Aile & Toplum En yakın arkadaşınız kız mı, erkek mi? Valera_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kadınlarlar mı daha iyi anlaşırsınız yoksa erkeklerle mi? 🧚🏼♀️ En yakın arkadaşınız kız mı, erkek mi? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 890 cevap paylaştı. En yakın arkadaşlarım erkek.Kızlarlada çok iyi anlaşıyorumda uzun süre arkadaş kalamıyorum. Genelde duygu besleyorlar sonrada ben arkadaş olarak görüyorum farklı gözle bakmıyorum diye uzaklaşıyorlar. 0 0 Yorumla
Alc_yone Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Erkeklerle arkadaşlık etmem.. Karşı cins arkadaşlığına inanmıyorum.. Farklı duygulara doğru meyil ettiklerini tecrübe ettim birkaç kez.. 1 0 Yorumla
nemünoseboo Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl En yakınım kız ama en kafa eğlenceli arkadaşım da erkek 0 0 Yorumla
Believer34 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 100% 1 yıl Kadınlar ile. 2 tane yakın erkek arkadaşımı var iken, 6 tane kız arkadaşım var. 0 0 Yorumla
jojopi Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% 1 yıl karşı cinsten 25-30 yaştan sonra arkadaş olunmaz 0 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İkisiyle de anlaşamıyorum. Fakat en yakını desem kız derim. 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadınlarla çok iyi anlaşırım. Erkeklerle pek anlaşamam 0 0 Yorumla
RealistPasa Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 91% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 333 cevap paylaştı. Erkek kız sevgilim olmadi daha ölüp gidecem yanlizliktem🥲 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yakın arkadaşım yok 1 0 Yorumla
s Sᴄʜʀᴏᴅɪɴɢᴇʀɪɴ_ᴋᴇᴅɪsɪ Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 357 cevap paylaştı. Kız da var erkek de var ama kız. 0 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. En yakın arkadaşım kız 0 0 Yorumla
-Lili- Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bilmiyorum ki en yakın arkadaşım yok galiba 0 0 Yorumla
mertcan2234 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 311 cevap paylaştı. kızlarla daha iyi anlaşıyorum 0 0 Yorumla
Işıldayanmahoçı Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Erkek keşke kız. Olsaydı 1 tane zaten 0 0 Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Bana en yakın benim dfdfdf 0 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Erkeklerde var kızlarda yakınız yani 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. en yakın arkadaşlarım hepsi erkek 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kız arkadaşlarım daha samimi ve sağlam karakterli. 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 1 yıl Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı. kızların arkadaşlığı 2 günlük 0 0 Yorumla
Eru_Illuvatar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Erkek. 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Erkek 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hemcins 0 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 38 , eic 33% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı. Arkadaşım yok 0 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Erkek 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
En yakın arkadaşlarım erkek.
Kızlarlada çok iyi anlaşıyorumda uzun süre arkadaş kalamıyorum. Genelde duygu besleyorlar sonrada ben arkadaş olarak görüyorum farklı gözle bakmıyorum diye uzaklaşıyorlar.
Erkeklerle arkadaşlık etmem.. Karşı cins arkadaşlığına inanmıyorum.. Farklı duygulara doğru meyil ettiklerini tecrübe ettim birkaç kez..
En yakınım kız ama en kafa eğlenceli arkadaşım da erkek
Kadınlar ile. 2 tane yakın erkek arkadaşımı var iken, 6 tane kız arkadaşım var.
karşı cinsten 25-30 yaştan sonra arkadaş olunmaz
İkisiyle de anlaşamıyorum. Fakat en yakını desem kız derim.
Kadınlarla çok iyi anlaşırım. Erkeklerle pek anlaşamam
Erkek kız sevgilim olmadi daha ölüp gidecem yanlizliktem🥲
Yakın arkadaşım yok
Kız da var erkek de var ama kız.
En yakın arkadaşım kız
Erkeklerle daha iyi anlaşıyorum.
En yakın arkadaşlarımın hepsi kız
Bilmiyorum ki en yakın arkadaşım yok galiba
kızlarla daha iyi anlaşıyorum
Erkek keşke kız. Olsaydı 1 tane zaten
Bana en yakın benim dfdfdf
Erkeklerde var kızlarda yakınız yani
en yakın arkadaşlarım hepsi erkek
Kız arkadaşlarım daha samimi ve sağlam karakterli.
kızların arkadaşlığı 2 günlük
Arkadaşım yok
Kendimim sadece.
Erkek
Erkek
Kız ama erkekte var
Kızlarla her zaman
Erkek
Erkek.
Hemcinsim
en yakın arkadaşım kız
Kız..