Babam bizden çok kendi ailesiyle ilgileniyor ne yapmalıyım?

burada içimi dökmek istedim artık psikolojim bozulmaya başladı ve sürekli bunu kafaya takıp ağlıyorum anlatmaya başlayayım babam 14 yaşındayken babamı köyden istanbula çalışmaya yollamışlar babam da ne kazanıyorsa ailesine vermiş hiçbirşeylerini eksik etmemiş kardeşlerini okutmak için bi sürü masrafa girmiş kardeşleri ise babamın okul için verdiği parayı çarçur etmişler küçük amcam alkolik köydeki inekleri satıp gazinoya gidiyor büyük amcam ise bizim marketimizde çalışıyor bir iş yapmadan oturduğu yerden para kazanıyor babannem ve babamın kardeşleri bizi sevmiyorlar zaten köye giderken torba torba alışveriş yapıp gidiyoruz babannemle halam bizim aldıklarımızı gizliyorlar halamın oğlu sürekli beni kendi babamın evinden kovuyor ama babam onlara çok bağlı sen kimsin de benim kızımı kovuyorsun diyemiyor bizi hep ezik durumuna düşürüyor benim ısırıklara alerjim var köy de pire dolu her sene zorla götürüyor köye çok seviliyormuşuz gibi her sene geberiyorum acıdan her yerim sinek ve pire ısırık iziyle dolu lazer olmadan geçmezmiş yıllardır kaç kez fenalaştım alıp hastaneye götürmedi gidelim dediğimde azarladı yeğeninin 2 derece fazla çıktı ateşi kaldırıp hastaneye götürdü bizden çok yeğenlerini sevdiğini düşünüyorum babam ailesinin yanındayken beni ve kardeşlerimi azarlıyor küfürler ediyor küçükken komik gelirdi ama şimdi büyüyünce insanın ağırına gidiyor haliyle kardeşi için açtığı dükkandan sürekli zarar ediyor her ay borcum var borcum var diye geziniyor ve borcum var dediği için ne alsam vicdan azabı çekiyorum oysaki durum benlik değil her kavgada ailesini savunuyor bıktım artık aileni yeğenlerini besleyeceksen hiç evlenmeseydin ki ortada zorla görücü usulü gibi bişey de yok güle oynaya evlenmiş annemle de babamı aslında çok seviyorum bişeyime karışmaz etmez iyi anlaşırız arkadaş gibiyiz ama ailesinin yanında değişik davranıyor kendimi çok kötü hissediyorum depresyona girdim ağlayıp ağlayıp duruyorum ne yapacağımı şaşırdım bir fikri olan yardım edebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim bugün babamla kahvaltıdan sonra bu konuyu konuştum bana dedemin annen ve kardeşlerini sana emanet ediyorum onlarla ilgilen ihmal etme gibi şeyler söylediğini söyledi kafam çok karışık dedemin söylediklerini yapması için bizi ihmal etmesi gerekmiyor bence
Babam bizden çok kendi ailesiyle ilgileniyor ne yapmalıyım?