Arkadaşlar aşık olduğum çocuk en yakın arkadaşıma aşık. Öyle böyle değil baya aşık ve arkadaşımın erkek arkadaşı var bunu bildiği halde ona duygularını açmaktan çekinmedi. O konuşma esnasında uzaktan izliyordum onları çok kötü ağladı karşısında yani onu ne kadar sevdiğini tahmin edebilirsiniz. Bana anlatıyor bazen onu ne kadar sevdiğini, çok imkansız olduğunu biliyorum ama kendime engel olamıyorum diyor. Ama mesela bunları söylerken arkadaşımı kıskanma falan gibi bir şey yaşamıyorum o konuda yanlış bir anlaşılma olmasın arkadasımı da çok fazla seviyorum. Bu duygularımı ikisine de açmayı kesinlikle düşünmüyorum her ne olursa olsun asla söylemem bu hissi beni eritse de mahfetse de söylemem. Aşık olduğum çocuk maddi manevi çok fazla sıkıntı çekiyor başında bir sürü dertler var tabi bir de bu aşk mesela çok acı çekiyor ve bizzat şahit oluyorum sürekli dertleşiyoruz. Ona duygularımı anlatsam bir de bunun yüzünden acı çeker aşkının daha da imkansız olduğunu düşünür bir de benim engel olacağımı düşünür vb. Tabi bir de güvendiği bir arkadaşından bôyle bir şey duymakta sarsar onu... Şimdi size neden bunları yazdığıma gelelim arkadaşlar bu acı beni mahfediyor gerçekten bir yol gösterin lütfen ne yapsam geçer bu duygu?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu dalga geçilecek bir konu değil, neler yaşadığımı tahmin bile edemezsiniz. O da bende gerçek aşkı yaşıyoruz, imkansız aşkı...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer