Oncelikle hangi sehir? Bu cok onemli. Ben 2 bin tl ile gecinenleri biliyorum ancak küçük sehirlerde. O kucuk yerlerde bile cok zor 2 bin ile gecinmek ki sen 1.600 diyorsun.
Hedefim uni olarak hesap uzmanligi. Sana yardimci olmak isterim. Cok okudum, on bilgi elde ettim bu hesap uzmanligi konusunda. Oncelikle anladigim ogrendigim en temel sey " Borçsuz hayat hep eksik yaşanır. Evet öyle. Öyle insanlar tanidim ki, adam bana diyor ki 143 bin tl borcum var. Ama seneye su ay su gün bitiyor. Evet hayat, hesap bu kadar basit iste.
İlk kendini taniman gerekli. O maas ile krediye girmemek hayal. Bu dedigimi yasadigin zaman anlayacaksin. Ama krediyi yonetmek onemli. Yine cevremden gordugum onemli bir ozellik de sudur; adam döndürüyor ya, bildigin döndürüyor senden aliyor benim borcumu kapatiyir, benden aliyor senin. borcunu kapatıyor , ondan aliyor brnim borcumu kapatıyor. Ve boylece bir noktadan sonra kaynak yaratıyor kendine.
Bunun gibi cok gozlemim var. 1600 ciddi bir rakam gibi gorunmese de bir seyler yapmaya yeter. Zekasini kullanan insan bir yolunu bulur, istersen mesaj at daha kapsamlı anlatayim. Biraz kabaca oldu boyle...10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılkardesim bence otur oturduğun yerde yani daha iyisini bulabiliyorsan sen bilirsinde millet iş arıyor ve 800-900 tl lere calısıyor ağır sartlarda sen iyi bir şirkette güvenlikmissin üstüne meslekte geçirdiğin heryıl senin cv ne artı olarak yazılıyor günün birinde yeni bir güvenlik için iş basvurusunda bulununca daha önce nerede kac yıl calıstın falan tecrüben senin için artı işssiz kalma olasılıgını azaltan seyler tecrübe ve geçirdiğin yıllar hem her kız senin söylediğin gibi değil yani yapman gereken kendi dengin birini bulmak mümkünse oda calıssın 1600 sen alsan 1600 o alsa 3200 olur ev gerçekten iyi geçinir bence bu parayla tek basına 1600 le yani geçinirsinde yani sende bilirsin kıt kanaat kardesim çift maas olursa daha iyi olur
73 Yorumla
Soran+1 yılFurkan bey teşekkür ederim alakadar olduğunuz ve uzun uzadıya görüş bildirdiğiniz için
- +1 yıl
rica ederim kardesim beğendiysen yazdıklarımı ne mutlu bana :)
- +1 yıl
eic içinde tsk ederim :)
Evlenirsin ama esinin de calismasi lazim bence, ev kirasi derdi de yok, biraz da hesap kitap yaparsaniz, olabilir tabi ki. Maneviyat olsun da, o isler olur bir sekilde. İsini de degistirme bence. Ama mesela yasin kucukse okulunu lisansa tamamlayabilirsin veya aciktan farkli bir bolum de okuyabilirsin. İsin rahatmis. Dizi izleyecegine yani. Bunlari bir dusun bence
22 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler güzel yorumun için
Evlenebilirsin , düşük para kazanırken yapacağın evlilik daha samimi olacaktır hatda ancak tutumlu olmalısın :D
72 Yorumla
Soran+1 yılTutumlu sayılırım teşekkürler yorumunuz için
- +1 yıl
"Düşük para kazanırken yapacağın evlilik daha samimi olacaktır."
Bu cümle her şeyi açıklamış zaten.
Kutlarım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılSelamun Aleyküm kardeşim. öncelikle sen burada ki ço0k bilmişlere ilerici aslında (g. zekalı) ahmaklara bakma.
Evlilik kaderdir ve sünnettir kaderinde varsa evlenirsin merak etme ama sende ara niyetin varsa evlilik ne kadar erken olursa o kadar iyidir +18 yaş üstü mesela artık sorumluluk alıp bir eş bulması gerekir ama zorunlu değildir çünkü erkekte şehvet duygusu ağırdır ve ağır basabilir genellikle bu da zinaya düüşmesine sebep olabilir ki senin kısmetini Allah vericek da burdaki aklı olmayan akılsızlar değil 1000 lirada alsan o maaş berektlenir seni yaradan senin kısmetinide yaratrak gönderdi bu dünyaya en ateistin kafirin yani kısmetini veriyorsa seninde kısmetini verir. tasalanma kadere iman eden kederden emin olur23 Yorumla- +1 yıl
ki 1600 lira diyorsun az bir ücret değil eskiler de insanlar o kadarınıda bulamıyordu senin 1600 lira aylık net bir limitin olucak zamanlad a artar inşaAllah. Bir an önce evlen çoluğa çocuğa karış ve evlatlarını islam üzere eğit ve büyüt ümmmete hayırlı gençler kazandır eşini de buna göre seç. Allah yar ve yardımcın olsun hayırlı bir hatun versin sizlerede bizlerede inşaAllah kal sağlıcakla üstad
Soran+1 yılKardeşim güzel yorumun için çok teşekkür ederim allah razı olsun
- +1 yıl
amin ecmain kardeşim
mutlaka yaratır eğer büyük bir şehirde yaşıyorsan. ama mütevazi illerin şirin ilçelerinde yaşıyorsan bir şekilde yuvarlanırsın. ayrıca evleneceğin kişinin çalışıyor olması ikinizi de rahat ettirir. bir de o alsa örneğin 1.500 ortalama 3000 lira girer eve mis gibi de geçinirsiniz. şu an işi bıraksam mı diyorsun peki ne yapcan bırakıp? yeni işin hazır mı? illa ki de işi bırakcam diyorsan yeni bir iş bulmadan bırakma. 1600 lira alıyorsun, bırakınca iş de olmazsa elde var sıfır durumuna düşme :)
10 Yorumlagece çalışman biraz sıkıntı yapabiliyor babmdan biliyorum hele birde hafta tatili sürekli değişiyorsa sıkıntı ama maddi durumdan dolayı sıkıntıya düşceksen güvenlik işini bırakma ve kimnederse desin bu dünyada mühendislere de güvenliklere de çöp toplayan insanlara da ihtiyaç var. sen başkalarının sözlerini kafana takma bence
21 Yorumla
+1 yılKaç yaşında oluyorsan ol ki kardeşim olduğundan daha iyi yer bulamadıkdan sonra bırakmanı bende dahil herkes tavsiye etmez. Sen daha iyisini yap. Mesela bende ilk başlarda 1600 TL maaş alıyordum. Şimdi maaşımı söylemek istemem. Sana şunu tavsiye edebilirim. Tarafımca denenmiştir. Evlilikde istiyorsun. Yaşın 18-24 arası ise çok güzel, yatırım yap. Her maaşının belli oranını bankaya filan yatır. İlerde hiç olmazsa dahil babanın yaptığı jesti sen oğluna yap derim. Zira bunu yanlış algılama...
