SERVİS SOFORU SORUNU NOLUR COK KOTUYUM :"( ?

Arkadaslar bizim servis soforu 30lu yaslarinda cokca serseri bisi genellikle 11 ve 12. Siniftaki kizlarla haşir nesir bir de nisanli olucak. Kes l*n sus l*n diye konusuyo kizlarla. Ben ne gunaydin ne iyi gunler diyorum inip biniyorum servise. Ben evimde inerken bir erkek iki kiz oluyor serviste. Bazende sadece iki kisim Bazen arkaya bakarken bende dikiz aynasna bakiyorum tesadufen oluyo sanki ozellikle bana bakiyor gibi hissediyorum kac kere oldu. Cok korkuyorum. Anneme babama soyluyorum. sanirim ozgecan davasi yuzunden benim psikolojim bozulmus. Babam polis sanki icim rahatlar gibi oluyo kendi kendime sakin ol kızım istanbulun merkezinde heleki etrafta issiz hicbiyer yokken napicak diyorum guzergah degistirse zaten basarim cigligi etrafta ormanlik naminada bisi yok. Hic tacizdede bulunmadi zaten yapamaz. Rehberlik hocamlada konustum o bana sakin ol bu okulun servis soforlerinden hicbisi olmaz dedo sakinlestirdi haberlerde okuyorum yok tehtidle lise ogrencisine tecavuz etti felan iyice psikolojim gitmis durumds annemler sacmalama kizim cesaret edebilirmi burada diyolar ama bu yaz tatili bana zehir olmus durumda hep aklima geliyo ya basima boyle bisi gelirse. Sevgilime bile soyledim o da sacmalama diyor ama psikolojim cok bozuk nolur yardim edin
SERVİS SOFORU SORUNU NOLUR COK KOTUYUM :"( ?