AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
209Cevap
Beni sadece benim gibi düşünen ve hissedebilen anlayabilir.
En iyi arkadaşım olduğunu düşünmüyorum çoğu çıkarcı insanlar çünkü
Genelde kadınların en iyi arkadaşı benimdir.
Ben, düşünüyorum da yok hiç en iyi arkadaşım diyebileceğim kimse. Yalnız mıyım l*an ben?
en iyi arkadasim kadin keske bir erkekte olsaydi bir erkekle her arkadas olmak istedigimde hep yanlis anladi ve bir kaci bana asik oldu 😒 oyuzden arkadas olarak kizlar tercihim 😊
Erkekler hart hurt sert duruyorlar nerde ne konuşcağını bilmiyor hep cinsellik mk ama kadınla daha şefkatli daha narin daha sevgi dolu bakışlar bence kadın :)
Süregelen en uzun arkadaşlığım 8 yıllık ve erkek. Daha öncesinde ki kız arkadaşlarımla asla onunla ettiğim muhabbetleri etmedim. bir insan ancak bu kadar değerli olabilir. Seviliyosunuz bayım :) . ..
Bayan... erkek dostlarıma beş basar.. kadın gıbı ADAM..
en yakın arkadaşım erkek, çok samimiyiz kardeşim gibi çok seviyorum eşeği :)
'' En iyi '' konumuna kimi koyduysam yerini yadırgadı.
Bu yüzden her iki cinsiyette '' en iyi arkadaş '' vasfını taşımıyor hayatımda.
Benim de en iyi arkadaşımın erkek olmasını istiyorum ama bir şekilde olmuyor laned olası hayat :(
Aslinda en iyi arkadasim kiz ama en iyide erkeklerle dertleşirim garip ama oyle.
Hicbir zaman en iyi dostum olmadi sadece dost bildiklerim oldu onlarda kizdi :)
Bir kadınla bir erkek asla arkadaş olarak kalamaz. Fazlası olur
Bu devirde kızlardan korkulur ! (Sözüm meclisten dışarı) Erkekler diyorum
kadınlar kıskanç olduğu için erkeklerle daha güzel arkadaşlıklar kuruyorlar.
Kadınlar erkekleri erkekler kadınları işaretlenmiş nasıl bir anket Sonuçları?
Ben sorunluyum galiba azıcık erkek olarak kimseyle arkadaşlık kadar olsafa bir samimiyetim olmadı :/
bir kız ve bir erkek tabi ki arkadaş olabilir ama en yakın arkadaş ı ıh :D
Erkek adamın önce Erkek dostu gelir! Kızlar içinde bu aynıdır..
En iyi arkadaşım, bütün dertlerimi, sevincimi paylaştıgım adam. Ömrümü paylaştığım, sevdiğim adam...
en iyi arkadaşlarım kız ama erkek arkadaşlarımın daha samimi yalansız dolansız fesatsız olduğunu düşünüyorum.
Karşı cinsin dezavantaj ları herşeyi rahatça konusabilmen avantajları karşı cinsle ılgili bir bilgi istediğinde kankanin yardımına koşması
En iyi arkadaşım erkek şu ana kadar tanıştığım en iyi insan kendisi GERÇEK DOST ! :)
en iyi arkdaş diye bişey yok hepsi arkadaşım sevdiklerim eşit sayılırlar oturup onları ayrıştırmaya uraşmam
genel olarak kadınlarla arkadaş ilişkilerim daha iyi en yakın arkadasimda kadın oluyor
Valla benim en iyi arkadaşım sözlüm. Hem babam, hem sevgilim, hem sırdaşım, hem arkadaşım herşeyim.
Erkek de kızda çokca arkadaşa sahibim ancak erkekler ile daha iyi anlaşıyorum :)
Kars'ı cins olsa bile ikisinin De beklentisi ayrı ama..
en iyi arkadaşım yok. en kötü arkadaşımda yok. hiç arkadaşım yok. yalnızım. ama sıkıntı da yok
En iyi arkadaşım bayan :) çünkü hiç erkek akadaşım yok :D
En iyi arkadasim bir kadindi ve o benim sevgilimdi ayrildik şu an yok oyle biri
galiba en iyi arkadaşım yok hepimiz zamanla değişiyoruz ve malesef bu değişim aynı yönde olmadığı için ortak ilgi alanlarımız yaşadığımız çevre değişiyor ve kopmalar başlıyor
Bayana erkek , erkege bayan en iyi arkadas olamaz.. kutuplar zit sonucta. samimiyet ve durustluk cercevesi korunsun yeter.. kankalik hem cinslerle mumkundur.
Kadınları bitek erkekler anlar. Kadınlar arasinda cekememezlik vardir. Mesela guzel olup olmadığımi bir kadina deilde erkege sorarim. Sadece bu konuda değil . Her konuda.
En iyi arkadaşım bir kadın. Erkek arkadaşlarımdan daha dürüst ve aynı zamanda çıkarcı değil. Belkide bana böyle düzgün arkadaşlar denk gelmediği için böyle ama erkek arkadaşlara pek güvenemiyorum.
karşı cins olmuor be yavsıyor hemen arkadaşlık bir book kalmıyo
Çünkü bazen erkeklerin az düşünmesi az konuşması güzeldir.
Kadından kadına dost olmaz arkadaş.
En yakin arkadasim hep erkek olmustur😊
Değil tabiki kadınlarla kızlarla arkadaş olunabilir ama en iyi arkadaş olunmaz :)
arkadaşlarla aram yok oyuzden şeneği bayanlardan yana kullandım
kız evet yaklaşık 10 yıllık bir arkadaşlığım var ablamdan çok şey bilir
Ciddi yapım kızların tersine düştüğünden sevgilim arada olsa da kız arkadaş olarak hayatım boyunca olmamıştır
kadın kız dişi arkadas ıhtıyactır asktır sevmektır bence ya erkek zaten her tarata var ısteren hemen ıyı bı arkadas bulursun oncelık kadın arkadas ):
arkadaştan kastını tam bilemedim ama ben şunu bilirim, bir erkekle bir kız/kadın samimi arkadaş olamaz olsa olsa ya sevgili olur ya karı-koca
Karşı cinsten ne zaman yakın arkadaş edinsem bir kaç yıl sonra beni sevdiğini söyledi ne iş anlamadım
Erkek yani hemcinslerimle anlaşamam çok bütün arkadaşlarım neredeyse erkek kızlarla futbolda izlenmiyor zaten saçma sapan sorular soruyorlar
Şimdiye kadar hiç erkek arkadaşım olmadı çevre dolayısıyla ama kadınlarla iyi ilişki kuruğuma inanıyorum
1 tane dostum var oda bir noktaya kadar güven veriyor bana. Arkadaş çok ama can emanet edecek dost yok denecek kadar az.
hiç bir kadın kolay kolay başınız dertteyken çıkıp yardımınıza gelmez muhtemelen derdinizi anlatmak için sabahı bekleyeceksiniz ama erkek arkadaş her daim yanınızdadır iyi günde kötü günde...
Kadin kadini kiskaniyo erkekler kanka ayagina yavsiyo napicamizi sasirdik abi ahdhshsh
En iyi arkadaşım önce insan kadın olsa ne olur erkek olsa ne olur yıkın artık şu tabuları
En iyi arkadasim kadin.. Kadin kadina muhtactir hshsh
kadın ama cinsiyetin pek önemli yok insan olmak önemli..
Kız arkadaşlarımın yanında pek rahat değilim. Dedikoducu ya bütün kızlar. Tüm kızların içinde biraz da olsa vardır bu dedikodu merakı. Ondan pe sevmem :D en yakın arkadaşım erkek :) sır saklar erkekler ya
Aslında en iyi arkadaşım olarak bayan arkadaşımda var ama ben erkeği seçtim :D
en yakın arkadaşım, dostum kadın.
karşı cinsle olan arkadaşlığa inanmıyorum
Enlerim olmadı hiç bir zaman.. İyi arkadaşlarım var evet ama karışık iki cinstende.
yalnızım :) :) ne bir arkadaş ne bir sevgili ot geldim ot gidicem :)
En iyi arkadaşım erkek. Karakterli olduktan sonra kız, erkek fark etmez.
Tabi ki erkek. Kadınların havası kaprisi, çekilir mi