Aşk İlişkileri Kızlar hiç tokat attınız mı? Cemalcan0634 Takip Et Xper 1 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir kızdan tokat yemek nasıl bir duygu çok merak ediyorum kızlar hiç bir erkeğe tokat attınız mı 😊 Güncellemeler+1 yıl Görüş paylaşan herkese artı 1 Kızlar hiç tokat attınız mı? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ks-President Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Ooo tek tokat değil ki kafasını duvara vurup malum yerinede tekme attığım yav*uşaklar var 1 2 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Kesin hakketmişlerdir 😊😊 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Okulda öğretmen kız da benim kulağımdan çekerek kafamı tahtaya vurmuştu 😊😊 Yorumla
hgtgshv66yvs6ysv Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Evet knkma attım çok sinirlendirdi 1 7 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Keşke banada atsanız hızlımı vurdunuz yavaş mı 😊 Yorumla hgtgshv66yvs6ysv +1 yıl Hızlı vurdum ama haketti Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Banada atarmısınız 2 tokat 😊 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Çok merak ediyorum nasıl bir his Yorumla hgtgshv66yvs6ysv +1 yıl Knk ben atmayayım git başkası atsın Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Kanka sen at valla başkası olmaz Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Siz vurun parmak iziniz çıksın 😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bende atmak istiyorum ama hic atmadim 😂😂😂 1 12 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Keşke beni tokatlasanız 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya durduk yerde olmaz sinirlenip tokat atmak istiyorum Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl En çok neye kızarsınız 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Annem atardi kücükken 😑 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Bende ilkokulda hiç ödev yapmazdım yeni gelen öğretmen kız kulaklarımı çekip ipince parmak izlerini çıkarırdı yüzlerimde 😂🤣 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Ben ilkokul öğretmeni kızdan her gün tokat yerdim çok yaramazdım 😊 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ögretmenden dayak yemedim hic bizim burda yasak ama annem cok pis döverdi yaramazlik yapinca 😅😅 1 kerede erkekten yumruk yedim 😒 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Sende erkeğe vursaydın ben olsam o erkeğin ağzını burnunu kırardım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek kuzenime söyledim o cok pis dövmüstü Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Helal kuzene intikamını almış 😊 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Mesaj atarmısın bir şey soracaktım benim xperim yetmiyor Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Yurt dışındamısınız Yorumla
camdannesne_ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Çocukken atmiştim 1 1 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Şimdide bana atsanız keşke Yorumla
Lalisaa122 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Evett 1 5 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Hızlımı vurdunuz yavaş mı 😊 Yorumla Lalisaa122 +1 yıl Hızlı Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Keşke benide hızlı hızlı tokatlasanız 😊 Yorumla Lalisaa122 +1 yıl Neden Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Okulda çok fena yaramazdım yeni gelen öğretmen kızdan sürekli tokat yerdim o geldi aklıma 😊 Yorumla
fucbudyArıyom Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Okkalı hemde 1 1 Yorumla Cemalcan0634 +1 yıl Keşke banada tokat atsanız Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ooo tek tokat değil ki kafasını duvara vurup malum yerinede tekme attığım yav*uşaklar var
Kesin hakketmişlerdir 😊😊
Okulda öğretmen kız da benim kulağımdan çekerek kafamı tahtaya vurmuştu 😊😊
Evet knkma attım çok sinirlendirdi
Keşke banada atsanız hızlımı vurdunuz yavaş mı 😊
Hızlı vurdum ama haketti
Banada atarmısınız 2 tokat 😊
Çok merak ediyorum nasıl bir his
Knk ben atmayayım git başkası atsın
Kanka sen at valla başkası olmaz
Siz vurun parmak iziniz çıksın 😊
Bende atmak istiyorum ama hic atmadim 😂😂😂
Keşke beni tokatlasanız 😊
Ya durduk yerde olmaz sinirlenip tokat atmak istiyorum
En çok neye kızarsınız 😊
Annem atardi kücükken 😑
Bende ilkokulda hiç ödev yapmazdım yeni gelen öğretmen kız kulaklarımı çekip ipince parmak izlerini çıkarırdı yüzlerimde 😂🤣
Ben ilkokul öğretmeni kızdan her gün tokat yerdim çok yaramazdım 😊
Ögretmenden dayak yemedim hic bizim burda yasak ama annem cok pis döverdi yaramazlik yapinca 😅😅 1 kerede erkekten yumruk yedim 😒
Sende erkeğe vursaydın ben olsam o erkeğin ağzını burnunu kırardım
Erkek kuzenime söyledim o cok pis dövmüstü
Helal kuzene intikamını almış 😊
Mesaj atarmısın bir şey soracaktım benim xperim yetmiyor
Yurt dışındamısınız
Çocukken atmiştim
Şimdide bana atsanız keşke
Evett
Hızlımı vurdunuz yavaş mı 😊
Hızlı
Keşke benide hızlı hızlı tokatlasanız 😊
Neden
Okulda çok fena yaramazdım yeni gelen öğretmen kızdan sürekli tokat yerdim o geldi aklıma 😊
Okkalı hemde
Keşke banada tokat atsanız