Arkadaş bir yandan bakınca mantıklı geliyor ama diğer yandan elin sapığı, tacizcisi , kem gözlüsü yüzünden neden benim ülkem iran a benzemeye başlıyor diye düşünüyorum. Şimdi bir şey soracağım yukarıda bir olay anlatmışsın sen bunu görmene rağmen o pis herife tepki göstermedin mi. Tamam belki adam senden iri olabilir ya da korkmuş olabilirsin ama en azında bir polise bile ihbar edemedin mi resmini çekip.
Bir laf vardır iyi insanlarda kötüler kadar cesaretli olsa dünyada kötülük kalmaz diye
Haksızlığı ve arkadaşın anlattığı gibi olayları yaşayınca ne tepki veriyorsunuz destek oluyormusunuz o bayana ya da yardımcı olmayınca o sapıktan bir farkınız kalıyor mu. Ben kendi adıma bu tarz bir şeye denk gelirsem toplu taşımada iken bayana yer değiştirmeyi öneriyorum sonra onu taciz eden kişiyle göz göze seyahat ediyoruz herif bir süre sonra benim manyak olduğumu anlayıp başka yöne gidiyor15 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum iyiler sesini çıkarmadıkça kötüler meydanı boş buluyor, sizin gibi duyarlı insanlar olduğunu bilmek de güzel.
Soran+1 yılİyi de neyle ispat edicem? Adam yanlış geldim geri dönüyorum dese ne dicem? Ne cevap vericrm? Hakliyken haksiz duruma düşmek ne demek biliyon mu? Adamı taciz ederken görmedim ayrica. şüphelendim sadece hal ve hareketlerinden.. otobusten inip karşı seride geçince şuphem kuvvetlendi. ama kanit? Yok. o işler kolay olmuyor işte.
- +1 yıl
Sende haklısın öyle bir anda itham etmek de olmuyor ama benim demek istediğim duyarsız kalmayalım en azından emin olduğumuzda. Bu gün adamın teki alıyor karısını evire çevire dövüyor sokakta bir Allahın kulu ne yapıyorsun kardeşim sen demiyor. Çünkü korkuyor insanlar. adam çeker vurur b*k yoluna gidersin haklılar da.
Soran+1 yılAyirmaya calisana kadinin " kocam degil mi dover sanane " diyeni gordum.:D zor bu isler.
En İyi Cevaplar
böyle ayrıştırma uygulamaları yerine halkı bilinçlendirmek gerek. sosyalleşmeyi öğretmek gerek. toplu taşıma araçlarında uymaları gereken kuralları öğretmek gerek. herşey yasak herşey günah olunca insan mecbur id yönünü geliştiriyo. darmadağın bir toprak parçasını onca yokluk içinde biaraya getirip çağötesi görüşleriyle yeniden bir memleket bir ülke haline getiren başöğretmen atatürk bile hala küfürle anılıyosa bu topluma ister ayrı otobüs getir ister haremlik selamlık diye ülkeyi ayır biyere varılmaz
50 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBizim sosyopatlarla basetmemiz gerekiyor. Pembe bus gibi gecici cozumler bir ise yaramaz. Sokakta yururken seni takip etmeye baslayan adama da pembe bir malafat mi sallayak yani? Kadinlari "korumak" adi altinda soyutlayip obeklestirmenin anlami yoktur. Haremlik selamlik mantigini gecelim artik. 21. Yuzyilda taciz ve tecavuz oranlarinin bu kadar yuksek olmasindaki cocukluktan baslayan egitim/ahlak eksikliklerini arastirip cozume ulasmaya calismak gerek. Damacanayi dudukleyen adamlar varken pembe otobus, pembe asansor, pembe yol vs geçici onlemler olmaktan baska ise yaramaz
11 Yorumla- +1 yıl
Birarada yasamak istiyoruz. Kabilelere ayrilmak degil. O vakit hepimizden birer Anthiope falan cikabilir yani. Sonra kadinlar irkekleri sevmiyii
+1 yılböyle bir proje vardı sözde ama halen bekliyoruz :D
www.anteppress.com/.../pembe-otobüs.jpg
sanırım bu uygulama israilde var ama yanılıyo olabilirim.75 Yorumla
Soran+1 yılEe ne diyosun :D
- +1 yıl
valla kesinlikle olması gereken bir uygulama :D
- +1 yıl
hahahah valla beklenir bazılarından @AdvocaAt :D
- +1 yıl
Yaşasın İslamcı Saadet Partisi ! Anti akp ve diğerleri !
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
iyi olmaz kadın ve erkek aynı toplumda terbiyeli terbiyeli yaşamayı öğrenecek. otobüs ayrılacağına erkeklere, bayanlara nasıl davranılması gerektiği öğretilsin. eğitim sistemimiz gereksiz dersler ve aptalca konularla dolup taşıyo. ne var sanki ana sınıfından başlayıp böyle şeyler ara ara seminerlerle anlatılsa öğretmenler bu konuda bilgi verse. adı üstünde öğretmen, iyi bir şeyler öğretse mesela dimi. neden yurt dışındaki ülkelerde bu olaylar türkiye deki kadar değil. bizim insanımızın otobüsleri değil kafa yapılarını değiştirmesi lazım. kızlara korunmayı kapanmayı öğreteceklerine İNSAN olup ERKEK olup kendi gözlerini kapasınlar.
50 Yorumlaevet diyenler, kendilerine sahip çıkamayan sapıklar ve kezolar. tabii ki kötü olur. bu kez sokakta taciz tecavüz artar. erkek lisesinde okuyup okul bitiminde kız lisesinin önünü dolduran erkekler ve kız lisesinde okuyup erkek lisesinin önünü dolduran kızlar misali.
52 YorumlaKarı kocalar ne yapacak peki? Maviye mi kırmızıya mı onun yerine otobüs çoğalsın. Seferler artsın. 15 dakka da 1 otobüs gelsin o zaman rahat olur. Otobüs dolunca alımlar dursn yolcu almasın. Daha güzel olur.
103 Yorumla
Soran+1 yılo da bir seçenek tabii.. akıl akıldan üstündür. ama bir çözüm şart. ben evli değilim ama otobüslerde olanları görümce otobüste eşimle gitsem bir durum olsa birinin cesedi kalır elimde. ki hiç öyle biri değilim hem de.
- +1 yıl
seferler çok olsa bu sefer trafik otobüsten geçilmez. bu konu nereden tutsan elinde kalır bir konu maalesef. aynı otobüs içinde bayanlara mahsus yer olabilir. ama yanında kocası falan var diye bayan isterse erkeklerin kısmına gelebilir. bayan kısmına erkeklerin geçmesine izin verilmeyebiir.
Bu nasıl bir öneri Allah aşkına? İyice haremlik selamlık mı olalım? Bu ülke bir cumhuriyet ülkesi böyle saçmalık mı olur? O şerefsizler insan olsunlar. Olmuyorlarsa da getir bir müebbet cezayı bak bakalım uçkurları o kadar önemli miymiş. Pembe otobüsmüş mavi otobüsmüş gülsem mi ağlasam mı şaşırdım gerçekten. Ülkenin geldiği şu hale bak. Yazık çok yazık...
40 Yorumla
+1 yılValla mantıklı aslında ama annemle bir yere gidicem diyelim o iş nasıl olacak , veya normalde 20-25 dk otobüs bekliyorum o zaman 40-50 dk mi beklicem. En iyisi tacizcilere caydırıcı cezalar vermek. Taciz edene daya 2-3 bin tl cezayı , uçkuruna düşkün olan parasına da düşkün olur bak bir daha yapıyor mu.
10 Yorumla
+1 yılsaçma. Senelerdir otobüs kullanıyorum herhangi bir taciz olayıyla karşılaşmadım. Ve daha ne kadar kadın ve erkeği ayrı ortamlarda tutmaya zorluycaksınız. Ülke bu gidişle kızlar ayrı sınıfta erkekler ayrı sınıfta ders görücek. Bu mantığın daha ilerisi kadına çarşaf giymeye zorluycak bir şekilde devam edicek. Kadınıyla erkeğiyle her beraber güzel bu millet. Ayırmak saçma.
