geçen sene arkadaşımla rizeden trabzon foruma gidecektik. üzerinde de çaykur rize forması vardı gidecekken değişti niye değişiyosun dedim sıkıntı olmasın falan dedi. trabzonlular rizelileri bu kadar mı sevmez ben trabzonu da trabzonluları da çok severim bir rizeli olarak.
Güncellemeler
+1 yıl
yok mu sitede bir trabzonlu? merak ettim cidden bu kadar mı nefret ediyorsunuz rizelilerden?
tüm bölgeye mal etmek doğru değil. evet karadenizin çoğunluğu yobaz ve malum partinin fanatiği olabilir ama mesela bir karadenizli olarak ben öyle değilim. benim gibi olan başka karadenizli tanıdıklarım da var.
doğru, cidden geneli soğuk ve yobaz ama ben babadan rizeliyim ve son 11 senemi de burada geçirdim... öyle biri olduğumu düşünmüyorum. insanlar sırf rizeli olduğum için bana karşı önyargıyla yaklaşınca kötü hissediyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevmezler doğrudur. Trabzonda yaşayan bir rizeli olarak bunu çok net bir şekilde gördüm. Hepsi aynı değil tabi ama çoğu öyle malesef
çok garip cidden. hemşeri sayılırız halbuki.
🤷♀️
Konuyu bilenler evet. Nedenini biliyorum ben... Buradan yazamam ama.
neden
Trol saldırısı istemem.
takip atayım özelden söyle olur mu
attım kullanıcı adım s ile başlıyor a ile bitiyor
bende duymuştum genel olarak karadenizlileri hiç sevmiyorum
neden
çoğu akpli dinci oluyor
tüm bölgeye mal etmek doğru değil. evet karadenizin çoğunluğu yobaz ve malum partinin fanatiği olabilir ama mesela bir karadenizli olarak ben öyle değilim. benim gibi olan başka karadenizli tanıdıklarım da var.
Genelleme yapamayacağım
Haklılar yeğen
neden ki
Ben de sevmiyorum çünki
rizelileri mi neden
Rize de çok çalıştım, soğuk, yobazlar.
Trabzonun iyisi cok iyi, pisi çok pistir.
Rize de bi tane iyi görmedik şukür
doğru, cidden geneli soğuk ve yobaz ama ben babadan rizeliyim ve son 11 senemi de burada geçirdim... öyle biri olduğumu düşünmüyorum. insanlar sırf rizeli olduğum için bana karşı önyargıyla yaklaşınca kötü hissediyorum.
Özür bir kiz vardı ankarada üniversitede, süper otesiydi dünya kardeşimdi. 5 parmağin besi bir olmaz
doğrudur.
Bende duydum bunu
ben de duymuştum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum
Ttabzon dogumluyım ama sevmeyenı görmedım ama duydum
çok garip ya
Neden. Dema oyle Olabilir. karadenız i paylaşamaıler
hemşeri sayılırız halbuki. üzücü.
Aynen öyle 🙂
Evet duydum onu
ben de duymuştum ama bu kadar ciddi olduğunu bilmiyordum
Sevmemekte hakkılar