Farkettim de hiç olumlu değilim hep ters düşünüyorum mutsuzum kendimi hiç sevmiyorum beğenmiyorum hep kusurlarıma odaklanıyorum
😏nasıl bu bakıs acımı değiştirebilirim
😏nasıl bu bakıs acımı değiştirebilirim
Mutluluk dışardan alınan ve şüphe süzgeçlerinden geçirilecek bir duygu değildir. Mutluluk , varsa içinde kendiliğinden pozitif olarak dışarıya verilecek bir duygudur
Beni mutlu edecek şeyler istiyorum mentalitesi , kimsenin buna mecbur olmadığı ortamlarda çöküşü getirir. Peki bakış açını mutluluğu vermeye hem kafanda hem gerçekte çevirirsen neler değişir ?
Güzel şeylere odaklanmaya çalış. Kendi kusurlarını görmen çok normal ya da bir fotoğrsfra kendini beğenmemen çünkü insan kendisini yeterli bulmaz. Halbuki bir başkasının gözünde o beğenmediğin fotoğraf çok güzel gelebilir. Geliyordurda arkadaşlarının ailenin vs. Bunları gör ve kendine haksızlık ettiğini fark et
Cevap
2Cevap
Öyle dusunme ya, herkesin kusurlari var , biraz. kendine guven. Bak eskiden bende boyleydim biraz, kendimi sevmezdim sonra spor yapmaya basladim ozguvenim yerime geldi , kendimi begenmeye basladim. Sende spor yap bence kendine guvenin artar pozitif olursun :)
Welcome to my world
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar