Arkadaslar, erkek olarak doğup kadın gibi, kadin olarak dogup erkek gibi hissetmek olagan bir durumdur. Bu dogrudur. Bu gercektir , saptırılamaz. Fakat, isin bir de fakat tarafi vardir. Bu hisler icerisinde dogan insanlar , yine bu hislerle sınanmaktadır. Kendilerine engel olmalıdırlar. Bir sekilde icinde bulunduklari hisse direnip, kimliken ayni cinsiyete sahip bireylerle iliski yasamayip cinsel iliskiye girmemelidirler. Aksi taktirde, gunaha girmis olacaklardir. Bile bile cehenneme yurumus olacaklardir. Tabiki yine kendi secimleri. Her koyun kendi bacagindan sonucta. Biz uyarimizi yapalim. Gerisi onlarin tercihi, onlarin hayati. Saygi duymak zorundayiz. Bakin saygi duymaliyiz demiyorum, zorundayiz. Birlikte yasayabilmek, huzur ve refahi saglayabilmek adina, bunu yapmak zorundayiz. Hakaret edenler, bu insanlari ötekilestirenler, annelerine babalarina utanmazca kufur edenler, onlarin gunahina eşlik edenlerdir. Onur yuruyusunun ise tamamen edepsizce gectigini dusunenlerdenim. Amacinin disina ciktigina inaniyorum. Gezi parki eylemleri gibi bu da saptirildi. Lgbt yi desteklememin tek sebebi ise tamamen şundan ibarettir; Bu insanlarimiz, bariz bir bicimde yasayamamaktadirlar. Toplumun her kesimi tarafindan dıslanmakta, is ve ev bulamayip fuhusa itilmektedirler. Intihar eden binlerce escinsel kardeslerimizde cabası. Ne kadar gunahkar olurlarsa olsunlar, onlarda bizim gibi insanlar. Bu eziyet bu zulüm niye? Hayatlari fazlasiyla karmasik olan bu insanlarimizi, otekilestirmek ve dislamak yerine, sadece rahat biraksak ya. Destekleyelim demiyorum. Ki desteklemiyorum da zaten. Ama eziyette etmeyelim. Buna vicdan nasil dayanir? Intihar eden o trans arkadasimizin goz yaslarina nasil duyarsiz kalinir. Yapmayin arkadaslar. Birakin millet istedigi sekilde yasasin. Yargilamak bize dusmez. İki dakika youtube a girip bu videoyu izlerseniz, ne demek istedigimi anlayacaksınız.
Neden LGBT yi destekliyorum? Siz ne düsünüyorsunuz?
Yargılamıyor ayıplamıyorum sadece Yaratılış olarak bakalım.
İnsanlar erkek ise o hislerde kadın ise kadınlık hissinde doğarlar. tüm canlılarda olduğu gibi. bakınız hiç bir hayvanda böyle bir durum olamaz çünkü yaratılışta bu yoktur. Öyle hissettim şöyle hissettim malesef dış etkilerdir. böyle hissediyorum böyle yaşıyorum diyenlere bakın avrupadan haberdar olan sözde modernlerdir. Vallahı Zonguldak'ın köyünde veya Ağrı Dağının eteğindeki köylerde hiç kimse böyle bir iddiada bulunmaz çünkü dış etken yoktur. yani yaratılışta var demek safsatadan ibarettir.
Ayrıca ben yargılamaz saydı duysam dahi Allah böyle demiyor bu ameli yapan bir kavmi helak etti. (bkz Lut kavmi) Ahirette de cezası çok ağır olacaktır
Önceden en azından saygı duyardım. Çünkü dinim, her ne olursa olsun saygı duymamı gerektirirdi. Ama artık o saygı da yok. "Şaban'la Recep'in aşkına Ramazan engel olamaz" bu, dün o iğrenç gösteride açılan pankartta yazan yazı. Herhalde Recep, Şaban, Ramazan'ın İslam'da kutsal sayılan üç ay olduğunu söylememe gerek yoktur. Ve ben, dinime açık bir şekilde hakaret edenleri desteklemem! Destekleyemem. İstiklal'in ortasında çıplak dolaşmak nedir ayrıca? Bu mudur eylem, gösteri? Bu mudur hak aramak?
Yazıklar olsun ki ülkemde, bunlar kadar Doğu Türkistan'da, Gazze'de hatta Kobane'de öldürülenler, açlıktan ölenler, köle olarak çalıştırılanlar konuşulmadı.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Eğer müslüman isen onları destekleyemezsin! Lut kavmini hiç mi okumazsın ALLAH aşkına insanda böyle birşey olabilir ama fiili olarak yapamaz kimse dinimizde kötülük bile düşün sen bile yapmadıkça bunun vebali olmaz yeterki bunu fiile dönüştürme
Aşk aşktır. Bende destekliyorum kimsenin kimsenin ilişkisine karışma hakkı yok. Şimdi birileri gelir i*ne detected falan diye :D Ama eşcinsel değilim. Olabilirdimde. Özgürlüğe inanmak için eşcinsel olmaya gerek yok.
En İyi Cevaplar