Olaya şöyle açıklık getirelim. Genellemeler elbet yanlıştır fakat Lazların serseri olanı gerçekten başa beladır adama cinayet işletir. Ama Karadenizlileri ve Karadeniz'i çok severim. Genel özellikleri inatçı, Asi, doğal, delikanlı, şen ve en önemlisi Adamlar Milliyetçidir bazıları gibi g... başı ayrı oynamaz. Ne düşünüyorlarsa direk söylerler.. Bu zamanda herkes fırıldak olduğu için bazıların işine gelmiyor olabilir. Ben Karadenizli değilim * çok tanıdığım oldu. Unutmadan hepsi laz değildir yanılmıyorsam 5 bölge ya köy laz olması lazım. Artık detayları bizim Uşaklar versin :))
64 Yorumla- +1 yıl
trabzonlular LAZ değiğildir. Kökenleri Rumdur. trabzonlu olup LAZ'ım diye gezenlere itibar etmeyiniz. Laz sadece Rize (5 ilçesi) ve Artvin (2 ilçesi) dir. Milliyetçi değil bencilliğin dibi. Kendilerinin Batum Hurmasına trabzon hurması diye, giresun kolbastısına trabzon kolbastısı diye sahip çıkmaları.. onlara kalsa başkent burası olsun derler. Ovit tünelinden uzun olsun diye tüneli virajlı yaparlar... saymakla bitmez. Boşuna ülkenin en sevilmeyen şehri değil.
- +1 yıl
Aynn olede zaten dedıgın gıbı👏👏
- +1 yıl
@Senem8834 Helal olsun Senem.. 👏👏👏👏 Bundan daha iyi anlatılamazdı.
En İyi Cevaplar
Oflulara baylrim arsinlilerden nefret ederim
44 Yorumla
Soran+1 yılahahaha ofluyum :D neden oflular? :D
Soran+1 yılbilmem hic rastgelmedim :))
+1 yılbende sevmem trabzonlulari ustune alinma ama benim bir arkadasim vardi trabzonlu yani boyle bncil boyle arsiz boyle yuzsuz bisi gormedim kiz artik kendinden nefret ettirdigi yetmiyomus gibi trabzon spordan sonrada trabzonlulardan nefret ettirdi
122 Yorumla- +1 yıl
Sana ölesi gelmıstır Trabzonlular da sana bayılıydo zaten ya oluyordu senın ıcın Sevmesen sevme bır kişiyle on yargılı oluyorsa sevme kardesım herkesın kararına saygı duyulur
- +1 yıl
Tabi sevmezsin terörist partisi dem in tek teabzonda bürosu yok. ulkesi için can verir can alır. kalles değildirler. mazlumun yanında. esine dostuna bağlıdır. bunlardan dolayi sevmemen normaldir
+1 yılonyargu degil sizinle birlikte kac yilim. gecti karaktersiz para duskunu kisilersiniz. kabul edin
178 Yorumla- +1 yıl
onyargi*
Soran+1 yılsizinle derken? iki uc trabzonluyla takildin diye hepsi ayni mi yaniyosun
- +1 yıl
iki uc degil sizin kaninizi biliyorum madem sordum terslemiyeceksin
- +1 yıl
kesinlikle paraya aşık insanlar kişiliğe değil evin var mı birikmiş paran var mı ne işle uğraşıyorsun uygun görmediklerinde burun kivirmalari alanen belli oluyor
- +1 yıl
Way way bı kısını huyunu ogrendın dıye bızlerındemı huyunu bılıyorsun ayy çok güldüm resmen Allah bılır kımın ıcın kımın huyunu sen nerden bıleceksın allahmısın sen mal
- +1 yıl
Trabzonluyum cömertim kibar birisiyim ve olduğun bölgede Trabzonlu olduğum için beni çekemeyen nefret eden insanlar var bir insanın karakteri aileye ve çevrene bakar maalesef senin düşündüğun insanlardan biri değilim ama sen benim düşündüğüm gibi canım ön yargılı bir kardeşim genelde ağzımı bozmam ama umarım ön yargıya son verirsiniz lakin önyargı hayatında geri alınamaz sonuçlara yer açar
- +1 yıl
Ben böyle yazmadım yazdığım şeyleri bazıları silinmiş ve başka kelimeler konulmuş ahh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılBende Trabzonluyum ve tutuculuktan dolayi sevilmiyoruz. Baska memleketin insani bize yakin gelmiyor. Aramizda cok guclu bir bag var ve bu bagi cekemeyenler antipati duyuyor. Ayrica Turkiye'de zengin gorgusuzlerin bir kismida Trabzon dogumlu olmasindan dolayi...
121 Yorumla- +1 yıl
Trabxonluları cekemıyolar napsınlar bellıkı Trabzonlular ıyı yakmış onları 🤣🤣
+1 yılIrk olarak bakmıyorum, trabzon insanını ben de sevmiyorum genel anlamda.
kavgacı insanlar, trabzonu her yerde öve öve bitiremezler sanırsın ki metropol, trabzonun merkezine farklı plakayla gidince hiç saygı görmezsin yayalar bile arabalayı iplemez vb... bu liste uzar gider benim gözlemlerim bu yönde.
herkes böyle demiyorum, önyargı değil gözlem bunlar :).72 Yorumla- +1 yıl
😕
- +1 yıl
Trabzonlular kımseye bulaşmaz buladılınca çok can yakar ınsanlar demekkı çok uğraşıyorlar Trabzonlularda buna karşılık verıyor 😬😬
Valla kaç tane trabzonlu tanıdıysam bunların hayattaki gayeleri kavga gürültü, hava cıvaydı, her bölgenin insanında iyisi kötüsü vardır ama ben birsürü tanıdım böyleydi yani silah sıkmalar falan kutlamalarda bağırmalar, kabalıklar falan bunları kim görse sevmez, insan içinden bir düşünüyor neden x memleketli biri değil de traboznlu veya rizeli? bunu yapıyor
121 Yorumla- +1 yıl
Kavga çıkaranla kavgacı olur kısacası trabzonu hazmedemıyorsunuz kabul edın artık😬😬
Trabzonluyum ve gururla her yerdee söylemişimdir. Laz demişlerdir Çepniyim diye ısrar etmişimdir. Genel olarak Çorumlulara ve Trabzonlulara çok takılırlar bu konularda bazen aksi olduğumuzuda söylerler ama bilmezlerki Trabzonuda geçtim Karadenizliler hep bir beli bükük zorluklar içinde yaşar hayat hiç gülmediki bu bölge insanına nasıl sinirli olmasın?
102 Yorumla- +1 yıl
Bende Trabzonluyum
- +1 yıl
👏👏👏 çok doğru 😀😀
+1 yılBen Rizeli olarak gördüğüm ve yaşadığımı söylemek istiyorum Trabzonlular bencildirler bir başarımı söz konusu bir yarışmamı hep trabzon olsun isterler sözde milliyetçiyim derler şehrin yarısını araplara satarlar Trabzonu dünyanın 7 harikasından biri olarak görürler (büyükşehir bile değil gözümüzde) o yüzden kimse haz almaz trabzonlulardan hep kendini anlatır onun derdinden başka dert yoktur hep o iyidir kafasını yaşarlar bir Rizeli ise sinirlidir paylaşımcıdır bencil kişiyi sevmez oturur karşısındakini derdini dinlemekten deva bulmaktan daha haz alır trabzon rizeyi küçümser rizelide bunu yediremez olayın anlatılacak bir kısmı budur. Her şehrin iyisi kötüsü vardır ama ben bu trabzon milleti kadar acayip bir millet görmedim
114 Yorumla- +1 yıl
PepeçuraSurat sana helal olsun dosdum… nasil da derdini anlattin… Ben sahsen ofluyum ama Trabzon deyince tamarlarimdaki kan demekdir….
