Kürdüm. Ama pkklı değilim evet hdpli de değilim. Doğuda doğdum diye kürdüm diye insan olmuyor muyum? Kürdüm deyince şu batılı insanların bakışlarından tepkilerinden nefret ediyorum. Irkımı ben seçmedim. Çok Türk arkadaşım var laz zaza alevi arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz. Ama bazı insanların bu kürt nefretini anlamış değilim. Bizi dışlayınca elinize ne geçiyor merak ediyorum ülkeyi kurtarmış mı oluyorsunuz. Pkk destekçisi olmadım asla da olmam. Ailemde de asla destekçisi yoktur. Şehit edilen askerlerimiz diyorsanız onların çoğu ne kadar Türk olsa da kürt olup da bu ülke için canını veren şehitlerimiz de var. Siz İstanbul'da Ankarada İzmirde falan filan zevk yaşarken buradaki kardeşlerimiz ne kadar zorluklarla yaşıyor. Gelip görseniz yaşadığınız hayata şükredersiniz. Kürtler kaçak elektrik kullanıyor diyorsunuz Kürtler bu ülkenin değerini bilmiyor bu ülkeninn haklarından yararlanıp nankörlük yapıyor diyorsunuz. Ama aslında hep dışarıdan bakıyorsunuz. Ben öyle birisi değilim çok şükür yaşadığım ülkeyi de seviyorum, şehitlerimize de üzülüyorum, pkkyıda terörüde lanetliyorum. Ama kürde olan bu genellemenizden bıktım. En iyi kürt ölü kürt diyorsunuz. Biz de insanız. Kendinizi üstün görmeyin. Türklük ya Kürtlük bizi kurtarmayacak. Önemli olan iman dindir. İçinizden yine sayıp sövenleriniz olacak ama yorumlarınızı merak ediyorum?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnayasaya göre sen zaten türksün canım, anayasadaki türklük tanımı ırki bir tanım değil ki bir değer bir kültür tanımıdır ve seni anayasamız türk olarak tanımlamıştır kendinizi ötekileştirmeyin ki başkası sizi ötekileştirmesin.
Doğudaki kürtlerin %70 80 ninin nasıl yaşadığını çok iyi ibliyorum çünkü orada yaşadım, dışardan bakmıyorum olaya. Evet elektirik kaçak kullanımı hatta suyun kaçak kullanımı çok yayğın bunu inkar etmeye kalkmayın lütfen. Kürtlerin %70 80 i ölü olsun isterdim çünkü HDP ye oy verdiler onlar da şehitlerde sorumludur ve o oy verenlerin de çoluk çocuğu ölür inş.. Eğer sen onlardan değilim diyorsan TÜRK halkı olarak seni kucaklamaya hazırız..
Bu arada ırkçılık yapanları eleştiren slklarda var burada onlar bana salak diyorsa bende onlara salak derim bu ülke için ödenen bedellerin %90 ını TÜRK ler ödemiştir dolayısıyla hakkımız vardır tabiki. Kürtlerin çoğunluğu da zararlı cemiyetler kurarak (Kürt teali cemiyeti, ingiliz muhipler cemiyeti gibi) hainlik yapmış ayaklanmalar yapmış, isyanlar çıkarmışlardır. Bunu ben demiyorum tarihçiler diyor, zaten bir çok ermeni katilleri o yıllarda kürt kimliğine bürünerek gizlenmişlerdir.. İşte buğünkü pislik tohumun büyük kısmı onlardan oluşuyor..
Kucak açmışız diğer ırklara gelin kültürel birliktelik içinde size de TÜRK muamelesi yapalım diye anayasaya da koymuşuz.. Bedenmeyen terk etsin..51 Yorumla- +1 yıl
Peki canım ve ırkçı iğrenç insan neden aslını inkar ettiriyorsun kürtlere? Neden olduğu gibi kabul etmiyorsun Türk olarak diyorsun? Ben söyleyeyim çünkü sen ırkçı, faşist ve Allah korkusu olmayan fasığın birisin.
En İyi Cevaplar
Her ırkın milliyetçisi az biraz salaktır. ( aşırı milliyetçi olanlar)
Ondan sebep sen bakma kimin ne dediğine sen kendi ahlakından kendi değer yargılarından sorumlusun.
pkk teröristtir evet ama hdp li okulunuzda sıkıntılı çünkü şok ile aralarına hiç bir ayrım koymuyor birbirlerinin yaptıklarını destekliyorlar.
Ama haklsın. Türk olmak gökten inmiş bir lütufmuş gibi düşünen zihniyet bunu bu benim ırkım tabiki öyle düşüncem diye savunurken sizin kendi ırkınızı aynı şekilde sevmeyi bırak ben şu ırktanım demenizi bile algılayamıyolar.
Önceden senin gibilere kızardım. Madem pkkyı desteklemiyosunız birleşin karşı çıkın diye. Sonra bir baktım bunu biz bile yapamıyoruz bı tür ütopyalar yok malesef. Ülke iyi yerlere gitmiyor. İki tarafada habire nefret ve kin pompalanıyor bu şekilde bizim ve sizin salak olanlarımızda bunu ikiye üçe katlıyolar zevkle.
Allah sonumuzu hayır etsin.20 Yorumla
bende kürdüm bende senin gibi ara bir hor görülüyorum... hata sırf kürt olduğumu öğrenip benden ayrılan kız bile oldu.. hdp-pkk da senpati duymam ama böyle hor görüldükçe bazen milliyetçi duygularım kabarıyor hdpye sempati duymaya başlıyorum.. normalde akpye oy veririm ama bu tür şeylerden dolayı... dağa çıkanlara hak vermiyorum ama dağa çıkanların bu tür insanların bu tür zihniyetler yüzünden ufakta olsa etkisi var ben... kalkıp kürt diye birşey yok kürtçe konuşmak yasak kürtçe şarkı dinlemek yasak diye diye adamları dağa çıkardılar... sen laza çerkeze aynısını yapsan onlarda dağa çıkar
30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen iyi bir insansın. Ama işte bikaç kişide olsa kötü işler yapınca fırsatçı insanlar hemen bunu ırkçılığa dönüştürmeye meraklı. Birde benim hayatım boyunca hiç güneydoğuya yolum düşmedi ama oradaki insanların yaşadığı şartların zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Bir yanda devlete karşı çıkmanı, kurallarını önemsememeni isteyenler varken normal hayat yaşamaya çalışmak kolay değildir. Yapılan tehditleri felan duyuyoruz. Umarım birgün bu günler geride kalır ve hep birlikte bu günleri sadece tarih kitaplarından hatırlayan yeni nesilller dünyaya gelir.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
35Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılSilav, ez kürd im.
Neden takıyosun?
Bende Kürdüm, gayette mutluyum Kürt olduğum için. Ne bölücülük yapıyorum ne çakallık, eğlendiriyor millet yobazlarının beni dışlama çabası, ayıplanmak. Cehalet yürekte de olur, iftirada atar insanlar.
Yok elektrik faturası ödemiyormuşum, yok su faturası ödemiyormuşum.
Nerden biliyorsun yani :D
Araştırmadan, kulaktan dolmalarla seni dışlamaya çalışanlara verebiliceğin tek cevap onları art niyetlerinden kocaman öpmek olur canım :*
Asla umursama, ne şerefsizlik yap ne piçlik.
Önce insan ol, sonra Kürt ol sonra Türk ol, sonra Çerkez ol.
Aman, salla. İnsan ol, insanlığına imrendir :)
Boşver, gül geç tabulaşmış cahilliklere, fikirsiz ırkçılıklara, ayrımcı bölücülere <3810 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu vatana, ülkeye, insanlara ayrımsız iyilikler güzellikler yapıp tüm Türkiyeye sahip çıkmak asıl önemli olan. Seni kötü Türkten, kötü Kürtten ayıran.
Sende bölücü olma, asla bölücülük yapma.
Namusunla yaşa. Gerisi önemsiz.
