl
:( :(
Kesinlikle
- Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılEn ilginci 2 arkadaş kahvenin önünde oturuyorduk motorlu iki kız geldi arkadaki kaskını çıkardı öpücük attı kaskı taktı devam ettiler :)
05 Yorumla
Soran+1 yılOh yaaa şaka gibi kafalar güzelmiş :))
- +1 yıl
Biz şok zaten :) cafe park vs de olur ama kahvedeyiz ya :)
Soran+1 yılKahvede bir sürü adam hepsi birden çıksa çok fena :D
- +1 yıl
Dışarda önünde oturuyorduk zaten adamlar bize baktı bir tuhaf olduk :)
Soran+1 yılHahaha Allah sizi napmasn :)))))
+1 yılÜstüme yürüyen bile olmuştu. Sanki tüm yol onunmuş gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar değil ya ciddi mi
- +1 yıl
Evet
Atan oldu birkac defa. Sasiriyo tabi insan ne diceyegini bilmiyo. Gulup geciyorum :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:) :) :)
Olmadı olsaydı eğer ağzını diktirirdim😏😏
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha :))
+1 yılArkadasim laf atmisti birine 😄
15 Yorumla
Soran+1 yılNe cesaret ya laf attığı ne yaptı :D
- +1 yıl
Guldu sonra okulda karsilastikca bakip durdu arkadaslariyla fisir fisir konusup duruyodu ya😂😂
Soran+1 yılOf baya rezil etmis ya bir de tekrar görmek ne kötü olmuştur Allah bilir de ne dediler :) körün istediği bir göz :D
- +1 yıl
Evet ya pat diye dedi yanimizda bilseydim giderdim gitti cok tatlisin yaa dedi cocuga 😂😁
Soran+1 yılHahaha yaaa :D
Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Oldu.
"Off tatlılığa bak be... Şekerci mi baban senin" dediler03 Yorumla
Soran+1 yılTepkin? :D
Soran+1 yıl:D :D
+1 yılBana attilar bebegim. havaya bakma buraya bak dediler. arabadaydilar
010 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan arabada yani onlar biraz eglenmiş anlaşılan
- +1 yıl
Yoo durdular ben ses etmedim. gulduler gittiler
Soran+1 yılLaf etmedigin iyi olmuş seni belki kacirirlardi :)
- +1 yıl
Kacirdalardi guzel olurdu :D
Soran+1 yılBöbrek çalan filan var diyim :D
- +1 yıl
Bobrekleri napcaklar en fazla tecavuz olur grup falan yaparuz :D
Soran+1 yılO kadar iyimser olma :)))) böbrek ihtiyaç :) Öpücükle seni kandirirlar :)))
- +1 yıl
Olmadi iste olsa en fazla gezerdik
Soran+1 yılDenk gelir bir daha inş ne diyim önüne bakma laf araba karşılık ver o zman :)
- +1 yıl
Simdi pek bakmiyolar
+1 yılbir arabadan iki orta yasli abla atmisti bana dondum kaldim
04 Yorumla
Soran+1 yılAllahtan seni kacirmamslar
- +1 yıl
Ayni erkekler gibi kactilar
Soran+1 yılSapık teyze :D
- +1 yıl
He valla,
Artık alistim ama
Lezbişin teki '' yerim seni '' demişti.
11 Yorumla
Soran+1 yılIgrencler be
+1 yılKızlar laf mı atıyor ya? :D
13 Yorumla
Soran+1 yılEvettt artık öyle bir dönemdeyiz :D
- +1 yıl
Oha oha. :o
Soran+1 yılMalesef :/
+1 yılOldu burnumdan ameliyat olmuştum karşıdan gelen kız burnuna ne oldu geçmiş olsun dedi gitti :D
02 Yorumla
Soran+1 yılIyiymis be kötü niyet yok :))))
- +1 yıl
utandım hemen uzaklaştım oradan..)
Oldu la :D Yanından geçerken Onee demişti kızın biri :D Utandım *
08 Yorumla
Soran+1 yılYaa kızlara atmayn laf utanmış bide bak bak :)))
Soran+1 yılTamam işte kötü bişey anlayn :D
Soran+1 yılPoponda ne var da hiç mi popo görmedi ki :D
Soran+1 yılHahaha neyse onları baya ilgilendrms olsa gerek :D
- Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı.
+1 yılIçimden laf atıyorum bazen doğrudur :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha :D
insanlıktan nefret ediyorum artık
13 Yorumla
Soran+1 yılInsanlk diye bişey yok ki
Soran+1 yılSorun yok anladm ben kuzum ;)
+1 yılPastaneye gitmiştim; tatlı var mı? Dedim.
Biz varız, dedi 2 kız;)01 Yorumla
Soran+1 yılHahahaha tövbe est bunlar araniyor cidden bazen haklisinz :D
+1 yılHayır olmadı😁
14 Yorumla
Soran+1 yılOlmasın da sen kızsın Allah korusun :)
- +1 yıl
Aynen he korktum şimdi😳😳
Soran+1 yılKorkma korkma :) olsa bile nolcak atar geçer sen hiç sağa sola bakma takmadan geç :)
- +1 yıl
Haklısın☺
+1 yılbiraz egom hareketlendi ama sonra geçti
01 Yorumla
Soran+1 yılHahah :D:D
''o nası tip lan'' diyen oldu.
010 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha senin ki de degisikms :)
Soran+1 yılDemi demi ilk defa boylesini duydum :D
Soran+1 yılTipimle değil zekamla :D
Soran+1 yılKendimi belli ederim yani kantlarm
Soran+1 yılIyiymis para önemli zaten :D
+1 yılAttılar :D lezdi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha ayy:))
+1 yılKaç para istiyon diyordu bir kız :D
21 Yorumla
Soran+1 yılOha yaaa:D
+1 yılBenim kantin sırasında götümü elliyorlardı..
07 Yorumla
Soran+1 yılÖf ne biçim öyle kız yoktur be kim napsn senin götünü
- +1 yıl
Kızlar bizden abaza l*n
Soran+1 yılAbartma kimse sizi gecemez bir kaç tane çıktı diye anlayn işte kızları
- +1 yıl
Kızım senin sizinkilerden haberin yok heralde..
Soran+1 yılOlmasa sormazdm dimi?
- +1 yıl
Bizim abazalarla yarışırlar yani sizden önde falan değiliz.
Soran+1 yılSana öyle denk gelmiş hep
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet oldu cevap vermeden geçtim gittim.
01 Yorumla
Soran+1 yılIyi yapmssn
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. bazen oluyo boyle seyler, garip geliyo
03 Yorumla
Soran+1 yılIki taraf da yapmasn hiç hoş değil demi erkekler biraz anlamstr
Soran+1 yılAynen çok kötü hissettiriyo
Laf yediğim oldu :d
05 Yorumla
Soran+1 yılNe Dediler :D
Soran+1 yılSen ne tepki verdn :D
Soran+1 yıl:D :D
olmasa şaşarız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana atiyolar hep
00 Yorumla