11 Yorumla
Soran+1 yılEyvallah teşekkür ederim çok güzel bir görüş gerçekten allah razı olsun eline sağlk
seni , paranın mı , içinde bulunduğun durum mu mutlu ediyor. bunu bilsen yeterli diye düşünüyorum. örnek vermek gerekirse ben param olduğunda mutluyum. inan catır cutur para harcarken etrafımda kimse olmasa da mutlu olabiliyorum ama etrafımda onca kişi olup cebimde beş kuruş olmadığı zaman huzursuz oluyorum. yani paran olmadığında evinde huzuru bulacaksan hiç bir sıkıntı olmaz. karında çalışır altından kalkarsınız. önemli olan senin huzurun... sen huzurluysan ailede huzurludur. saygılar
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler güzel yorumun için kardeşim
4000 TL 'ye yakın maaşla ben evlenemiyorum mesela... evlilik maddiyat değil karakter , hayata bakış açısı ve gelecek beklentilerinin ortak paydada buluşması ile ilgili uyum ile alakalı ciddi bir iş.. maaşına takılma asgari ücretle çalışıpğta evlenen milyonlarca erkek var ülkemizde
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler güzel görüşün için allah daha çok versin güzel insan
Gizli Üye(30-35)+1 yılbırakıp ne iş yapcan yaşın en az 20 sanırım? bu yaştan sonra meslekte öğrenemezsin iş işten geçti bence 1600 tl bence iyi para özel sektör de 20 yıl çalışıp 2000 tl alanlar bile var ilerde maaşın 2000-2500 olur heralde rahat iş gelene gidene bakıyorsunuz bekci gibisiniz gidip ağır iş yapıp 3000 almaktansa 1600 alırım rahat rahat yerim o parayı evinde varmış zaten millet kira derdiyle uğraşıyor senin o derdinde yok eğer akıllı davranırsan 1-0 öndesin zaten evin var para biriktirirsen araban ve ilerde 1 ev daha alırsan 500-600 da kira gelir köşe olursun. Evlilik için ise kardeşim herkesin bir alıcısı vardır bizim fabrikada adam 1200 alıyordu eşi hemşireydi 2000 tl para kazanıyor adam hiç kocunmuyor sen millete bakma akışına bırak zaten para lafı yapan kadınlada evlenilmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılKardeşim güzel yorumun için teşekkür ederim önlisans mezunuyum başka yapabileceğim iş var ama bu meslekte çok rahatım 2 bölüm dizi izliyorum mesai bitiyo
Cevap sahibi+1 yılrahatsan ne yapcan ya başka işte milletin götü çıkıyor fabrikalarda haline şükret
Gizli Üye(30-35)+1 yılSirf bu yuzden ben de o ise simdilik girmiyorum. Benim de en iyi guvenlik firmasina girip birkac ay o civarda maasla guvenlik gorevliligi yaptiktan sonra denetmen olup 3000+ maas alma imkanim var fakat meslege guvenlik sektoru diyince herkes soguk yaklasiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılDenetmen nedir amir mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılOnun da ustu. Lisans mezunu oldugum icin kisa surede amir ve arkasindan denetmen yapiyorlar fakat dedigim gibi simdilik bekletiyorum, 2. planda duruyor.
+1 yılBenim enistem de özel güvenlik. Maaş olarak 2000 küsür alıyor. 2 gün gece 1 gün gündüz olarak vardiyası. Sıkıntı oluyor tabi ablam bana geliyo ben ona gidiyorum ama kafana takacak kadar değil. Maasinda gitgide artar bence 1600 TL az geldi bana.
21 Yorumla
Soran+1 yılMalesef enişten amirdir ben henüz amir değilim
Bence dizi izleyecek vaktin varsa güvenlik görevlisi olarak, başka bir meslekle ilgili, mesela en çok istediğin şeyler ilgili eğitim setleri kitaplar al yanına, dizi izleme onları çalış, daha iyi bir meslek sahibi ol.
En değerli şeye sahipsin ama farkında değilsin, vakit.20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılgünümüz şartlarında verilenin yanında iyi gece çalışması sıkıntı olur mu şöyle gece çalışan biri bulursan olmaz diğer türlü kötü eşini tek bırakırsın sıkılır ve korkabilir mesleğin kötü değil ama iyileştirme getirilmeli güvenliğe çünkü sen rahat koşulda çalışıyorsun ama zor şartlarda çalışanlarıda gördüm imkanın varsa genede bırak derim
10 Yorumla
+1 yılkardeşim evlenilmiyo bende güvenliğim senin de çalıştığın gibi ülkemizde ve dünyada önde gelen bir firmada güvenlik görevlisiyim 6 yıldır güvenlik görevlisiyim 1600 tl bende alıyorum ayda 15 20 mesayi yapıyorum 2000 civarı alıyorum ama günde ortalama 16 ila 18 saat arası çalışıyorum nişanlıyım evlenince durum değişmeyecek günde 8 saat görecem eşimi uyuyayımmı yemek mi yiyeyim çocukmu yapayım sen söyle
11 Yorumla
Soran+1 yılallah kolaylık versin çok haklısın allah yardımcımız olsun ama 16 saat neden çift mesai almak için mi
+1 yılBir müşterimiz var büyük bir yer ismini vermek istemiyorum şimdi. Bende güvenlıkler ısımn hepsi ile muhabbetim var ve hepside evli ama 3-5 kişi başka işlerde calısıyor. Diğerlerinin colugu cocugu var hesabını bılırsen 1000 lira ile bile gecinirsin. Herşey ilerdeki hanımına bağlı :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızların cogu atıp tutmuş bence.
Maaşın esin calismasa bile yeter
Cünkü ev derdiniz uok
Ben bekar insanların col gideri olacağını sanmıyorum para biriktirebilirsin22 Yorumla
Soran+1 yılşu an düğün yapacak kadar param var ailem dediğim gibi düşünmüş zamanında kendimde 16 yaşımdan beri çalışıyorum dönemselde olsa ama bakalım hayırlısı yorum için teşekkürler
- +1 yıl
Yine de biriktir iyi kötü ne olacağı bilinmez
+1 yılKimin ne söylediğinin , ne düşündüğünün hiçbir önemi yok. Sen kendini işinde mutlu hissediyorsan sorun yoktur.
İnsanın sevdiği işi az bir ücret karşılığı yapması , sevmediği işi daha fazla ücret karşılığı yapmasından iyi olduğunu düşünüyorum.
Sevmediğin iş insanı yıpratıyor. Strese sokuyor, gerginleştiriyor.
Aldığın ücret eğer evleneceğin kişi de çalışıyorsa yeterli bir ücrettir. Yok eğer eşin çalışmıyorsa veya çalışmayacaksa o para malesef ev geçindirmeye yetmez.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 591 cevap paylaştı. Evlenebilirsn tabi kide insan deilmisn bu senin en tabi hakkn issiz deilsen sorun yok simdiden hayrlı olsn iyi biri cksn karşına mutlu ol arkdsm :)
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
- Aile & Toplum konusunda 792 cevap paylaştı.
+1 yılevlilikte maddiyat önemli ama aldığın maaş yaşayacağın yere göre değişir. şöyle söliyim o karşıdaki insana bağlı değişen bir şey. bazı insan var asgari maaşla hem geçinmeye çalışıp çocuk okutuyor kimi insan var 4000tl alıp şikayet ediyor yaşam şekline göre değişen bir şey zaten eşlerinde çalışması gerek bu durumda. evlenilmez diye bir kural ya da kanun yok. önemli olan karşıdakinin çalışma isteği yani senin. birde evleniceğin kişinin durumu bilerek davranması önemli
01 Yorumla
+1 yılKeşke olabilse fakat günümüz şartlarında çok zor bunun kirası ev eşyası elektirik su yemek ihtiyacı derken olmaz ekstra bir gelirin olması lazım ya da aynı zamanda eş adayının çalışması gerekiyor
21 Yorumla
Soran+1 yılfazladan ev var ev kira olmayacak
Gizli Üye(25-29)+1 yılMaaş az olabilir ama böylece para avcılarını elemiş olursun bu yönden bak :) hem evin de varmış mis gibi ne güzel ancak tavsiyem bir de araba al. Artık araba lüks değil bir ihtiyaç
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler kardeşim
+1 yılpolisle aynı yetkiye sahip değilsin atma benim de sertifikam var :D bence işinde sebat et.. ilerde amirlik görevlerinde daha rahat edersin
16 Yorumla
Soran+1 yılGörev alanı içerisinde ögg tutuklama, el koyma, cihazla üst arama ve adli olay olduğunda kimlik sorma yetkisine sahip.
- +1 yıl
tutuklama yetkiniz yok. bir vakıa ile karşılaştığında etkisiz hale getirip kolluk kuvvetlerine haber vermek zorundasın. adam dirense hiçbişey yapamıyosun. zor iş. yanlış anlama ama gerçekten ezik bir. kişiliğine demiyorum yanlış anlama. meslek olarak öyle yani. ama maaşın kötü değil. bence yeterli.
