+1 yıl9. sınıfta bir çocuktan çoook hoşlanıyordum. Açılacak gibi oldum. Herkesin içinde ağzıma sıçmadığı kaldı diyebilirim. Bana söylediklerini bir duysanız.. buradan bizim köye yol olur. Çoook utanmıştım ve kızarmıştım. Şaşkınlıkla ne yapacağımı bilemedim. Seni sevdiğim için kendimden özür dilerim dedim ağlaya ağlaya gittim. Fakat şimdi aynı şeyi bir başkası yapsa ASLA üzülmem. Çünkü kendimi seviyorum ve güzel olduğumu farkındayım. En azından karakterime, kişiliğime güveniyorum. Öyle yani, Allah kimseye böyle kötü anılar yaşatmasın. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabi
En İyi Cevaplar
umrumda olmaz
96 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli
- +1 yıl
@friidaa
Senin gibi kızlar olsa ne güzel olurdu
Aile & Toplum konusunda 867 cevap paylaştı. İnsanların hakkımda ne düşündüklerini umruma takmamayı çok önce öğrendim.
Beni düşüncelerimle, konuşmalarımla, duygularımla değil de en fazla 40-50 yıl bende olacak tipim ve vücudum için sevecekse ya da ona göre muhattap olacaksa hiç olmasın daha iyi. Şimdiye kadar bir çok şeyi tek başıma hallettim bundan sonra da devam ederim.
Ayrıca biri tipimle dalga geçecekse önce gitsin en az benim seviyemde bilgiye ulaşsın, ondan sonra sıra tipe gelir belki.00 Yorumla
Umursamam
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
250Cevap
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGeçebilirler sıkıntı yok. Ben başkaları ile geçenlere bile müdahale ediyorum :) :) Burada da yapılıyor o densizlik burada da müdahale ediyorum :) :) Herkes önce kendisine bir bakıcak dört dörtlük muyum diye ondan sonra başkalarına bahane bulucak. Bu kadar basit.
11 Yorumla
Soran+1 yılgüzel.
Hiç birşey hissetmem çünkü bana 1 söyleyene 10 söylerim önce Allah vergisi OLDUĞUNU malesef insanın dış görünüşünü seçemediğini aynen bazılarının da zekasını ve karakterini seçemediğiNi söylerim ve not olarak eklerim karakteri eksik olan başkalarının eksiklikleriyle o Boşluğu doldurmaya Çalışır
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel söz tebrik ederim
+1 yılNormal şartlarda kendimi konuşurken falan çok pis gömerim. Bunun nedeni de ben kendimle dalga geçiyim gülünsün eğlenilsin başkası da dalga geçemesin. Ama buna rağmen gelip de dalga geçen olursa öncelikle kırılırım sonra da kendimi savunurum. Çünkü kimsenin güzellik kriterlerine ya da göz zevkine uymak zorunda değilim. Eğer ağır şeyler söylediyse bunu çok net bir şekilde karşıdakine iletirim. Ama yani kırılmış oluyorsun karşıdaki sana hakaret ettiğinin farkına varsa ne olur?
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
Daha gecen gün ofiste oldu. Melaike gibi bir şeyi gosterip, insan hayret ediyor suna bak cennetten inmiş gibi , bir de sana bak, cehennemden çıkmış gibisin, bir boynuzların eksik dedi. Sonra ben Gülünce ne oldu kiskandin mi dedi. Yok aklımdan atasözleri geciriyorum, hisset dedim. Sonra da sallamadim.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılOldu bikac kere cok da uzuldum icten ice. o an diyenlere pek bisi demedikmsen kendine bak falan demisimdir gliba ole cevap veririm. ama zaten kendimde hic barisik deilim ozguvenim de eksilerde. ole zaten kendime de diyom hic guzel deilim falan diye onlar diyince artik gercekten tipsiz oldugumu anliyom yani.
