"Tayt giymeyin azıyorum" diyen erkek var. Allah bize sabır versin ne diyeyim.
Türkiye'de yakisikli erkek var mıdır?
"Tayt giymeyin azıyorum" diyen erkek var. Allah bize sabır versin ne diyeyim.
o tamamen ülkeden ülkeye degisiyor, genellikle soguk mevsim geciren ülkeler ne blym iste kanada olsn almanya olsn ingiltere olsn, bu ülkelerde genelde yani ortalama bakimindan havalar soguk gectigi icin yaslanmada biraz yavasliyor , ee tabi birazda bakim var yok degil ama asil neden bundan kaynaklaniyor , ben biliyorm senin ne demek istedigini , 5 yil almanyada kaldim halada ordaym tatile burya geldm sadece
Bakımsızlıkla alakalı değil. Bölgesel, iklimsel ve beslenmeyle alakalı faktörlere dayalı bir takım nedenleri vardır. Genellikle şehirlerde ve elit kesimlerde tipler daha da kaliteli hale gelir. Sen nasıl bir köyde yaşıyorsun bilmiyorum.
İstanbul'da yaşıyorum. Doğuyada gittim oranın durumu daha vahim haklısın.
saydiklarinin icinden sadece kivanc tatlitugu yakisikli buluyorum. oysa hic sarisin sevmem. nasil bir buyu anlamiyorum. ama bizim erkeklerde yakisikli olan cok. neden boyle dusunuyorsunki
turkiyede 4 okul degistirdim, her okulumda en fazla 2-3 tane yakisikli oluyordu. ama canada da nerdeyse sinifin yarisi yakisikliydi
yoktur bnce canım
Cevap
56Cevap
Allahın yarattığı her canlı güzeldir katılmıyorum sana.
Sen ve senin gibiler dış özelliklere bakıp şekilci olduğunuz için iticisiniz, Bu ülkede bakımını yapan ve karakteri sağlam olan bir sürü erkekte var diyeceğim ama önyargılarınız tabulaşmış takılın siz kafanıza göre. Ayrıca benim gibi düşünen türk erkekleri asla kızlar için bakım yapmaz, kendi için bakım yapar ve yapıyoruzda zaten sen göremezsin önyargıların buna izin vermez.
Dış görünüş önemli değildir diyen insan, ya Yalancıdır, ya da cirkin. Kendini kandirma.
Allahın yarattıklarını çirkin diye aşağılayacak kibire ve egoya sahip değilim çok şükür. Sen öylesin diye herkesi öyle sanma.
kabul edelim türkiyede yakışıklı erkek yok
kızların yüzde 30 u güzelse
erkeklerin yüzde 4 i yakışıklı
bu iyi bişey bizim için şansımız daha çok :D
Kesinlikle kızların çoğu en azından bakımlı
size iyi evet yabancı aramanıza gerek kalmıyor demek bu :D
@J_dilinger
şanslıyız sizin gibiler varken :D
heheh hadi iyisinniz :D
@J_dilinger
siz de bir buldunuzmu bizden iyisiniz :)
PUHAHAAAHH keko erkekler eksi atmış shjsndhn
Çok yanlış bir tutum içindesin.
Türk erkekleri olarak çokta yakışıklıyız.
Üzgünüm ama yakışıklı değilsin.
Hangi özgüven ile yazdıysan bunu.
Ahahagahs herkese yakışıklı değilsin yazıyorsun da senide görsek bir .
Amacın şu an burada trollük yapmak Anlıyorum senide.
Kendini gerçekten yakışıklı bulmana şaşırdım. Ayrıca sen dahil sadece bir kişiye yazdım. Çünkü ikiniz gerçekten yakışıklı değilsiniz. Istersen birde nasilim'a sor. Neyse
Burdaki sanal yorumlarla mı ben yakışıklı veya çirkin olacağım.
Yolda görsen ağzın açık bakacağın adamlara yakışıklı değil diyorsun zoruna gittik galiba.
Güveniyorsan kendine koy resminide görelim
Ya jshdhdjdjfjdjdjdi tam caps almalıksin biliyor musun? Eminim 1.65 boyunda 90 kilo gözlüklüsundur. Gereksiz özgüvenin var. Yakışıklı olmadığın halde kendini yakışıklı görüyorsun. Dikkat et, ilerde gerçekleri öğrendiğinde kırılmasın kalbin.
Ahahahdnfm eminmiş bide 😂 1.81 boyunda ve 78 kiloyum. Evet gözlüklüyüm bundan hiçte çekinmiyorum o gözlerin ve gözlüğün bende çok emeği var onlar sayesinde tıp kazandım ben bu yıl bebişim 😉 Bide ilerde gerçekleri öğrendiğinde falan demişsin asdhsjd çok kızla sevgili oldum ben şu ana kadar yeterince tecrübem var çok takma sen beni tamam mı abisi?
Tıp okuyorum demişsin o meslekle çok sevgilin olmasi normal zaten ama sana başka birşey demiyorum kırılmani istemem gerçekten tipsizsin abi
Anlıyorum senide. Sonuçta bu yakışıklılık kişiden kişiye değişir sana göre yakışıklı değilimdir baskasına göre çok yakışıklıyımdır. Kırılmam ben böyle şeylere aştım denebilir. Senin burada tüm Türk erkeklerine tipsizmiş gibi muamele etmen benim canımı sıkıyor sadece. Sende Türksün büyük ihtimalle ama kendi ırkına sahip çıkman gerekirken söylediğin sözlere anlam veremedim.
sen türkiyede yaşadığın için böylesin. mesela kuzey avrupalılar türk erkeklerini çok beğenir. esmer kumral oldukları için. türklere göre de açık tenli kızlar beğenilir.
Aslında öyle değil ben esmer beğeniyorum daha çok. Enrique Iglesias gibi mesela.
istisnalar olabilir
Git Enrique ıglesias la yazış o zaman
oha :D neyse ülkemiz yanarken yakışıklı aramak yerine halkı milli kalkınmaya teşvik etmek uyanmasını sağlamak ve pkk'nın eylemlerini protesto etmeliyiz.
Kanada olumuşsun trollük yapmanın anlamı yok ne bakımından bahsediyorsun anne ve babadan gelen genler bu başka bir çözüm biliyorsan söyle
Bakım genleri değiştirir burnun büyük diyelim git burun torpulettir ya da yüzünde yaralar mi var git erkek fondoteni kullan. Bahsettigim bu işte
Bu dediğini yapan çok var sana denk gelmemiş 😊😊
Sen o erkeği hakedicek kadar güzel, alımlı, bakımlı ve çekici misin peki?
Kanadada okulun en yakışıklı çocuklarından biri sevgilimdi. Ki onlar cinselliğe o kadar düşkün ama benimle cinselliği bile düşünmedi. Demek ki hakediyor musum.
Beni anlayan biri Kanada erkekleri hem nazık hem yakışıklı 😄
Bizim keko erkekler eksi atmış :(( hsjagajagja
Kodumunun g*tü b*klusuna bak hele neler diyor , kendisi adriana lima shahsbsbabd
Allah aşkına tipini çok merak ettim. Boh da çıkabilir
Seninkinden iyidir.
Hahaha hayırdır yarana dokundum sanırım? Tipsiz olduğunuzu zaten bilmeniz gerekiyordu. Yoksa çok mu üzüldün :((/(///
görsellik önemli değil bayan içindeki beyindir aslolan, hem ordaki kızlar burada olsaydı emin ol bu erkekler bakım yapmak için yarışırlardı. herkes hakettiğini yaşar :)
1.87 boy ve takim elbisem var gozukmuyorsa ama bekar olmek istiyorum yasasin
" Türkiye'de yakışıklı erkek yok " diyenlere tepki olarak gönderildim Dünya'ya =//
Öyle deme canım kırılırlar Türk kızları Kezban çünkü.
Tüylerini alsa ''Gay'' olur, kaş alsa erkek olmaz erkek dediğin kıllı olur zihniyetine sahip insanlardan ne beklenir ki?
O açlık insanın yokluğundan kaynaklanıyor. Verseler bize de istek azalır dolayısıyla böyle olmaz
Bunları dile getiren Adriana Lima ona göre ayağımızı denk alalım
yurtdışı avrupa insanını görüpte türkyeye gelirsen sözüm meclisten dışarı tabiri caizse maymun ülkesine geldim sanırsın.. bende türk kızlarını aynı şekilde görüyorum. bir o kadar da kaprisli
Bak ben size söylüyorum şimdi
Kemerdeyim 5. sene
Rus erkegi traş
Turk erkegi çoğu traş
Cogu erkek gobekli falan yani
Erkek nesli kötüye gidiyor
Bakım yapınca boyum uzamıyor be baco Allah böyle yaratmış ne kadar Bakım yaparsam yapım buyum işte☺️
Erkekler boy konusunda kadınlardan çok daha şansli sonuçta 21 yaşınıza kadar boyunuz uzuyor o sürece kadar basketbol oynayıp protein tozu alırsanız zaten uzarsiniz buda bir nevi bakım
Denedim dediklerinizi 16 yasımdan sonra 3 cm uzayabildim
deve olacak halimiz yok ya kızım salak mısın genetikten 5 cm öteye gitmek çok zor
çoğu kız zaten kısa benden daha ne boy uzatması :D
Benim ailemin boy ortalaması 1.63 ama ben 1.75im doktora gittim 17 yaşımda 6 cm uzadim bu kızlar için imkansız gibi birsey demekki imkansız diye birşey yokmuş yardım alırsanız zaten uzayacaginizi dusunuyorum mesela güney Kore'de erkeklerin boyları 1.70i zor geçer ama onlar yardım alıp 1.80 e kadar cikabiliyor azimli olduktan sonra Uzamak çocuk oyuncagi
Ülkemizde yakışıklı erkek yok denecek kadar az. Kızlarımız güzel ama. Kanadalı erkekler de Türk kızlarını çekici buluyor zaten😊 Kanadadaki erkeklere düşmeyen de ne bileyim erkek tanımamıştır😍
Kızlarımız güzel mi obezler bakımsızlar kokarcalar dolmuş etraf bilmediğimiz bır Türkiye den bahsediyosun heralde :D
@ERENSivRitepe nE? Ne bu kuyruk acısı hsjahsjhsjsbshshs. Obezliği kendinden biliyorsun galiba? Ya da kendi ailende obezler var anlaşılan? Kör müsün yoksa :D Ülkede obezlikten konuşacaksak erkeklerde bu oran çok daha fazla. Kaldı ki genellemen çok saçma. Kuyruk acısından dolayı alındın belli ki. İyi oku. Yakışıklı erkek yok denecek kadar az yazdım. Genelleme yapmadım. Üstüne alınman benim problemim değil. Ve Türkiye'de hangi kadın kokuyor ya az at 🤣🤣 Çevren öyle belli ki. Acıdım valla sana. Çok bakımlı kadın var da senin işine gelmiyor belli ki:)
iklim, bölge vs bunlar çok etkiliyor genetik diye birşey var bir de
Madem yakışıklılığa önem veren birisin yurtdışından sevgili edinmelisin
Gelmeseydin Kanada dan sanki kızlar Adriana Lima 😄
Çünkü o ülkede namus bekaret diye bir kavram yok isteyen istedigiyle yatıyor bu ülkede de öyle olsaydı otobüste oturuldugunda kızlara bakilmazdı
sen onları hayal edersin ama gelir türkle evlenirsin saana tavsiyem elindekiyle mutlu olmaya bak sonucta güzellik gecici
Türk erkekleri avrupalılar tarafından yakışıklı bulunuyor ama tabi senin düşüncen bu :)
Hangi avrupalilar tarafından yakışıklı buluyor ya?
Özellikle Ruslar, Polonyalılar, Belaruslular
Hepsi Türk erkeği hastası.
Üzgünüm ama onların kendi ülkelerinde zaten erkek yok, 50 milyon rus kadin varsa en fazla 20 milyon rus erkek var ülkelerinde. Bu yüzden cinselliği başka ülkelerde yaşıyorlar. Bu sadece Türkiye değil avrupa erkekleriylede yaşıyorlar. Türk erkekleriyle cinsellik yaşıyorlar diye onlara hayranlar mi sanıyorsun, bir nevi yokluktan. Ayrıca arastirirsan Türk erkekleri zaten penisi rus erkeklerinden daha küçük. Bu yüzden kendinizi fazla değerli zannetmeyin.
Ee yine en küçüğü Türkler oluyor?
yakisikli erkek deyilde kiz sorsaydin daha mantikli olurdun teyze :D
Kızlar En azından bakımlı. Yani hepsi olmasada çoğu bakımlı.
yani bakimlimi oldugunu demek istiyorsun teyze :DD
Gerizekali misin evladim?
gule-gule teyze xDD
ben bakımlıyım top değilim. az yakışıklı çok sempatiğim :D
maalesef ama ne yapalım türkiyenin genetik yapısı, gerçeği bu.
turkiyede evlilik varsa emekki yakışıklıda varır :D kardeşim
Haklısın , ben ortalamanın ustundeyım ona bıle laf eden var ne arıyorlarsa artık
Kanadaya geri dön sayın erkek düşkünü..
kanadadaki erkekler ordaki kızlarla hergün ilişkiye giriyo ama senin bunu anlicak beynin yok ve kanadalılarda beyinsiz insaları sevmezler
Var ama sana bakmazlar. #D
saç sakal vücut boy kilo kas tüy temizlik giyim tarzı ve konuşma 'dan mı bahsediyoruz?
ben 1.98 boyundayım artık yakışıklılıgımı sen tahmin et
VAR ama hepsi ÇIKMAZ SOKAKLARDA..
bakımlı kız yok ki bakımlı erkek olsun :)
Valla kendi etrafimda çok güzel hatunlar var. Yaniliyorsunuz bence
Sadece kendi etrafında değil izlediğim diziler, sosyal medya v. s geneli güzel zaten. Tek tük çirkin var ama istisnalar kaideyi bozmaz hatirlatirim
bak bana bir yorum yap
Ciddi misin? Özgüvenine hayran kaldim. Amacım kalbini kırmak değil ama gereksiz ozguvenini yok etmek istedim... Gerçekten yakışıklı değilsin
aha biliyorum nasıl olduğumu zaten beklentim olsa takma adımı Benidesevin yapmazdım -,- gülelim dedim o yüzden bak dedim
Gerçekten mi? Özür dilerim o zaman. Kalbini kırmak niyetinde değildim.
Yoo kırılmadım ha bu arada yakışıklı bulanlarda var senide merak ettim görünüşünü
Ona bakarsan Türkiye'de pek güzel kız da yok :)
Benim etrafımda baya guzel hatunlar var.
Ben genelleme konuştum.
Çok güzel kızlarda yok turkiyede
güzellik görecelidir baby
Hayırdir altinkaplama dende ne va bu kadar
ben benden yakışıklısı yoktur gerisi yalandır
sen geri dön, buradakiler seni kesmez.
boyum 1.91 ama yakısıklımıyım bilmiyıorum
Evet pek yakışıklı değiliz 😞😞
Kim kaldırdı ya bunun bir taraflarını
Vardır illaki ya arayan bulur
@b3434 , Benim ne kadar iyi olduğumu hayal dahi edemezsin :)
@b3434 , Rahat ol sen, sıkıntı yok :)
@b3434 , Bizim işimiz bu
@b3434 , Yo hayır değilim
Severim yaradılanı yaradandan ötürü
Bulunca sanada haber edicem :/
Vardır. İstanbul'da var
Spor ve bakım olayında sınıfta kaldığımız doğru.
Sen bana denk gelmedin galiba
Baris arduc <3 <3 <3
şuna xper kazandırmayın konuşsun dursun mk
Aynı şey kadınlar için de geçerli.
vardır
Var tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar