Okulda bakıştığım kız instagram takip isteğimi reddediyor?

Evet arkadaşlar okulda bir kız var bana karşı ilgisiz durmuyor yani aslında olay biraz ayrıntılı kız da boş görünmüyor olumsuz birşey yok gibi ama kıza instagramdan istek atıyorum reddediyor.(2 defa attım çünkü ilkinde tanıyamamıştır diye düşündüm fotoğrafı değiştirip tekrar attım. Bu arada kızla tanışmıyoruz ben onun adını öğrendim bir şekilde ardından istek attım yaptığım doğru olmayabilir bilemedim belki bu yüzdendir. Bu arada muhabbetimiz yok kızla ama okulda göz göze geliyoruz baya. Aynı ortamlarda bulunuyoruz. İsmimi de öğrendi galiba artık. Ama instagramdan reddetmesine rağmen kızla bakışıyoruz. Mesela ben ona bakarken onun bakmadığı zamanlarda bana dönüp bakıp tekrar kafasını cevirdiğini görüyorum. Gariptir bazen yakındayken hic takmıyor gibi de oluyor anlayamadım arkadaşlar ne yapmaya çalışıyor bu kız ya da bana karşı ilgisiz mi cidden reddettiğine göre. Kızı daha fazla rahatsız etme tarzı şeyler yazmayın kız rahatsız olmuyor anladığım kadarıyla benimle göz göze gelmekten. Ayrıca kız sen bakıyosun diye bakıyordur da demeyin lütfen bir insan istemese bir gün icerisinde bu kadar bakmaz. ya da uzak durmaya çalışır. Ama aksine bu kız 2 gündür okul çıkışı felan hep önüme geçip yürüyor felan onca yol varken konuşmamı felan mı bekledi acaba yanlızdı çünkü ama ben o gün çekindim konuşmaya ve çok pişmanım. Sizce kızın ilgisi var ama ben konuşmadıkça azalıyor mu bu ilgisi anlamış değilim. Ayrıca bugün sabah arkadaşlarıyla birlikte bizim sınıfın önünde aralarında bişeyler konuşup gülerek benim tarafıma doğru baktılar özellikle bu bahsettiğim kız ama dalga geçer eğlenir bir halleri yoktu. Değerli görüşlerinizi bekliyorum.(Kızın sevgilisi yok.) Çekingenim bu arada kızla aynı sınıfta değilim sadece 1 kez 1 kelime etmişliğim var o da pek bu tarz bir konu değildi yani normalceydi.
Okulda bakıştığım kız instagram takip isteğimi reddediyor?