İnsanlar sürekli sizin tipinizle dalga geçse tepkiniz ne olur?
Gülüp geçer misiniz, yoksa kafaya mı takarsınız?
Gülüp geçer misiniz, yoksa kafaya mı takarsınız?
3 yıl boyunca aynı ipsizler tarafından beni sevmeyen insanları bile çileden çıkaracak kadar dalga konusu olmuşluğum var... Gülüp geçtiğim de oldu kafaya taktığım da, Allah'a şükür tipimle sorunum yok, hiç çok güzel olmak falan istemedim. Onlardan da kurtuldum, okulumu da layıkıyla bitirdim, şimdi o "güzel" görünüşlü insanlar kendi dünyalarında hak ettikleri şeyleri yaşarlar inşallah :)
Kendinle barışıksın anladığım kadarıyla. Bu çok güzel bir şey. :)
Barışık veya küslük değil, ben bir insanım :) Sıfatlara ihtiyacım yok, dediğim gibi çok güzel olmak gibi bir hedefim olmadı, çirkin görünmem sevdiğim insanların beni güzel görmesine engel olmadı :) En tipsiz halimle bile gereken insanlar benimle birlikteyse sorun çıkarmaya gerek yok :)
Anladım. Yani özetle, "Benimle tipim için değil; karakterim, insanlığım, kişiliğim için birlikte olan insanlar zaten yanımda. Tipim ile de yargılayacak olanlarda umurumda değil." diyorsun. :)
Güzel bir bakış açısı. ;)
Kesinlikle :) Çünkü dış görünüş benim için kolay değişebilecek bir şey :) Makyaj, estetik, marka gibi vb hilelerle halletmesi olağan bir şey :) Kişiliksiz birisi içinse yapılabilecek bir şey yok :)
Aynen öyle. Yazdıkların aslında tamda bu videodaki gibi.
https://www.youtube.com/watch?v=d3yQnJk-CEQ
İnsanları tipleri ile yargılamak kolaydır. Ama biraz paraya kıyınca mükemmel bir tip ortaya çıkar. Lakin karakter... İnsanın özü karaktersiz ise, o insan için hiç bir çözüm yok.
Video gerçekten görüşümü yansıtmış :) Sırf karşı cinsin ilgisi için şekilden şekile giren insanlar benimle dalga geçtiği için bu kadar net görüyorum bu çizgiyi; aynın karşısına geçince kendisine gülümseyerek bakabilen insan güzeldir. Eli sizin yüzünüze değen değil, sözü kalbinize işleyen insandır sizi seven. Ben kendi standartlarımı, çizgilerimi, yolumu oluşturalı çok oldu. İnsanları eze eze televizyon starlarının görüntülerine sokmak güzellik anlayışı değildir: herkes gibi olmaktır.
aynanın* Kusura bakmayın yanlış yazmışım :)
Çok güzel özetliyorsun. Gerçekten çok teşekkür ederim görüşlerin için. :)
Rica ederim, böyle sohbetler ve diyaloglara hepimizin ihtiyacı var gerek kendisini gerek çevresini anlayabilmesi için :) Bu yüzden ben de size teşekkür ederim :)
:) :) :)
hayır takmam. Açıpta kendi götüne gülsün gavat-kevaşe.
Ahahahah krize girdim. :D
Milletin guzel kalıbına uymak zorunda değilim, millete inat fön/dikleştirici/jöle/briyantin kullanmıyorum ve gayet de kızlarla sevgili olabilecek kocama geliyorum, dilinizin işlevi olmadıktan sonra istediğiniz kadar güzel olun, sıkılacaklar bir yerden sonra.
Kesinle. Ağzın laf yapması lazım. Okulda tanıdığım en tipsiz çocukların yanında, okulun en güzel kızları vardı. Niye? Ağzı laf yapıyor.
Kocama nedir yav, klavyemi mikim. Neyse anlaşılmış dediğim :) Aynen ağız laf yapmalı.
Aynen dikkat ettim ama önemsemedim. Çünkü benim klavyede sıkıntılı. :D
tipsiz olduğumu bildiğim için gülerdim :D
İşte bu EİG :D :D :D
yapıştır gelsin bro :D
Cevap
21Cevap
Biraz gotik bir tipim olduğu için yolda yürürken insanlar sürekli yüzüme bakıp arkadaşına bir şey söylüyor , cık cık cık yapıyor , sataniste bak falan diyolar ama takmıyorum ya. Bazen çok sinirliyken bişeyler derlerse bağırabiliyorum ama
İşte bu lanet olası toplum baskısı... İnsanların görüşlerine hiç saygı yok!
Ama helal olsun. Takmamakla iyi ediyorsun. ;)
Aynen öyle. Sanki kendi tipleri çok güzel :D Teşekkürler
Kesinlikle... Adamın suratına b*k atsan yapışmaz, gidip Gotik'le, dinsizle... dalgasını geçiyor. Sen önce dönüp kendine bak, lavuk! değil mi? :D
Aynenn :D
Gülüp geçmem, kafamada takmam. Lisede bu tür sataşmalar çok oluyordu ama cevap vermeyi geçtim dönüp bakmıyordum bile. Herkes kendi terbiyesizliğiyle kalsın bırakın.
Çok doğru yazdın. ;)
Ya sen kendine bak beee çirkin hoşt derdim ben direk
Peki o da sana tekrar laf atarsa, bu tartışmanın galibi kim olur dersin? :D
O da bana laf atarsa saç baş dalarız ben saçını başını yolarım :D
Ahahah helal olsun be. Kim tutar seni :D
Kıçıma kaş göz çizsem senden hoş görünür der geçerim.
Ahaha iyiydi :D
Tesekkur :D
Gülerim :D Ben kendimi seviyorsam yemişim herkesi :D
Yani... Önemli olan kendini sevmem zaten. Elalem ne de? Canları cehenneme. :D
Aynen öyle :) Seni isteyen gelir bulur zaten takma bile :D
Elbette. :D
Tiple ilgili umursamam. Ama biri karakterimle ilgili bir şeyler zırvalayınca ağlarım.
Boş versene. O karşı tarafın kendi karaktersizliği. Senin karakterini çekemiyor ki dalga geçiyor. Hiç değer mi ağlamaya? :)
Yok kıskanılacak bir karakterim olduğunu sanmıyorum ama güceniyorum diyelim.
İçerliyorum içten içe.
Yani değse de bir, değmese de. :)
Olsun. Yine de bir kaç densiz için göz yaşlarını harcamaya değmez. :)
Deneyelim. :)
@ZeBrandon Ama neden? Ne kötülüğümü gördün ki :(
@ZeBrandon Sen deyince ağlayamadım zaten :D Teşekkür ederim.
@ZeBrandon Yok öyle değil. Sen düzgünce söyledin eleştiri gibi oldu. Kalp kırma amacı yoktu. Yani bana öyle geldi. Daha kötülerini duymuştum.
@ZeBrandon Tekrar teşekkür ederim çok çok. :)
@mihaylovna @ZeBrandon oldu o zaman biz kalkalım. Sizin muhabbet koyu anlaşılan. :D
@ZeBrandon
Anamız bize delikanlı demiş o tipsiz dese ne olacak :)
Heyt be.. ;)
Önce hakaret ederim sonra hırsımı alamamışsam kalkar döverim
Sakin ol şampiyon :D
Tip ile dalga gecen direk yaratan ile gecmis oluyor farkında bile degil
Haklısın. Yaratanın bir bildiği var ki öyle yaratmış.
Aynen bir sac teli dahi yaratamayan insanoglu bosuna aciz degil Allah ta biliyormuş ki böyle herkesi farklı yaratmış
Kesinlikle öyle.
sürekli yapıyorsa ve özgüvenimi sarsıyorsa en yakın arkadaşım olsa bile silerim defterden
En iyisini yaparsın.
yaptım bile :D en yakın arkadaşımı şutladım
Ahahah iyi yapmışsın. :D
Kendilerine bakmadan bizi yargılarlar hep zaten güler geçerim :D
Sonuna kadar haklısın. :D
Sanane be salak cirkinsem sana mi cirkinim aaa :D diye cirkefleşmem tabi ki zoruma gider :D
Evet derse. :D
Yardır be :D
Bu konuda hassasim zaten kendimle barışık bir insan degilm bide dışardan bisey gelirse alinirim.
O zaman öncelikle kendinle barışık ol birader. Sonrasında insanlar ne derse desin umursamazsın. :)
Bozuntuya vermemeye çalışıp güler geçerim ama yalnız kaldığım bir vakit ağlarım bende
Yalnız kalsan bile güçlü olmalısın. Güzellik göreceli bir kavram. O kişiye göre tipsiz olabilirsin ama başkasına göre çok güzelsindir. Bir de böyle düşün. :)
Aynı şeyleri bende düşünüyorum ama yapamıyorum iste ayrıca arada sırada içimde birikenleri çıkarmak için ağlarım rahatlatiyor
Elbet arada ağlayıp rahatlamak lazım ama o dalga geçenler için ağlamak... Ne bileyim, sanki onları mutlu etmek gibi bir şey. Her ne kadar tek başına olsan da ve onlar ağladığını bilmese de...
Onlar için değil kendim içimi dökmek için, rahatliyorum aglayinca
O zaman bir şey diyemem. :)
Kendimle barışık bir insanım nasıl bir tipim oldugumu biliyorum zaten he eğerki dalga geçiyorlar hiç umursamam haklısın tipsizim napalım Rabbim böyle yaratmış kaşlarım büyük dudağım küçük vs. vs diyip geçiştiririm takmam kafama
Kafaya takarım ağlarım gizlice psikolojim bozulur p derece
O kadar da takma be. Ağlayarak karşı tarafı mutlu etmiş olursun.
Gizlice ağlarım karşında belli etmem
Anladım. :)
Bence tüm kızlar takarlar inan ki belli etmeseler bile hep akıllarına gelir onun tipiyle dalga geçildiği. üzülürler içten içe diye düşünüyorum
Olabilir ama şu da düşünülmeli. Kimse kusursuz değildir. :)
Valla ben kusursuz olanları gördüm yani :))
Merak etme. Elbet onlarında bir kusurları vardır. Belki görünüş olarak yoktur ama karakteri kusurlu ise bu daha kötü. :)
Haklısın bu sefer :))
:) :)
tipimle dalga geçenle aklımla dalga geçerim. an gelir bir söz söylerim unutamaz beni hayatı boyunca.
Laflarımla döverim diyorsun? Helaall ;)
Geçsin umrumda olmaz hayattaki tek sıkıntım tipim olsun derdim.
Orhan Veli şiiri gibi oldu.
Bir elimde cımbız
Bir elimde ayna
Umurumda mı dünya?
:D
Aynen umurumda mı dünyaaa.
Helal be :D
Eskiden çok takardım. Şimdi gülüp geçiyorum.
Aynen. Takmanın saçma olduğu bir gerçek. :)
Gülüp geçer kafaya takarım
Ama bence kafaya takma. :)
Gulup gecerim sonra gece evde aglardim heralde
Ağlama ya. Cidden ağlamaya değmez. :)
Ha iyi o zaman :D
burada hep dalga geciyorlar gulup geciyorum gece okunca kafaya takiyorum adsgfa
Aynen benimle de hep dalga geçerler ama gülüp geçmek en iyisi. Gece kafama takıyor muyum? Bazen. :D
😁😁
hangi insanlar biz onlara insan mı diyorduk?
Offf işte bu. Adam haklı. ;)
ahahah aynen kanka burnum dimi
demişliğim var
Niye, ne var burnunda? :)
kemer
Hmm... Geçmiş olsun. Sen yazınca ne olduğunu merak edip internetten baktım da, sanırım bende var.
ameliyat olalıım beraber indirim yaparlar
Tamam olur ne zaman? :D
ameliyatı seneye bekir sivriye yaptırıyoruz :D
Tamamdır. Heyecanla bekliyorum. :D
Güler geçerdim bende dalga geçiyorum kendi tipimle
Ahaha yalnız değilmişim. :D Bazen bende ayna karşısına geçip kendimle dalga geçerim. :D
Aynaya baktigimda goruntuden memnunsam kafaya takmam 😄
o dalga geçeni duvara mıhla çakarım :D
O derece. :D :D Sakin ol ya. :D
aynen tiple dalga geçmek nedir yahu :D
Tabi ya :D
Gulup gecerik evde kafaya takarim dhajjs :D
Benim gibi :D
Aynen öyle :D
burnunu içeri gömerim.
Lord Voldemort :D
takmam salla sanki milleti heykeltraş yonttu :D
Güzel yorum :D
ben de ona laf sokarım ve olduğu ortamlara girmem
Tabi. Lafın altında kalmamak lazım. :D
Sağol der geçerim. Takmam
Doğru olanda bu. :)
Yani :)
Kafaya takmam önce kendine bak derim 😜
Ahahah en güzeli :D
Aynen 😂😂
Hiç geçmediklri için bilmiyrm
O zaman sıkıntı yok :D
Takmam pek umursamam çünkü kimseyi 😎
İşte bu. :D
Allahın verdiği şeyle dalga geçilmez yeğen !
Haklısın.
Umursamam allah boyle yaratmis
Haklısın ;)
Umursamam
En güzeli. ;)
ağlıyorum
Bence ağlamaya değmez ya. :)
Arada duygusala baglarım ben öyle sadece ona değil dolu oluyorum :D
Anladım. Ama bunu takmaya değmez. Neticede kimse kusursuz değil. :)
Öyle de tam hassas oldugun noktada dalga gecilince insan kendini tutamıyor sinirlenince aglayan biriyim cünkü :s
Hmm şu mesele. O zaman bir şey diyemem ama yine de takmamaya çalış sen. :)
tamam senin hatrına takmıyorum :D
Çok sağ ol :D
Güler geçerim :D
Değil mi ya? Sanki kendi çok iyi :D
Tamda üstüne bastın. Budur! :D
takmam.
En iyisi. ;)
gülerim 😀
En güzeli ya. Gülmek güzeldir. :D
Takmam
En güzeli. :)
Hiç tepki vermem