AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
Tüm gün evde olmayacağım çok yorulacak bir meslek okuyorum o yüzden bakamazdım ama orta yol bulunucak şekilde halletmeye çalışırdım. Bizim evde yeri olur tabii ki eğer kocam çok istiyorsa.
bilmiyorum bu çok zor bir karar. onu ne kadar çok sevdiğime bağlı
Onun o çatlak kız kardeşine bakmayı bile göze almışsam varsın zeka özürlü olsun be :D Bakardım tabi :)
Şimdi her zaman bizim evde kalacaksa sıkıntı olabilir. Ama öbür türlü gerekeni yaparım tabi
Sevgilimin kardeşi öyleydi benim bunyem zayıftı çok hastalaniyordum sen benim kardeşime bakamazsin deyip ailesinin bulduğu kızla evlendi :(
bilmiyorum duruma bağlı ama büyük ihtimalle bakardım
Bu nasıl soru şefim ya.. TABİKİ evlenirim zihinsen engelli kardeşinide tedavi ettiririm.
Gerçekten aşıksam ve bunu hakedicek biriyse tamamen sorumluğu bana yıkmayacaksa bakarım
Herkes bir engelli adayı evlatlarimda bende olabilirim
gerçekten bakarım
aynı durumda kendimizi yerine koymak gerek
Ben olsam bakarım sonuçta aynı durumda bende olabilirdim bu onun elinde olan bir durum da değil hatta mutluluk bile duyardım
o anki pskolıji bilemiyorum. cocugun olsa atacan mı oglum öyle düşün
ömür boyu bakamamda geçici olarak bir süreliğine bakarım tabii
Ailenin huzurunu bozmadığı sürece elimden gelen her türlü fedakarlığı yaparım.
Neden bakacağım? Huzurevine veririm, parasını ödeyebilirim.
Kendi evimde bakacağımı sanmıyorum evde çocuklar olucak ama kesinlikle yardimci olurum
malesef bakamazdm ama özel ev ve bakıcı tutardm öyle hastane köşesinde bırakmazdm
Tabikideee bakarım. Sonuçta evlenince bir tek eşin ile değil. Eşinin ailesi ile evleniyorsun
bakarım desemde çok zor o sorumluluğu almak bizimle yaşamasını falan problem etmem elimden geleni de yapmaya çalışırım ama bakarım diyemem
Yapacak bir şey yok. O kişi kendi isteği işe engelli olmadı, biz de onun yerinde olabilirdik. O yüzden "her ne kadar zor olsada evet bakmaya çalışırdım".
kendi isteği ile*
Büyük konuşmayımda erkekse bakmam kızsa ve benden başka bakabilecek kimse yoksa olabilir ama o da çocuğum olana kadar
bir ara down sendromlu kardeşi olan biriyle çıkmıştım. hatta aklımda hep tanışıp kardeşiyle zaman geçirmek vardı. lakin o aşamaya gelemeden bitti. ama tüm sorumluluğu almak aklımdan bile geçmedi.
Aynı evde yaşamam zihinsel engelli biriyle. Kendi kardeşim bile olsa bakmam. Parasını verip iyi kliniğe yatırırım ama
Buyuk konumuyorum hayat ne gosterir bilinmez ama bakabilecegimi sanmiyorum
Engelli olmayan insanlardan bıktım
Engelli İnsana bakarım.
Kızlarda bu bakarım kelimesini çok göreceğimi sanmazdım bu kadar iyi insan var mı ya soru işareti?
iyilikten değil kardeş.. yalancılıktan..
O zaman , zaman neler gösterir bilmiyorum. Ama eger annesi babasi yasamiyosa. Evet bakarim
Elbette bakarım. Hatta başımın tacı olur. Yarın ne olacağımız belli değil sonuçta.
bakilmaya muhtac birine arkami donemem zaten, evlenecegim kisidende bunu isteyemem. bakardim
Allah boyle bir seyle sinamaz insallah ama istemem yani.
Ona ayrı kat açar bakardım. burdakiler kendi gotune don alamıyo kendine bakamıyo o insana nasıl baksın
İyi günde kötü günde demişiz sonuçta yardıma muhtaç birine neden bakmayalım bakarım Allah kimseyi darda koymasın bu konuda
Hayır bakmam. Anası babası test yaptırmamış ben niye bakayım
eğer bakacak kimsesi yoksa annesi babası vefat etmişse ablası abisi kabul etmiyorsa elbette
şimdiden söylemek çok zor ne söylersem söyleyim atmış olacağım ama zaten evlilik düşünmeyen biriyim evlenmişsem bu sorun olmaz diye düşünüyorum
Bakmazdım heralde ama ilerideki halime bağlı bakabilirdimde ama bence bakmayabilirdim
Bakarım tabiki de ' iyilik eden iyilik bulur ' elimden geldiğince bakmaya çalışırım
Kimse yoksa bakabilirim ama birileri varken zor gibi :/
Çalışıyor olursam bakıcı tutarz evde duruyorsam bakabilirim
Bakarım neden bakmayayım ki..
Bir gün benzer bir durumu bende yaşayabilirim.
Duyarlı olmak lazım.
Evlenmeyecem ama olmuş olsa bakardım Allah herkese verebilir..
Onun kardeşi benim kardeşim sayılır tabikide bakarım
yani emin ol o tür insanlara bakman sana ahir hayatını kazandıracaktır.
bakilir da zorrrrr... cou insan bakmaz.. var oyle bir kuzenim.. zorrrr :( :( :(
Kesinlikle evet. Evleneceğim kişi olmasa bile, sadece insan olduğu için bile bakarım.
Sanmıyorum Allah yardım etsin zor bir durum ama evleneceğim kişiyle bile bu yüzden evlenmeyebilirim.
İyi günde, kötü günde diye evlenirken söz veriyoruz. Tabiki bakacağız.
Bakamam ben yoğun olucam ilerde 😅
Ama bakıcı tutarız eşimle. Gerektiği yerde de yardımcı olurum.
Ben bakarim sokagami atacak kiz
Kardes bu yaa atilirmi
Evleneceğim kişi çok sevdiğim biriyse bakardım ben.
ne büyük sevap bu biliyor musun
hayatımın insanını bulduğuma emin isem evet bakarım sanırım
Bakarım.. Bakmam dersen ileride sana da bakan olmaz
bakamam hayatımı eşimle ve çocuklarımla geçirmek isterim
Bakardım.
Onun sevabı bize yeterdi :)
Bakamam ve evlenmem bakamayacağım için de.
Zor bir soru.. Bilemiyorum.
Sevgilim isterse tabiki.
Bu soruya kızlar hayır der erkekler evet der
Merhamet eden merhamet bulur, bakardım.
Bakarım Allah rızası için