bi kız yüzünden bütün kızlara küstüğünüz oldu mu..? yada tam tersi onun acısını başka kızlardan mı çıkardınız..?
Erkekler size soruyorum..?
Erkekler size soruyorum..?
Bir kızın acısını başka kızlardan çıkarmamak için tüm kızlara küstüğüm, onları yanıma yaklaştırmadığım oldu... O oda bizim insanlığımız... Da sonradan eski erkek arkadaşının acısını bizden çıkartmaya çalışan şıllıklar çıktı... Yazık... Onca şerefsiz var ortalıkta. Git, onlardan çıkart acını. Destek olalım sana, hatta yardım da edelim de bizden ne istedin be o*pu demek istiyorum o arkadaşlara...
Hayır , kimseden de acısını tatlısını çıkartmadık , biz sadece sevdik 1 kişiyi diğerleri de hiç bir zaman umrumuzda olmadı.. Olamadı
Teşekkürler
bu sadece erkeklere mahsus bu hal değil sanırım.erkeklere küsüp diğer erkeklerden acısını çıkaran hemcinslerimi çok görmüşlüğüm var ;)
benim yaşadığım yerde geçen hafta çocuklar birbirini öldürdü şaka gibi
Cevap
41Cevap
6.5 yıllık bir ilişkiden çıkalı 9 ay oldu.
İlk iki ayımı "bari 6.5 yıldır yapmadıklarımı yapayım, kızlar açılın ben geliyoruuuum" şeklinde geçirdikten sonra aslında özlediğimin o yaşadığım güzel ilişki olduğunu hatırlayıp ne yapıyorum ben diyerek oturdum oturduğum yere.
Şimdi ise aradan geçen bunca süreye rağmen yeniden bir insanla tanışmak, yeniden aynı cümleleri kurmak, aynı zorlukları aşmak çok zor geliyor. Direk mutlu ve uyumlu günlere atlayış yapmak istiyorum.
Dolayısıyla çoğu fırsatı bunu düşünerek tepiyor ya da göya çok mutlu ilgili gözükmem gereken bir buluşmanın ortasında uzaklara dalıyorum.
Küstüm ben kızlara, ama onlar da barışmak için çaba göstermiyorlar ki. =)
hayat acimasiz, bir erkek yuzunden tum guvenini kaybetmis bir kizin bir sonraki adimi nasil sekilleniyosa erkekte de bu boyledir.bir kiz yuzunden sevgiye aska ve kizlara olan guveni sarsilir acimasiz olmayi ogrenir.ama bu asla masum bir kiza karsi boyle davranilmasi gerektigini gostermez.kiza gore degisir yani :)
Kız arkadaşlarımdan çok duydum bunu
sevgilisi bir kız yüzünden bütün kızlara küsmüş
ondan böyleymiş işte :)
bu ne demek biliyor musun ?
yani böyle söyleyen erkek ne demek istiyor :
'' Bir kız beni aldattı
kandırılmanın acısını hala içimde taşıyorum
acaba sen de beni aldatır mısın
ne olur ne olmaz
ben mazlum tribi yapayım da
senin de vicdanın varsa bana acırsın beni seversin ''
olay budur
bilgin olsun.
:) sen cözmüssün isi
Lisede bakmadığım ve yapmadığım halde bir kız iftira atmıştı ve adım " sapığa " çıkmıştı...
O günden sonra kızlara karşı sert davranıyorum.Yaşım daha küçük sayılır 18 yaşındayım.
Hangi kızın benden hoşlandığını duysam acayip sert bir şekilde terslerim.
Yani sonuçta bir kevaşe yüzünden bütün kızlara küstüğüm oldu, ve hala devam ediyor.
Çok oluyor bu durum bana :)) sinir stres düzeyi yüksek bir kavganın ardından bütün kızlara soğuk davrandığım oluyor istemsiz. Ama bunu çok garipsememek lazım :) Çünkü siz kızlar fabrikasyon üretim gibisiniz :)) giyim tarzlarınız, konuşmalarınız, hayata bakışınız farklı gibi gözüksede, temelde aynı düşünüyor, aynı davranıyor, beni hiç şaşırtmıyorsunuz :))
Kötü manada söylemiyorum, yanlış anlamayın sakın ;)
Soruya için bir cevabım yok maşallah Allah nazarlardan saklasın yüzünü.
olmadı beni sevmeyen bırakıp giden biri için beni seven birini kırmam incitmem
insan bazen büyük yara alınca bn de artk her önüme gelenle ilişki yasıyacam kirleenecem diyo.birisinden aldııgın yarayı digerlerini kullanarak geçirmek gibi .ama tabi bu anlık sınirle söyledigim için sonra diyorum hiçbişey temiz olmamdan önemli degil. yapma ahmet diyorm :D öyle :$
:) sakanı sevsinler :D hehe
fotona baktım eger gerçkse gözlerin cok güzelmiş :D
her insan farklıdır.herkesi aynı kefeye koyup hata yapmam..
kizlardan küslügüm falan olmadi ama bir kiz yüzünden
"ulan hepinizin saci uzun degilmi? topunuzun cani cehenneme"
dedigim kizlar olmustur gecmiste
Olmadı,bir insanın yaptığı hatayı masum başka birine yüklemek adaletsizlik olurdu.
Erkeklere sormussun ama bende cevap vereyim :)
Erkekler küsmez güzel cekici bir kiz gördümün kendilerini unutular ne aci kalir nede keder :)
buna gerek yoktur bence insan ne kadar birine sinirlense bile diğer kızların hiçbir günahı yoktur ve hak etmediği davranışları ona sergilemem
Farkında olmadan acısını çıkardım.. Bunu 4 acı çıkardıktan sonra fark ettim uzun zamanımı aldı yani. Sonra kendi içim acıdı kendime ve kendime geldim. :)
Bence bir kıza kizipta bütün kızlara küsmek biraz askeri sistem oldu 1 kısının hatasını bütün bölük cekerdi e askerde olmadıgımız için bence gereksiz bir küsme olurdu bütün kızlara küsmek hem kızlara küsmek olurmu hiç ne etcen sonra ;-)
Hayır olmadı ama kızlara karşı bakış açım günden güne kötüleşiyor. Lakin buna karşı yine de genellemeci yaklaşmak istemiyorum..
evet bir kız yüzünden bütün kızlara küstüm hayata küstüm kendime küstüm...
Oldu tabii. Lise yıllarımda bir iddia sonucu okulun en tatlı kızı gelip bana: "Sevgilim olur musun?" dedi. Sonra olayın aslını öğrendim. Sonuçta o anlık sinirle tüm kızlardan nefret etmek gibi bir duygu yaşadım. Şimdi düşünüyorum da ne komediymiş. :)
Hayır, bir kız yüzünden bütün kızlara küsmem. Kimsenin acısını, bir başkasının acısına çevirmem.
ikisi de değil daha da hayata toz pembe baktım ve sonunda pembesi gitti tozu kaldı.. :)
beton dökün lan üzerime .. :D
zeyno sanada teklif yolladığımı sanıyorum gelmedimi benmi beceremedim
Oldu tabi ki.. 5 senelik birliktelik bi hiç uğruna ve üstelik onun tarafından bitirilirse olur..
Yaşama amacım o zaten , hepsinden acısını çıkartıyorum
tabikide hayır bu arada söylemeden edemicem avatar resmine bayıldım
bende oldu dıger kızların sucu neyse o kızgınlıkla o zamanlar 16 yasındaydım acımı da 21 yasın dan sonra aldım
Evet oldu. Pek de anlatmaktan gurur duyduğum günlerim değildi.
neden bir kızın günahını bütün kızlardan çıkartayım ki ben
hem küstüm hem de acısını hepsinden çıkarmaya çalıştım
oldu önce kızdım küstüm yıllarca sonra acı çıkarttım şimdi duruldum sakinim
kendi aralarında halletsinler baktım olmuyo
haksız olana elvedaaa
aaa kadınlara küsülür mü hiç? :)))
2. şık hala aynı gibiym ..
küsmem,küsmedim,küsmeyeceğim :p
biri tutsa iyi olur ben bu hızla kendim duramam :D
korkma senden çıkarmazlar acısını :)
özür dilerim sana bu soruyu sormanı gerektiren bir sebep olacağını düşünmüştüm
seveni arıyorum ::)
yoo heryerde arıyorum nerde cıkacagı belli mi?
hayır bütün kızlara küsmek hayata küsmek gibidir
olmadı ama kızlar bana küs
kızlar beni beğenmiy
sonra havalanıyor kezbanlar
olmadı öyle bişey olmasında zaten.
hayıt tabi ki
hayır olmadı
Hayır olmadı
olmadı
hiçbiri olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar