Yani diyorum ki iki kere sordum kızlar az yazdı ya da hiç yazmadı reelde kimse istemiyo her şey ortada biz niye verelim rezil oluruz ben dedim ama polis ya da uzman olsun diye
İşte insan değil mi kısmı düşündürücü kız istediler de maaşı az zaten kızlar da dalgasına yazmış o da iki kız isteyen yok haklı çıkmışım bunu söyliyim ben bir eve
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İnsansa kalbi güzelse maaşının önemi yok. Neden evlenmeyeyim
Doğru düzgün kız yazmamış bir sen kızı istediler de oğlan güvenlikmiş haklı çıktım millet tuhaf bakar şimdi eve söyleyim vermesinler kızı
?
Yani diyorum ki iki kere sordum kızlar az yazdı ya da hiç yazmadı reelde kimse istemiyo her şey ortada biz niye verelim rezil oluruz ben dedim ama polis ya da uzman olsun diye
Saçmalamayın nasıl bir düşünce bu rezil olmak falan. Ben de polisim. Kadın olduğum halde hiç böyle bir düşüncem olmadı
Kızların çoğu istemiyo ama polis yazsaydım mesela bir sürü yazan olurdu ben söyliyim de benden çıksın
Özel güvenlik de insan sonuçta ve 3500 TL falan maaş alıyo
Daha az 2.500 özel sektörde, vazgeçirmeye çalışıyorum tanıdığımı bakalım
Yav nolacak özel güvenlikse kalp bu kısmetse olur hadi inşallah
Bende ticari gemilerde kaptanım bende evlenemiyorum.:)
Evin içinde de yassagg gardaşım demeyecekse olur
Jajskalföçşxöçaldöaölgöçsfkös
O ne neden öyle diyolarmış🤔
Olur niye olmasın onlar insan değil mi
İşte insan değil mi kısmı düşündürücü kız istediler de maaşı az zaten kızlar da dalgasına yazmış o da iki kız isteyen yok haklı çıkmışım bunu söyliyim ben bir eve
Hmm her şey para oldu sen de haklısın
Ay niye evlenilmesin ne saçma sorular bunlar
Maaşı az onun için
Saçmalama hasan 🙄
Maaşları az onların zaten buradan belli kızlar bile yazmıyo istemeye geliceklerdi kızı da ondan sordum
Olmaması için bir neden yok
Maaşı az
Aynen
Ulmaz