Kaçımızın en iyi arkadaşı karşı cinsten, kaçımızın en iyi arkadaşı hemcinsi, bunu ortaya koymaya ne dersiniz sevgili KS canlar?
Ankete oy vermenizin ardından, hemcinsinizle ya da karşı cinsten biriyle arkadaş olmanın avantajları/dezavantajları hakkında deneyimlerinizi paylaşmayı unutmayın!
En yakın arkadaşım bir kadın. 7 Yıldır arkadaşız. En güzel anlarımda hep yanımdaydı, en üzgün olduğum anlarımda da sarılmak için hep oradaydı. Birbirimize destek oldukça dostluğumuz kuvvetlendi. Ne zaman takılıp düşsek birbirimizi tekrar ayağa kaldırmasını bildik. O kadın ben erkek olduğum için birbirimize çok yararlı tavsiyeler verebildik. Birbirimizi kardeşten öte gördük. Bu dostluk bu duygu nasıl anlatılır bilmiyorum ama bu öyle bir duygu ki: Yere düştüğünde seni kaldıracağını bilmek en kötü anında sana omuz verecek birisinin olmasını bilmek, işte bu duygu anlatılamaz mükemmel bir duygu.
Bir erkeğin en iyi arkadaşı yine bir erkektir. Çünkü ihtiyaçlarını, hayata nasıl baktığını ancak bir erkek bilebilir. Karşı cins ile belki aşık, belki partner olabilir bir erkek. Ama en iyi arkadaş olabileceğini sanmıyorum. Bu kadın için de aynı şekildedir.
Bence karşı cinslerde çok yakın iyi arkadaş hatta dost olabilirler ama bu devirde kimse kimseye pek güvenmediği için pek rastlanmıyor sanırım ben şuana kadar birkaç tane görmüşümdür en fazla
Katılıyorum. En iyi arkadaşım dediğiniz karşı cinsle bir kaç gece aynı evde kalmaya bakar olay. Aslında en iyi arkadaşta anne-babadır bence hemcinste karşı cinste bir yere kadar
Benim erkek nedeni mesela bir sevgiliniz olduğunda ondan fikrini alabiliyorsunuz karşı cins sonuçta onun ne düşündüğünü ne istediğini ne hissettiğini anlayabilir ama kız arkadaşlarınız sizinle birlikte hareket eder siz kızarsanız sizinle kızar gülerseniz sizinle güler veya başka bir örnekle onunla alışverişe çıkarsanız size erkeklerin ne gözle bakacağını bildiği için sizi uyarır daha birçok şey sadece size aşık olma olasılığı var ama o da bir teferruat boşverin
Kadınlar kendilerini çekemediklerinden en iyi arkadaş tanımını yapamazlar İllaki bir kıskançlık hasıl olur. En iyi arkadaşlarım şu an görüşemesek bile erkek arkadaşlarımdı. İyi niyeti, dürüstlüğü, yalınlığı onlarda gördüm.. Yaşadım..
Sakaryalim senin gibi bir kız arkadaşım vardı bütün yakın arkadaşları ve dert ortakları erkekdii ve bu beni deli ederdii ama kızlar hakkındaki görüşünede katılıyorum :D
Kadın Erkeğin halinden anlamaz, erkeğin en iyi arkadaşı hemcinsidir. Karşı cinsten biriyle arkadaşlık olmaz, eş olur, sevgili olur, partner falan olur. Arkadaşlık sınırlarını erkek hep aşmak istemiştir.
Kızlar da kendi aralarında aynı durumdalar. Hemcinslerinin dedikodu ve sır tutamamıyor olmasından şikayetçidirler. Fakat arkadaşlık çeşit çeşittir. Okul arkadaşlığı ile iş arkadaşlığı ayrı ayrı ele alınmalı.
En iyi arkadaşım, Erenim, boncuk gözlüm 😊 Birlikte çok arkadaş ortamına girdik çıktık ama 7 yıldır sadece ikimiz kaldık, bir çok kız arkadaşım oldu, arkadaşlığım başladı, bitti. Ama bizimki hiç bitmedi. En azından dedikodu yapmıyor, arkamdan iş çevirmiyor, her zaman gördüğünü söylüyor. Erkeklerden her zaman daha iyi arkadaş olur.
katılıyorum, kızlar fesat, kıskanç her türlü bokluk kızlarda oluyor pek güvenilmez onlara. bende kızım fakat bugüne kadar kimsenin arkasından bir işler çevirip bir bokluk yapmadım. 2 3 erkek arkadaşım var bayada iyi anlaşıyoruz. cidden erkeklerden her zaman daha iyi arkadaş olur ^^
Kadın elbette. Yıllarca kadınla erkekten arkadaş olur yalanını savunan biriyim. Ama olmuyor illaki birbirinin nazını kaprisini karşı cins olduğu için çekiyor insan. Tamamen flört etmek gibi bir durum.
Eskiden en iyi arkadaşım erkekti ama ne kadar açık konuşabilirsin ki erkek sonuçta. ve bir yerde arkadaşlık bitiyo. Şimdi karşı cinsle yakın arkadaşlık kurmuyorum. Hoş en iyi arkadaşım kadın ama kıskançlık girince araya o en iyi arkadaş olmuyo işte. Aslında insanın en iyi arkadaşı kendinden başkası olamıyo
Bir kadın olarak kadınların birbirini satma ve fesatlama ihtimalinin erkeklerden yüksek olduğunu düşünüyorum. Daima erkek arkadaş sınırını yerini bilir ne seni darlar ne arkandan iş çevirir. Sen ona net davrandığın sürece o da sana nettir. Burdan kardeş bildiğim erkek arkadaşıma selam eder yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.😁
En iyi arkadaşım erkek. Neden bilmiyorum ama kızlarla ne kadar arkadaş olmak istesem de aradığım arkadaşlığı bulamıyorum. Ben yazmasam yazmayacak umrunda olmadığım insanlar falan... erkek dostluğu daha iyi oluyor bu açıdan. Erkeğin kafası rahat ve ben de kafası rahat arkadaş ararım. Daha karşıma böyle kız çıkmadı ne yazık ki :/
En iyi arkadaşım demeyeyim ama kadınlar daha iyi dost oluyorlar dinlemesini biliyorlar erkek arkadaşınıza kızı seviyordum ayrıldın desen aman boşver kızmı yok der kız arkadaşına desen bunu tutar senini ilişkinin en başından dinler yorum yaoar seni iyi hissetirmeye çalışır üstüne taktik verir üstüne her zamanda ilgi gösterir ama biz odunlar kanka naber kanka kötüyüm neden kötüsün canım sıkkın hadi kalk kalk pavyona gidiyoruz mod bizde böyle o yüzden kızlar daha iyi bir dost bana göre
Tabiki de en yakın arkadaşım erkek olucak. bir kız ne derse desin ondan iyiseniz en iyi arkadaşın o olmaz seni kıskanır. Ondan kötüysende seni ezikler kime kardeşim dediysem bu oldu :D:DD: Aslında tabi erkeklere de güvenmicen ama erkek kankan olunca sana askerlik arkadaşınmış gibi her boku açık açık anlattığından erkekleri daha iyi tanıyıp soğuyorsun deneyin derim 😄👯💋
Aslında her iki cinside arkadaş olarak en iyi anlayan gene hemcinsidir. Ama ülkemizde artık öyle bir algı oluştu ki, erkekle erkek, kadınla kadın arkadaş olamaz yoksa başka gözle bakılır. He birde bazı kızların samimi olmaya çalışan kızları, birbirini terslemesi yüzünden en iyi erkeklerle anlaşabildiğini düşünüyorum şahsen benimde öyle. Samimi arkadaş canlısı hemcinsim görmedim şimdiye kadar ama aynı kişilerin sırf erkeklerle nasıl samimi olduğuna şahidim.
En iyi arkadaşım erkek Allah razı olsun zor zamanlarımda hep yanımda oldu sürekli arar sorar halimi hatrımı. Kızlarla hiç anlaşamam bugüne kadar kavga ettiğim kişilerin yarısı kızdır hiçbir kızla da enseye şaplak modunda bir arkadaşlık ve samimiyet kurmam, benden uzak dursunlar.
en yakın arkadaşım yine benim gerçekten küçükken falan kızları geçtim erkek çocukalrını döverdim hala da önümde eğilirler çocukluktan gelen bir korku şu an öyle cazgırlığım yok tabiki. münasemete giremezler öyle benle ama arkdaş grubumda konuşkan sevimli ve neşeli biriyimdir. özgüvenim çok çok çok fazla belki iyi değildir ama yalnızken daha güvende hissediyorum. bir de soğuk olmamın faydasından biri bir şey diyeceklerse iki kere düşünmeleri ve herkesin yaklaşamaması çok hoş ya
'Aklınızı seveyim yobazlar 'Karşı cinsten biriyle arkadaşlık olmaz, eş olur, sevgili olur, partner falan olur.'' bunlar nasıl cümleler böyle bir şey var mı ya en iyi arkadaşım kadın hiç bir zaman partner olarka düşünmedim ya siz kadınlara o yönden bakmak yerine insan olarak düşünmeniz gerekmez mi? kadın erkek eşittir ikiside insan evladıdır. Kadın erkek eşit olamaz anca partner olunur aşık olunur eş olunur diyenler nasıl bir kafa yapısıdır.
En iyi arkadaşım bir erkek ve her zamanda en iyi arkadaşım diyeceğim kişilerde erkek olacaktır çünkü kızlarla asla anlaşamıyorum ve kavga ettiğim kişilerin yarısı kız. Hiçbir kızla enseye şaplak modunda bir samimiyet kurmam gerek görmüyorum uzak dursunlar benden.
En yakın dostum erkek, tam 25 yıldır... Cinsiyet ayırmasam da kadınlarla -kadın olduğum halde- çoğu kez aynı dili konuşamıyoruz... Bu yüzden sınırlı sayıda arkadaşım var...
Erkekler dedikodu yapmaz, seni dinler, fesat fesat şeyler düşünmez, senden güzel olmaya çalışmaz, bir şeyi kıskandığı için yalan söylemez. Erkekten çok güzel yakın arkadaş olur
Bence kadın. Erkeklede arkadaş olunur ama kısıtlı olur yani kadın arkadaşının yanında yaptığın çoğu şeyi erkek arkadaşının yanında yapamazsın. Kadın arkadaşınla alış verişe çıkarsın gece beraber kalıp dedi-kodu yapa biliyosun. bir problemin olduğunda paylaşa biliyosun. Ama erkek arkadaşala sadece fikirlerini paylaşırsın. Bakışaçını paylaşa bilirsin en fazla. Bence hem erkek hem de kadın arkadaşın olmalı. Ama en yakınında yine kadın arkadaşın olmalı. Ama o da adam gibi adam olmalı.
En iyi arkasim dostum diyebilecegim biri var sukur Gecenler de aramis dostummmm hattimi faturali yaptim ilk once dostumu ariyim dedim Bunu duymak dunyalara bedeldi :)
Arkadaşlıkta tabiki hemcinsin olması lazım. Çünkü ateşle barut yanyana durmaz sakata gelir :D kadın erkeğe arkadaş gözüyle baksa bile erkeğe biraz yakınlık gösterince erkeğin kafa hemen başka yere kayar. Zaten internettede biraz araştırın görürsünüz en iyi arkadaşımla evlendim konularını :)
Benim en iyi arkadasım erkek kardesim gibi birbirimize cogu seyi anlatıyoruz ; fakat önemli olan arkadasımın kız ya da erkek olması degil karakterinin saglam olması
bir erkek derdimi daha iyi açabiliyorum çünkü erkek sadece dinliyor sakinleştiriyor ve güvende hissettiriyor kadınla paylaştığım zaman panik yaptırıyor nolacak nasıl olacak ne düşünüyorsun ya yanlışsa belkide doğrudur gibi bir sürü cümle sıralıyor insan ortada kalıyor erkekse nettir. Bu yüzden en iyi arkadaşım erkektir
beni en iyi anlayan bayandır utanmadan çekinmeden kafama takılan bütün her şeyi bayan arkadaşlarıma söylüyorum onlarda beni en iyi şekilde aydınlatıyorlar hem seks konuları olsun. vs gibi konularda yardımcı okuyorlar bayanlar hakında sahip olduğum bütün konular onların sayesinde oldu mutluluk kapılarını onlar açtı bana? :)
Tuğrul herbişeyim. Yeşim aşk meleğim al şimdi oluyorsa ayır bunları. :D Gerçi geçenlerde arslan diye biri de dostluğa yavaş adımlarla ilerliyor. 2/1 erkek diyorum.
En iyi arkadaşım erkek ve gayet memnunum. Ve benim için en iyi arkadaş olacak kişide hep erkek olacaktır çünkü kızlarla anlaşamam ve arkadaşlık derecesinde samimiyet kurmam hiç biriyle.
En yakın arkadaşım yok benim. Sadece kardeşlerim var. Bir gün "en yakın" diyeceğim bir arkadaşım olur mu bilemiyorum. Çok fazla arkadaşım var da en yakın diye hiç birisine söylemem. Kız olanı da var erkek olanı da.
Avantajı bir kere beni çok iyi anlıyor. Dezavantajları ise öteki arkadaşıma benim dedikodumu yapması ve erkek gibi düşünmemesi yanı bazı konularda bir erkek bakış açısı lazım oluyor.
şu an sadece kendimin arkdaşıyım.. kendi üzüntülerimi söyler kendi ümitlermi dinlerim... içimde çalan radyonun şarkılarını kendi kalbime tüm güzellikleriyle armağan ediyorum...
En iyi arkadaslarim kizlardir. Muhabbetli oldugum erkek arkadaslarim elbet var ama sınırım bellidir. Onlarla aşırıya kaçmam, "en iyi arkadasim." diyemem. bir bayan ile erkegin cok samimi olup en yakini gibi gormesine karsiyim.
en iyi aşamasına gelemeden arkadaşlık diye bişey kalmıyo erkeklerle. hepsi hemen 40 yıllık sevgilisiymişsin gibi davranıyo. o yüzden bayanlarla en iyi arkadaşlığı kurabiliyorum
2 cinstende sağlam dostun arkadaşın olmalı... Erkek olarak var zaten Kadın olarak... arkadaşlar var evet ama o kadar değil... Zaten sağlam EN iyi olanı da insanın #EŞİ olur heralde... Ya da benim öyle olacak bilemiyorum...
En iyi arkadaşım şu an için erkek. Her sırrımı paylaşabiliyorum. Hadi kalk efkar dagıtalım diyebiliyorum. Karşı cinsiyetten kanka olmaz, ikisinden birinin aşık olması ile içinden çıkılamayan bir durum oluyor.
Tabi erkek arkadaşlarımız ve hatta dostlarimizda var ama hemcinsin seni her açıdan her zaman daha iyi anlar. Her şeyini paylaşabilirsin. O yüzden en en en iyi arkadaşım kız :)
En İyi Cevaplar