Herkes hikâyelerini anlatıyor başına gelen var mı
Detay detay detay
Detay detay detay
valla ben cin olsam kimseyi böyle cinler var mı yok mu vay efendim cinler şöyle böyle diye konuşturmam çarparım. O açıdan yok gibiler sanki.
Var gördüm belki inanmasınız ama arkadisim kiliginda gördüm
Ciddimisin
E anlar nasildi
Şimdi calisdigim yerin eski yerinde de idi gece calisiyorum calisdigim yer cadirin ici idi yer küçük oldugu icinambarin önünde cadirdan yer yapiklardi önünde transit kamyonetin gireceği kadar boşluk bir alan var ve orayi projektör aydinlatirdi gece 12 siralari projektör kapandi yan tarafta iki katli atölye ve diyer iki arkadaş orada çalışıyor demir merdivenle iniliyor ışıkları projektör söndü baktim merdivenden mustafa musafa indi yemekhaneye gidip yemek isitacak sandim ama yemek hanenin isigi yanmadi ben he, men yukari ciktim mustafa ve ahmet calisiyordu sordum mustafa yemegi neden isitmadin ben asagiya inmedim dedi diyer arkadas sen makinan köşesindeyedin seni cagirdim duymadin dedi bende yukari cikmadim devami varda simdi calisiyorum isim var sonra yazarim hepsi doğru yeminle
Tamam
3 harfli ne ya bildigimiz cin yani. Ben görmedim inanmıyorum da her gormedigime inanmadığım gibi 😁
Hani
Ya neden özellikle bu saatlerde soruluyo bu sorular? Korkuyorum ama:(
Korkma 😊
Arkadasa saldirmislar havaya kaldirmislar rüyasında :(
Cevap
14Cevap
Varlar ama paralel evrende buraya geçişleri yok hikâyeler yobaz (dini bilmeden müslümanın diyen) ların uydurmasıdır
müslümansan cinlerin gerçek olduğuna inanman gerek Kuran'da cin suresi var
Ama neden gorunmuyolar
Gecenin bu vakti heralde ziyarete gelmelerini sitiyosun gelirlerse basın belaya girer haberin olsun onlar bildiğin gibi varlıklar değil bunu bil yeter
Herkesin bu konuda bir hikayesi vardir sehir efsaneleri bitmez
Ben pek inanmıyorum 😇
Niyeki
İşte 😇
Saldırmislar kizenime
Bence psikolojik bir rahatsızlığı vardır, bir psikolog veya psikiyatr ile konuşsun 😇
Ama evde her kötü şey oluyormuş
ya bırakın inanmayın böyle şeylere...
Arkadaşlarım çok anlattılar ama ben hiç görmedim
Nasil
Ne nasıl
Saldırmislar kuzen e
yanımda var 1 tane tanışmmak istersen emrinde
suanda yanında zaten binlerce var
Gelmedi ama keşke gelse
Niye
Evet gercek kucukken benim. basima geldi
şu an odan da bir kabile yaşıyo :D