- +1 yıl
Kimlik sorma yetkiniz sadece Bulunduğunuz yere girmek isteyen insanın kimliğini sorabilirsiniz, girmek istemezse bir şey yapamazsınız ayrıca siz tutuklayamazsınız şahıs olay çıkardı ise bölgenizde genel kolluk jandarma/polis gelene kadar etkisiz hale getirebilirsiniz..
Soran+1 yılTutuklama demişim pardon yakalama, polisinde tutuklama yetkisi yok yakalama yetkisi var sadece mahkemeler tutuklayabilir, filmlerdeki çeviri yanlış, biz ders aldık ne kadar ehliyet sınavı gibi olsada yetkileri 5188. kanundan okuyabilirsin, zapt etme ve zor kullanma yetkimiz aynı, fakat yakalayıp karakola götüremezdin jandarma polis gelir alır @SerKan1923
- +1 yıl
polis tutuklayabilir ama süreli. polis SADECE hüküm veremez. neyse ya konu nerden nereye geldi :D
Soran+1 yılTutuklama ceza değil bir tedbirdir. Cumhuriyet Savcısı talep eder , Tutuklama kararını Hakim verir. Tutuklama kararının sadece hakim tarafından verilebileceği hükmü Anayasa tarafından da güvence altına alınmıştır. aynen ama nerelere geldi
- Aile & Toplum konusunda 948 cevap paylaştı.
+1 yılGece çalışman eşinle beraber uyuyamamana, beraber verimli vakit geçirememene sebep olur. Maaş eşin de çalışırsa idare edebilir ama en az bir 2000-2500 tl maaşın olsa daha iyi olur.
10 Yorumla O alanda da kendini geliştirebilirsen şef ya da bölge güvenlik müdürü vs olabilirsin. Aslında her şey sana kalmış, işini sevmiyorsan bunu başarabilmen çok mümkün değiş seveceğin bir iş aramanı öneririm.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardes bnce 1 sene ewlenmr para biriktir sonra ewini dose esyalarini al guzelce sonra ewlen kiz da çalissin ewe en coj 2600 girsin cift maas olsun
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim güzel yorumun için kadeşim
+1 yılNeden Evlenemesin? ALLAH Yazdı İse Evlenirsin Kardeşim.
24 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler yorumun için
- +1 yıl
Ayrıca Polis İle Aynı Yetkilere Sahip Olduğunuz Kanısına Nasıl Vardınız?
Soran+1 yılyetkili bulunduğu alanda ögg el koyma yakalama cihazla üst arama vb yetkilere sahip kimlik sorma hariç ve elle arama hariç.
- +1 yıl
Eyvallah Kardeşim. :)
+1 yılValla bende senin gibi yapmayı düşünüyorum mesleğim var 2000 lira maas ama cok yorucu ve sagligimdan gidiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe iş yapıyosunuz özel güvenliği tavsiye etmem vasıf olarak ama rahatlığına diyecek yok hiçbir iş yapmıyosunuz
- +1 yıl
Kaynakciyim
+1 yılKizlara bakma kardesim sen onlara 10 binde yetmez evin var maasinda iyi evlenilir cokta iyi gecinilir
13 Yorumla
Soran+1 yıleyvallah kardeşim ama bayan yorumlarına bakarsan yüzde 90 ı olumsuz
- +1 yıl
Onlara dedigim gibi 10 binlirada versen yetmez senin yapman gereken teksey seni gercekten sevebilen birini bulmak bulamaadin diyelim ailen bu konuda yardimci olabilir ( gorucu usulu ) artik sana kalmis ama soyle dusunuceksin 2500 lira alan kirada oturan bir memurla es seviyedesin cunku senin kira derdin olmayacak he bide ilerde evllendikten sonra yengede calisirsa bu omur size olur cennet :)
Soran+1 yılÇok sağol kardeşim allah razı olsun zaman ayırdın
+1 yılEvlenebilir adam 1000 tl maaş alıyor 3 çocuk olduğu halde geçiniyor hesabını kitabını iyi bilirsen geçinirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılAma insan gibi yaşamak anlamında diyorum
- +1 yıl
Tamam bende öyle diyom
+1 yılvallah dostum bende 1.500 civarı alıyorum evimde var ek iş yapıyorum iyide getirisi var sayet sende yaparsan böyle korkun olmaz ;) evlenmeye gelirsen o kısmet evi dişi kuş yapar :D
10 Yorumla4 yıl çalıştım ögg olarak, kafayı sıyırıyordum az kalsın,
mesleğin varsa yap, işin olmadığı yerde bu iş sayılır, ögg iken bakmayan kız atanınca fikir değişmişti.10 Yorumla1.600 TL ile geçinmek çok zor.
1.600-2.000 TL ala bir insan sosyal olarak yaşayamaz bence.21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın
Dostum bende güvenlik görevlisiyim ankarada belkide ankaya başvuru yapacagım ama bakıyorumda güvenlik görevlisi fiyatları ölü derecede ve benim sevdigim kız hemşire olacak ondan düşük alacagım onun için askerlik yapmayı düşünüyorum paralı askerlik
05 Yorumla- +1 yıl
durum aynı kardeşim tek fark biz bu yüzden ayrıldık bakalım nolcak :-(
- +1 yıl
@1Kuralsız1 Hemşiremiydi?
- +1 yıl
evet kardeşim mesaj at istersen konuşalım :-(
- +1 yıl
@1Kuralsız1 Sen bana mesaj gönderdene xper 2 olması gerekiyor benim
Soran+1 yılbende anfada çalışıyorum kardeşim
+1 yılYaşadığın şehire ve oturduğun evin kendi evin olup olmamasına göre evet hayır diyebilirim
11 Yorumla
Soran+1 yılkendime ait evim olacak fazldan evimiz var
+1 yıltabiki evlenir komik olma 1600 millet 800 TL maaş alıyor evleniyor
11 Yorumla
Soran+1 yıl800 lira maaşla evlenen insan gibi yaşamıyo ama
Bende güvenliğim annem bile beni aşalıyor düşün ben herkesi kendi vicdanına bırakıyorum bu arada lojistik okuuorum ama bilmiuorum ya :((( güvenlik bir adım geride hep
10 Yorumla
+1 yılTürkiyenin durumu mağlum kiralar pahalı iyi düşün ama mutluluğunu bozma
14 Yorumla
Soran+1 yılEv kira olmayacak 2 evimiz var
- +1 yıl
Evle bitmiyor ki, eğer ki dersen karımı asla çalıştırmam para yetmez
Soran+1 yılNeden çalıştırmayım çalışabilir tabi ki
- +1 yıl
O zaman bir o kadar da o olacak yeterli olur sizin için
+1 yılZor bence. ben 2000 civari bisey kaliyo elime kendi kendime yetemiyorum 1 ay. evimde kira degil
14 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yıl@yalvar_yakar_sevisen koparttın kardeş :D
- +1 yıl
@jelinontanesi 2000 lira nasıl yetmiyor ya. neye harcıyosun o kadar :)
+1 yılYaşadığın yere de bağlı aslında. İstanbul'da sıkıntı olabilir tek sen çalışırsan.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnkara ve ev var bilmiyorum ailemle bir konuşcam yaşımda küçük ama
- +1 yıl
Hayırlısı olsun
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılistekleri makul boyutta olan veya universite mezunu olmayan bir kız kabul edebilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBen önlisans mezunuyum normalde makinacıyım rahatlık için girdim bu işe ama haklısın teşekkrlr yorum için
Benim dayımın oğlu 33 yaşında, 6 yıllık evli. Bir restaurantta garsonluk yapıyor geçen yıl sorduğumda 1200 lira alıyordu. şu an 1300 olsun hadi. Eşi ünv mezunu ama çalışmıyor. Çokta mutlular kira dertleri yok gerisi 1300 liradan işliyor. Ben bir sorunlarını görmedim evlerimizde altlı üstlü zaten. Bu kadar maddiyatçı düşünmeyin, gerçekten onurlu kadınlarda var bu ülkede.
20 Yorumla
+1 yılO isi yapıp asgari ücret çalışanlar var usta. HangI şehirde yaşıyorsun bilmiyorm ama rahatın iyiyse yapacak başka bir iş yoksa devam derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenirsin kimler evleniyo 1600 ile gecim zor diyen e bisey derdim ama neyse evin varsa 1600 aliyosan sigaran vs. yoksa evlenilebilir
21 Yorumla
Soran+1 yılEvim var sigara kullanıyorum kaçak
+1 yılBir özel güvenlik olarak bnde aynı sikintidayim ayda en az 15 mesai yapması lazım gecinebilmesi için
18 Yorumla
Soran+1 yılzaten ayda 15 gece çalışıyorum napıyım 30 gün mü çalışıyım
- +1 yıl
Sen ful gece mi
Soran+1 yılaynen ful gece 00.00 dan 07.00 a kadar ertesi gün tatil
- +1 yıl
Üç vardiya sisteminde ben akşam ve gece vardiyasini tutuyorum valla
Soran+1 yılgeceden memnunum ful sabahada geçebilirim ozaman pazar izinli olurum tek
- +1 yıl
Bizde haftada bir vardiya değişiyor senin proje ney
Soran+1 yılPark projesi sizin?
- +1 yıl
Özel üniversite
Ekmeğini helal yolla kazandıkdan sonra mesleğin hiç farketmez her insanın evlenmeye hakkı vardır tabi. 😉
10 Yorumla
+1 yılneden çocuğuna 2 kitap 2 giysi fazla alma şansın varken 1 ile yetiniyorsun
bu bencillikten başka bir şey değil10 Yorumla
+1 yılBu devirde kızlar paraya bakıyor eskidenmiş o aşk meşk paran varsa varsındır bu devirde yoksa paran yoksa hiçsindir bu devirde
40 Yorumlahocam helal para kazanıyon seninle paran için evleneceklerle hiç evlenme daha iyi
40 Yorumlaanladığım kadarıyla kira derdin olmayacak geçinirsin ama sana tavsiyem madem vaktin çok müsait oluyor başka işler de çevirmeye çalış, biraz paran varsa bişeyler al sat maaşa bağlı kalma
10 Yorumla
+1 yılYo bırakma bence güzel ve rahat meslek o parada yeter
10 YorumlaÜcretler ortalama öyle zaten. evleneceğine insana bağlı bilemiyorum
10 YorumlaÖzel korumaya geç. Bak nasıl havan oluyor. devlet admaalrını koru
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 829 cevap paylaştı. Bende güvenlik yaptım 3 sene çok boş bir iş ne ileri gidersin ne de geriye evlenirsen gece çalışmak sıkıntı
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişi küçümsemek olmaz. Bu devirde özellikle ama 1.600le geçim zor
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAllah rızkını verir de yapabileceğin başka işler varsa yap
20 YorumlaO da iş. Kimse kimsenin mesleğini küçümseme hakkına sahip değil. Mutluysan devam et sen bilirsin.
10 Yorumla
+1 yılEvliliğe hazır olunamaz o imkanla. Maddi olanağı daha yüksek bir iş bulabilirsin
10 Yorumla
+1 yılKardeşim bende eve gece 12 geliyorum sıkıntı olur gibi geliyor ama bu benim pekte umrum da değil. Ben meslegimi bırakmam
10 Yorumla
+1 yılEvlenir gecinilirde o parayla ama sececegin kişiye ve yaşadığın şehre bağlı bu tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenemez arkadasim. Evlenemez. En az 3 4 bin geliri olucak net
20 YorumlaTasarruflaysanız neden evlenemiycen ki
21 Yorumla
Soran+1 yılCevabınız için teşekkürler
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüvenlik bir iş değildir. ben özellikte bankada sabahtan akşama kadar oturup bir o yana bir bu yana giden güvenlikçilere acıyorum. Yazık günah.
10 Yorumla- Devamını Gör (39)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat