Çok kötü hissediyorum herşeyi saldım yeniden ayağa kalkmak istiyorum yardım edermisiniz?

Şuanda çok kötü hissediyorum.. depresyonda gibi hissediyorum. belkide depresyondayım veya bunalımda bilmiyorum hiçbirşey yapasım gelmiyor. hayatı düşünüyorum sürekli bişey yapmak saçma geliyor insanların yaptıkları çoğu şey saçma ve aptalca geliyor. yani yapıcak daha önemli şeyler varken bilmiyorum saçma işte. hayat anlamsız geliyor. uzun zamandır mutlu değilim. hiçbir şey yapmıyorum içimden gelmiyor ilgimi çeken hiçbir şey yok saldım kendimi.
Yeniden iyi olmak istiyorum ama bu olmuyor çok zor. insanlardan çok canım yandı şimdi hiçbirine güvenemiyorum tekrar güvenip canımı yakmalarını istemiyorum. her ne kadar böyle yazsamda iyi olmaya çalışıyorum gülümsüyorum zorluyorum yani çoğu zaman istemediğim şeyler yapıyorum aptalca şeyler aslında buna mecbur değilim ama yinede bırakmak istemiyorum bu yüzden saçmalıyorum. tek istediğim ayağa kalkmak şuanda kötüyüm ve sadece ben kendime yardım edebilirim ama yinede sizde birkaç şey söyler misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
İnsanlardan soğudum hayattan. herşey saçma geliyor kendimi tamamen salmak da istemiyorum bu yüzden saçma sapan şeyler yaptığım bile oluyor ama isteğim dışında kendimden beklemediğim istemediğim şeyler yapıyorum. benim yerimde başkası olsa çoktan pes ederdi belki ama ben yinede devam ediyorum işte. içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor eskiden böyle değildim şu an lise3 teyim 12 yaşından şuana kadar ne olduysa oldu ve olmaya devam ediyor. işte ergenlik girdi ve devam ediyor ergenlikten değil bu
Güncellemeler
+1 yıl
bu yazdıklarım. bunun farkındayım sadece hissettiklerimin başkalarının da hissetmesini isterdim beni anlamasını çünkü burdan yazmakla pek bişey anlatamıyorum. kendimi hissedemiyorum en önemlisi bu kendimi tanıyamıyorum.
yaşım daha genç belki ama yaşıtlarım gibi aptal çocuk ergen kafasında değilim olgunlaştım ve belki de bu yüzden herşey birden yüklendiği için bu hale geldim..

sadece yavaş yavaş yüklerimden kurtulmak ve tekrar ayağa kalkmak istiyorum.
Çok kötü hissediyorum herşeyi saldım yeniden ayağa kalkmak istiyorum yardım edermisiniz?