3 senelik bir ilişkim var ben çok sıkıldım ayrılmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

evet 3 senelik bir ilişkim var artık ilişkimiz heyecan vermemeye başladı açıkcası sıkıldım ve sevgilim ciddi düşünüyor haliyle bense kaç defa bu işin ciddi boyuta varmıycağını ona söledim o beni çok sevdiği için bırakımıyo bende sevgi alışkanlığa dönüştü içimde ona karşı bir sevgi yok fakat onunla konuşmayınca kendimi boş hissediorum aynı zamandada ayrılmak çünkü onu boşu boşuna ümitlendirmek istemiorum sonuçta onunda bir hayatı var onu üzmeden nasıl ayrıabilirim dostça ayrılamıyoruz arkadaşlar
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar bu kız bana çok iyi davranıyo her fırsatta beni çok sevdiğini söylüyo ve her sefernde beni bırakmıycak tek kişi sensin diyo kafayı yicem ben çok duygusal bir insanım en iyisi aldatırken yakalanmak sanırım
Güncellemeler
+1 yıl
ve bu kız benim onlarca belki yüzlerce defa yalanımı yakaladı ve halen benımle sizce bu kızın bana karşı hastalıklı bir sevgisi olabilirmi inanın hiç kimse bu kadar yalana dayanamaz
3 senelik bir ilişkim var ben çok sıkıldım ayrılmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?