+1 yılBoyle konularda genelleme yapmanın yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben bir türk um ama beni kıvanç la karşılaştırır tırnağı olamam adamın kürtlerin ve ya lazların yakışıklılığı konusunda da görüşüm ay n i. Herkes ayni değildir o yüzden boyle konuları tartışmak sacmadir ve yorumları okuyunca gördüm k i kürtlere PKK li gözüyle bakiliyo arkadaşlar bu yanlıştır bu gün bir türk olarak tanıdığım faşist ler var aşırı beyaz türk ler aynısının kürtlerde de olması kulağa sıradışı gelmiyo her ne kadar iki toplumda da boyle uç noktalar milliyetçiler olsa da iki toplumunda yapması gereken barış işinde kardeş kardeşe yaşamasıdır nitekim hepimiz insansız bunu hepimiz muslumaniz diye düşünen lerde var hyr katılmıyorum hepimiz insan oldugumuz için bir olucaz birlik olucaz hepimiz ayni vatanın evlatları olduğumuz için bir olucaz
21 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten bravo +1
En İyi Cevaplar
Tabide laz hem yakışıklılığı hem Türkiye'de bütün mafya babaları lazza acımasız olanda lazdir bir laz on kurdu tek başına kaçırdı on Kürt biaraya gelmeden bir cacık yiyemez ozaman Kürtlere ne yazıyoruz lazdan cesaretli mesafeli yazmayın kardeşim
01 Yorumla
Lazuri berepe ✌️✌️✌️ Nedenine gelince laz oldugum icin tabiki. He bu arada açıklamamı da yapıyım. Karadenizlerin yüzde sekseni türktür. Laz denilen kesim Rize'nin pazar ilçesinden baslar Artvin'in hopa ilçesine kadar gider. Yani burada laz tanıyorum diyenlerin yuzde 90 ı tanımıyordur. Hiçbir trabzonlu Giresunlu Ordulu vs bunlar laz olmaz. Her Karadenizliye laz demek her doguluya Kürt demekle aynı. Bu açıklamamı da yapıyım da. Bide lazların nüfus Kürtlere göre azdır. Hani bu kişinin karsılaştırılması saçma. Bu ülkede etnik köken olarak baska ırklar da var nedense bu ikisi karsılaştırılıyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKürdün dış görünüşü iyi çekici falan lazın yüreği iyi kürd laza göre biraz daha acımasız olduğu için kalben laz daha iyi daha güvenilir. İşte birinin içi ötekinin dışı
910 Yorumla
Soran+1 yılAcımasız derken?
Cevap sahibi+1 yılYa örf adetler falan kadına karşı biraz fazla sert oluyorlar ya genelde o yüzden dedim
Cevap sahibi+1 yılGeçinmesi zor oluyor
- +1 yıl
Emin ol Kürtler hakkında birşey bilmiyorsun
Cevap sahibi+1 yılBu bence
Cevap sahibi+1 yılDostum bu benim gözlemlerim
- +1 yıl
Hayatında kürt görmemiş :D git vana sen bir yaz
Cevap sahibi+1 yıl@BillieJoeArmstrong 21 senedir kürtlerin oldugu mahallede oturuyorum ilk okul orta okul lise hepp kürtlerin içinde gecti benim gibi olan arkadas sayım cok az kalkp bana kurtlerlı tanımıyosun deme dogunun her yerınden arkadasım var benım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
+1 yılhttps://hizliresim.com/EYoaGA biri kurt erkegi mi dedi ;) :D linkteki beni sokaktaki siyah kedileri bile sahipleniom nasilim yakiom dimi bu ara da en begendim kizlar İzmir genelde onlarda beni)
02 Yorumla
Soran+1 yılGoogledan da bü bak ozaman sarp apak burak özçivit kenan dogulu diye bir arat salya akıtıo kızlar onlara
- +1 yıl
Beni anlamadin sen bir kurt erkegi olarak nasilim dedim? :)
+1 yılönemli değil ama illa seçim yapmam lazımsa kürt galiba
318 Yorumla- +1 yıl
Garip
Soran+1 yılNesi garip ırkçı herif
- +1 yıl
Kurt diyen tek kisisin
- +1 yıl
@lTequilashot neden
- +1 yıl
Irkçılık yapmıyorum burada ırkçılık yapan sensin ve soru kaldırılacak.
- +1 yıl
@Arslan-kralll annem yarı kürt sayılır ve cok fazla kürt arkadasım var ve yemekte et seviyolar ondan:D
- +1 yıl
@lTequilashot ben farklı bisey sordum ama neden garip?
- +1 yıl
Ben de kurdum yaa :) merakdan sordum. Sen de et seviyorsun galiba
- +1 yıl
Bilmem şu an garip değil tabii çevrende çok olduğu için de her neyse
- +1 yıl
@Arslan-kralll bayaa:D
- +1 yıl
Aa cok guzel et sevilmez mi :)
Kurtce bir kac kelime bilio musun :) - +1 yıl
@Arslan-kralll hayır bilmiyorum
- +1 yıl
Annen den Ogrenseydin keske 2. bir dil guzel oluyo :)
- +1 yıl
@Arslan-kralll ailemizde kimse bilmiyo
- +1 yıl
Hmm anladim. Ogreteyim diyomusum :(
- +1 yıl
Bu olcakti galiba :)
- +1 yıl
@Arslan-kralll sağol
- +1 yıl
Rica ederim. Canim sikiliyodu ondan uzattim galiba biraz :)
+1 yılBu işler boş işler ben TÜRKÜM ama insana bakar sahiplenme elin rusu bile sahiplenebilir.. ayrım yapmayınız
57 Yorumla- +1 yıl
ne diyecekti ya TÜRKÜZ işte TÜRK lafı zorunamı gidiyor @hssktr
- +1 yıl
@hssktr soyumu inkar mi edecektim ha? Burada adam gibi herkesin hakkini savunurken Türküm demek mi zorunuza gitti?
- +1 yıl
@hssktr kardesim soyumu gösterip bak bende sizler gibiyim ayrim yapmayin diye belirttim anlamadin mi halen?
+1 yılKürtleri sormussun alttaki yorumları oku 2 tane kendini kürt sanan eleman laf dalaşına girmiş. Buradan bile belli kavgacı ve empati nedir bilmeyen bir ırk olduğu. Dikkat et millet demedim ırk. Biraz tarih araştır Hz. Ömer zamanından bu yana Mezopotamyada sorun kaynağı bir ırk. İzmirliyim demişsin. Senin yetiştiğin ortamla bu insanların hayat görüşü tamamen zıt. Tercih senin hayat senin kardeşim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle bir soru mu olur, Tabi ki de Laz erkeği.
Ben lazları laz diye ayırmıyorum, bana göre onlarda türk. Çünkü bir çoğu türkiye milliyetçisi. Ama kürt erkekleri kadar itici bir toplum yok, %90'ı görmemiş, cahil bir toplum. Kendi aralarında bile anlaşamıyorlar daha. Ayrıca dış görünüşleri ve ses tonları kesinlikle tek kelimeyle BERBAT. Bırak bir kürt ile konuşmayı, onun yanından geçerken bile korkarım ben, silahıyla alır vurur beni diye.127 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrıca senin bir türk olduğuna asla inanmamızı bekleme ;) Hiçbir türk iğrenç bir toplum olan kürtleri savunmaz. Sen bir kürtsün bacım. Niye gizlemeye gerek duydun? Utanıyor musun yoksa :D
Soran+1 yılYa sen nasıl konusuosun bu ırkçılık nedir snra şehitlerimiz gelince ağlayıp sızlıosunuz bunların sebebi sen ve senin gibiler tabi senin gibi olmayan bir cok kişi oldugu için şükredioruz
Cevap sahibi+1 yılşehitleri öldüren kim akıllı arkadaşım? Pkklılar. Pkkyı oluşturan kişide kürt olduğuna göre kürtleri sevmemizi nasıl bekliyosun. Binlerce türk şehidi öldü o kadar anneler göz yaşı akıttı. Bunlara rağmen kürtleri sevmemizi mi bekliyorsun? Kürtler kadar yüzsüz bir toplum görmedim. Ayrıca önyargı değil bu. Yaşadım gördüm.
Soran+1 yılYaşın genç biraz cahilsin araştır her kürt pkklı degildir bunu bil bir araştır bakalım pkk nin kurucularından bir tanesi de kemal pir türk oğlu türk giresunlu o zaman tüm karadenizlilerde vatan haini nasıl böyle düşünürsün senin tanıştıkların öyle olmuş olabilir herkesi bu şekilde yargılayamazsın sen böyle bölücü düşünürsen karşı tarafta düşünür kan gövdeyi götürür türkiye cumhuriyetinde yaşayan herkes bu ülkenin vatandaşıdır kimseyi dışlayamazsın
- +1 yıl
Turk turktur laz lazdir yok lazi turk yapalim niye olsunlar asimile
İlk irkci seytana cekmeyin
Terorunde suclusu zamaninda uygulanan yanlis politikalar biraz okusaniz cahilce konusmazsiniz dersim diye bir katliam var haberiniz yok - +1 yıl
Şehitleri ağzına alma, sen bile emin değilsin sevdiğin adamdan. Madem seviyorsun niye soruyorsun o zaman laz mı kürt mü diye. Niye kendinle çelişiyorsun? Yalan mı kültürsüz kaba cahil insan oldukları. Bence sen Mardinli sevgilinle mutlu olmaya çalış. Adama acıdım ama. Acaba biliyor mu onu burada hedef tahtasına oturttuğunu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdan diyarbakıra gelin giden günde üç öğün dayak yiyo ve aşiretin hizmetçisiymiş oyüzden bida düşün kürtle evliliği suç işleme oranları yüksek bir bakmışsın biri elinde kalmış hapse düşmüş cezaevi yolu gözlüylsun
43 Yorumla- +1 yıl
Cahil insan diyarbakır da aşiret mi var yalanına sicay..
- +1 yıl
Sallamayın la bu sizin dikmerde izlediginiz gibi aşiretlim bişi yol aşiret denilen bizim yoplumda sıkı bağşarı olan aileşer denek yani kötü zamanda iyi zamanda sokı solı birbirine destek çıkan insanlar işte
Film izlemeyi azalt bence tolluma bakış açımı degiştirmiş :) - +1 yıl
Sallamayın la bu sizin dizilerde izlediginiz gibi aşiretlik bişi yok aşiret denilen bizim yoplumda sıkı bağları olan aileler demek yani kötü zamanda iyi zamanda sıkı sıkı birbirine destek çıkan insanlar işte
Film izlemeyi azalt bence topluma bakış açını degiştirmiş 😊
Kro olmayan kürt erkeği. Bizim orda bir iki tane var. Çok yakışıklılar ^-^
20 Yorumla
+1 yılKesinlikle laz erkegii 💜 bulursam evlenicem zaten hemen :D
60 Yorumlaİkiside cok kaba oluyor icki sonradan gorme cahillik (genelleme icin soylemiyorum elbette %10-20 duzgun cikabilir) cok yuksek.
Dogudaki imkan bulamamis okumamis Karadenizli rahatina duskunlugunden falan...
Bu arada ben Karadenizliyim...00 Yorumla
+1 yılHiç laz erkeği tanımadım bir sürü kürt ve türk tanıdım ama filmlerden dixilerden gördüğüm kadarıyla laz erkeği
32 Yorumla
Soran+1 yılFilmlere bakarak mı degerlendiriosn
- +1 yıl
Gerçek hayatta hiç görmedim ki gerçek hayatta gördüklerimi de seçmek istemiyorum filmlerdeki laz gerçek hayattaki türk ve kürtten daha tercih edilebilir erkek yapısı benim için
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk erkeğine yaftalanan en kötü sıfatların sebebi kürt erkekleri önce bunu anlamalısın... senin aradığın ufak bir azınlık. Laz erkeği dediğin ise her şekilde kürdü solda sıfır bırakır.
40 Yorumla
+1 yılKürtler dürüst insanlardır insanin arkasından is çevirmez
30 Yorumlaben kürdüm buyrun bana sor hemde orjinal kürt öyle lafta değil Bayhukukçu1 sen kürtleri ne kadar tanıyorsun bir söyle bakalım?
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle laz için de dışı da birdir sevdimi tam sever
50 Yorumla
+1 yılLaz erkeği bence. Karadenizliler adam gibi adamdırlar :D
40 Yorumla
+1 yılKürt kürdü görünce ya yengesini ya eşeğini saklarmış not diyarbakırlıyım Kürtler birbirinden nefret eder bunu bilin bu ülkede Türk kürk ayrımı yok zengin fakir ayrımı var sizce zengin adam çapkınlık yapmazmı lütfen açık olun
10 YorumlaKürt erkegi daha iyi bence. Lazlarin kadina davranislari daha katı.
30 Yorumlayorumlara baktim , sanki araba modeli yorumluyorsunuz :))
10 Yorumla
+1 yılsen öyle diyorsan öyledir :D ama burası türkiye :D kadınlarımızı sahiplenmediğimiz yalanını bize empoze etmeye çalışmıyorsundur umarım :D
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla ben izmirliyim türküm ama kürt erkekleri bana daha çekici gelio ve evet sahipleniolar
- +1 yıl
kürt erkeği sana çekici gelebilir orası beni ilgilendirmez hatta kendini sahiplendirebilirsinde onlara ama türk erkeği sahiplenmiyor dersen bu senin egonla ya da sendeki bir rahatsızlıkla alakalı bir durum derim kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel olarak
Lazlar: Sarışın renkli gözlü ortalama boya sahip
Kürtler: Esmer- Kara gözlü Kara kaşlı ortalama boya sahip
:D Seçimini yap işte fiziksel olarak geneli :D00 Yorumlaher dogu karadenizli laz değildir Rizeliyim kaba falanda değilm gayet duygusalım ama benimde sinirli bir tarafım var
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa sen sanam müsün Nesin hem diyosun ne Kürtüm ne Lazım die ondan sonra Laz diyenlere neden die soruyorsun kürtüm deyince bişi yok bırakın bu işleri oyun çevirmeyin burada millet kimin ne oldugunu çok iyi biliyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bazı kürtleer çok hoş
kibar bakımlı
bazıları ise kaba insana nasıl davranacagını bilmiyor neden bilmiyorum ikiside kürt ama degişik11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbide bir kürt aile gördüm kaynana eve gelin getiriyor bütün işi geline yaptırıyorlar böyle aileler de var geline deger vermezler
insana deger veren bir kocan bide kocanın ailesi olması lazım kıymet bilen kapıya gelin et Allahım beni diyorum
+1 yılLaz ama onlarda kadına pek değer vermez ama genelde yakışıklı oluyolar
11 YorumlaTurk erkegi neyinize yetmiyor
130 YorumlaLaz erkeği tabikideeee :))
62 Yorumla
Soran+1 yılSebep haytım?
- +1 yıl
Lazıda tanıdım kürtüde kişilik olarak her birinde farklı kişilikleri olan imsanlar bar ama karadenizliler daha sıcakkanlı ve daha iyiler diğerlerine göre yöresel yemek olarak Karadeniz tercihim düğünler de oyunları olarakta karadeniz tercihim ikisininde düğnlerine gittim.. büyük konişmim ama bir kürtle evlenmek istemem...
+1 yılkırmancım da farkmaz adam olsun yeter ırka bakılmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeş bir insanın sahiplenişi de duruşu da karakterle alakalı bir şeydir ırkla alakası yoktur. Burada insanların ırkını alet ederek saçma sapan sorular sorma.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılk*urt lerden nefret ederim Türk milliyetçisi lazlar candır karşılaştırması bile olmaz
50 Yorumlabir kürt olarak diyim sana o zmaan insan olması yeterli kardeşim
00 Yorumlahaklısın bence ve bu biraz kültürle de alakalı. yani yetişme tarzı.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı. Urfalı bir abinin dediği gibi maa kadınlar güldür maa kadınlar çiçektir 😊
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilal Hancı gbi bir laz erkegi olursa alırım bir dal 😂😂
20 Yorumla
+1 yılAdamlıgın ırkı olmaz.
60 Yorumla
+1 yılLazları çok seviyorum tabiki laz da :)
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıltabiki laz buda sorumu şimdi
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı. Kesinlikle kürt erkeği
10 Yorumla
+1 yılKürt erkeği😊
44 Yorumla
Soran+1 yılSebep :)
- +1 yıl
Cana yakın, Sadık oluyorlar vr çekici:) ben şahsen Doğulu biriyle evlenmek isterim laz erkekleri hovardalık peşinde:d
Soran+1 yılOo hayatım sen kürt erkeği hovarda degildir diye düşünme benimki mardinli hovardanın önde gideni tabi bnden önce diye düşünüorum :)
- +1 yıl
Onların da çapkınlıkları oluyodurda lazlar kadar değil ne karısını aldatan lazlar var
+1 yılLazları bilmem Trabzonlular adamdır.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 968 cevap paylaştı. Hmm tercih yapmak gerekirse laz
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıllaz kesinlikle sahip çıkarsa onlar çıkar kürtler de kadınlara değer verilmiyor
10 Yorumla
+1 yıllaz erkeği tabi kürt erkeği nedir mk
40 Yorumla
+1 yılLaz erkekleri bayiliyorum ya :D
40 Yorumlalütfen :)) tabiki laz olmak başka bişey...
00 Yorumla
+1 yılKralı benim! TÜRK erkeği!
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 402 cevap paylaştı. Laz erkeği
51 Yorumla
Soran+1 yılNiçin laz erkeği
Laz erkeğiyle kıyaslanamazlar bile
30 Yorumla
+1 yılbencede kürt ama vardır bir iki yakışıklı laz :D
10 YorumlaKaradenizden şaşma 😊 kendimden esinlendim 😃
30 Yorumla
+1 yılTabiki Karslı erkekler 👏👏💪💪
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Trabzonlu olsun bizim olsun kızıda
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı.
+1 yılgit ver o zaman kekoya
20 Yorumla kulle oyna sen boşver
00 Yorumla
+1 yılVampir erkeğiiiiiii 😎😎😎😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİspanyol erkeği candır. Türkler tırt
04 Yorumla- +1 yıl
ispanyollar da kürtmüş zaten :)
Cevap sahibi+1 yılYalan atma fotosentezci
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılLaz alayım.
41 Yorumla
+1 yılLaz erkeği
50 YorumlaTabiki laz
50 Yorumlaal birini vur ötekine gene de kürtten iyidir laz
20 Yorumla
+1 yılIrk değil kişilik meselesi.
00 Yorumla- Devamını Gör (28)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri