Düşünsenize kendi kızını kucağınıza almak bile artık kötü gözle görülüyor. Peki bunu düşündüren insanların yaşanmışlıkları ve gördükleri midir yoksa hasta ruhlu insanların birer düşüncesi midir?

Öncelikle tecavüz taciz eden erkeklerin normal ruh sağlığına sahip bir birey olmadığını bilmeniz gerekir.
Tecavüz etmek cinsel isteği olan her erkeğin, canım çekti tecavüz edeyim tarzında olan birşey değil.
Suç işleme kapasitesi olan birinin bu potansiyeli dışarı vurmasıdır yani tecavüz eden bir adam, adam'da öldürebilir hayvanda kesebilir vahşilik var çünkü içinde. Tecavüz'de vahşi bir eylemdir zaten.
Sizler tecavüzü basit bir eylem sanıyorsunuz.
Cinsel istekle tahrikle şehvetle olacak değil.
Bende çok istekli erkeğim, site de de çok istekli erkek var bir sürü abaza var, neden hiçbirimiz tecavüz etmiyoruz
Çünkü beynimiz var ruh sağlığımız yerinde. Çünkü tecavüz etmek tahrikle değil, beyinde olan birşey'dir.
Yapanları diğer normal erkeklerle aynı kefeye koymayın sakın ha !
Bir erkeğin kendi öz kızına tecavüz etmesi için kucağına alması gerekmez, ruh sağlığı bozuksa zaten her halükarda kızına tecavüz eder sapıtmış falan diye düşünüyorsunuz, sapıtmakla ne alakası olabilir insanların her birinin sapık sapık fantazileri düşünceleri var, eşleriyle sevgilileriyle yapıyorlar ama eşi sevgilisi olmayana sapıkça yaklaşmıyorlar, bunun sapıklıkla hiçbir alakası yok çünkü. Tamamen kişinin normal olmamasından kaynaklı.
Arkadaşlar kızına tecavüz etmek çok iğrenç bir olay fakat aklı başında demiyorum bakın, sıradan normal bir erkek kızına öz tecavüz etmez bunun açıklaması yoktur.
Haberlerde gördükleriniz istisna'dır sıradanlaştırmayın.
Bazı insanların hayvan kadar IQ'sı yok
Siz o insanlar'dan büyük şeyler bekliyorsunuz
Dünya burası.
Burda çok çok zeki olan çok sağlıklı olan'da var
Bir taş kadar kalpsiz bir taş kadar akılsız olan'da
Allah herkesin içini biliyor...
Bunun dışında bu tarz özel aile içi fotağrafları intarnete atmak nedir?
Yanlış olan aile içi özelin dışarı yansıtılması, buda kendi tercihleridir bişe diyemem..
Kız ergenliğe kadar olanki süreçte masumdur fakat ergenlikten sonra hoş durmaz, ayıp diyemem art niyet olmadıktan sonra ama bilmiyorum ya..
Dediğim gibi art niyet yoksa sorun yok ama çok ta hoş durmayabilir mi sanki...
Ya saten insan bir yaş olgunluğuna gelince sevgi gösterileri de değişiyor, örneğin eskisi gibi annem ile beraber yatamam değil mi..
Yani yaş gelince saten insan otmatikmen neyi yapıp neyi yapmıyacağına karar veriyor..
Küçük yaşlarda daha rahat oluyoruz çünkü gerçekler hakkında çok az şey biliyoruz ve çok az yaşanmışlığımız ve tanıklığımız var..
O zamanlar dünya toz pembe, en büyük sorunlar su bardağının yüksekte durması vs..
Ben 20 yaşındayım hala gider babama sarılırım. Baş ucuna tünerim. Ama insanların neden böyle düşündüğünü anlamak zor değil. Artık etraftaki sapık zihniyet o kadar çok arttı ki. İşte bu insanlar yüzünden kız çocukları babalarına sarılamıyor. Ben bir kız olarak bir çocuğun suratına gülümsemekten çekiniyorum. Annesi ne der? Ne düşünür? Kızar mı? Nazar değer diye çekinir mi? Falan filan.
Ne kadar yobazlar yaa.. Zihniyet önemli , babayla kızı arasına nikah düşmüyorsa, zihniyet de sağlam ve baba kız ilişkisi varsa ki bu resimdeki daha ufacık bebekkk, ben babamın sırtına çıkıyorum kucağına oturuyorum bazenn hiçbir sorun da göremiyorumm.. Kusucam sayelerindee
Cevap
64Cevap
Bu nasıl hastalıklı bir zihin yahu? Ben öğretmenim ve öz babaları olmadığım halde çocukların bir tepeme çıkmadıkları kalıyor, diyecektim ki başımın üstüne çıkan çok öğrencim oldu. Ki kucağa almak, sarılmak bunlar anne babaya son derece mübah olan ve hatta hakkı olan şeyler. İnsanlar cidden çıldırmışlar.. Kendi kirli zihinlerini topluma mal edenler acilen ortalıktan temizlenmeli..
Yorumu yapanlar oc bence böyle pis düşüncelere sahip insanlarda genelde bu Zihniyet vardır kendi içlerindekini yansıtırlar şerefsiniz evlatları yeri gelir o baba kız çocuğun altını temizler banyo yaptırmak zorunda kalır nedense bu yorumları yazanların isimleri uyduruk sahte hesap oldugu belli saten bence bu konu asılsız
Objektif bakıcak olursak yorum yapanların bunu yanlış bulmalarında ki sebep önemli , bunu bilemediğim için aklıma hemen ÖZ KIZINA TECAVÜZ EDEN BABA haberleri geliyor. Bu kadar da değil sadece , bu kızların çoğu hamile kalmış oluyor.
Çocuğa cinsel istismarın artması sonucu kamuoyunda “çocuklarınızı sevdirmeyin “ haberleri de dolaştı. Şimdi bu fotoğrafa ve yapılan yorumlara bir daha bakın. Medyanın yönlendirmesiyle oluşan fikirlerin bir yansıması değil mi? İnsan çocuğunu istediği gibi sever , bende parkta gördüğüm çocuğu sevebilirim.
O yorumu yapan ve buna katılan herkes pılısını pırtısını toplayıp ya arabistana defolsun ya da duman olup havaya karışsın artık iyice azıttınız bir baba ve kızı hakkında böyle şeyleri insanları düşündürmeye zorluyorsunuz ve bunu meşrulaştırmak istiyorsunuz bıktım cahilliğinizden artık defolun gidin şu ülkeden bizi aşağı çekmeyin artık reziller
Haha iyi o zaman bu salaklara göre :D çocukken tecavüze uğradık az abilerimin ablalarım kucağına az oturmadım öyle ha gereksiz insanlar çoğalmaya başladı çocuklara kıyanlar yetmiyormuş gibi birde şunlarla uğraşacağız. Küçük bir çocuk vardı çok sevimliydi gözüm yaşlı yaşlı bakıyordum babasıda bana baktı ne derece bir zihniyet aşılandı bu ülkeye. birkaç yıl önce bu ülke daha iyi durumdaydı. Natsu Amca dönemi bitiyor anlaşılan
Allah'ın ayetlerinin inkar edildiğini ve onlarla alay edildiğini işittiğinizde, onlar bir başka söze dalıp geçinceye kadar, onlarla oturmayın, yoksa siz de onlar gibi olursunuz" (Nisa Suresi 140)
İnkar edenlere dünya hayatı çekici kılındı (süslendi). Onlar, iman edenlerden kimileriyle alay ederler. Oysa korkup sakınanlar, kıyamet günü onların üstündedir. Allah, dilediğine hesapsız rızık verir. (2/212)
Yanlis yere yazmisim :D
Yorum size kalmış

Nasıl sakıncalı olabilir yaa. Öyle düşünen beyinler yüzünden o çocuklar tehlikede ya. Babadır tabiiki alacak kucağına. Babam işten gelince ablamla bende otururduk kucağına yemek yiyemezdi adam bize yedirmekten
Bu hayatta her türlü insan var bunları hasta ruhları yaratanda bizleriz eğitimle yapıyoruz bunları daha doğrusu eğitememkle sonuçta kendi kızına kendi kardeşine tecavüz eden insanlar peydah oluyor toplumda bu sadece bize özgü değil her millette her toplumda var.
Bu hareketi anne de dahil baba da dahil çocuktan izin isteyerek yapması çocuğun psikolojisine bir artıdır zaten ama böyle zihniyette olmaz ki ya baba almış kucağına oturmuş ne var yani ben bu yaşımda arada anneminde babamında kucağına oturuyorum
Kendisinin kalbi fesat diye başkalarını da böyle göremez
Benim anlamadığım ya da anlamak istemediğim tek bir şey var; insanlar ne zamandan beridir bu kadar kirli düşüncelere sahipler? Bir baba, son derece sevgi ve masumiyetle çocuğunu kucağına alabilir. Satılabilir, öpebilir, sevebilir bunun gibi bir çok şeyi yapabilir. Tamam tecavüz kelimelere sığmayacak kadar iğrenç, kan donduran bir olay fakat tüm babalara aynı şekilde davranmak cahilliği hangi seviyesi oluyor?
Neden sakincali olsun kanından canından biri.
Çocuğum yok ama küçük yeğenlerimin ağzını burnunu öperim. Kanimdan birisini sevmek için başkasından izin mi alicam Allah aşkına.
Ne sapıklar var lanet olsun
Tamm hiçmi duymadık kendi kızına tecavüz edeni ama kötü birşey yok muhtemel oyun oynuyrlardı kucağına oturtmuş yani zararı yok bunun ayrıca yazıları yazan sahte hesap artık ne garazi varsa ya da neyn peşindese
@tlgkcmngl valla küçükken büyükler sohbet ederken doğal olarak bizde duyardık dinen öz br babanın kendi kızına nefsi uyanmaz derler üveydir denirdi ne bilim ruh hastası olsanda insan cidden okadar çığrından çıkarmı bunu yapmak için helede az çok kendini biliyorsa o çocuk ilerde babasının yaptıklarını hatrlarsa ne bilim ben çıldırırım kmseye güvenemezdim herhalde
@tlgkcmngl açıkcası son dönemde çok fazla haber olduğu için birazda buyüzden çok tepki oysaki daha düne jadr çoğu insan ya byle birşeyden haberi yoktu ya da susuyrdu o sebpten ama herşeyede fazlasyla tepki gösteriyorlar
@tlgkcmngl şöyle söyleyeyim çocuğu anne babasının yanında dokunmadan hal hatr sorabiliriz ya da mesela seni sevmeme izin verirsen çikolata şeker veririm oyuncak alırım gibi şeyler kalkabilir ya da evebeynlerin çocuk az çok anlamaya konuşmaya başladıktan sonra mahrem yerleri neresi nerelere dokundurtmamalı birisi brşey yaparsa nasl davranmalı ya da buna yatkın şeyler anlatlmalı hatta bu konuda yardımda alınabilir açıkcası ben çocuğumun vücudunda bir sapığın ellerinn gezmesini istemm
@tlgkcmngl tabiki herkes aynı zihniyette değil ama yinede dikkatli olmakda fayda var kötülüğün nerden kimden geleceği belli değil artık
@tlgkcmngl herkesin aynı olmadığı böyle 1 2 tane ppuşt. n çıktığı sırf bu sebepten herkeein böyle görüldüğünü düşünüyorsun sırt bu sebepten akraba mahalledeki çocuklara eskis gibi davranamadığımzdan bahsediyrsn anlıyorum aslında demek istediklerini lakin ben yinede k3nri kafamn dikine gidiyorum kendi görmek düşünmek söylemek istedklerim
29 yaşımdayım hala babamın kucağına otururum severken falan bu ne sapık zihniyet yazıklar olsun aksini düşünen beyinlere!! baba kız evlaat aşkı ne demek bilemeyen zihniyet cehalet kusucam!
Ülke nerelere gidiyor be sırf bikaç kardeşim yaptığı hareketlerden dolayı bir baba bir kızını kucağına alamıyorsa yazıklar olsun sizede zihniyetinize de
Gayet masum bir durumu art niyete çevirenler var. Kücücük çocuğa öyle bir his besleyen beyin özürlüdür be. Beyler lütfen yani bari şu masum çocuklarda art niyet gözlemeyin.
İğrenç zihniyetli insanları görünce midem bulanıyor. Kızı ya o kızı!
Doğru veya yanlış böyle bir fotoğraf görünce aklına kötü şeyler gelenin zihnine tüküreyim.
Yok anasının.. mı benimde kızım var o yaşta kucağıma da alıyorum banyoda yaptırıyorum altınıda temizliyorum böyle düşüncedeki insanlardan iğreniyorum
Fikirleri neyse zikirleride o. Ben çocuğumu babasının kucağınadamı veremicem. Böyle bir ruh hastalığı olabilirmi
Babalar kızlarıním ilk aşkıdır Kızlar babalarının prensesi ama bizim ülkede aptal çok minicik kız ile baba'nin bağını tutar böyle salakça bir şeye bağlar Allah'ım sen şu ülkedeki aptallari ve yobazlari tez zamanda yok eyle
İçleri fesat bunları yazanların ya ne yani babası gayet temiz niyetlerle kızını kucağına almış ne var bunda? Her şeyden bir mana çıkarmayı bırakın artık
Almamalı.. annem valla altımı değiştirirken bile ben bebekken babam odadan çıkarmış
Waay be çok güzel düşünüyosn ben bir yorum yaptım bana şuanda ne laflar ediyorlar ahlaksız kızlar ama sen benim gibi düşünüyosn eyvallah
asıl bunları diyenler iğrenç bir babanın çocuğuna sevgi göstermesinden daha doğal ne var o kirli zihinlerinize masum çocukları oyuncak etmeyin
Bebenin altında çelik yelek gibi bez var adam ne gibi bir temas düşünebilir ki bu yorumları yazanlarda sorun var bence
O kadar sevgisiz buyumusler ki her yakinlasmayi sapiklik olarak algiliyor beyinleri direkt.
Zihniyeti bozuk ahlaksız gereksiz insanlar bunların varya...
Beyninizi bipsinler düşünce ahlakı diye bir şey var seviyesiz cahil toplumda yaşıyoruz kendinizi değil beyninizi geliştirin biraz
Nesi sakıncalı ya pis niyetler sussunlar bence. Bu fotoğrafa bakıp aklına cinsellik gelen kendi içini sorgulasın.
Saçmalığın daniskası yahu! Diyecek tek kelime bulamıyorum, bu insanların beyinleri var mı cidden? Cidden o kafalarının içinde bulunan organ beyin mi o kadar şüpheliyim ki!
O zaman babalar çocuklarını öpmesinde, kucağına da almasın sarılmasın... Zihniyeti farklı çalışan farklı görür. Sapıtmayın ya ayıp
Böyle mantıksız bir paylaşım olabilirmi böyle pis allahsız birşey olabilirmi kendi öz çocuğun bu böyle düşünce okadar yanlışki kız babaya düşkündür öyle düşünmek insan olamaz
Ana rahmine düşünce başlıyorlar çocukların fotoğrafını sosyal medyaya koymaya.. böyle dengesiz yorumlar gelir tabi
Ne kadar sacma ve gerizekali onu diyen birisi buyuk ihtimalle kendi cocugundan halleniyodur pisliksiniz
Ne alaka bunlarin bilinc alti ve zihinleri berbat oldugu icin bu zamanla kötu kelimeler açıga çikar ne ara bu kadar kotu duygulari besler olduk?
allah aşkına geberin artık kafasında beyin yerine kaşarlanmış yaprak salatası bulunan aciz mahluklar. köpekten aşağı pis zihniyetli awkoçları sizi. şu güzel fotoğrafta bile çirkin düşüncelerinizi ulu orta yazıp da insanları çıldırtmayın yeter
Sinirim bozuldu. Ya neden bunu görünce tecavüz artsın. Ahlaksız o gözle bakıyor demek ki benim aklıma gelmedi hiç öyle bisi..
İşte insanın beyni başka yerinde olursa baba ve küçük çocuğu hakkında bile midesiz midesiz konuşur
Artık öyle bir hal aldı ki aklında olmayanı zorla aklına sokuyorlar. Bu olaylar gündemde oldukça daha da normalleşiyor
Kızın ergenlik dönemi sonrası sakıncalı daha öncesi için değil saçmalamayın ya
Fesat dusunen beyin bence masum bir baba evlat ne var bunda hey Allahim ne gunlere kaldik
ben burada masum bir baba-kız sevgisinden başka bir şey göremiyorum. görebilenlerden de korkuyorum.
Ağliyacağım ne canım insanlar var ya
Oldu olacak babalar kız çocuklarını sevmesin.
sananeki arkadaş kesinlinkle ya çok yobaz ya da 12 18 yaş arası ergen tiplerdir olgun düşünen insan bunu yazamaz oldu o zaman hiç kız cocugunu kucagımızada almayalım sevmeyelim mi saçmalıklara bak ya
Yazik günah valla islerine nasil gelirse öyle konusuyorlar ne sacma ve aptalca düsünceler !
Tövbe tövbe bide bunlar gündeme gelecek igrencisinizz...
toplum her gecen gün kirleniyor aşağılık ruhastası sapıklar
Allah sizi alsın...
Ulan ne var onda
Babası ulan babası
Içi çürümüş fesatliktan😐😐😐
2 or... çocuğu kızına tecavüz etti diye herkes öyle anlamına gelmiyor şu mantıktan çıkın artık
Ebesinin a. mi cocugumudami sevrmicem bn çocuğuma o gözle bakti diyeninde göründen siringayla kan çekerim bilinçsiz bunu bu tarz düşünen insanın kafasında vardır o insandan suphlenirim bn
Bos bos konusmayin boyle bir seyin sakincali olmasini dusunenlerlle cocuk tecavuzculeri arasinda fark goremiyorum ben yobazlasmayin
Nasıl bakarsan öyle görürsün ve nasıl görüyorsan ÖYLESİNDİR...
Bu şey değil mi ya? Kürtaj yapıyoruz burda diyen zihniyetle aynı işte.
adamda da suc var :D kardeşim ne paylasıyorsun amaç ne yani sende biliyorsun ki böyle yorumların geleceğini paylastında ne oldu resmi paylasan ünlü arkadaşa diyorum
Alabilir ne var bunda. İnsanın içinde artniyet olmasın yeterki hiçbişey olmaz.
Ne oluyor be o kişiye bağlı ve insaların %20 si bunu yapıyor
Bu fotoğrafa bakıp da bu tarz düşüncelerin zihinde uyanması cok utanç verici. Belki düzeliriz diye umut ederken zihniyetler daha da dibe batıyor, iğrençleşiyor. En iyisi sosyal medyada samimi aile fotoğrafları paylaşmamak.
Yuh ve yok artık bu nasıl zihniyet. Canından bir parça evladın. O kötü yorumları yapanlar art niyetli bence.
Bunun sorulması bile saçmalık insan oldunuzu hatırlayin artık tabikşde baba çocunu sevicek kucağına alicak beraber uyuyacak ne iğrenç varlıklarsınız ölün artık ya
Çok yanlış bir düşünce adı üstünde çocuk onu o gözde görenlerin bana rastlamamalari yararlarına olur
Ne amaçla yaptığını bilemeyiz belki baba pedafoli belki ensest sapık o. c çok malesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar