Benim 3 adet yazı dövmem var ve inanilmaz sorun yaşatıyor son zamanlardada gözüme güzel görünmemeye basladilar nedense ama bir tanede elmas kolyem var o hala sirin geliyor yazilar sıkıyor buyuklugune gore de makina acilisi 65 TL diye biliyorum yazılar uzunsa 250 civarı renkli falansada bu boyutlarda olacaksa 300 falan tutuyor pek emin değilim çünki dövmecinin vicdanina kalmis bir olay bu fiyatlandirma 😊
Benim yazilar annemle ilgiliydi o yuzden tasimaktan rahatsiz olmuyorum tek sorun yazi stilim ingilizce yazdirsam anlami kaybolcakti turkce olsa biliyorsun hos durmayacak o yuzden bende turkce yazdirdim fakat arapca yazı fontu ile hosune gidebilecek bir font bulup birde anlamli birseyler yazarsan sıkılacagini sanmiyorum ve bencede sirtina yaptir benim boynumdan omuzlarima geliyor ve hep gorunuyor..
Gunah ve bizaman sonra sıkılırsın kurtulamaya calısırsın bunis daha tehlikeli olur. O yuzden yapma yapanlar sıkılıyor ve korkudan sildiremiyor hatta utanc oluyor. Gunluk dusunme ilerideki yasayacağın hislerinide goz onunde bulundur. ona gore karar ver.
En İyi Cevaplar