AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
48Cevap
benimle evlenirmisin?
Sen şeytanı bile dünsiz yapabilirsin..:)))
Şeytanın dini mi var? Ayrıca şeytanın varlığına inanmıyorum ben, o da safsata
dünyanın bir dertl, , nsanı sensin sanki:))
hmm...
ataist oldun ya da olacaksın tebrik edilmeyimi bekliyorsun
islamda namaz kılmada zorlama olmaz bence sen Müslüman bile olmaya bilirsin resmen islama karalama yapıyorsun namaz kılmaya gelinnce içinden gelerek kılmalısın ki bir anlamı olsun
hiç bir dindar başka birine küfür etmez küfür etmenin günahını bilir çünkü
Aşağıdaki yorumları okursan küfür edenlerin babayı savunanlar yani dindarlar olduğunu görürsün ;)
Ataist değil Ateist
Ben zaten Müslüman değilim de GÜNCELLEMEYİ OKUYUN YA GÜNCELLEMEYİ
pis misyoner seni dini islamı diline ağzına alma m
sl
man insan küfür etmez tekme tokat kavga ederken bile
Bunu derken kendin bile küfür ediyorsun, Müslüman olduğun için herhalde. Sen de kitaptan küfür öğrenenlerdensin hahahahaha :D Allah size karşşıdakine ''mal'' deyin falan diyorsa demek ki... Yoksa Allah demiyor da sen Müslümanlığı küfür etmek mi sanıyorsun? İslam senin dininse ben almayayım.
baban balatayı yakmış he he de geç
Hahahahahahahaha koptum hahahahaha :D :D Lütfen güncellemeyi oku, yine de teşekkür ederim Şu soruya beklerim seni www.kizlarsoruyor.com/.../q3657674-kim-daha-baskici-olurdu
''he he de geç'' hala gülüyorum hahahahahahahahahahaha :D
:))))))
Babani takma. O kafa düzelmez.
Düzelmez evet ama ben etkileniyorum bu durumda. Hiçbir şey yapamıyorum her gün gece olmasını bekliyorum... Kendi evimde...
bir arkadaşım var babası hacca gidip gelmiş sözde müslümanlardan. Dine küfredip durur. Kızın başını küfürlerle hakaretlerle dayakla kapattırdi ve kız ateist. Yani bu kafa yapısı asla değişmez. Cahiller cahil kalır. Eğer okuyosan başka şehirde oku. Okumuyosan da bir iş uğraş bul babanla aynı ortamda bulunma. Başka çare malesef yok
Şu cümleye bak ''Önce edebe uygun konusmayi ögren. Karsindaki insanla nasil konusmasi gerektigini bilmeyen, küçük insanlar zaten İslam'in guzelligini anlayamaz. Beklentide olunmasi bile hata.'' Acıyorum...
Üniversite son sınıftayım, staj döneminden sonra kurtuluyorum ama o zamana kadar kapana kısılmış gibiyim...
Bosver o sözde hoşgörulu muslumanlari bir iki uyarip saygi duy p.. c derler az sonra :D mesela staj dönemi degilse şu an paraya ihtiyacin yoksa bile sacma bir iş bile olsa gir calis ya da kutuphane kadeye falan git orda dinlen oku falan. O saçma iş evdeki dirdirdan daha iyidir :)
Evet deneyeceğim bunu. Şuana kadar eve giriş çıkışın bir saati vardı, bir saatten sonra eve almıyorlardı beni. Ama bir yıl kaldı sabrediyorum...
Sizinkiler gardiyanlık yapiyo resmen balkona falan izin var mi? :D kutuphane en iyisi. Gercekten.
Haha evet o kadarı var :D Kütüphane, hoca çıkarmadı vb. idare ederim herhalde. Teşekkürler güzel fikirlerin için...
Ben tesekkur ederim kolay gelsin :)
Allahsız bu vurun kırbacı asdgh
senın ıyılıgını ıstemıs
kes.
Allah ıslah etsin karddeşim seni
Ateistim diyorum Allah diyorsun. Senin Allah'ın seni ıslah etsin.
Allah sonunu hayır etsin, yanlış yoldasın.
Sana göre yanlış, bana göre doğru. Buna sen karar veremezsin.
bana göre yanlış değil, kainatın kuralına göre yanlışsın sen. Ateistler ancak öldükten sonra anlayabilirler doğru yolda mı yoksa yanlış yolda mı olduklarını. Öldükten sonra , vay bey, Allah varmış. öldükten sonra yaşam varmış, cennet-cehennem varmış ve hesap günü varmış derler ama iş işten geçmiştir. Ahh ölüler bir konuşabilseydi de biz de bu tartışmaları yapmasaydık, kendileri cevap verseydi bu mevzuya
He yavrum heeee
Babanın imtihanida sen olmussun guzelim
Ateistim diyorum, ''imtihan'' diyorsun...
Napim kardes?
Sus.
Yolun b... k tan kafana göre git
Senin yolun boktan, sen dinine göre git haha :D
😄😄😄Zamanı Gelince Görücem sizleri.
Baban haklı.
Bir dindar olup bunu söyleyebiliyorsan, üstteki GERÇEK DİNDARLARIN yorumlarını oku derim.
Olduu
Ben bu kadar komik düşünceler ve rezil bir insan görmedim. ALLAH ıslah etsin. yazık acıyorum senin gbilere. nasıl bir beyin var sende. anne babana yazık
Ben sana acıyorum asıl çakma dindar. Dinini öğren de gel
Ohoooo
güncellemeyi okuyun Allah aşkına ya offff
Ay cok buyuk is becermissin cok gerekliydi zaten!!!
Gerekli olup olmadığına ben karar veririm. Beğenmiyorsan bye.
bana ulasirmisin?
sebep?
bu tur konulard alenen yazmak pek hos olmuyor tepki cekiyor. tabiki de zorunda drgilsin. iyi gclr
yazabilirsin adını gizleyip
Baban hakli onu dinle
Bize göre de babam haksız, o beni dinlesin. Çözüm istedim yargı değil...
Güncellemeyi tamamlayamadım, buradan okuyabilirler devamını.
İkincisi, her iki paylaşımda da dindar olduğunu söyleyenler, büyük bir kavga içinde. Ateistleri kötü insan olmakla, küfürle hakaretle yargılayanlarla dolu ilk paylaşımda yorumlar. Bunun tesadüf olduğunu düşünmüştüm ama burada da yanılmadım. Bunu kanıtlayanlara da teşekkürler.
Yardımcı olmak isteyenlere ise en içten saygı ve sevgilerimi yolluyorum. Sizler iyi ki varsınız. İyilikle kalın...
çok uzuunn. s
Ateizm nedir
Ben sözlük müyüm? Aç oku.
Demek ki sende bilmiyorsun. Ne olduğunu bilmediğin bişeye neden tanıyorsun ki. Gerçek yaradan var iken
HAHAHAHAHAHAHAHA bilmediğim şeyi olamam değil mi? Sen bilmediğin için sana aç oku dedim, ben okumuşum ki olmuşum
Bir de bu millete cahil deyince biz kabahatli oluyoruz ya ahahahahahaha :D
sen de bilmiyorsun diyor yav kütüphanem var odamda, senin kapağına dokunamayacağın kitaplar. bu kadar aciz nasıl oluyorsunuz ya :D Gerçek yaradan yok, tanrı yok dinler yalan. troll müsün nesin haydi başka kapıya.
Allah ıslah etsin
Hacc süresi 5,6,7 ayetlerin meali.
5. Ey insanlar, eğer öldükten sonra dirilmekten şüphede iseniz, şu muhakkak ki, Biz sizi topraktan, sonra nutfe (sperma) den, sonra alaka (yapışkan bir madde) dan, sonra da uzuvları görünen ya da görünmeyen bir et parçasından yaratmaktayız ki, size (ne olduğunuzu) anlatalım. Dilediğimizi de belli bir süreye kadar rahimlerde durdururuz. Sonra sizi bir bebek olarak çıkarırız, sonra da olgunluk çağına gelmeniz için geliştiririz. Bununla beraber, içinizden kiminizin canı alınıyor, kiminiz de biraz bilgiden sonra birşey bilmemek üzere, ömrünün en kötü devresine getiriliyor. Yeryüzünü de sönmüş kül halinde görürsün; ama üzerine su indirdiğimiz zaman harekete geçer, kabarır ve her dilber çiftten bitkiler bitirir.
6. İşte bunlar, Allah'ın şüphesiz hak, muhakkak ölüleri diriltiyor ve gerçekten herşeye gücü yetiyor olmasındandır.
7. Ve gerçek şu ki o kıyamet gelecektir, onda hiç şüphe yoktur. Ve gerçekten Allah kabirlerde olan kimseleri diriltip kaldıracaktır.
Evet bence de ıslah olmalısın...