Sana gelince Trabzon u Bilhassa OF U iyi taniman icin sunu iyi oku arasdir Erzurum dusdukden sonra Ruslar 3 gunde OF kapisina tayan di... Ama ne oldu OF gecilmez tam 22 gun gonullu genc koyluler savasdi orada 15 bin rusu oldurduk orada bizde 1500 sehit verdik….
bu surerde gide… Rize ve ilceleri neredeydi ha neredeydi her ilcenizde 22 gun bekletseydiniz de 15 bin rusu oldurseydiniz ulan rusun askeri biterdi…. isde biz boyle bir milletiz….. bizden korkdugunuz icin bizi sevmiyorsunuz…. bu kayet normal cungu insan korkdugu insani sevmez... biz anlata anlata bitiremeyiz gendimizi cungu cok seyimiz var sizden ayri usdun…. Ama sizdende Allah razi olsun RTE reis cikdi sizden oda kasimbasada yetismesiyle karakter tenkelenmesi oldu... Hadi sen yine bizi sevme lazim deyilsin - +1 yıl
@OrhanAtmaca la bir işine bak Of o sıralar Rize'ye bağlıydı sen ne anlatıyorsun trabzonda o zaman pontus rumları vardı Ruslara el atından silah veriyorlardı 2 Mart 1918 tarihinde Rize of ilçeside dahil olmak üzere Rusları püskürttü siz gidin rumlarla el ele veren trabzonun poponu yalayın size iyilik yaramıyor anlaşıldı
- +1 yıl
@OrhanAtmaca kardeş Erzurum 3 kere ruslar tarafından işgal edildi ama hiç alınamadı yanlışın var orda
- +1 yıl
Trabzonlular degıl ama satanlarında var her trabzonlu ole degıl genelleme yapma kardeş trabzonlusın bırde sende mi olesın 🤙
Şimdiye kadar bana denk gelen Trabzonlular kendini beğenmiş, ukala ve itici olduklarından dolayı ben de sevmiyorum açıkçası ve de bundan sonra ön yargılı olacağım.
91 Yorumla- +1 yıl
Ol ol zaten olesıne war zaten yok degıl çok üzüldüm 😬😬
yok la ben Trabzonluları severim diyecektim ama hiç Trabzonlu arkadaşım olmadı ki benim ::(
15 Yorumla
Soran+1 yıltüh :( olsaydi senin gozlemlerinide alirdik :( :d
Soran+1 yılsimdi ben ne kadar desem sana sen trabzonlusun kendini savunuyosun derdin. ben diyorum ki ssdece sen kendin tani birilerinin aklina gore hareket etme. kayserililer sevilmez lafina gelince ilk kez boyle bir sey duyuyorum ben irk, dil, din oraliymis buraliymimis ayrimi yapmam. insansa zaten sevilirb konusurum banane insanlarin dogdugu buyudugu yerden ? :)
- +1 yıl
Wah wah olmasın daha ıyı yarın öbürgunu sende kötülersin😬😬
yooo kim demiş Trabzonlular sevilmez diye, ben bir Adanalı olarak Trabzon/akçaabatlı birisiyle evlendim ve her tatilimi Trabzon da geçiririm. Trabzonluları seviyorum. Hepside adam gibi adam vesselam.
95 Yorumla- +1 yıl
Cessim abi bana ulaşşaana 5445205677
- +1 yıl
hayırdrı @Alametfarıka kardeş
- +1 yıl
Tşk
- +1 yıl
Helal olsun Allah ayırmasın kardesım gelde cekemeyenlere anlar😬
- Aile & Toplum konusunda 963 cevap paylaştı.
+1 yılçekemediklerinden.. asdfghjjklşi.. ayrıca benim de karşılaştıklarım aksine karadenizlileri çok severler ben bir trabzonluyum kürtler bile tavdı bana hapishanede asdffdf koğuş kürtlerin elindeydi ben de onların arasındaydım.. adam dediğin memleketten değil anasından çıkar derler.. ^_^ belki biraz atarlı çıcıklar olduğumuzdan ve dobro olduğumuzdan insanlar bizleri kaldıramıyor.. kendimim diye söylemiyorum çok pis adam bozarım.. asdfsdf
01 Yorumla- +1 yıl
Sjsjsjsjjs
Gizli Üye(36-45)+1 yılkibirliler.. trabzonu dünyanın merkezi zannediyorlar.. kendilerini üstün görüyorlar... kendi doğrularından başka birşeyi kabul etmiyorlar.. ve birde trabzonspor meselesi var :D genel olarak böyleler
113 Yorumla- +1 yıl
Ole mi oluyormus sen olesıne denk gelmısın wah wah
Aile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Faşist ideolojiye sahiptirler, saldırgandırlar, eğitimsizdirler... Ve Fenerbahçeli biri olarak ta sevmemem çok normal.
102 Yorumla- +1 yıl
Trabzonda fenerı sevmez hele ben oggh yapıyorum adını duyunca takımın 😬😬
- 1 yıl
@Emineberat61 Allah'ın hamsileri noolur sevin bizi 🤣
Benim tanidigim butun Trabzonlularin hepsi hava pesinde kari kiz pesinde kavgaci gurultucu birlikte olduklari zaman trabzon zannediyorlar her yeri neresi olursa olsun hepsi kiz yalamasi iyisi vardir kotusu vardir bana hep kotuleri denk geldi heralde
61 Yorumla- +1 yıl
Wah wah sanada ölelerı düşmüş 😬😬
kim sevmiyor ya... ben Rize de okudum. Trabzon' a da giderdim yani... bayılırım karadenizlilere. bunu kim dediyse halt etmiş. uyyyy osurayım o burna :D
22 Yorumla- +1 yıl
Uyyy Trabzonluyum deeaaağğ
- +1 yıl
😬😬😬😬😬 ayy
+1 yılbilakis Trabzonlular çok cana yakın olurlar, içten ve samimi olurlar. ne kadar Trabzonlu tanıdıysam hepsiyle iyi anlaşmışımdır. Hopalı arkadaşlarımda oldu. hepside çok iyidir. insancıldır. bence ön yargı. Trabzonlular sevilmez diye bir durum sözkonusu değildir. Keşke Trabzonlu sevgilim olsa beni oralara götürse doğası havası, herşeyiyle mükemmel bir yer.
21 Yorumla- +1 yıl
Konuş kardesım gelde anlat cekemeyenlere Trabzonlular heryerde sevılır ams bazılarının bellikı cok canı yanmış cekememısler 😬😬
Trabzonlu Kayserili Sivaslı bunlar sorun değil heryerde kötü insan da vardır iyi insan da. Genelleme yapmak yanlış olur.
71 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 aynn ole
+1 yılDobra insanlardır çünkü. En güzel yanı maalesef insanlara en kötü şey olarak görünür. Gerçekleri duymayı çoğu kişi sevmez :)
72 Yorumla- +1 yıl
Adam Özetlemiş En İyi cevap :D
- +1 yıl
Aynn ole 👏👏
ben kürdüm deyince genelinde hemen bir kaş çatılması oluyor yüzlerini buluştururum hemen milliyetçi söylemlerden bulunup kendi ırkını yanımda yüceltiyor
61 Yorumla- +1 yıl
Bız ırk ayrımı yapmayız ınsanlar bıze nasılsa bızde ole yaparız her cesıt arkadaşım vardır kotısude ıyısıde arkalarından kötülüğünü bıle konuşmayız kurtlerın 🤙
Ayağına kaçan taşı çıkarmak için ayağını sallayan ve bunu yaparken elektrik direğine dayanan adamı elektrik çarpıyor diye kurtarmak isterken kafasına kürekle vurup öldürdükleri için.
50 Yorumlaİrkci bir dusunce degil ama trabzonlu deyince benimde onyargim olurdu ama su an en yakin arkadasim trabzonlu :) seker bir insan yani
22 Yorumla- +1 yıl
Oh sonunda Trabzonu kötülemeyen insan... Ben Trabzoonluyum en iyi arkadaşım da Trabzonlu olduk biz üç hamsuuu
- +1 yıl
Sanada ıyısı rastlamış 😬😬
+1 yıltrabzonu bılmıorum ama ordu lu 20 tandgm ınsan varsa 20 sı de illet ettırdı kendınden
42 Yorumla- +1 yıl
fatsada 2 yıl okudum ordunun milleti kadar cins bir millet yok :)) katılıyorum sana :)
- +1 yıl
@fatihalper35 bende ordu akkuşluyum ne kötülüğünü gördünün orduluların
Nedense bende duydum karaktersiz vs olur diyolar ama bilemiycem neden böyle dediklerini
60 Yorumla
+1 yılBen trabzon rize artvin bayburt sevmem sadece kastamonu sinop ve samsunlular iyidir ben de çankırı lıyım kastamonuluları iyi tanırım gider gelirim trabzonlular da tanıdım ömrümü çürüttüler
22 Yorumla- +1 yıl
Trabzonlularda sana bayılıyordu sana zaten gel dıye yalvarıyordu😬😬
Ben de trabzonluyum her bölgenin iyi kötü insanı olur ama trabzon insanı uçta yaşar. İyisi süper kötüsü şeytan uğraşılmaz hayattan soğutur insanı böyle genellemelere sokar hayattan soğutur
10 YorumlaBende Trabzon'luyum ama daha öncesinde sevilmezler diye bir şey hiç duymadım :)
10 Yorumla
+1 yılOnlar hiç laz. Y yememişler. d benm agzımı bozdu bak aaa. d
110 Yorumla
Soran+1 yılsorumun cevabi bu olmamali :))
- +1 yıl
. d bir laz kızı gizlenmemeli?:-)
- +1 yıl
Trabzonlular baslı basına bir millet bence
Soran+1 yıllaz degilim turkum :))
- +1 yıl
Trabzonlı değilmisin. d
- +1 yıl
Bizimkiler orj. laz ondan dedim. Okey d
Soran+1 yılsoruda dedim zaten trabzonluyum diye. lazca konusmayi biliyomusun?
- +1 yıl
Bizimkiler dedim? d biliyolar
Soran+1 yılanladim ok ;)
- +1 yıl
Sevindim ;)
Trabzonun kızları var kiiiii :D biraz havalı hani şu kumral olanlar :D ama güzeller yani hemşerimiz onlarda ;))
31 Yorumla- +1 yıl
😂
Trabzonlular birtek Rizeliler ile anlaşamaz eski bir hikayesi vardı da unuttum. Sevmeme deilde anlaşamadığımız doğru ama
41 Yorumla- +1 yıl
Evet ya ne hikaye acaba. Ben de bilmiyorum hikayeyi. Trabzonluyum Rizelileri severdim ama Rizeliler sevmiyor diye bende sevmiyorum inat değil mi
trabzonlular milliyetçi akilli insanlardir nsmuslu türklüğüne daha çok bağlidir
31 Yorumla- +1 yıl
Tşk
ben trabzonluları değilde samsunluları sevmem ve çevremdeki çoğu kişi samsunluları sevmez
30 Yorumla
+1 yılrizeli ile trabzonlu yanyana namaz kılıyormuş rizeli sağa selam vermemiş direk sola selam vermiş la niye sağa selam vermiyosun diye sormuşlar görmeymusunuz sağda trabzonli var demiş :D ama niye sevmezler bilemeyrum :D
01 Yorumla- +1 yıl
😂
+1 yılÇok bilmişler de ondan maşallah dilleri pabuç gibi.
41 Yorumla- +1 yıl
Eveeettt dilimiz pabuç kadadır daaeee
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet bir önyargı var, ben de de var o önyargı. Sadece Trabzonlulara özel değil ama, atıyorum hakkariliyse yani anlarsınız ya hani. Trabzonlulara da öyle yaklaşırım, napam elimde değil.
50 Yorumla
+1 yılTrabzonluları severim kim demiş sevilmez diye yalnız biraz fazla evhamlı insanlar
20 Yorumla
+1 yılİnatçıdirlar ve Dogru yu yanlısı kabul etmezler karakteristik özellikleri böyle yinede severim
40 Yorumla
+1 yıl@bu kişi hakkında hiç bir fikrim yok. ben orduluları sevmiyorum
30 Yorumla
+1 yılTrabzonlular insan değil mi neden sevilmesin ki
bence çok sempatik iyi insanlar10 YorumlaYoo ben çok severim ama inatçı ve Asi olurlar bu bir gercek
10 YorumlaAksi düşüncedeyim çünkü sevdiğim bir hocam ve yakın bir arkadaşım Trabzonlu ^^
10 Yorumla
+1 yılSanki biraz fazla inatçı oldugunuz için sevmiyor insanlar ama ben severim lazlar Candır :D
20 Yorumlasen sevmiyor olmayasın trabzonlulari genelde herkez sever sen sevmesende olur :-)
20 Yorumla
+1 yılkim sevmiyomus ya trabzonlulari, bizden has insan mi var. iyi ki trabzonluyum.
62 Yorumla- +1 yıl
Aynen iyiki Trabxonluyum🖤
+1 yılöyle şeymi olur yahu ben hataylıyım bizim burada bir sürü trabzonlu var hepside on numara insanlar allah razı olsun onlardan
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkçabatlı arkadaşım var 1 numaradır niye sevilmesin ya ben gayet seviyorum ha Oflular dersen onlar Allaha doğrudan bağlı bir miktar düşünürüm tabi :)
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 533 cevap paylaştı. karadenizlileri sevmeyen sevmesın biz bize yeteriz
20 Yorumla
+1 yılkiimm demiiş oniii sıçaluumm aguzlarna vala tam tersii bana baylyor milleet
22 Yorumla- +1 yıl
Alin bu kezhani :D
- +1 yıl
asddfdffdff
+1 yılBn trabzonluyum :))) ve hiç öyle bir şeye rastlamadım :)
21 Yorumla- +1 yıl
Bende trabzonluyym zaten genelde burda yrabzonlular var 😂
- Aile & Toplum konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılonu diyen bok yemiş laz uşakları sevilmezmi her daim adam gibi adamdırlar her ilin her milletin iyiside kötüsüde çıkar ama karadeniz insanını severim
04 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏 helal olsun kardeş 👏👏
- +1 yıl
🥰🥰
- +1 yıl
Ona bakarsan anadolu tamamen rum ermeniydi zamanında, karadeniz insanı iyidir boş verin kimin hangi ırktan olduğunu
Bir çoğu burnunun dikine giden insanlar, bir kaçı hariç bende hiç sevmiyorum açıkçası
30 YorumlaBen duymadım hiç daha önce böyle bişey. hatta genelde sevilirler bende severim :)
10 YorumlaTrabzonlular çok patavatsız çok bencildirler. Kendilerini beğenmiş bi havaları vardır menfaatin kralını kollarlar maalesef ki. Ama zeki ve merttirler en iyi kürtten iyidirler Kürtler gibi dakkada adam satmazlar
20 Yorumla
+1 yılSevmiyolar miymis... Biraz sert yapiliyiz digerlerine gore ondan mi acaba? Bende bilmiyorum.
20 YorumlaKim sevmez ya bir Fenerbahçeliler birde vatan düşmanları sevmez 😃
20 Yorumla
+1 yılkim demiş yahu olsun yeterki bak ben nasıl seviyom :)
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılagresif ve sinirli oldukları için biraz da ahlaksız
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılSiyasi olarak güçlüler ondan. O yüzden çekemiyoruz.
40 Yorumla trabzon spordan ötürü pislik yapıyor hep kusura bakmada malup olunca
00 Yorumla
+1 yılSevilmez?
Ha * * barzomuyuz kürdler gibide sevilmiyelim :D
Trabzon - of40 Yorumla
+1 yılBu trabzon modası nedır yaw dun ıkı soru vardı erkeklerı soyle yakısıklı boyle karızma ve yıne bır trabzon sorusu ilgincc )))
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKaradeniz tarafını boydan boya seviyorum, sevmeyen aptaldır
10 YorumlaTrabzonluyum, çok da... 😂😂😂
31 Yorumla
Soran+1 yılahahah guzel :D
- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım