AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
yazıklar olsun sana yarın bırgun kaybedince anlarsın degerını anneler basımızın tacıdır
Umarım en yakın zamanda ölür
ruhsal bir sorunun var
psikoloğa gitmen lazım hemde acilen
Alakası yok. İnsan annesine güvenir değil mi? Peki ya sadece annesine anlattığı şeyleri herkesten duyarsa?
Benide annem bıçakla bana vururdu, sabır etmek lazım bir şey diyemiyorum boğazımda kelimeler düğümleniyor tek çare ne onunda bilmiyorum sadece bıktımm...
Bir annenin 9 ay karnında taşıması bir şey ifade etmiyor asıl konu çocuğu korumak koşulsuz sevmek 9 ay taşıdı da ne oldu kendi için doğurdu fakat devamındaki süreçte ne yaptı işte asıl mesele bu
neden peki? nedeni seni kısıtlaması veya karışmasıysa sen terket o evi bir hastaneye git bence senin psikolojik sorunların var
Durumun çok vahim babanla konuş anlaşabilirsen aparta falan çık.
Böyle durumlar olabiliyor , anlıyorum seni.Güçlü olmak ve hayatın dikine gitmek lazım.
Ezbere o seni doğurdu büyüttü diyenler psikolojik şiddeti ve kendi tercihi olan çocuk yapmayı nasıl cahilce meşru kılıyorlar farkında değiller 🤢
Kendini hasta et, yataklara düş bakalım seni seviyor mu?
39 derece ateşim varken beni gece evde bırakıp arkadaşına gitti. Aradım açmadı. Ben de başka bir arkadaşımı aradım bize gel diye. Annesi çorba yaptı getirdi bana. Onlar bizdeyken annem geldi. Onlar gittikten sonra neden çağırdım diye kızdı bana bir de.
Annende problem var
Bunu bir de buradakiler anlasa. Ama işte bilmeden ben annemi sevmiyorum diye yargılıyorlar. Beni sevmeyen insan tanımıyorum ben. Cidden çok iyi bir insanım ama bana zarar veren birisini nasıl sevebilirim ben? Tamam çok daha kötüleri de var ama bu onun iyi olduğu anlamına gelmez ki. Kötünün iyisi işte.
anne annedir. iyi yada kötü. ama cok rahatsızsan ayrı eve çık yada baska şehire yerleş ayda yılda 1 goruş..
Kahretsin ki tutucular. Ayrı eve çıkmak ne kelime habersiz komşuya gideyim kıyamet kopar. Bazen sırf bunlardan kurtulmak için karşıma çıkan ilk insanla kimdir nedir sorgulamadan evlenip bu evden defolup gitmek istiyorum :'(
asla boyle bi hata yapma beterin beteri vardır..gelen gideni aratır.. o yüzden dikkatli davran ki daha kötü bir yaşamın olmasın..
:( bende bu kader varken iyi insan çıkmaz zaten karşıma. Annemden ne gördüm ki elin adamından ne görcem..
öyle düşünme.. herşey kafada biter.. ılla elın adamı olmak zorunda degıl kaç yasındasın bılmıyorum ama okuyorsan notlarını yukselt calısıyorsan para bırıktır ılerde lazım olabılır.. :))
Maaşımdan kendime bişeyler almak için çok ufak bi miktar alıyorum ona bile laf ediyo nasıl biriktireyim para :(
sen ölmüşünde ağlayanın yok :S
:(
Kızmakta haklısın. Annen seni doğurmamış sıçmış. Keşke sıçmasaymış.
* git
Annesine babasına sevgisi saygısı olmayan insanın hiç kimseye olmaz. İnşallah senin çocuğun da senden nefret eder de anne olduğuna pişman olursun. Şimdi böyle diyorsun ama annen öldüğünde ve sen de anne olduğunda anneni anlamaya başladığında yani BÜYÜDÜĞÜNDE annene yaptığın her hakaret ve beddua seni bulacak ve pişman olacaksın. Allah ıslah etsin.
Umarım benim annem gibi bir anne olursun da kızım böyle düşünür.
He ya he.
kötü söz söylemek tabi ki sana düşmez sakın aklında geçirme de ne de olsa bi gün göçüp gideceksin o zaman belki özlersin de sende böyle cümleler kurma lütfen
burada bu fikri paylaştığın kişilerden daha çok önemser seni
Canım sıkkınken hatta depresyona girip ağladığım zamanlarda bile gelip ne o erkek için filan mı ağlıyosun korkma evde kalmazsın bu kadar erkek delisi olma diyen ne derdin var diye sorma gereği bile duymayan dümyadaki tek sorunumun bi erkek olmayacağını düşünemeyen bi anne önemsemiyo işte :(
harika otesi bir yorum..
Ben de aynısı hissediyorum o boka karşı neyse.. bunu da sol elimle yazıyorum sağ kolum bazı darbeler yüzünden mor da çünkü tiksiniyorum ondN
Sonra Annenin B o k u n u ararsın iş işten geçmiş olur
Siksen aramam umarım ölür
seni nefret ettirecek kadar ne yaptı bu kadın
Yazdıklarımı oku ben her seferinde yazmaktan yoruldum
neden böyle oldun annene karşı sana karşı nasıl davranıyor
Şöyle diyeyim, beni en çok üzen bana en çok zarar veren insan bile onun yaptıkları yanında hiç kalır
bende anneyim kızım var şimdi hepimiz anneye öyle yapılırmı vs diyeceğiz tabi ama işin içini bilemeyiz acaba sana nasıl davranıyor 7/24 dayakmı atıyor sürekli azarlıyor aç susuzmu bırakıyorda böyle nefret ettin anca bir insan bu yüzden soğur
Şu anda gücü yetmediği için şiddet uygulayamıyor. Şu anda sürekli eleştiriyor beni, iyi bir şey yapsam bile. Aç susuz bırakmıyor zaten ben kendi yemeğimi kendim yapıyorum ona bağlı yaşamıyorum. Kendisine göre doğru olan şeyleri yapıyor sanırım ama beni ne kadar üzdüğünün farkında değil
Konuşmayı denedinmi anne ben senin evladınım bana karşı neden bu şekilde davranıyorsun beni kaybediyorsun bu şekilde de senden uzaklaşıyorum de
Konuşsam da bir şey değişmez, adam yerine koyup dinlemiyor ki hiçbir zaman
dinlenmediğin sevilmediğin için böylesin annne karşı oyuzden herşeyin başı ilgi sevgi anneler babalar çocuklarını sevgiyle büyütmeli onları oturup dinlemeli yoksa çocuklar hırçın sinirli yetişiyorlar sen babanla konuş canım ona açıl
Babamla samimi değiliz. Aramız kötü değil ama merhaba merhaba şeklinde
aile terapistine gidin ya da kurtulmak istiyorsan bir an önce evlen.
Evlenmek değil de ayrı eve çıkmayı planlıyorum para biriktirmeye başladım.
hadi hayırlısı umarım bir işin vardır kendi kendine yetebilirsin, nerede yasıyorsun bu arada?
İstanbul
istanbuldaysan iş ve ev konusunda sıkıntı çekmezsin, ilk zamanlar zor olur ama zamanla düzenini kurarsın.
Pişman et 4 tane pislik tinerci tipli adam bul 200 liraya hem tecavüz ederler hem döverler
Bunu kimseye yapmam ben
Ozaman bukadar düşmanım deme
Ne kadar nefret etsende o senin annen. Başın sıkıştığında yardıma gelicek tek kişi belkide hayatında.
Belki de öyledir. Değişik bi kadın :( hiç anlayamıyorum onu.
Bu kininin sebebi nedir
Zamanında beni çok kısıtladı her şeyine karıştı. Ben ona güvenip ne söylesem babama yetiştirdi babamdan az şiddet görmedim onun yüzünden. Benim için duygusal olarak evde yemekleri ve temizliği halleden temizlikçiden daha samimi değil şu an. Hatta 8na bile az da olsa samimiyet olur. Bundan nefret ediyorum
Sendede biraz nankorluk var annendede hata var. Evi temizleyip yemek yaomasi bile vefali olman icin yeterli. Amn annedir aman deme oyle diye amil verecem degilim olaya objektif bakmaya calistim ama geniş acidan duşün bu yasina kadar hanginjzjn hanginize daha cok hakkı gecmiştir
Benim için yaptığı çok şey var ama psikolojimi bozduğu da bir gerçek. İnsanın öz annesi dedikodusunu yapar mı? Annemde bunu gördüğümden beri kimseye güvenmedim ben.
Valla benim annem yaninda seninki yuksek ihtimalle melek kalir ama ben olgun biriyim abnem bana annelik yapaniyorsa ben ona evlatlik yaparim diye düsunuyorum. Yuksek ihtimalle sen annenden daha kotu bir anne olacaksin bu düşunce yapisiyla istermisin bunu?
Ben hep onun gibi bir anne olmayacağım dedim kendime. Küçüklüğümden beri.
Soylemekle olmaz bu iş. Su anki tavrina bakilirsa bence sen anneni aratan biri olacak gibisin degismen gerek
Annem3 karşı böyleyim sadece. Kendimi övmek için söylemiyorum ama cidden çok iyimser ve yardımsever birisiyim normalde. Beni azıcık da olsa tanıyan herkes böyle düşünüyor. Bana karşı herhangi bir arkadaşım annemin yaptıklarını yapsa onu hayatımdan çıkarırım olur biter. Ama anne bu. Değiştirmen mümkün değil. Bu yüzden de düzelmiyor hiçbir şey
Allah sana sabır versin kardeşim.
Amin :(
Allah annesine sabir versin
allah yardm etsin o ne pis bir annedir ya
Ne yaşadınız ki bu kadar sevmiyosun
çok üzüldüm senin adına..
bende üzülüyorum
aklından gecenler ne canım
Umarım senin gibi bir çocuğum olmaz 😱
Umarım benimki gibi bir anne olmazsın.
Sen kac yasındasın acaba?
18 yaşındayım
Okuyorsun?
Evet
Ünivmi?
Lise son. Geç başladım
Hım üniversite tercihlerini falan ailene uzak bir yerde yap. En iyisi
Başka bir şehirde veya başka bir ülkede oku?
Yasin kac 10 mu 12 mi
Yumurtadan cikmis kabunu begenmiyor
18 yaşındayım
Derdin ne senin ne istiyon kadindan hayatindaki anne profili nasil?
Hayatımdaki anne profili:
Ne yaparsan yap beğenmeyen, iyi bir şey yapsan daha iyisi olduğunu söyleyip önemsemeyen, sırlarını anlattığın an bunu başkalarıyla paylaşan, duygularını söylediğinde seninle dalga geçen, küçükken her çocuğun yaptığı şeylerden kısıtlayan ve sürekli azarlayan arkadaşlarının yanında döven, şimdi gücü yetmiyor tabi, şu anda ne yapmaya kalksam hevesimi kaçıran, her şeyde bir kusur bulan, sürekli somurtan, maddi yönden bir beklentim yok zaten, ama yine de desteklemeyen, manevi olarak içimdeki anne sevgisini bitiren bir anne.
Hayalimdeki: anne istemiyorum.
Annene sorsana sen mi beni dogurdun diye insan yavrusuna yapmaz boyle sey gitbi hastaneye kontrol ettir
Nasıl götüreyim kocaman kadın 50 yaşına gelmiş
50 yasindan once sana nasıl davraniyordu nasl halletceni anlatrm sna brzdn
Kendimi bildim bileli böyle
Dna testi yaptiricaksin annenin tükürüğü şacı tırnak aklima gelmedi en zoruda pohu :D onu salla bunlari bulup hastaneye gidiceksin dna testi yapmak istiyorum diye ama mahkeme kararila oluyor buda problem babana sorsana bu 2. Karinmi diye aklima bsy geldi ama umarim oyle degildir
Öyle olsa bir şekilde öğrenirdim bence ya. Kardeşim var 15 yaşında. Ona çok iyiler. Birbirimize çok benziyoruz. Yani ben üveysem o da üveydir :)
Baban sana nasl davraniyor
Ben annemin ayağını yıkar yıkandığı suyu içerim
Demek ki iyi bir annen varmış.
sende
elektra kompleksi gordum sanki.
O ne
kiz cocugunun alt psikoloji de babasini annesinden kiskanmasi durumu ( made in freud un teorilerinden )
ayrica annesini rakip olarak gormesi olrak da tanimlanir.
Babamın varlığıyla yokluğu bir benim için zaten :D annemden başkasına gitse yine de kızmam ona. Benim için sadece para kaynağı demek.
allahim sana geliyorum, hayvan gibi saapma bence sen o kdar :D
İnsan annesinden hiç nefret edermi yaa
YOrum yok ailevi konu
Peki teşekkürler
Bir gün topragı öpersin zoruna gider
Mezarına gitmem bile
bende senden nefret ediyorum hemde daha tanımadan
Ön yargı bu işte
hayır ben hümanist bir insanım ama sen insancıl bir sevgiyi bile haketmiyorsun
Seni doğurup daha sonra yaptığın her şeyi burnundan getiren birini sevmediğim için böyle yapıyorsan benim sana diyecek bir şeyim yok
Allahtan bela arıyon. verir merak etme
Bilmeden yorum yapma derim
sebebi ne peki
Yazdığım yorumları oku ben tekrar yazmak istemiyorum düşündükçe canını sıkıyor
okuduguma göre duyguasal yakınlık yok küçükken şiddet falan. başka? başka bişey olmalı bu kadar kine nefrete
Psikolojik baskı. Güvensizlik.
yine de bir anne bu ağır itamları haketmez. verdiği kadar değer ver sen de ama gelip de burada anana giydirme. o annen senin sana bişey olsa o üzülür başkasını salla sen
Benim halamda öyle Kahretsin
bunlardan duyduğun rahatsızlığı anlattın mı ona
Her anlattığımda Allah seninde belanı versin diye lafa başlıyo evet anlattım.
bu öfkesinin altında bir sebeb vardır mutlaka ya onu öğrenmeye çalışacaksın ona ona değer verdiğini sevdiğini en azından senin için bundan vazgeçmeye çalışmasını üzüldüğünü anlat sakin bir dile eğer hala anlamamaya devam ediyorsa artık yapıcak bişey yok kendini okuluna ver okulu bitir ve ayaklarının üstünde dur kendi hayatını kazanmaya bak
İnan her konuştuğumda söze güzellikle başlıyorum anne bak böyle yapma bu doğru değil böyle düşünme böyle konuşma dua et vs vs ne dersem diyim düşüncesinin aksini düşündüğümü görünce bağırıp çağırmaya başlıyo. Artık bende deli gibiyim. Güzellikle başladığım her konuyu bağıra çağıra bitiriyorum ağlıyorum kendime zarar veriyorum :(
zor bir durum tabiki kendine zarar vererek hiçbirşeyi düzeltemezsin artık kendi hayatına konsantre ol
Kendi hayatımı yaşamama izin vermiyolar ki.
Herşeyde kısıtlama. Herşeyde adıma karar verme.
Geçtiğimiz yaz babam neredeyse hiç tanımadığım biriyle evlendircekti :(
bir meslek sahibi olman gerek bir işe başla kendi paranı kazan
Kendi paramı kazanıp ay başında ellerine sayıyorum.
kardeşin ablan falan varmı
Ablam yok. Kardeşimlede aramızda çok yaş farkı var. Beni anlayacak yaşta değil.
babanla konuşmayı dene olmadı akrabaların kuzenlerinle bir konuş
Düşündüğün için çok sağol..
Sıkıyorsa öldür gitsin.
Hapis denen bir şey var. Ayrıca ben sadece böyle yazdığım için insanlar hemen yargıladı bir şey bilmeden, kim bilir annesini öldüren birisine ne yaparlar.
Sebebini irdelemek lazım
Belki bu kadar nefret fazla, ama onu sevmemekte haklı olduğunu düşünüyorum
Terapi al
Ne yaptı bu kadın sana
Bence sende sorun vardır
Sq
üvey annen mi?
Maalesef öz
burada seni tasdik edecek onaylayacak kimsenin olduğunu düşünmüyorum. en iyisi başka yerde ara çareyi. klasik ergenus düşüncesindesin. ancak seninki biraz fazla abartı olmuş.
Ergenlik değil. Yani onları da biliyorum arkadaşlarımdan gördüm. Ama bu çok daha farklı. Hangi birini anlatayım sana.
normaldir geçer
Üni şehir dışında olursam bir daha dönmem zaten buraya
inan bende öyle düşünüyorum, bazen bende nefret ediyorum ama gelip geçiyo adına nefret bile diyemem sadee bir anlık öfke bu
hayatın benim hayatımdan daha kötü olamaz emiin ol buna
Ben en kötüsü demiyorum ama benim için cidden zorlayıcı oluyor bazen.
Annene beni ayarla, belasını bulsun. adaödn aöd:D
bir * git
Çıktığı yeri beğenmeyen megolomanyak sensin, sen direk öl :d
ee neyi soruyosun?
Bişey sormuyorum.! Sadece bunaldım. Gizli de olsa birileriyle paylaşmak istedim :(
Hayırlı evlat
Hayırlı evlat hak etmiyor o kadın
ruh hastasısın
Yaşananları bilmiyorsun. Annem yokken dünyanın en iyi en sakin insanıyım ama onu gördüğüm an deliriyorum. Ben evdeyken evdekiler onunla konuşuyordu bile (telefonla).
*konuşmuyordu
Ne olursa olsun. Yanlış hareketleri olabilir , ama iyi bir hayatın var muhtemelen ve bunu ailene borçlusun.10 yıl sonra çok ararsın bu günleri.
O kadın olmasaydı hiçbir şey değişmedi. Maddi her şey babam sayesinde. Manevi bir şey yok zaten ortada
umarım pişman olmazsın ne diyim
Bu anneyi sevmediğim için pişman olacak olursam psikoloğa giderim.
Boşver takma
Ama o senin annen :D
Öz annen mi bu
Anne bulunmaz
Aynı ben ya