50 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
+1 yılSorun otobuslerde degil toplumda.. Toplum cahil olmasaydi okumus olsaydi bu gibi olaylar olmazdi. Simdi adam geliyo biliyo yakalansada hapse girmicegini taciz ediyor. Toplum dusuncesiz... Dusunmuyorlar cunku. Dusunseydiler beyinlerini kullansaydilar boyle olaylar olmazdi.
20 Yorumla
+1 yılBu kadınla erkeği birbirinden uzak tutma düşüncesinin daha çok toplumu sapkınlığa iteceğini farkındasındır umarım.
Bunun tek çözümü eğitim, böyle dini uygulamalarla varacağınız nokta yine taciz, tecavüz, ensest..60 Yorumla
+1 yıliyi olmaz dedim çünkü insanlar buna bu açıdan bakmaz!! bunu sen düşünürsün ben düşünürüm. ama diğerleri yobaz der ayrımcı der şeriat geldi der. olayı çok farklı bir yere taşırlar. ama gerçektende iyi olurdu. bende çok yaşıyorum bu olayı toplu taşıma araçlarında
10 YorumlaArkadas her zaman diyorum sorun kadinlarimizin giyim kusaminda degil erkeklerde. Erkekler ne yazikki gunumuzde bile kendini bayanlardan ustun goruyor. Bence bu gibi projeler faydadan daha cok zararli olur cunku bir nevi kadin erkek ayrimi yapilmaktadir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma. İlk önce sapiklar toplumdan dislanmali bunun çözümü cinsiyete gore otobüs değil. İkincisi daha normal otobüsler bile yeterli sefer yapamıyorken ben neden pembe/mavi otobüs bekleyeyim? Üçüncüsü taciz sorunu boyle önlenemez kişilere yeterli eğitim verilmeli tacizcilerin geri zekalı pisliklerden farkı yok.
21 Yorumla
Soran+1 yıleğitim eğitim diyosunuz da eğitimi değiştirseler yaygarayı basıyorlar şeriat geliyor yok bilmem ne.. sanki yapılıyor mu hayır.. ancak lafta kalıyor işte. ne ona izin veriyolar ne buna.
Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Milleti ayırmak yerine eğitmek taraftarıyım ben. Anneler babalar evlatlarını bilinçli yetiştirsin. Tacize uğrayan sesini çıkarsın, susmasın, yetkili merciiler de hak ihlalini kaale alıp uygun cezalandırmaya gitsin. Tacizi engellemenin tek yolu bu. Böyle bir uygulamayı da olabilecek en saçma çözüm olarak görüyorum.
00 YorumlaÜlke de ki tek taciz olayı Otobüsler de mi oluyor? Bu ne sığ bir soru böyle ya Saçma sapan :) taksi Şoförleri de kadın olsun ozaman. Markete de gitmeyelim. Plaja gitmeyelim. Hatta sokakta Yürürken ne olacak? Bunun bir Sınırı yok valla artık resmen kadın düşmanlığına getirdiniz olayı
21 Yorumla
Soran+1 yılYok sizleri seviyoruz :)
Sefer sayisini arttirsinlar herkes oturarak gitsin daha mantikli
21 Yorumla
Soran+1 yılbak bu da mantıklı :/
+1 yılHaremlik selamlık gibi, saçma. Kadını koruma adı altında ayrımcılıktan başka bir şey değil bu. Toplum bilinçlenmedikten, cezalar caydırıcı olmadıktan sonra kimse kimseyi koruyamaz. Pembe otobüsmüş mavi otobüsmüş geçin bunları.
61 Yorumla- +1 yıl
aynen
+1 yıleşcinseller içinde mor otobüs olsunda kadınlarında tacizine uğrmayalım az sapık değiller. kaşınan varsa da mavi büse binsin kimin amacının ne olduğu anlaşılsın. o pembe büs gelecek :D :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma, bir kadın tacize uğradığı anda polise giderse bu taciz problemleri azalır. ama susarsa böyle saçma fikirler düşünülür.. bence pembe sarı yeşil otobüsleri bırakın, kadın haklarını ihlal etmeyin yeterli..
40 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Bir kaç yıl evvel gündeme geldiğinde malum azınlık güruh hıı amanın şeriat geliyor hıı gidin irana arabistana orda yapın taammı diye yırtınmıştı sonra uzak doğuda bu sistemin olduğunu görünce birde üstelik japonya ya şeriat gelmediğini görünce hıı olsun yinede istemeyiz laikiz taammı demişlerdi son zamanlarda metrobüslerde sık sık avuçlanmalar çoğaldığı için daha yeni yeni idrak etmeye başladılar
01 YorumlaTaciz bu şekilde engellenemez
Kafada bitirmedikten sonra ne yapsan boş... Otobüsten indikten sonra koruma mi tutacaklar o kadinlara80 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılÇok saçma bir de durağa gidince pembe otobüs mü bekleyeceğim 😆 zaten geç geliyorlar 😆 hayır beni niye kimde taciz etmiyor onlar da az pısırık olmasınlar uğramasınlar tacize
44 Yorumla- +1 yıl
Bence de çok normal tekmeyi yer çünkü malum bölgelerine.
- +1 yıl
Ayrıca kadın erkek için farklı otobüs uygulaması olsa ekonomik olmaz ki. yani masraflar azalmayacaksa belediye biye yapsın ki bu saçma şeyi. her açıdan dusunmek gerek kadınların otobuslerde sureklı tacız edıldıgını düşünmüyorum ayrıca
Siz farklisiniz diye bas bas bağırmak ne kadar mantıklı. Okuldada ayrilalim. Ayni sinema salonuna girmeyelim. Yapmayin böyle modernlik altinda cirilciplak kosalim demiyorum ama gericilige gerek yok. Her şeyin bir sınırı bir dozu vardir.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. ay olsunda kurtulalım ya. birde şu otobüste uyurken horlayanlar, bebek vızıltısı içinde çözüm bulsalar tadından yenmeyecekte işte devlet anca tacize hayır diyebilsin :(
20 YorumlaYani erkekler kendilerine hakim olamıyolar aynı otobüse binince taciz ediyolar ondan otobüsleri ayırıyoruz öyle iş mi olur esas bu olaylar azaltılmalı bunun çözümü de bu degil otobüste yapamasalarda otobüs dışında yaparlar çünkü
20 Yorumla
+1 yılYa bişeyleri isterken az akıllı olun. Taciz varsa ses çıkarsın o kadın. Bak o adamı ne yapıyorlar. Zaten başımız da vur deyince öldüren bir iktidar var. Bugün ayrı otobüs isteyenler yarın plajlar da ayrılırsa o zaman görürüm sizi sevgilimle denize giremedik diye.. En çok sizin sesiniz çıkar yine.
10 Yorumla
+1 yılBunun iyi tarafı da var kötü tarafı da bir tarafta bayanlar için rahat olabilir. Ama diğer taraftan burası Türkiye adamlar (lafın gelişi) bunu hediye paketi gibi düşünüp tacizciler çetesi kurup bütün pempe otobüsleri kaçırmaya çalışırsa şaşırmam..
20 Yorumla
+1 yılOtobüsleri ayıracağınıza erkekleri adam gibi yetiştirin
68 Yorumla- +1 yıl
Hiçbir kadın taciz edilmek için açık saçık giyinmez. Sen 4-5 yaşında kızına yaz günü uzun pantolon giydirebilir misin? Küçük kızları taciz eden bile var. Demek istediğim kadın sokakta çıplak bile gezse erkeğin dokunmaya hakkı yok. Ülkedeki erkekler cinsel açlık yaşıyor eğer çocukluktan itibaren düzgün yetiştirilirse ülkede ne taciz ne tecavüz görülür.
- +1 yıl
@IIXIIXV Hırsıza yeterli ceza verilmeli, insanlar da başkasının alın teriyle kazandığı malına, mülküne bakmayacak kadar ahlaklı olmalı diyeceğinize "e ama kapıyı açık bırakmış, evini soymuşlarsa soyulan haksız" diyorsunuz. Bu nasıl bir mantık? Sizce doğru mu gerçekten?
Cümleleriniz o kadar garip ki neresinden baksanız şoke edici. Ne demek azgınlıklarını artırmayacak? Bir erkek olarak kendinize "azgın" diyorsunuz. Erkeklerin sizin deyiminizle azgınlığı tedaviyle, yetiştirilme tarzıyla değişir. Bu bahsettiğiniz azgınlık bir kadının nasıl giyindiğiyle alakalı olsa bu ülkede damacana, ördek örnekleriyle karşılaşmazdık. Ha belki de damacana da tahrik etmiştir, edepli olmalıydı. Burada anlanılması gereken "erkekler küçüklükten eğitilmeli, cezalar ağır olmalı". - +1 yıl
@sevgininrengiolmaz Söylediklerinize katılıyorum çok haklısınız
- +1 yıl
avutun kendinizi laf salatası yapın. heralde yani tacizci suçlu değil, taciz edilen suçlu demiyoruz. yanlış eğitilen yetiştirilen toplumdaki her kötülükten sorumlu erkekler gibi konuşuyorsunuz. bu tür olaylarda aktif suçlu olan erkekler varsa adım gibi biliyorum pasif suçlu dolaylı olarak suçlu kadınlar da var. tabi sen taciz edileyim diye açık giyinmezsin. erkekler de dur şurdan iki bayan taciz ediyim diye sokağa çıkmaz. ama bunu yapmak kanında olan birisi için her zaman daha tahrik edici giyinen daha uygun bir adaydır. bilinçli olarak tahrik edici olmak seksi görünmek için giyinen kadın oldukça fazla. kusura bakmayın hacı hoca kesimi hariç hiç bişey yapmasa bile baaaakaaaaarlarrrrrr.
- +1 yıl
Bakan ayılara birşey diyen yok taciz tecavüz demek istediğim anladın mı şimdi?
- +1 yıl
İşte o "bakarlar" dediğiniz var ya, taciz o işte. Sıradan bir bakıştan bahsetmiyoruz, bakışlarla rahatsız etmek bir suç. Kadınlar huzursuzluk çıkmasın diye susuyorsa bu durum o bakanları haklı çıkarmaz. Ya otobüsü filan da bırakın, sokaklara bakalım, kadınlar laf atıldığında sapıkların eline kozu susarak verdi en başında. Onlar da işi ileriye götürüyor.
Tamam haklısınız kadınlar da abartıyor ve bunu sırf seksi olayım diye yapanlar var ama yine de taciz tecavüzü legalleştirmez bu durum. Bunun dışında da elinizi vicdanınıza koyun, bu yaz sıcağında etek-şort giymeyelim mi? Ya bikiniyle dolaşan var Kıbrıs'ta, ben bir kişi görmedim dönüp de bakan. Budur bahsedilen medeniyet işte. Yani insanın içi temiz olmalı önce, çevreye bakmadan evvel kendi içine bakmalı diyorum herkes. "Bu kadın elbise giyinmiş ama hava sıcak, ondan." diyebilmeli. Kadın da erkek de adabını usulünü bildikten sonra ortada sorun kalmaz. Savunduğum görüş bu, siz laf kalabalığı demişsiniz, bir şey diyemem, sizin görüşünüzdü - +1 yıl
@sevgininrengiolmaz bak şunu yazmışsın: "Tamam haklısınız kadınlar da abartıyor ve bunu sırf seksi olayım diye yapanlar var ama yine de taciz tecavüzü legalleştirmez bu durum". Bizim de kadınların kendinde suç olarak kabul etmelerini istediğimiz nokta bu, herşeyde sadece erkek suçludur demeden önce. elbette legalleştirmez açık giyinmesi taciz edilmeyi. ama çok açık giyiniyorsan bu tacize hedef oluyorsun, kendini korumak senin görevin. kıbrısta olmaz belki ama bu toplumda, böyle kız-erkek ilişkilerinin sağlıklı eğitilmediği bir toplumda bu problem oluyor, acısını çeken sizsiniz taciz edilirseniz. sadece iyi eğitilmesi gereken erkekler değil, kız-erkek ilişkileri. nasıl anlatsam. erkekle kızı her yönden birbirinden soyutluyor sonra kızı erkeğin tam da arzuladığı vaziyette erkek açlık içinde iken önüne atıveriyor. kızlar da aile baskısıyla açlar. dediğin medeni toplumlar kadar kafalar medeni olmadan onlar kadar serbest giyinirsen kendini riske atarsın, sonra kendinde de az da olsa suç ara
+1 yılBunun tek yolu eğitim, otobüsleri ayırarak sadece millet ayrışır, tecavüzler bitmez.
Otobüste taciz edilen kadına önce utanmaması öğretilmeli, bu bizim ayıbımız değil, susmayın..20 YorumlaBöyle bir şeye önce kadınlar hayır demeli. Böyle bir uygulamanın sonu kadını toplumsal yaşamdan soyutlar ve eve kapatır çünkü başka alanlarda da ayıralım talepleri gelir. Kaldı ki en büyük sapkınlıklar kapalı toplumlarda olmuyormu
10 YorumlaBöyle sığlık olur mu ya çözüm trafiği çözmek yoğunluğu azaltmak, pembe otobüste lezbiyen taciz ederse nolcak, erkekleri erkekler taciz ederse? Çözüm medeniyette sizin çözümünüz ise suudi çözümü oraya gidebilirsiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılYine geldi bir demirel kafası :/
Yine bir ayrımcılık diyorum. Eşitlik, eşitlik diye yakınıp her şeyi dişi ve erkek olarak ayırmak saçma ve komik bir davranış.
40 Yorumla
+1 yılGerçekte olsa Türkiye İranlaşıyor diye herkes bağrınır..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıllaiklik elden gider, ne diyorsun sen, aklın başında mı, sonra iran veya suudi arabistan gibi oluruz, ağzından yel alsın :)
20 Yorumla
+1 yılO zaman şöyle olsun bak. Ülkeyi ikiye bölelim kadınlar bir tarafa erkekler bir tarafa. Erkekler gay kızlar lezbiyen olsun. ya da saçma olur boşver sonra kim batıyı kim doğuyu alacak kavgası çıkar iç savaşa kadar gider
10 YorumlaYani kadınlar kendilerine hakim olamıyor hep bir gözeltliyor , gözsel tacizmi diyonuz buna ne bilmiyorum
Eyer bundan vaz geçerlerse bidaha biz erkekleri rahatsız etmezlerse tamam kabul , aksi halde yalvarsalarda kabul etmem00 YorumlaBence çok mantıklı birde kadın şöför koysunlar :D tam olsun en azından kadınlar tacize uğramaz toplu taşıma araçlarında
12 Yorumla
Soran+1 yılYok soför yine erkek olsun :D
+1 yılIyi olmaz tabii ki sevgililer napicak ayni yere gitmek isteyenler erkek ayri kiz ayri otobuse mi binecek
13 Yorumla
Soran+1 yıldurakta ayrılsın diğer diğer durakta buluşsunlar :D
Soran+1 yılsanki 5 dakika ayrı kalsalar nikah düşüyor :/
- +1 yıl
Evlileri napicaz otobuse girerken evlilik cuzdani mi gostericekler :D
+1 yılÖtekileştirerek herşeyi daha da kötü yapmaktan başka bir işe yaramaz. Kadın ve erkeklerin arasına böyle çizgiler çizmek yerine birbirleri ile uyum içinde yaşamalarını sağlamak daha mantıklı sanki.
40 Yorumla
+1 yılBence olmalı evet önğne geçilemez belki ama olmalı inanın sırf bu taciz olayları yüzünden artk büyüklerime yer vermiyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılbence bu riske karşı yer vermemen daha iyi. hani oturacaksa sadece bayanlar koltukta oturmalı. ama yetmiyor maalesef
- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılsüper olur, normalde otobüse binmem kendi aracımla giderim. ulen bir kere bindik otobüse karı feryat figan bağırıyo, dedim noluyo arkamı döndüm, sana diyorum sana ne elliyon bilmem neler. Ulan dedim salak kadın aramızda 3 metre var nasıl dokunayım sana sürteyim. Birde kadını görseniz varya şişkoooooooooo çirkinnnnnnnnnnnnn ögghhh bin tane şeyiniz olsa birini değdirmezsiniz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 501 cevap paylaştı. Aslında taciz vs derken bıktık ama ayrımcı geliyo haa bence doğru olan otobüs ayırmak değil erkeklere kadınları korumayı rahatsız etmemeyi öğretmek mühim ayırarak koruyamaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekledğim otobüs zaten saatte bir gelio. birde pembesinimi beklicem oldu sana iki sa :DDDD
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D bisey olmaz bekleyin :D
Hangi parti söylemiş bilmem de fikir güzel... Özellikle yogun hatlar için olmalı, toplumsal refahı arttırır...
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Onun yerine millet erkek çocuklarına insan olmayı öğretse komple rahatlarız.
20 YorumlaKadın tacizleri bir miktar azalmış olur biz de kalabalık otobüse binerken korku ile binmemiş oluruz
20 Yorumlaiyi olur diyen kadınlara tek bir sözüm var:
kendinizi erkeklerin oyuncağı olarak görmekten vazgeçin.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİran'da tek otobüsün bir kısmının erkeklere bir kısmının kadınlara ayrıldığını duymuştum. Aslında öyle bir şey olabilir. Tabi karışık olarak da hizmetin devam etmesi lazım. Bayanlar çok sıkıntı yaşayabiliyorlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıllez ler var onlar nolcak? en güzeli otobüs tıklım tıklımken binmemek biniyorsan elinde eşyalarla aranıza bişeyler koyup koruma yoluna gitmek gerçekten terbiyesiz ahlaksız yaşını başını almış insanlar var çözüm olmaz bu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Oldu olacak kadınlara da ayrı yol yapsınlar yürümek için.. TERCİHLİ PEMBE YOL :))
01 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok boyle iyi :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bunu düşünmüştüm. Kadinlara pembe erkeklere mavi falan. Amaaa sonra dedim kiii. Evli insanlar var beraber binmek isticekler onlar nolacakk? Hee soyle bakalim onlar nolacak 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılİnecekleri durakta anlaşirlar. durakta bulsunlar birbirlerini :D
Cevap sahibi+1 yılYa bazen coluk cocuk falan oluyor cantalar falan ayrilamiyor insanlar :) hem oyle birsey olsa otobusler birden iki katina cikacagi icin sefer sayisi da yariya iner 😀 artik durakta otobus bekle dur 😀
Niyetin iyi ama biraz ayrımcılık yapmış gibi olmuyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılZaten amaç o. pozitif ayrimcilik :)
- +1 yıl
Hadi halay çekelim 👫😁
+1 yılSizde tüm erkekleri tecavüzcü yaptınız bizim de kardeşimiz babamız var yeter yani
50 Yorumla
+1 yılNeden pembe ve mavi? erkeklere pembe olmaz mı? ve rengin cinsiyeti olmaz bence rengi değiştirsinler.. :/
02 Yorumla- +1 yıl
Boş mu bence gayet yerinde rengin cinsiyeti olmaz ve de saçma bir proje çünkü ağır cezalar olmadan olmaz. Hiç caydırıcı ceza yok ülkemizde..
+1 yılİran o kadar şey yapıyor bi' b*ka yaramıyor. Bu tür yobaz yöntemler işe yaramaz, ahlakı geliştirmek, eğitim vermek gerekiyor.
30 YorumlaSanki haremlik-selamlık uygulamaları kendiliğinden geri gelsin diye tacizcilere belediye para veriyor gibi hissediyorum?
12 Yorumla
Soran+1 yılParanoyaklik boyle bisey demek :D
Aile & Toplum konusunda 541 cevap paylaştı. Taciz tecavüz olayları için gayet iyi olur ama kalabalık şehirlerde trafik problemi var bir de otobüslerde böyle bir ayrım yapılırsa herşey karman çorman olur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHaremlik selamlik gibi şeylerden nefret etsemde a dedim. Sevdiğimiz kadınlar, akrabalarımız falanda kullanıyor bu araçları ve cidden bu aptal insanların hiç bir şey öğreneceği yok ne yazık ki..
10 Yorumla Çılgın projeyle Türkiye deki taciz oranları 0 a indi. Şok şok şok.
10 Yorumla
+1 yılHe gittikçe irana iraka dönelim erkekler degismesin aman
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şehri de ikiye bölun abi , yarısından öteye erkek gecemesin.
00 Yorumlayobaz koyun sürüsü yine doluştu, amacınız ne sizin onun yerine ülkedeki kültür seviyesini artırmaya çalışmalılar
10 Yorumla- Devamını Gör (72)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat