Aynı sınıfta olup hiç muhabbeti olmayan bir kız instagramda takip isteğini sizce neden kabul etmez?

Yani erkekle aynı siniftalar ama hiç konusmuyorlar muhabbetleri neredeyse hiç yok selam falan bile vermiyorlar birbirlerine genelde.

Mezun olduktan sonra erkek kıza instagramdan takip isteği yolluyor ve ayrıca kızın iki yakın kız arkadaşınada takip isteği yolluyor ama kabul etmiyorlar sizce neden takip isteğini reddediyorlardir instagramda?

Sınıftaki diğer muhabbeti olan arada lafladiklari erkekleri talip ediyorlar ama.

Sizce neden o erkeğin takip isteğini kabul etmiyorlardir?

Bu arada onların bir yakın arkadaşı ise yani beraber takildiklari biri ise kabul ediyor isteği ve takip ediyor. Ama diğer 3 kız takip isteğini kabul etmiyor. Nedendir sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
Birşeyi eklemedim.

Sene başlarında selam verirlerdi ders çıkışında görüşürüz falan derlerdi hatta ders çalışmaya cagirirlardi sende gelsene gibilerinden ama ben hep soğuk ve uzak durdum. Yani hiç selam vermezdim sınıfa girince ve muhabbetimiz olmadı hiç uzak durdum.

Acaba bu yuzdenmidir?
Aynı sınıfta olup hiç muhabbeti olmayan bir kız instagramda takip isteğini sizce neden kabul etmez?