AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
168Cevap
Tabi ki de hiçbir şey alma. Ben daha önce gittim. Birbirlerinin hediyelerinin renkleri dahi aynı olmasa seninki daha güzel diye kavga çıkarıyorlarmış. bir poşet hediye almıştım. Hepsi boşa gitti anlıycaan.
En basta guzel hikaye kitaplari almalisin yaslarina gore. Kisisel gelisimleri icin faydali guzel oyuncaklar olur. Ve en guzel hediyede sevgidir onlar icin cok guzel bisey yapiyosun gercekten tebrik ederim
Küçükler için oyuncak, büyükler için giysi v. s olabilir... Ama en önemlisi yapmacık olmayan, yüreğinin taa derinliklerinden gelen samimi bir sevgi...
izin çıktı mı? çünkü esirgeme kurumlarına girebilmek oldukça zordur? nasıl izin çıkarabildiniz? şeker çikolata götürün bol bol erkeklere oyuncak araba kızlara lahana bebek vs. yani uzun ömürlü saklayabilecekleri şeyler olsun kolyede olabilir
Onları o psikolojiden kurtaran birşey alman lazım. Ya da birşey alacağına onları bir yere götür. Müze , Tiyatro, Hayvanat bahçesi. Bir sürü seçenek var.
boyama kitapları ve kalemler resim defterleri boyalar.. izin ver sana hayallerini çiziip göstersinler..
Çocuklar küçük şeylerde bulur mutluluğu oyuncak boyama kitabı vs al yeter bu davranış için tebrik ederim seni
Biz gecen sene gitmistik valla ordaki mudurdu sanirim sizin gormediginiz seyler bunlara geliyo demisti devlet gönderiyo demisti ama yinede siz bilirsiniz yiyecek tarzi bisey olabilir.
ben çocukken bana güzel akıl verecek, çikolata yedirecek, bir de bilimle ilgili ilginç bir oyuncak alacak bir abla hayal ederdim.
ismini tam bilmiom ama müzik kutusu galiba hani balerin var çalan şarkı da dans edio ondan al ya da bazı oyuncak bebekler var ağzı olmayan psikolojik bir oyuncak ağzı olmadığı için çocuklar onunla aynı duyguyu paylaştığını düşünür oyuncağın
Guvenlik sebebiyle yiyecek icecek kabul edilmiyor yani en azindan benim gittigim semiha. sakir oyleydi, arkadaslarin dedigi gibi oyuncak kiyafet daha guzel olur hem giydikce seni hatirlarlar, bambaska cocuk onlar cok farkli bisey
Ne alırsan al ama sakın tekrar geleceğim diye söz verme sonra gitmeyince tekrar çok üzülüyorlar.
bir otobus kiralayin ve hepsini once bulundugunuz sehirde en guzel doga ve tarihi yerleri gezdirin ve ogle arasi deniz-akarsu kenari bir yerde kisa sureli piknik yapin ve son olarak lunaparka goturun…
hangi birine ne alcan birine versen öteki bakakalır hepsine almak lazım ve 100 çocuk olsa acayip maddi yükümlülük getirir bence şevkatiniz yeterli
Kızlara barbi bebek, makyaj malzemesi, kitap, oyuncak
Erkeklere top, kitap, forma vb
tek söyleyebileceğim kaç çocuk varsa hepsine birer tane al ne alacaksan sevgiden yoksun olduklarından baya kıskanıyorlar birbirlerini
Boyama kitapları ve boya malzemeleri de güzel olabilir...
Çocukken en çok ne ilginizi cekiyorsa yoklugunu çektiğiniz bir sey varsa kendi adınıza o oyuncagı vb. seyi alabilirsiniz de...
İçinden ne gelirse alabilirsin.. Unutma onların aile şefkatinden başka şeye ihtiyacı yok aslında ama sen onlara boyama kitapları giysiler oyuncaklar alabilirsiniz.. Kitaplar da olabilir..
Yetkiliye ne ihtiyaçları olduğunu sorarsan ona göre bir şeyler alabilirsin.
Eğer kıyafet , ayakkabı ihtiyaçları yoksa oyuncak falan alabilirsin.
Bence oyuncak ve giysiler alabilirsin. Ya da burgerdan cocuk menulerini paket yaptir onlara gotur
Onların İhtiyacı Sevgi Onu Verebilirsen Ne Mutlu Sana :)
bir annenin kızına veya oğluna alabilceği en güzel hediyeleri seçin ve alın onlara. benim yerime gözlerinden öpün..
Kitap oyuncak bebek araba kıyafet ayakkabı toka böyle şeyler al bence
Oyuncak ve bol sevgi adresini verirsen sevinirim yeğenim
1 günlük sevgi 10 gün sonra kırılıcak oyuncuklar sanmıyorum dostum bu tip olaylar bana göre yanlış kabuk tutmuş yarayı kanatmak gibi geliyor bana
Küçük çocuklar için resim malzemeleri olabilir :) ya da bayramlıklar :)
onların bir tek ilgiyw ihtiyacı var. kıyafeti ayakkabıyı kurum alıyor zaten
oyuncakcı dükkanına girdiğinizde hangisini beğenirseniz onu alın kendi sesinizi dinleyin.
Senin yerinde olsam palyaço kılığına girer elime bir sürü balon alırdım :)
Kıyafetleri pek olmaz diye duydum Kıyafet almalısın boşver kitabı oyuncağı onlar bir şekilde kapanıyor Kıyafet lazım onlara
hepsine ayni hediye alma cukulota farketmez ama oyuncaklar cesid olsun
Oyuncaklar genelde bu hediyeler..
onlar için ve okul malzemesi bence
dostum ben orda kldım devlet o konuda sıkıntı yok tek sorun bayramda morelimiz bozulurdu
@dalyan64 uşaklı mısın
evet
yapılan iyilik gösteriş yapılarak belli edilmez. çocuklara mutlu olabilecekleri ne alınır düşünebilmelisin boyama kitapları , renkli kalemler , oyuncaklar , giysiler vs.
Ya kıyafet alsan beden sıkıntısı var o yuzden oyuncak cocuk kıtabı ya da abur cubur alabılırsınız
Ben bazı davadan dolayı geçici olarak küçükken orada kaldım onları. Maddiyata ihtiyacı yok sevgiye ihtiyacı var gidip muhabbet etseniz bile yeter geçmişi sormayın hatırlatmayın onlara
Bnde gtmek istiyorum adres tel var mi neresi burasi bnde gideym pamlaycoluk yapayom sosis balon boyama falan sevinsin yavrucaklar hayra bayilirom.
Internet sitesinden bakabilirsin çok güzel olur :)
Oyuncak alma bence kirilir atilir bir yere onlara tshirt falan al yani yaslarini bilmiyorsun ama bire boyle bindurum var :/
Umarim o cocuklar mutlu oldugu surece mutku olursun guzel insan
Abur cubur alin neden der iseniz oraya sadece yemek gidiyor oyle seyler nadir gelir
Kitap alabilirsin, oyuncak alabilirsin, giysi alabilirsin..
Soruyu 16 gün önce sormussun. Ama bugün bayağ cevap gelmiş 😊 Gittiniz mi bari? Ne aldınız çok merak ettim. Bence hikaye kitapları ve oyuncaklar onları mutlu edecektir.
bence resim defteri ve boya kalemi bir çocuğa verilecek en güzel hediyedir
İhtiyaçlarını al. İlginç şeyler al dikkat çekici ieyler.
ben gecen sene gittiğimde 30 tane sanal bebek almıştım cok sevinmişlerdi.
gitmeniz bile en büyük hedieyedir onlara.. ne güzel mutlu sizlere
Kullanabilecekleri bir sey olarak corap getirirler genelde ziyaretciler. Onun haricinde cocuk sayisi kadar kek meyve suyu cikolata vs de olabilir
Balonda guzel olur oynarsiniz hem
Daha önceden ben gitmiştim önemli olan ne aldığından ziyade çocuklarla ne kadar samimi bir şekilde iletişim kurduğundur asıl mutlu eden budur onları
ayakkabı, elbise, kışlık giyecekler mesela, yaz/kış olarak, bot, hırka, eldiven, falan alın alabilirseniz, yiyecek şeylerde götürün,
O çocuklara sevgi ver Şevkat ver onlara yeter. Ne oyuncak ne başka bir şey anne ve babasızlığın verdiği kederi düzeltemez.
sevgi onlara verebileceğiniz en güzel hediye sevginiz ve onları her zaman ziyaret etmeniz yalnız bırakmamanız olur
Daha önce gittiğimizde arkadaşlarla - jenga - uno - puzzle gibi eğlenceli ve zeka geliştirici şeyler almistik. Hem seviniyorlar hemde yararli
Öncelikle hangi ilde iseniz arayin onlari size yas gruplarini solesinler ona gore ust baş oyuncak vs alin
herhalde kıyafetlere ihtiyaçları vardır ve oyuncaklara. ve sevgiye. ve bir kere görüp eglenmek yerine sık sık görecekleri birilerine
çukulata şekerleme almada ne alırsan al ben antalyada götürmüştüm baya kolilerle meğer herkeszin getirdiği gibi zaten devlet de veriyormuş ben sonraları çorap götürdüm
Okuma kitapları ve ya onların kışın okul için gerekli kalem-defter malzemelerini temin edebilirsin
herkese farklı küçük hediyeler alabilrisin. farklı olması onlara kendini özel hissettirir.
O kadar cocuga farkli zor. Bir de sonucta cocuk onlar kiskanclik olabiliyor. Hepsine ayni hediye daha dogru
tatlı tatlı tebessümler , sevgi dolu bakışlar ve kocaman sıcacık kucaklamalar al onlara
Bendec ziyaret etmek istiyorum ama nasl yaplyr bilmyrm dilekce verilmesi gerekyrms dogru mu
Cok güzel tebrik ederim , oyuncaga cok sevinirler diye dsünüyorum.
Onlara anne gibi davran ve oyuncak al. Çok sevinirler
Defter. Oyun hamuru. Ve sürpriz yumurta olabilir. sever çocuklar.