Sahip çık ülkemize, sonra kimseyi takma :)
Cevap sahibi+1 yılÇok incindim yahu, deme öyle.
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim :) Bende bu yaşımda çıkabiliceğimin en fazlasıyla sahip çıkıyorum bu ülkeye, büyüyünce de elimden ne gelirse sonuna kadar yaparım.
Sırf kürt olduğum için, yukarıdaki yorumda örneğini gördüğüm cahiller ancak üzüyor beni, kendileri adına.
Kanım soyum yüzünden dışlayabilicek örümcek beyinlilerin verdiği sebebiyet, takmayı denedikleri etiket beni enterese etmiyor.
Utanılıcak bir insan olursam, o zaman utanırım kendimden. Soyum yüzünden asla değil.- +1 yıl
Yani en güzeli o zaten ha bide bunların internet paketleri bitmesin şerefsizim 1 ayda vatanı milleti memleketi kurtarırlar halbuki ki adam gece markete ekmek almaya bile gidemez korkudan neyse oda 8ek önemli değil yaa lakin adamlar sanıyor bu ülke onların beyin özürlü olunca insan herşeyi kendine mal edebiliyorlar
Cevap sahibi+1 yılBu ülke onların değilse bizim de değil. Bizim değilse onların da değil. Hepimizin.
Ben kendimden mutluyum, olmak istediğim insanım, mutlulukla sahip olduğum temiz bir kalbim var. Olmayan Türk, olmayan Kürt, olmayan Laz düşünsün.- +1 yıl
@frikiktengol ateş olsan cürmün kadar yer kaplarsın
Cevap sahibi+1 yılTartışırsak, tiksindiklerimizden oluruz bence. @İllegallife birisiyle kurulan dialog da, yapılan monolog da, onu kaale alma göstergesidir. Senle bir tutar, kulvar eşitler konuşursun onunla.
Sen bir tutup eşitleme o aramızdaki kulvarı :)
Bırak o cahil faşistliğini mutlu mutlu yapsın.- +1 yıl
aynen haklısın
- +1 yıl
@frikiktengol şunuda belirteyim sen 18 yaşında iken kumda oynuyorsan herkez öyle yapacak diye bir kural yok
Sana 1-2 tavsiye vermek istiyorum. Öncelikle kimse seni Kürtsün diye dışlamaz. He sen bunu sürekli vurgulama ihtiyacı hissedersen o farklı bu yüzden mümkünse deme. Hatta evde Kürtçe filan konuŞulmuyorsa ailen bu konuda tutucu değilse Unut kurt olduğunu. çünkü bu ülke biterse bu ayrımcılıktan bitecek ve bunu yapanlar ne yazıkki Kürtler (çünkü biz kurduz farkliyiz diyerek ilk tohumu onlar ekiyor) bu sebeple magdem mağdursun benim dedim hem senin hem de devlet için en hayırlısı yoksa ortam isininca başına her sey gelebilir
20 YorumlaFransız Devrimi ile ortaya çıkan milliyetçilik akımı Osmanlı İmparatorluğunun yıkılmasındaki büyük etkenlerden biridir.
Yüzyıllardır beraber yaşayan halklar, milliyetçilik düşüncesiyle kendi devletlerini kurmuş. İmparatorluğu parçalamıştır.
Atatürk, Türkiye Cumhuriyetini kurduğu zaman bu sorunu çözebilmek amacıyla "Ne Mutlu Türküm Diyene" demiş. Kendine Türk diyen herkesi Türk olduğunu vurgulamıştır.
Ama siz çıkıp ben şuyum ben buyum derseniz ülkeyi bölersiniz ki öyle de yapıyorsunuz.20 Yorumla
+1 yılSiz kendinizi böyle gösteriyorsunuz aşağılık kompleksi oluşmuş kesinlikle her kürt PKK lı diye düşünmüyorum bu ülkede izmirden ağrısına herkes zorluk çekiyor ne yani ay çok zor durumdalar tüh vah diyip size acımamızı istiyorsun ayrıca Doğu'ya kaç kere gittim benden iyi yaşıyorlar maşallah
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Amaç zaten pkk yı bahane edip tüm doğululara düşmanlık yapmak, onları sindirmek, türkleştirip, sunnileştirmek.. Bu devlet politikasıdır..
100 Yorumla
+1 yılInsanlari alevi laz kurt turk diye ayirmak o kadar yanlos ki sonra Allah kul kitap diyorlar sen Allahın yaratigini kulu kuldan ne hakla neye dayanarak ayirirsin ya srn kimsin ki insanlari kurt turk laz alevi diye ayirirsin sonrada muslumaniz diye geciniyorlar saka gibi cidden
50 Yorumla
+1 yılSiz kurtler 9 iyilik yapilsin 1 yanlis yapsin aninda kinlenirsiniz hepinizde bu var kaninizda bu var bu yuzden sevilip guvenilcek insanlar degilsin nitekim goruyoruz secimelrdede..
Iyi vqrmidir vardir ama ölmeniz daha hayirli olur cok yordunuz artik bu ulkeyi inanin bak onceden sevwrdim sizleri simdiyse siz 1 aylik bebekken yakarak oldürmek istiyorum.
KUsura bakma kalbini kirdiysam af ola.10 YorumlaPkkda bu yüzden kuruldu zaten. Kürtlerle Türkleri ayırmak, kavgalı hâle getirmek için. Ve bunu da malesef başardılar. Siz hdpkklı olmayan kürtler benim kardeşimsiniz. Helal olsun. Sizin gibilerin bu ülkede varlığı sürdüğü sürece, bu vatan bölünmez! #türkkürtkardeştir
20 Yorumla
+1 yılkendini nasıl bu kadar aşağılayabiliyorsun dilenci gibi yazmışsın okuyunca iğrendim böyle dilenciliklerinize kürtlüğü bulaştırmayın onurlu insanların adını kirletiyorsunuz senin gibi kürtlerden nefret ediyorum iyi ki kemal pir gibi türkler var
30 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben Kürtlere düşman değilim. Ama ben ülkemi yıkmaya çalışan askerlerimizi şehit eden pkk ve onların destekçileri olan hdp den nefret ediyorum ve onlara düşmanım. Eğer Kürt olup kendini Türk vatandaşı gibi gören bu toprakları koruyan herkes benim gözümde ayrı kalmaz. Ayrıca bu önyargı çoğu Kürdü dağa çıkarmıştır bence.
10 Yorumlapkk'i lanetlediğin kadar devlet terörünüde lanetleyebiliyor musun? demek ki nefret etmeleri için pkk'lı değil kürt olman yetiyormuş ve sen hala kürdüm derken bile hdp'li kürtleri terörist olarak görüp ötekileştiriyorsan sen kürt değil türkleşmiş bir kürtsün yazık sana..
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
+1 yılTüm kürtler PKK yı dışlamadıkça pkk bizim hakkımızı savunmuyor demedikçe bu nefret devam edecek ve tüm kürtler hdpye oy vermeseydi hdp bu kadar oy alamazdı. Senin gibi düşünen çok azınlık sizlerde Pkk ya sesinizi çıkarmadıkça farkınız kalmıyor malesef.
20 Yorumla
+1 yılBalıkesir in köylerine gittin mi ya da edirnenin aydının orda da insanlar zorluk çekiyor ama kimse baş kaldırmıyor elektriğini ödüyor insan gibi didiniyor dağa çıkmıyor doğuda her türlü kaçakçılık var töre var amcaoğlu dayıoğlunu vuruyor ve buna adet diyolar neymiş akraba evliliği hertürlü çağ dışılık sizde sen farklı olabilirsin ozaman burada bize değil kendi ırkına lanet okucaksın ya da değişim için kıvıl
11 Yorumla- +1 yıl
Kıvılcım olcaksın
Gizli Üye(30-35)+1 yıldevletin geçmişteki hataları. ve pkk sayesinde kürtler ikinci plandadır hep. okuduğum üniversitenin %90'ı kürttü ama orda bile kürtlere aşşalık bakan insanlar vardı. adın çıktıysa 9'a inmez 8'e devletin yanlış politikalarının ve pkk'nın oluşumu yüzünden böyle çekiyorsunuz yapabilecek birşey yok.
00 YorumlaZaten herkes Türk degil bu ulkede ama turkiyede yasayan insanlara turk denir bu irk degil millleti temsil ediyo ingiltere ingiliz almanya alman burdada Türk vatandaşısiniz irkiniz kurt olabilir bunu anlayin pkkya sirtini donen her kurt benim kardesimdir hdpyede oy verin ama temsil edildiginiz yer Ankara olsun kandil degil
00 YorumlaNe güzel de duymuşsun doğuda doğdun diye kürt olacaksın dıye bişey yok , benım babam polis şark görevini muşta yaptı orada doğabilirdim ama orada dogarsak kürt sayılmayız amcamın oglu orda dogdu kütüğünü bizim memlekete aldı batıda ki sen kendini kürt hissetmene gerek yok. Ama ne güzel herkes biliyor En iyi kürt ölü kürt
10 YorumlaSevgili kürt kardeşler bu sorunu batıdakilerde aramayın kendi içinizde halledin içinizdeki güzellikleri kötü olanlara da gösterin onlarıda düzeltin ki hepimizin çabaları boşa gitmesin destek verdirtmeyin kimseye yılmayın.
00 Yorumla- 50 Yorumla
Boşuna debeleniyorsun gerek yok kendini ispatlamaya kanıtlamaya sevmeyen sevmez * olup gider siz önce benliğinizi koruyun asil kürt olun HDP yi de savunun pkk yı da o zaman refaha kavuşursunuz bunlara yaranmaya kalkmayın iyilikten anlamazlar onlari seni dışalrsa sende onları dışla çok şükür Türkler gibi namussuz değiliz kızlarımız onlar gibi açık seçik ırıspı değil iyiki Kürdüm ve durur duyuyorum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılkürt = hdp = pkk
masal anlatma şimdi burada.
elektrik faturası
su faturası vermeyin
vergi ödemeyin
devletten her ay yardım parası alın, sonra bide nankörlük yapıp "dövlet bize bakmih"deyin
devlet mecbur mu size bakmaya.
asalak gibi bizim sırtımızda yaşayın..
gerçekten artık çok yük oluyorsunuz bu devlete ve Türklere..14 Yorumla- +1 yıl
Tam anlamıyla önde gelen ırkçılardansın
- +1 yıl
TÜRK'le kürt hiç bir zaman kardeş olmamıştır, olmayacakta..
hdp neden çıkıp pkk terör örgütüdür demiyor?
abisi dağda terörist olan bir adamın ne işi var mecliste?
geç kızım bunları hepiniz aynısınız. - +1 yıl
@illegalife ırkçıyım çocuk sanane bundan, hadi git kumda oyna sen.
- +1 yıl
Bence doğrusu; kürt ≠ hdp = pkk dır.
Bunun dışında diğer dediklerinize aynen katılıyorum. Çok sağlam karakterli kürtler de var, hatta geçen erzurumlu ve adıyaman kahtalı kürt şehitler verdik, Türk bayraklarıyla toprağa verildi köylerinde bunlara haksızlık yapmamak lazım, oysa Türk olduğunu ileri sürüp askere gitmiyen bir sürü ırkdaşımız da var şimdi hanğisi daha makbul..
+1 yılKürt arkadaşlarım var oldu da hepsinide çok sevdim kürt veya türk farketmez sadece hdpli kürtlere söylüyoruz herşeyi sen takma kafana
00 YorumlaHer k*rt potansiyel bir teröristtir. Vatan hainidir.
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman kürt kadınlarını örgütle ve kürtlüğü utanç değil gurur kaynağı yapacak çocuklar yetiştir... bu ülkede yığınla ırk var iç içe... bir sizinkiler pislik yapıyor 7 tane ırk içinde...
20 Yorumlaarkadaşım o insanlar kendi gibi olmayanları hiç bir neden yokkende sevmeyen insanlar kürt olman görünürdeki neden ben bu ırkçılık yapan insanların psikolojilerinin hiç de iyi olduğunu düşünmüyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı. Aslında Kürd diyerek Pkkyı kastediyorlar. Yoksa sizin gibi Kürtlere lafları yok haksızlık oluyor ancak sizde batılıları anlayın biraz sürekli asker ölümü sürekli asker ölümü (ben değilim) ama önyargı doğurur haliyle :)
00 Yorumla
+1 yılBende Kürdüm Hdp liyim pkkyı savunmuyorum ama sen eğer akp veya mhpliysen Kürdüm deme.
32 Yorumla- +1 yıl
akpli de değilim mhpli de değilim hdpli de değilim. Kürdüm ama illa kürdüm diye hdpli de olmak zorunda değilim. Haklarımızı savunuyor eyvallah ama bana samimi gelmiyor. Ben buraya parti tartışmaya gelmedim.
- +1 yıl
onu başka hesaptan yazmıştım.
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayKurt kizlarini aeviyorum cok guzel oluyorlar. Sende eminim fisstik gibisibdir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelektiriği neden kaçak kullanıyor geçerli sebebin ne anlamadım burada. her tarafta işsiz güçsüz var ama hepsi ödüyor. sadece kürtlere göre değil bu. hakkımı helal etmiyorum ben
00 Yorumla
+1 yılKendin olsana birak milletin nasil bakip ne soyledigini. Gurur duy kendinle insansin ve irkina sahip cik ! Ezdirme
20 Yorumla
+1 yılBu ülkede Türkler Kürt lokumu yiyerek Kürtler Türk kahvesi içerek yasayan insanlar PKK da böleneyecek bizi
00 Yorumla
+1 yılHayatım boyunca hiç iyi bir kürtle karşılaşmadım karşılaşacağımı da hiç düşünmüyorum kararım bu konuda hiç değişmeyecektir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞehit edilen askerlerimiz diyorsanız onların çoğu ne kadar Türk olsa da kürt olup da bu ülke için canını veren şehitlerimiz de var.
KAtılıyorum.20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır öyle bir ön yargım yok.. kürt vatandaslarımız'da insandır ve bu vatanın bir parcasıdır. Sadece teröre (PKK'ya) destek verenler ve destek saglayanlar benim gözümde teröristir, katildir.
10 Yorumla
+1 yılÖlüme ırklara ayıramayacaklarını ne zaman anlıcaklar insanlar..
10 YorumlaHz. muhammedin ümmetini birbirine düşüren hainlik edenin bu ülkede yeri yoktur
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. genellemeler doğrudur. benim de kürt arkadaşlarım var ben düzgünlerini seçiyorum türkün de kürdün de
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılTürkiyedeki bütün halklar tek bir yumruk olup birleşmelidir :) ıkrçlk yapmam bu arada hangi şehirdesinki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk ünde kürdünde haini vardır
bu arada kürtleri savunmuyorum kesinlikle00 Yorumlapkkya hdpye tepkisini koyamayan her kürt, bizim gözümüzde vatan haini. sen tepkini koyuyorsan niye üstüne alınıyorsun ki?
00 Yorumla
+1 yılvalla ne diyeyim ki ya bende memleketimi söyleyince insanlar direk alevi misin kürt müsün diyorlar
10 Yorumla
+1 yılBu tabu yıkılacak zamanla daha cok okumaliyiz millet olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim icin her kurt ayni icinizde mutlaka kurdistan ve pkk sempatisi var
10 YorumlaNe dersen de biz kürtlere karşı önyargi bitmez salla geç bacim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 655 cevap paylaştı.
+1 yıl"kürdüm" den sonrasını okumadım.
30 Yorumla
+1 yılözet geç. k*rt l*tfen
00 Yorumla
+1 yılKürd olmak zulümse her biji de gülümse :D
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğuda yüzde 80lerde hdp beni genel ilgilendirir
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı