ya ben bu dövmeyi yaptıralı 3 gün oldu diğer dövmelerim iyi ama bu çok soyuldu attı kendini, neden sizce? solar mı? dövmeci var mı hiç sitede ya

Daha once dovme yaptirmis biri olarak dovmeden anlamaman baya bir ironi. Hicbir zaman ilk gun ki renklte kalmaz zaten kabuk atacak sonra tekrar ustunden gecilecek bariz fix yani.
Deri bazen boyayı kusabiliyor istersen yaptırdığın yere git tekrar bir rötuş yaptır
Rötuş hemen olmaz derinin iyice iyileşmesi lazım 15 gün kadar bir süre tavsiye ediyoruz..
@AgresifGoril olsun 15 gun, rötuştan sonra yine atar mı ki
Biraz atacaktır... sonuçta boyun ince deri..
İyi bakıyormusun dövmeye bebanthen falan düzenli sürüyomusun?
yok bir şey sürme dedi dövmeci
O nasıl bir dövmeci öyle ya? dövmeye bakılmazsa renk atar saçmalamıs amatör biri anlasılan
yoo usta hem de sertifikalar falan ama vazelin onerdi bir tek
Var da dövmenin düzgün bir fotosunu koy bişi anlamadım...
zaten düzgün bir şey degil be
Dövmeciyim... neden öyle olduğunu anlamaya çalışacaktım... 3 günde kabuk atmaya başlamaz dövme çünkü...
3 gün bile olmadı, ayni gun baska dovmeler de yaptirdim atmadı bir tek bu soyuldu düzenli vazelin falan sürüyordum
Boyun bölgesi sulu bir bölgedir deri burdan biraz fazla boya atabilir... Sen bakımına devam et sonra dövmecine git rötuş geçsin kime yaptırdın?
Bu dövme hint kınası sanırım...
isim vermeyeyim de hint kınası mı bilmiyorum dövmede hint kınası mı kullanıyorsunuz
iğnesiz yapılmış yani dikkatli bakınca anlaşılıyor.. Çünkü senin dediğin semptomlar vs gerçek dövmede olmaz...
iğne ile yapıldı gerçek dövme de, efektten dolayı belki prisma ile yapmıştım baska bir fotoğrafı paylaşmak istemedim
Atma yıllardır dövme yaptırırım kendim de dövme yaparım... Bende o sertifikalı falan dövmecilerdenim :) Artık insanlar dövmeli insan görünce vayyyy demiyolar :)
ya madem öyle, yalan borcum mu var neden atayım? iğne ile yapıldı öldüm öldüm dirildim gerçek işte, sertifikalısındır falan bilemem de dövmeden anlamadıgını gördüm bugun ya
O zaman orjinal halini at söyliim sana ne olduğunu nerden anlayalım efketli fotoğraftan..
Cevap
23Cevap
Zaten 3 ila 5 gün icinde soyulmaya başlıyor, boyun ince deri oldugu icin, murekkep zor tutuyor, büyük ihtimalle uzerinden gecerler.
ensemdeki de böyle olmuştu umarım kolumdaki de olmaz çünkü yazı var orada, üzerinden gectiklerinde yine soyulur mu sence?
Renk kullanilan ve boya miktari fazla dovmeler.. kucuk bir matlik yasar... bu devam etmez
baya soyuldu ya attı kendini
Resimdeki ise.. sıkıntı yok gibi duruyor
Var 3 tane dövmem eğer dövme attıysa gittiğin yeri bir sorgula önce
o da dedi ki ben yaparim iyi bakmazsan atar falan ama napiyim buna ben
Nasıl yani artık komple sarmıyorlar mı? Sen git tekrar geçsinler üstünden de. Yaptırıdığın bölge için galiba 3 hafta sonra geçebilir tam bilmiyorum boyunda nasıl oluyor durumlar.
sakına vazelin sürme vazelin solduruyo bepanthen kullan
Kendi kendine atacak zaten de hemen atması düşündürdü beni.. Vazelin değil bephanten sür günde 4-5 defa bastırmadan..
Vazelin sürmeyi ihmal etme bastırarak. Kabuk atması o sıralar başlar zaten. En kötü üstünden gider bir daha.
Güzele benziyor. Bende yaptırıcam yakında. cevaplara bakmaya geldim
gitmiş o yaptırmayın diyoz hala yaptırıyonuz
niye be
dövme kendinden nefret eden insanların koruncak zırhlarıdır insan kendisinden nefret etmemeli
hangi kremi kullandın
kullanmadım ama vazelin sürüyordum sürekli
bepanten kullan vazelinde olurdu ama soyulmasa iyi olurdu soluk renk olacak
Kabuk atmayan dövme olmaz bepantol ilk 2 gün yeterlidir çok hızlı iyileşirse dövme o zaman kötü gözükür...
@AgresifGoril soyuldu diyo kabuk demiyo
aynı şey...
kalıcı gibi durmuyor bu dostum :)
gitti zaten soyuldu döküldü ya
Sevgilin var mı? Onun yüzünden olmuyodur ins 😊
ne alaka be dndndndn
Solabilir bakım yapıyomusun
nope
Vazelin sür 1 hafta 👍
:) kremini sürdünmü suyla temas ettirdinmi hemen
yok suyla temas etmedi de vazelin sürdüm
Merdivenaltımı
Vazelin sürülmezki bepanten süreydin
yok be, sertifikası falan her sey vardi bir kağıt verdi de bakmadim ya
@lasvegas33 dövme bakımında ilk 2 gün bepantol geri kalan günler vazelin tavsiye ederiz. bepantol ilk günlerdeki mikrop kapmayı önler (Bepantol ayrıca yarayı çok hızlı iyileştirdiği için derinin gereğinden fazla boya atmasına ve dövmenin solmasına sebep olur) vazelin de geri kalan günlerde conta görevi görür...
@AgresifGoril arkadaşın ilk günleri oldugu için bepanten dedim zaten?
3 gün olmuş... zaten dövmecisi bakım vermiştir ona...
dövmeci değilim ama bakımını yapmıyor musun?
ya vazelin sürüyordum digerlerinde boyle olmamıştı
onun özel kremleri losyonları falan oluyor
kız arkadasımda var dövme, adam hiç bir şey önermedi mi?
Ata konan kelebek gibi bisi
Dövmeye neden prisma efekti verdin knk
Kim dövülerek anlamdim 😂😂😂
Geçici bu
nah geçici dbfbdbdn
Su falan değdimi veya güneşe çıktın mı?
krem sureceksın sureklı
Döverim
hadi yatağa sen
Niye tek yatamıyor musun abicim asljkda
krem kullanıyormusun
sahte olduğu için
sahte derken? gayet sertifikalı güzel bir yerde yaptırdım, sanatçı da Sakaryanın en unlulerinden, o gün yaptırdığım diğer dövmelerde böyle bir sorun yok
Sildir gitsin
Solar bu
anlamam
Boyadan kaynaklı
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar