Aile içi problemlerim var, babam beni aileyi toplarlamam için zorluyor?

2 senedir aile içinde şiddetli tartışmalar yaşanıyor ve soluğu poliste alıyorduk. Çünkü babam tarafından annem çok ciddi psikolojik ve fiziksel şiddet uyguluyordu. Ve bunlarin hepsini benim önümde yapıyordu, ama annem benim icin hep dayandı. Çok zor günler yaşadık. Bir kac ay oncr tekrardan bir olay yasandı bir fırsat bulup babam yokken annemle evden gittik. Belli bir süre sonra babamla haftasonlari gorusmeye basladim ama psikolojim cok bozuktu, korkuyordum. Sonra babama bir kereligine kalmaya geldim ve o gunden beri babamda kalıyorum, üzerimde baskı var gidemiyorum.. Annemi goremiyorum cunku babam annemi gormemi istemiyor. Anneme karsı oyun oynayıp eve getiricegimi dusunuyor. Ama olayın beni astiginin farkında degil. Mahkeme tarihi belli oldu fakat tarih kasımda. Ben nasıl dayanıcam bilmiyorum cunku babam uzerimde psikolojik baski uyguluyor ve artık guvsuz kaldigimdan sürekli basim donuyor, tansiyonum dusuyor ve ya sinir krizleri gecirebiliyorum. Babam hatasını kabul etmiyor hicbir sekilde. Hem baska bir kadinla birlikte hemde annemi geri dondurmek istiyor. Falcılara büyücülere gidip duruyor bu kadınla birlikte ve bilmedigimi saniyor. Artık bana zarar gelse de pisman olsa bana bu yaptıklarından diyorum ama olmuyor. Ben bunları nasıl aşıcam bilmiyorum, hersey gozumun onunde olup bitiyor... Takma dersiniz belki ama babam sürekli olaya sokuyor bizi baristir diye. Nasıl tepki koyabilirim? Onlara Kendimi nasıl anlatabilirim bilmiyorum? Simdiden tesekkürler
Aile içi problemlerim var, babam beni aileyi toplarlamam için zorluyor?