Ailemle hiç anlaşamıyorum; çünkü onların istediği gibi değilim. Ne yapmalıyım?

Merhaba, 18 yaşındayım. Birazdan yazacaklarımı ergensin geçer vs. diyerek cevaplamayın çünkü alakası yok.
3 kardeşiz 2 ablam var. Annem ve babam çalışıyolar. İkiside ilkokul mezunu. Ben a diyorum onlar z anlıyor evin içinde sürekli bir kavga gürültü var. Borcumuz annem sürekli babama beni dinleseydin böyle olmayacaktı vs. vs diyor sürekli tartışıyorlar. Müslüman değilim. Ailem bilmiyor bir gün konuştuk annem bana dediki eğer dinden çıkarsan bu eve sakın gelme o zaman anladım ki annem beni ben olduğum için değil onların inandıklarına inandığım onların istediği gibi biri olayım seviyor. Annem sürekli erkekliğimi kanıtlama çabasında; heralde çoğu erkek annesi bunu yapar. İşte sen evlen şunu yapcam bunu yapcam. Oysa ben eşcinselim ve asla bir kadınla evlenmem onları mutlu etmek için. Babam ben kendimi bildim bileli çalışıyor ama babamla hiç bir zaman baba oğul olamadık. Babam bana hiç bir zaman cinsellik-dini vs. konularda bilgilendirmedi. Gusül abdesti almam gerektiğini bile arkadaşlarımdan öğrendim. Onlar her şeye rağmen annem ve babam bunu inkar etmiyorum beni okutmaya çalışıyor vs. Bir şey olsa bakarım onlara ama şimdi eli ayağı tutuyor babam gözlüğünü istiyor halbu ki ben başka odadayım o daha yakın , orada değilim diyorum sen nasıl evlatsın diyor gidiyor kendi alıyor sonra oğlum benden sakın bidaha bişi isteme diyor onun yanına annem ekleniyor evde sürekli bir kaos var. Ablamlarla aram fena değil ama onlarda muhafazakar ve durumumu öğrendiklerinde kötü karşılayacaklarını biliyorum bu yüzden soğuyorum. Onları kırmakta istemiyorum. Ben onları sadece annem babam olduğu için seviyorum. Onlarsa beni onların istediği gibi biri olayım diye seviyorlar.

Sizce çok mu fesat düşünüyorum? Anlatılcak çok şey var biraz özetlemek istedim ama beni anlamıyorlar hiç bir şekilde. A diyorum z anlıyorlar. Ne yapmalıyım, yardımcı olursanız sevinirim.
Ailemle hiç anlaşamıyorum; çünkü onların istediği gibi değilim. Ne yapmalıyım?