00 Yorumla
+1 yılBiraz olsun üzülebilirim duygusalsanız ozellkle 😊 ama boyle insanları sevmedğimden o an mantığım ağır basr ya çok pis laf sokarım. ya da cevap vermeye bile tenezzül etmem 😊 o anki ruh halime bağlı. aslına bakılırsacevap vermk bile saçma😊 çunkı onun dalga geçmesi zaten kusurunu ortaya koyuyor. dalga geçmkte bir kısurdur. çoğu inşa da kendi kusurlarını saklamak için bunu yapar veya egosunu tatmin etmek için 😊 saçma sapan şeyler ya😂
00 Yorumla
+1 yılBana esmer olduğum için hep zenci dediler. Sonra doğum günümde sınıfça zimbabve milli marşını çaldılar. Zimbabveli dediler bana . Sonra yeni gelen bir hocaya çingene diye tanıttılar :D hatta hoca at arabanız var mı diye sormuştu. Ama inanın hiç s. kmde olmadı sadece güldümmmm :D Eğer dünyaya tekrar gelsem gene bu bedende olmak isterdim seviyom kendimi :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılYemişim onun alayını, alayı ona girsin :))
lh5.googleusercontent.com/.../kkhO4mpxrxTOpN6nG2u5s0XKyhyg8rZYXjeGLlgtV2r4kzMc6L8Dphw3kEU8ylrphUKMOAM_HgRPXS-hr2MEOS4dT0Lcm23m=w430-h342-nc00 Yorumla dalga geçen arkadaşımsa üzülürüm, ama yabancıysa ki yabancıda niye dalga geçsin, kızlar dalga geçiyorsada bilemem, aslında pek önemi yok ama neden dalga geçtiklerinin önemi var mesela bir kız benim tipimle beni beğendiği için dalga geçiyorsa neden onu sikmeyim?
00 YorumlaKendi guzel yonlerimi ve kusurlarimi bilince bana ne soylerlerse soylesinler pek umrumda olmaz. Ya sen kimi kime anlatiyorsun hiç aynaya bakmiyorsun galiba derim. Kirilabilirler ama kimse benimle dalga gecemez ben hariçysudjdjd
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer insan, birini görünce ya iyi ya kötü diye aklından geçiriyor, yorum yapıyor zaten. burada bir kız fotoğrafını paylaşınca bile herkes altına "bi tarafım bile daha güzel " şeklinde yorum yapıyor. Mesela seni de tanıyanlar çok yakışıklı ya veya tipe bak iyy demiştir, hepimiz eleştirilmişizdir
00 Yorumla
+1 yıltip dedigin seyi secme sansin yok hani bir sey alirsin bir sey yaparsin dalga gecebilirler bunu mu aldin yok iste boyle mi yaptin tipe bak filan diye yani senin kararlarimla dalga gecilmesi elimde olmayan bir seyle dalga gecilmesinden daha cok koyar bana yani kusacasi umurumda degil
00 YorumlaDaha öyle bişey olmadi ama ne hissedecm bişey hissetmem herkes kndi tipine baksin derim allahın verdigi yüzden bedenden utanacak deilim yani ks canlarim... Franck ribery nin yüzü yatali patasida var ameliyat icin ama o allahın verdigi yüzü degiştirmek ne haddime diyip olmuyor ameliyat... Dalga gececk insan önce aynaya bakip sonra aynada kıcına baksin inan kıcı güler ona ozaman:)
00 Yorumla
+1 yılbenimle çok dalga geçtiler. çok zoruma gitti. daha sonra kendime baktım. hatalarımı buldum. spor yaptım bolbol. şimdi istesem ben dalga geçerim ama uygun görmüyorum. böyle birisine de önerim spor yapması olur..
10 Yorumla
+1 yıleğer umursamadığım bir insan ise tınlamam hatta bende onun tipini eleştiririm lakin sevdiğim bir insandan öyle bişey duysam bozulmamış gibi yaparım ama bayağı bozulurum
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
Genelde isyerinde kalabalikta geriliyoruz hastalar ister istemez sinirlerimizi yipratiyor bizde birbirimize sariyoruz cogu zamanda tipimizle dalga geciyorz banada yapiliyor fazlaca heme ama takilmiyorum :)
01 Yorumla
SoranGüzel
Beni de Allah yarattı seni de derim. Pisleşirse önce boyuna kilosuna bakarım dövebilecek gibisem döverim ama şimdiye kadar kimseyi dövmedim kimse de sataşmadı hep içimde kalmıştır.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım
- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
+1 yılKendim de dahil olup kendimle dalga geçer, karşımdaki insana fırsat vermem.
Inanın çok dumur oluyor karşınızdaki. Egomu ayaklar altına alıp karşımdakinin Egosunu da tarumar etmek kadar zevkli birşey yok. ;)00 Yorumla
+1 yılbnde sakaya vururum gulerim ama alttan alttan lafimi da sokarim.. sonucta kimse kusursuz degil kalkip biriylen dalga geciyorsan dalga gecilmeyede hazirlikli olcan
01 Yorumla
Soran+1 yılafferim sana
+1 yılBisey hissetmem genelde beni çekemeyen biri yapar kiskancligi olmayan veya egosu yuksek kendini bisey sanan bir tip yapar onlarida kafaya takmak saçma ben kendimi nasil buluyorum o onemli
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru.
dalga gecen insanlara genellikle hadlerini bildiririm
ne konuda olursa olsun
sonra isime yoluma bakarim... gereksiz insanlarin sacma sapan yorumlarina takilacak olsak ohooo...01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısınız
Nasil olursan ol tipinle mutlaka dalga gecilecek. Gecilmediyse sen sansliymissin. Insan ister istemez bir uzuluyo her ne kadar herkes begenmek zorunda olmasada. Ben uzulmustum baya. Cunku küçüklüğünden beri kendimi sevemedim kabullenemedim
00 YorumlaAldırmam, gülümser geçerim. Bir ara aşırı kilo almıştım, 1 yıl ders verdim birine. Ondan sonra zaten kimse herhangi bir saçma espri çabasına girmedi, ben de kurtuldum fazlacıklardan o ayrı. 😇
01 Yorumla
Soran+1 yılafferim sana
Hiçbir şey ben bile kendinle dalga geçerim tipim normal olduğu halde zaten bu yüzden dalga geçen olmadı Ben kendimi biliyorum Onlar da benim kendime güvendiğini kendimle dalga geçebilecek kadar kendimi tanıdığımı benimsediğimi bilir
00 YorumlaArtık hissiz oldum bu konuda sonra birşey keşfettim; madem dalga geçilecek bir tipim var onlardan önce ben dalga geçeyim kendimle... Bu durumda ben çok eğleniyorum hemde onlara o primi vermemiş oluyorum.
03 Yorumla
Soran+1 yılafferim sana twerkci bayan
Soran+1 yıl^^ hiç değişmiyorsun
+1 yılInsanin ister istemez morali bozuluyor ama yinede cok onemsemem cunku bende kendime cok iyi demiyorum nede olsa
01 Yorumla
Soran+1 yılpeki.
+1 yılbelli etmezdim ama kalbim kırılırdı hemde çok fazla ne yapacağıma gelirsek eskiye göre şu an kimseye laf ettirmem benim tipim benim kusurlarım edeceksem ben ederim onlara ne oluyor
00 YorumlaBende onla dalga geçerim kıçımın kenarı kimsinde benle dalga geçiuosun götüme kaş göz çissem senden daha güzel olur derim 😀
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
+1 yılumrumda olmaz ne derse desin banane bu onun seviyesizliğini gösterir dicek bişey bulamazsa tipe laf sölicek kadar acizse bidaha asla umursamam
06 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
- +1 yıl
herkese güzel ya da mantıklı gibi şeyler yazmak zor olmuyomu 364 tane yorum var
- +1 yıl
kolay gelsin sana
Soran+1 yılteşekkür ederim millet yazmış en azından kimseyi cevapsız bırakmak gibi terbiyesizlik yapmiyim ama kaçıyor arada
- +1 yıl
çok iyi yapıyosun ama olur arada o kadar takma bence
Soran+1 yılöyle tabi.
+1 yılBenimle öz ve öz erkek kardeşim dalga geçti. Tipe bak * şu surata bak diye. Yüzümdeee bir çok tırnak izi var. oysa hepsinide ufakken o yaptı. Ama öz kardeşimin böyle demesi çok dokundu.
00 Yorumla
+1 yılBen de kendimle dalga geçerim, hem birisi benle dalga geçecekse o ben olmalıyım. Ama yine de kiç kusura bakmasınlar onları umursayamam nolursa olsun ne derlerse desinler kendimi seviyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun
+1 yılValla işin doğrusu içten içe üzülürüm zaten küçükken dalga geçerlerdi benle hep bu yüzden kendime özgüvenim de yoktur tip konusunda pek , çok nadir fotoğraf çekilirim felan vs.
00 Yorumlatanımadıklarım geçerse umrumda olmaz çünkü tanımadıklarıma değer vermiyorum e doğal olarak sözlerinede vermem. zaten başıma gelmişti gülüp geçmiştim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım güzel
küçükken beri benle öyle dalga geçiyorlar. Umrumda bile değil yakışıklılar bakıyor ama asıl tipsiz olanlar dalga geçiyor nedense :D
01 Yorumla
Soran+1 yıldemi bencede.
+1 yılnapalım ne diyelim sanki herkes görünüşünü kendi mi seçiyo ya da yapılabilicek bişey mi var elden gelen tip konusunda. dalga geçenin utanması gerek bence geçilenin değil
00 Yorumlaacırdım o insana... cünkü acıncak halinle övündüğünü sanan tipler hiç bir insan bir insanla dalga gece bilirmi YARADAN ALLAH'A karşı gelmekdir bu
03 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
Soran+1 yılMaalesef
Olmayan bir şeyle ne diye dalga geçiyorsun derim. Saçma oldu ama neyse :D
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D ilginç olmuş cidden ^^
+1 yılElimde olmayan bir şeyle dalga geçmeleri beni ilgilendirmez.
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen onların karkatersizliği
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Umursamam... ben kendimi seviyorum bu bedenin değil içindeki ruhun kıymetini biliyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılo çok güzel konuştunuz tebrik ederim.:)
+1 yılHer insan gibi önce moralim bozulsada sonralari o insani takmadigim gibi soylediklerinide takmamaya baslarim:#)
03 Yorumla
Soran+1 yılMantıklı
- +1 yıl
Mantiklida umarim boyle oluyorumdur:) yazmasi yapmasindan kolay:#)
Soran+1 yılolursun olursun
+1 yılCiddi anlamda uzulurum ve kendimi duzeltmeye çalışırım. İnsanlarin dediklerini umursamamis gibi yaparim ama umursarim.
02 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
- +1 yıl
ya da ruhsal bozukluk 😂😂
+1 yıldalga geçilecek bir tipim yok :D ama geçselerde şeyimden aşağı kasım paşa yani o kadar takıntılı biri değilim ben :D çokta lülü, fifi, coni yani :D f*ck you o zaman bakmayın derim :D
00 Yorumla
+1 yılbenim başıma hiç öyle bisey gelmedi ama heralde ağlamaklı olurdum :/
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılTepkim bu olurdu:
https://www.youtube.com/watch?v=tRgzwXtPf3000 Yorumla
+1 yılEh tipsiz oldugumu biliyorum derim ben sen nedne yoruyon kendini:)
11 Yorumla
Soran+1 yılen güzeli :) kasmamak gerek
Arkadaş arasında şaka manasında birbirimizle dalga geçeriz sıkıntı olmaz ama ciddi olarak tipimle alay edildiğini görsem ya da duysam döver tipini bozarım hergün dalga geçerim allahın yarattıgı seyle dalga geçilmez buna hayvanlarda dahil...
00 Yorumlabenimle geçilmedi de bana bakarak güldüler muhtemelen saçım başımdan dolayı 2-3 kişilik kız grubu hatta utanmadan parmağıyla gösterdi diğer arkadaşlarına bende hepsi bana dönünce elimi hafif kaldırarak gülerek el salladım :D
00 Yorumla
+1 yılAsla üzülmem onlar benim çirkinliğime güleceklerine kendi pezevenkliklerine ağlasınlar ,, kaldı ki insanın çirkini güzeli fark etmez ağlayınca hepimiz aynı zavallıyız.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru
gözlerimi kısar bakardım -_- karşılık verecek onun seviyesine inmezdim
13 Yorumla
Soran+1 yılbanad abir baksana ^^ merak ettim nasıl bakıyorsun ^^
Soran+1 yıl:P bir gün gözlerini kısarak bak cidden o halini merak ediyorum pinklaydi ^^
Gizli Üye(36-45)+1 yılkızarım içime kapanır nefret beslerim o kişiye karşı artık istesede yanıma yaklaştırmam onun bulunduğu konuşma ortamında bulunmam tek kalırım dipnot : iyi bir şey değil benim yaptığım insan tek kalıyor her şeyden etkileniyor benim yaptığımı yapmayın ben zor olanı yapıyorum
00 Yorumla
+1 yılİyi hissetmeyeceğim kesin. Cevap veririm gereğince kimsenin haddi değil bana laf etmek.
11 Yorumla
SoranGüzel.
+1 yılİnsanların ne dediklerini önemsemem o yuzden umurumda olmaz.
21 Yorumla
Soran+1 yılEn güzeli
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBen kendimle zaten dalgamı geçiyorum. Başkasına sıra gelmez.
12 Yorumla
Soran+1 yılinsan kendiyle barışık olmalı zaten
- +1 yıl
Kesinlikle öyle.
+1 yılSana ne l*n tipimle dalga geçiyorsun tipimde ne var l*n ... sana ne l*n kafam rahat bilgisayarını 😂😂😂öldürüyor bu çocuk beni 😂😂
00 Yorumla
+1 yılönemsemem Allah böyle yaratmış böyle beğenenler var gerisini boşver
01 Yorumla
Soran+1 yıldoğru
Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kahkaha atarim , gözüne gözlük öneririm.. Begenmezse de kendi problemidir, beğenen beğenir der geçer giderim.
00 Yorumla
+1 yılHiç oralı olmam :) Gülen varsa eşlik bile ederim :))
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel
+1 yılkimin dalga geçtiğine bağlı sevdiğiniz çok değer verdiğiniz biriyse farklı umursamadığınız birisi olursa farklı
00 YorumlaBaşlarda üzülüyodum hele hoslandigim kizdan boyle bir seyler duyunca çok kotu olmustum sonra aliştim artik takmiyorum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. ne kadar umursamam desem de çöerkim herhalde. Zaten pek sağlam bir şey değilim, iyice depresif olurum sanırım
00 Yorumla- Devamını Gör (503)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat