Söyleyin hadi kızmayacağım :D
Niçin #Trabzonluları sevmiyorsunuz?
Söyleyin hadi kızmayacağım :D
Adın çıkacağına afedersiniz toton çıksın derler ya o hesap bizimkisi. Bosversene Bize Her Yer Trabzon lafını bile anlayamayip siz kimsiniz ya her yer Trabzon muş diyen insanlar, ilk kurulduğu günden beri bizden çekip kendilerine yediremeyenler, laz kafası işte deyip dalga geçenler ve bunlar gibi birçoğu varsın sevmesine bizi dostum 😊😉
Sevmeyenine bende rastlamadim trabzonluyum bende iyiki oraliyim Karadeniz insani merttir caliskandir uyaniktir belki bu yüzden cekemeyenler var 41 kere degil 61 kere maşallah
Rizeliyim trabzonlularla hayatta anlaşamam. Asırlardır tecrübe edilmiş, anlaşamıyoruz, sevmiyoruz birbirimizi.
Doğru dedin.
Sacmalamayin ya.
Hayırdır? Biraz önce soru vardı ona istinaden sordum.
Cevap
29Cevap
En yakın dostum trabzonlu ama trabzonluları sevmem.
Özellikle rizelileri. Adam gibi konuşamazlar, yobaz olurlar, birşey söylersin hiç olmadık yere alevlenir, konuşurken de karşıdaki insanı düşünmezler ve ağzına geleni söylerler, kavga dövüş için yer ararlar, uçkuruna düşkünlerdir, zengini sonradan görmedir.
Yani sana burada 2 sayfa daha kötü özellik sayarım. Ama bu herkes için geçerli değil. Gördüğüm bir ortalamadan bahsediyorum.
Çok doğru kardeşim. Katılıyorum.
Tanıdığım Trabzonluları sevmiyorum. Trabzon şehri bunlardan ibaret değil elbette ama artık antipatiklik oluşturdular.
Rizeliler içinde, daha kurallara uygun araç kullanirlarsa tadından yenmeyecek adamlar.
katılıyorum dostum.
Özellikle lazlardan nefret ediyorum. Saçma sapan esprileri var. Daha tanıştığın an 40 yıllık dostmuş gibi davranıyorlar. Saçma sapan şakalar yapıyorlar, aynı tarz şakayı yapınca tersliyorlar. Bunu birçok lazda gözlemledim.
Ben samsunluyum ve trabzonsporu sevmem trabzonlularin bazilarini
Bordoooooo maviiiiiiiiii
Bordoooooo maviiiiiiiiii
Bizi sevmeyen ölsün
genelleme yapılmasını sevmem trabzonda da kötü insanlar var başka yerlerde de ben de fenerliyim ama geçmişte olan olaylar için kimse bütün bir ilçeyi suçlayamaz
Trabzon ulannnnnnnnnnn sevmeyen terk etsinn kimsenin sevgisine ihtiyac deiliz iki şehir tek milletiz varmii?
ben fenerliyim adam gibi adamınıda gördüm bana ve sırf renklerimiz sarı laci diye yapılanı da gördüm nerde trabzon formalı bir adam görsem mevzu çıkar
Galatasaray a muslera ya saldıran futbolcular oroospu çocuğudur biz tt arenad trabzonsporu alkışlamıştık muslera gibi adama saldırıyor oçlar bütün trabzona yaymamak lazım ama futbolcuları *
Fenerliler ne yapsın o zaman.. Tüfekle vurdular
fenerden nefret ederim ama gs naptı da ts ye de bunları yapıyo ts sahamızda alkışladk insanca onlar geldi bizim futbolculara saldırıyo fener e de tüfek çok şerefszlikti her şeye rağme nbunu adı cinayete teşebbüstür fenerin yaptığını biz ts ye yapmadk aynı kefeye koymak anlamsız...
Karadenizliyim Trabzon veya rize değil laz falanda degilim ama oyle birsey yok her ırktan veya her dinden i*ne pussy cikiyor yani insanlık meselesi.
5 yıl yaşadım rizede, esnafından alışveriş yapılmıyor, öğrenciye para gözüyle bakıyorlar ama yinede kötüleyemem
Rizeliler azcık paragoz ama iyi insanlar :D
Kim sevmiyormuş seni neye sinirlendirmişler öyle severim ben #Trabzonluları :D
Laf attı biri egeliymis falanmış fistanmış.
Karadenizilleinde çoğu İzmir için aynı muameleyi yapıyor. Ne ekersen onu biçersin misal. Bu ülkede kimsenin kimseye tahammülü yok.
Trabzonluyum herkesi seviyorum memleket bazında değil Kişilik olarak değerlendiririm insanları. Trabzon bölgenin en önemli liman şehri olduğundan ve Trabzonsporumuzun başarısından dolayı bazı komşu illerde çekememezlik olmuştur başta Rize'de :))
Çok itici anlatabildim mi böyle cana yakın olduklarını sanmıyorum ben k. maraşlım daha bu zamana kadar karadenizli olup da sevdiğim biri olmadı
Trabzonluyum, herkesle anlaşırım rizelilerle anlaşamam.
soru olsunda ister boru gibi olsun diyen bir sorulardan birisi bu. fazla yorum yapmayacam topuklarımı seviyom abla hörmetler...
aşkım TRABZON sevmeyen sevmesin biz birbirimize yeteriz
Bende trabzonluyum :) hiç böyle tepki görmedim hep sevilirim :) sevmeyenede saygım var ama umrumda değil :)
Severim ben genelini lakin kemalistleri hiç çekilmiyo onların ben sert onlar sert kavga çıkıor
sevmez olurmuyum rize yi ve trabzonu? tek kötü yanları çok akpli var okadar. orda k*rtlere ne dayak atmışlardı youtubede izleyip duruyorum
Bizi sevmeyen mi varmış aman sevmesinler biz bize yeterik.
Bize her yer Trabzon :D
Daha yeni soru paylaşımı yapılmıştı bu konu hakkında. Insanlar nereli olduklarını secemezler genelemek yalnış oldu.
İşte bende ona itifen merak ettim niye bizi sevmiyorlar.
Allah aşkına gidin şuradan ya kimsenin sevmediği yok.
Oldu. :/
Bize HeR yeR TRABZONN (:
Sevmeyene pek rastlamadim
Biraz önce soruda gördüm :/
Onlar ölsün yaa ://
karadeniz insanını severim.
Bizi kim sevmiyor l*n xD
Dövelim vuralım kıralım :D
Önceki soruda gördüm. Egeliymiş beğenmiyormuş hasbammm
Dur deyip geliyorum :D
Trabzonlulari kim sevmiyormus ya😕
Döveriz onları :D
Soruda gördüm de o yüzden sordum.
Evet doverm valla. bizi sevmeyen ölsun
Fındığı pahalıya satıyorsunuz.
Ya onlar orduludur :D :D
Laz sevmem dedin sana yokdur mısır ekmeği :D
Gel gel var, kıyamam;:D
Karadeniz insanı candır ya :)
Tek nefret ettigim trabzonlu eski sevgilim
Severim iyiler😎
Niçin bunu gizli sordun ?
Can sıkıntısı
nerden çıkardın :) zaten küçüçük bir yer :)
Sen seviyor musun?
insan oldukları için seviyorum başka yok :) şevbaş :)
Bende seni seviyorum :D
Hadi iyi günümdeyim siyasi görüşünden ötürü ön yargılıyım sana normalde :/
Allah allah taniniyormuyuz yoksa :))
Herkesin kendi görüşü saygı duymak zorundayiz neticede hepimiz insanız neden sevmeyelim ki iş beyinde biter :) :)
Sevmeyiz çok Irk ayrımı yaparsınız
Doğrudur yaparım
Işte bu yüzden Trabzonluları PEK KIMSE SEVMEZ SEVILMEYI HAK ETMIYORSUNUZ ÇÜNKÜ
Büyük yazdın ya çok dokundu
Iyi bari sindirmen zor olur bir maden suyu iç canım
Minare var ya içinde çok tuzlu oluyor kullanmıyorum
Ay canım çok yazık sana o zaman şekersiz bir Sakız çiğne bir de soğuk bir su iç
Ben severim
Teşekkür :)
Seviyorum ben ;)
Teşekkürler :D
ben severim
yo severim :)
Rizeli bir kız sevdim hayatımı bitirdi.
Yok ben severim
Teşekkür ederiz sana :)
Bizde çay yok Rize de çok var bu sene :)
Kim miş o trabzonlu kız?
Severim.
Yo oyle nisey yok
Neden sevmeywlim
Bir soruda gördüm fenerli asabım attı :/ Yok biz ukalaymışız falan filan..
Biraz saflığınız yok değil ama kötü insanlar değilsiniz. bende fener trabzon olayına girince sevmiyorum falan derim ama aslında sevmediğimden değildir kimseye zararınız olmaz. cok yakın da arkadaşlarım var trabzonlu cok iyi insanlar
Fenerliyim ben :)
Helal 😄
Geçen yine konuşmuştuk sen hala benden mesaj bekliyor musun fenerli :D :D hangi sorumda isim söyleme sorusu galiba :)
Hangisi ki o
Eşinizin adını söyliyim sorusu :D
O senmiydin yoo öylesine demiştim
Bendim :D
sevmeyen ler kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar