Ailecek tatile gitmişsin... Denize yakın bir yerde baba ile kızı bira içiyor... Sizce doğru bir şey mi?
Baba ile kızı beraber bira içebilir normaldir
Hayır bu doğru olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sık boğaz edilerek kiz cocugu yetistirmekten daha sonra o kizin merakina yenip dusup ya da nasil olsa kimse yok dusuncesiyle yanlis yerlerde cok yanlis kisilerle icki icip sarhos olup kotu seyler yasamasindan çooook daha dogaldir. Oyle olmalidir. Sonrasindada kiz sınırını bilmelidir disarida ona göre davranmalidir.
İçmeyi ailesinden ogrenen adabini da daha erken yasta öğrenir. Baskasinin kucaginda kendini bulup da icme limitini ogrenmez yani, bilmem anlatabildim mi
mantıklı
Kızı, içkiyi babasıyla içti diye o* yerine koymak ne güzel bir zihniyettir. Tebrikler o güzel! Kafa yaşınıza.
Kim o* yerine koyuyorsa içki şişesi ona girsin zaten
Okuduğunu anlayabilmek icin sakin olmak gerek bazen şampiyon @SinirliBiber
Hem kız hem erkek çocukları abileriyle onun arkadaş ortamına girmeli barlara gidebilmeli, baba olarak alkol tattırılmalı eğer bunlar sizin kontrolünüzde gerçekleşmezse başka art niyetli insanların kontrolünde gerçekleşir unutmayın o yüzden yobazlık yapmadan önce iki kere düşünün.
en azından adabıyla içmeyi öğrenirsin sağda solda içicem havasına yamulmazsın. hem bulmuşsun öyle babayı tokuştur şişeleri :D
Cevap
23Cevap
Bizimkilerin küçüklükten beri tek söyledigi şey içeceksen söyle beraber içelim.
Gezelim dolaşalım bara gidelim vs.
İlk sigaranin tadına babam baktırtmıştı.
Alkol de öyle.
Saygı bence bu değil baban yanindayken bacak bacak üzerine atamazsın yatamazsın. Gerektiği zaman konusursun falan bu degil bu özgüven eksikliğine yol açıyor ileride. İleride tabi ki eşinin babasına vs davranabilirsin bu şekilde ama kendi ailene dede baba amca dayı bizimkiler çok raahatsiz olur bu durumdan.
İçki içilecekse başta aileyle içilmeli.
Ne kadar dağıtırsan dağıt, sana zarar verecek kimse yok ortamda.
Sen de sınırını öğrenirsin. Şu kadardan sonrası bana zararlı der, başkalarının yanında zor duruma düşmezsin.
Babayla kızın içki içmesi yanlış değil bence.
Eğer bira içmeyi seviyolarsa bunu birlikte yapmanin bir sakincasi yok. Babalar cekinilcek, mesafeli davranilcak kişiler olmamali. Aksine her derdini veya isteğini rahatça anlatabilmelisin, onun güvenini anlayisini sevgisini hissedebilmelisin. Babalari böyle erişilmez ve uzak yapmaya calismayi ben anlamiyorum toplumda çok var bu.
Şimdi bira yararlı bir şey değil malumunuz bu yönden bakarsak ikisinin de içmesi doğru değil. Ama şimdi kızın salak saçma insanların yanında içeceğine babasının yanında içmesi daha mantıklı. Bu açıdan bakarsak da doğru olabilir. Bilemedim
O bira şişesine bir koyar ağzımdan girer kafamın arkasında çıkar. Zaten çok şükür kendiside içmez. İçmiyorum ama içecek olsamda bira içmem öğk.
İçtiğini gördüysen normaldir.
Bunun sizcesi bizcesi olurmu benim güzel bacım. Allah haram etmiş bir kere. Yüce rabbim bu durumdaki ailelere acilen doğru yolu nasib etsin.
Babamla ben içicez hiçbir şeyime karışmaz ama beni içirken görürse tüfekle kovalar valla 😀
Şahsen Türkiyede Olmaz başka ülkelerde çook olur ama burası türkiye
içki içmek normal mi de bab kız bira içmsi normal olucak öyle babanın ben
Mehzebine gore ailenin genisligne göre degisir kimi yerde kiz babasnin yaninda uazanmaz kimisinde kiz yavuklusunu eve getrir yorum yapamayiz herkesin meşrebine gore
eig e katılmıyorum.
doğru ya da yanlış denemez kime göre doğru kime göre yanlış?
ben oturup babamla bira falan içmem ama bana göre yanlış değil.
bence sana göre yanlış ki bu fikrini onaylayan birini eig seçmişsin.
Çok normal ve o babaya helal olsun kızı kendi yanında güvende tutmayı biliyo
kızımla veya oglumla beraber rakı ıcecegım ılk gunu bekleyerek gecıyor gunlerım
yanlış değil bence. eğer çocuğun merakı varsa bu merakını babasıyla ailesiyle gidermeli
aşırısı gereksiz bir iki tık alınır fazlası abartı olur.
Elin zibidileri ile icecegine babası ile icsin bnce
babası müsade verirse beraber içeblirler bunun ayıbı yok
Yanında babası varken, kimseye laf düşmez.
Sulalecek icmiyoruz. İcenede ayar oluyoruz
bu reziller harama bulaştı ayar oluyoruz gibi bir düşünce sanırım :)
Nasıl anlardan artık şekerim ;)
Biz beraber sarap iciyoruz genelde :/
Etik bir davranış değil ..
Doğru değil. Yanlış bir şey.
Insan babasiyla da icemeyecekse kiminle icecek?
İkisi de ağazıyla içiyorsa sorun yoktur.
yaptığım birşey neden yanlış olasın ki?
Bira içmek bile başlı başına yanlış ki bu zaten
içebilir normal bişey rakı içmiyoya mk
alkol oranı olarak fark vardır diyorsun
tabiki bira kafa yapmaz hem
çok fazla içilirse yapıyor sanırım ve rakı 1 2 kadehle sarhoş yapar mı
hayır en fazla başını döndürür.
Haram olan şeyin neresini meşru görecez
Gayet doğal bir şey.
Hoşuma bile gider.
normal değil diyenler bence yok edilmeli.
normal bir şey
Normal sonuçta baban
normal bence
Normaldir.
Normaldir.
Babada cok uygunmus
saygısızlık bence
Asla değildir doğru
saçma ötesi
Niye içmesin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar