Kürdüm insanların bu ön yargısından nefret ediyorum?

Kürdüm. Ama pkklı değilim evet hdpli de değilim. Doğuda doğdum diye kürdüm diye insan olmuyor muyum? Kürdüm deyince şu batılı insanların bakışlarından tepkilerinden nefret ediyorum. Irkımı ben seçmedim. Çok Türk arkadaşım var laz zaza alevi arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz. Ama bazı insanların bu kürt nefretini anlamış değilim. Bizi dışlayınca elinize ne geçiyor merak ediyorum ülkeyi kurtarmış mı oluyorsunuz. Pkk destekçisi olmadım asla da olmam. Ailemde de asla destekçisi yoktur. Şehit edilen askerlerimiz diyorsanız onların çoğu ne kadar Türk olsa da kürt olup da bu ülke için canını veren şehitlerimiz de var. Siz İstanbul'da Ankarada İzmirde falan filan zevk yaşarken buradaki kardeşlerimiz ne kadar zorluklarla yaşıyor. Gelip görseniz yaşadığınız hayata şükredersiniz. Kürtler kaçak elektrik kullanıyor diyorsunuz Kürtler bu ülkenin değerini bilmiyor bu ülkeninn haklarından yararlanıp nankörlük yapıyor diyorsunuz. Ama aslında hep dışarıdan bakıyorsunuz. Ben öyle birisi değilim çok şükür yaşadığım ülkeyi de seviyorum, şehitlerimize de üzülüyorum, pkkyıda terörüde lanetliyorum. Ama kürde olan bu genellemenizden bıktım. En iyi kürt ölü kürt diyorsunuz. Biz de insanız. Kendinizi üstün görmeyin. Türklük ya Kürtlük bizi kurtarmayacak. Önemli olan iman dindir. İçinizden yine sayıp sövenleriniz olacak ama yorumlarınızı merak ediyorum?
Kürdüm insanların bu ön yargısından nefret ediyorum?