Şimdi arkadaşlar şöyle bir sorum olucak. En yakın arkadaşımla geçen sene aynı kişiyi seviyorduk. Daha doğrusu ben sadece sevdiğimi sanmıştım ama sadece hoşlanma olduğunu bu sene sevginin nasıl birşey olduğunu yaşayınca anladım. Yani biz arkadaşımla bu sene farklı bir okula geçtik. Arkadaşımsa o kişiyi gerçekten seviyordu ve aynı yurtta aynı odada kaldığımız için bundan eminim yani sürekli ağlıyordu gizli gizli falan. Unutmaya çalışıyordu. Ben ise okula başlar başlamaz sevmediğimi farkettim. Ve bu sene ilk defa gerçekten birini sevdim okulda. Ama bu kişiyi fazla tanımıyorum hani en yakın arkadaşımın tanıdığı kadar tanıyorum ben de. Sonra bir gün arkadaşımla konuşuyorduk, bana dedi ki "onu gercekten sevdiğine emin misin. Onu ikimiz de aynı tanıyoruz eger sempatik diye seviyorsan evet bence de sempatik. Eger yakışıklı diye seviyorsan evet bence de yakışıklı. Eger kibar diye seviyorsan evet bence de kibar. Tekrar aynı kişiyi sevmemizden korkuyorum." dedi. Eski okulumuzdaki çocuğu unutmaya çalışıyordu ve biliyordum ki onu unutmak için yeni birine bağlanması gerekiyordu. İşte sonra ben baya bir üzülmüştüm o soylediklerinden sonra. Ve farkettim ki aynı kişiyi sevmemizden korktuğu için eski çocuğu sevdiğini kendine hatırlatıyor ve kendi yarasını kanatiyordu. Şimdi eger aynı kişiyi seversek ben acı çekeceğim. Eger kendisi unutmamak için sürekli ağlarsa yeni birini sevmemek için o çok acı çekecek.
Ne olacak bizim durumumuz? Ne yapmalıyım, arkadaşım ne yapmalı?
Ne olacak bizim durumumuz? Ne yapmalıyım, arkadaşım ne yapmalı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer