İnanıyorum. Yakın çevremden biri de yaşadıklarını anlatmıştı. Babası kız 8 yaşındayken vefat etmiş, ama babasıyla 10 yaşına kadar konuşmuş. O konuştuğu kişi de babasının suretine bürünmüş bir cinmiş. Hocaya gidip kurtulmuşlar, babamı benden aldınız diye ağlamış hatta. Ailesinde büyü yaptıran çok kişi varmış. Annesiyle ve bir iki kişiyle birlikte daha sonra tekrar hocaya gitmişler, bu da çocuk olduğu için mendele sokmuşlar. Büyük bir tencerenin içinde su varmış, hoca suya bakarak gördüğü şeyleri tek tek anlatmasını istemiş. Diğer iki kişiye de kız ölüyorum dese bile asla yaklaşmayacaksınız demiş. Bir tane cinle de konuşuyormuş bir yandan, Arapça bir şeyler de söylüyormuş falan. Kız korkuyla biraz bekledikten sonra suda bir şeyler belirmiş, sonra akrabalarının yaptırdığı büyüleri, dağ başına giderek toprağa gömdüğü atletlerini falan her şeyi görmüş. Sonra hoca tencerenin kapağını kapat demiş. Cine de o gömülen eşyaları getirmesini söylemiş. Tencereden tıkırtı sesleri gelmiş ve sallanmış. Kapağını açması söylenince açmış, içinde toprağa gömülmüş olan çamaşırları.
Nasıl bir şey olduklarını görmedim yani insan cinlerden üstün varlıklar onlar bizim enerjimizle gucleniyorlarmis. dimi inancim var onlarada inanırım ayrıca tıpta bu gibi durumları şizofreni, bipolar gibi tanimliyorlar galiba :( yani cinler kendi suretleri ile gorunmezlermis işte sekil değiştirirler ne olabilir , hayvan kılığında yani çoğu kez gormusuzdur aslında senin demenle de geliceklerini pek sanmıyorum!
canım biz de oldumuzde başka bı boyuta gecicez insan olarak mı kalicaz saniyosn :) onlar da o şekilde en üstün varlık insandır onlarda yaratılmış ama insan kendi mesgalesi uğruna davet ediyorlar yani şahsen karşı karşıya gelmeyi istemem sende bu konuları araştırmak istersen burdan yanlış olur.
Cin konusu hepimizi biraz ürpertiyor, değil mi? 😊 Kimileri onlara inanır, kimileri ise hikayelere atıf yapar ama bu gizem insanları hep çekmiştir. Belki senin enerjinle çok uyum sağlayamadıkları için karşılaşmadınız, kim bilir? 😄 Yine de korku filmlerinden öğrenilen bir ders: fazla merak her zaman iyi değildir! Biraz mesafeli kalmak fena olmaz. 🧙🏽♀️✨
ben küçükken bizim bi soba vardı böyle insan yüzü vardı ama yüzü beyazdı korkutucuydu. sonra hocaya götürdüler hoca aileme "onu büyük insan görse eve girmeyi bırak adimini atamaz" demiş. sonra muska falan verdi daha da gormedim
dua falan yazmıştır. kitap açmış benim gördüğüm şeyi o da gormus hatta sonrasinda muska durduk yere kayboldu bizim koltuğun arasindan çıktı ama sorun şu ki onun orada olması için onu oraya birinin koymasi lazım başka türlü imkanı yok orada olmasinin
Aşam aşam şöyle resimler atmayın ya. 🫣 😂 hayır dövüşülmez de bunla hayalet gibi bişey. Yoh hacı mücadele edemiyeceğim rakip istemem. Nas Felak biliyom ama uzak durmak en iyisi.😬🙄
Bu olayı fazla sallıyorsun ama gerçeğini yaşadığın an öyle olmayacağına eminim. Ki bu arada fazla dillendirme sadece insanı delirtmezler öldürebilirler de🤷🏻♀️
Bunların müslümanı ile kafir olanları da var mesela karabasan da onlardan biri ve seni öldürebilir ben her iki olayı da yaşadım ilkin de gece yarısı telefonumla oynarken çok kötü uğultu sesi duydum başta ciddiye almadım sonra ses artınca bende belki dışarıdan geliyordur diye baktım ama yok tüm camları kapıları kapatmama rağmen ses artmaya devam etti. Ben de yere oturduğum an enseme geldi çok hızlı onun varlığını hissettim ama asla arkama dönmedim ve usulca ışığı kapatıp yatağıma geçtim sonra başımın üstüne geldi hala varlığını hissediyordum bir süre başımda durup sonrada gitti. Muhtemelen müslüman olanına denk geldim şayet kafir olanına denk gelseydim kesinlikle zarar vermeden gitmezdi. Bu arada bu olay sabaha karşı 3'e doğru olmuştu bir diğer olay da şu şekilde oldu
Düz yatmıştım sonra birden üzerime bir şey çıktı felç geçirdim ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde sesimi doyuramadım ama nefes almamı engelliyordu sonra zar zor besmele çektim ağzım yan kaymıştı ki besmeleden sonra vücudum hareket etmeye başladı sonra karşıya baktım karanlık için de karanlık bir gölge gördüm. Uzun süre oraya baktım zaten o an da varlığını hissediyordum. sonra zaten karanlık normale döndü ben de o gece uyuyamadım
Bir psikolog olarak bu dediğini Ram uykusu ve beynin kendi kendine hala aktif miyim bir sorun var mı diye kontrol amaçlı gönderdiği ses ve görüntü sinyalleri olduğuna eminim. Ama ikna etmek söz konusu değil. Yine de daha az stres ve daha az reaksiyon gösterdiğin ortamlarda bulun lütfen🙏🏼♥️
Ayrıca Alaaddin orta doğu masalı olduğu için, müslüman olma ihtimali çok yüksek. Onun cini olabilir :D Sen de cinden faydalanmak istiyorsan büyük harflerle İSLAM yazıp 2222'ye yolla. :D
Salih Memişoğlu var onlar hakkinda cok bilgi veriyor. İnternetten ya da YouTube den bakarsan daha detayli bilgi alabilirsin. Ama insanlardan daha assagi oldukları icin dusmanca davranıyorlar. Bunun yaninda musluman olanlarida var. Onlarin kafiri tam kafir , musluman olanlari tam muslumandir, yarım yamalak degiller.