40 yıllık hayat hikayemi anlatıyorum dinler misiniz?

bu hikaye bir nevi içini dökme, rahatlama, itiraf , pişmanlık, aşk, tutku, ihtiras , entrika, ihanet, içerir tamamı gerçek ve hiç bir abatı olmadan kimseye içimi dökemediğim kimselere anlatamadığım yaşadıklarımı tüm çıplaklığıyla anlatıp içimi dökmek istiyorum, başka bir deyişlle siktiriboktan 40 yıllık hayatımın detoksunu yapmak istiyorum umarım ki yaşadıklarımdan herkes kendine göre dersler alır, nereden başlayacağımı da bilemiyorum sanırım özetle çocukluğumdan başlamam gerekir iç dünyamı ve yaşadıklarımın anlamlandırılabilmesi adına var mı dinleyen?

Güncellemeler
+1 yıl
arada sorularınız olursa cevaplarım her türlü yoruma hakarete küfüre , eleştiriye aşağılamaya açığım bunları aşmış bir insanım sorular ve yorumlarınıza göre karşılık bulursunuz bunu da göz ardı etmeyin seri yazabilmek için kontrol etmeden göndericem yazdıklarımı imla ve yazım hatalarını mazur görün
Güncellemeler
+1 yıl
kaç sayfa sürer bilemiyorum buranın çok da müdavimi değilim sayfalarca sürebilecek bir anlatımı nasıl ve nereden yazmam doğru olur bir fikir verin bana önce güncelleme yaparak anlatılamaz bu kadar uzun bir hikaye birinin yorumu altına sınırsız yazabiliyor muyum
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar inci sözlükte hayat hikayemi yazmaya başladım okumak isteyen var mı?
40 yıllık hayat hikayemi anlatıyorum dinler misiniz?