Trabzonlu değilim ama / Trabzona 40 dk mesafede olan Görele / Giresunda okulda çalıştım her hafta sonu Trabzon'a gelirdim gezmeye / malüm görele küçük bir ilçe / meydanın sonu da dolmuş durakları vardı köprünün altında / hep orada çay içerdik 🤨
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Keske kendine bir pantolon da alsaydin carşisindan🤣🤣🤣
Valla Dadaşlar biraz on yargılı sanki kurtlere karşı çünkü bir kiz vardi en yakin arkadaşım dadaşti her seyi paylasiyorduk ama sonra benim bazi hatalarim oldugunda bunu kurtluge bagliyordu yani kendisi de hata yapiyordu cogu zaman neyse iste oyle oyle aramız bozuldu hatta ailesi benimle takilmasini bile istememis o lutfedip benle arkadaş olmuş 😏
Bu sadece Dadaşlara ozelmi ayrıca her insan bir değildir ben bastada söylediğim gibi Türkiye'nin heryerinin insanını seviyorum Kürtlere karşıda bir önyargım felan yok seviyorum Kürtleri dillerini anlamasam bile genede sorun etmem
İlk saldıran fenerin zenci kardeşim artı Trabzon yüzde yüz ceza almalıyız diyor ama adamın kafasına sınır tanımadan vuran kardeşim için aynı reaksiyon ahlaksız fener yöneticilerinden gelmiyor
Kanka adalet her şey icin gerekli orasi bir arena değil her kes hakettigi cezayi almali futbolcu dovmek nedir yaa ayrica kalkip fenerli olup fenerlileri savunmak ya da Trabzonlu olup trabzonlulari savunmak da adaletsizliktir bu bir takim tutma meselesi değil kimse elini kolunu sallayarak vuramaz kimseye ben şu adurumda takimlarini savunanları anlamıyorum nerede yarginin üstünlüğü? Fanatikleşme bu ulkenin baş belasıdır ve en cop aptallar tarafından uygulanır
Tamam işte bende onu diyorum adamlar sahaya girdi girmemeliydi ama girdi cezası ne saha kapatma para peki saha giren görevlilerin tuttuğu adama hunharca saldıran futbolcunun da bir cezası olmamalı mı yani o atılan tekmeler kesinlikle sağlıklı bir ruh halini yansıtmıyor bir taraf suçunu kabul ediyor evet diyor biz suçluyuz ve cezası neyse çekeceğiz ama diğer taraf deliye vuruyor olayı sütten çıkmış ak kaşık gibi sanki bak daha hiç taraftarı kaale alıp liseli bebekler gibi ergen ergen olta hareketleri yapan şeebeklerden dahi bahsetmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
karaktere göre değişir tanımadan kimseyi sevmem.
Trabzonlu değilim ama / Trabzona 40 dk mesafede olan Görele / Giresunda okulda çalıştım her hafta sonu Trabzon'a gelirdim gezmeye / malüm görele küçük bir ilçe / meydanın sonu da dolmuş durakları vardı köprünün altında / hep orada çay içerdik 🤨
Keske kendine bir pantolon da alsaydin carşisindan🤣🤣🤣
😂😂😂 bunuda zaten trabzondan almıştım meydanın sonunda parka yetişmeden sağda / ithal ürünler satan bir mağazadan 😂😂😂 genelde spor ayakkabı 🆚😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
😂😂😂
Tanıdığımız insanlar kadar yorum yaparız genellikle şehirlerle ilgili. Ben hep iyi insanlarla karşılaştım o yüzden severim diyebilirim.
Severim. Mert dürüst insanlar. Arkadaşımda var çok severim kendisini.
Kanka biraz ömür torpusu amaa
Severim memleket orası güzel yer tabiki bazıları hariç
kişiden kişiye değişir
Aynen
Trabzonlulari bilmemde Trabzonspor taraftarina karşı bir onyargim var 😀😀
Benim de
cevremmm hepp trabzonluu doluu.. kotu degiller ama bana gorede degiller
Ben Türkiyenin herkosesindeki insanını seviyorum
Nerelisin
Erzurumluyum
Kürt müsün Van'dan selamlar
@uyanmakzorundayiz aleyküm selam Kürt değilim ama Vanlı çok arkadaşım var
anladım selamlar saygılar Van'ın neresinden
Dadaş mısın
@uyanmakzorundayiz Van merkezde de arkadaşım var Başkale dede arkadaşım var
Evet Dadaşım
Hmm Dadaşlar hakkında cok sey duydumm:)
ben Gevaş
@uyanmakzorundayiz gevaşlilar akp ci oluyor
Vanlı mısın
nereden biliyon
şu an ki belediye AKP'de ama değişecek dem parti refah partisi verecekler
Dadaşlar hakkında ne duydun bakalım
@uyanmakzorundayiz Gevaşa yıllar önce gelmiştim
Valla Dadaşlar biraz on yargılı sanki kurtlere karşı çünkü bir kiz vardi en yakin arkadaşım dadaşti her seyi paylasiyorduk ama sonra benim bazi hatalarim oldugunda bunu kurtluge bagliyordu yani kendisi de hata yapiyordu cogu zaman neyse iste oyle oyle aramız bozuldu hatta ailesi benimle takilmasini bile istememis o lutfedip benle arkadaş olmuş 😏
Bu sadece Dadaşlara ozelmi ayrıca her insan bir değildir ben bastada söylediğim gibi Türkiye'nin heryerinin insanını seviyorum Kürtlere karşıda bir önyargım felan yok seviyorum Kürtleri dillerini anlamasam bile genede sorun etmem
Yok ama genel olarak bahsettim senin gibiler de var tabii ki
Ben ve benim cevremdekiler hep saygılı ve hoşgörülü insanlar saygısız biriyle değil arkadaş olmayı aynı ortamda aynı havayı solumam
Haklısın 🙏🙏
♥️
:)))
Sohbet edelimmi
soran Vanlı mısın diye sordum
@uyanmakzorundayiz hayır
Hayır teşekkürler 🙏☺️
Gevaş nereden buldun akpli
Rica ederim her zaman burada bir arkadaşının olduğunu unutma lütfen ♥️🌹🌹
@uyanmakzorundayiz vanli bir tarafim
oo güzel Van'ın neresinden
Teşekkürler çok naziksin☺️☺️☺️
Van'dan selamlar ser cewa
@soran rica ederim her zaman ki halim 🥰❣️🌹
Ben şehre göre insan ayrımı yapmam
İşte ornekkkk insannnn,👏
Ama goygoy yapıyorduk be aplam🤣🤣
Fenerlilerden nefret ediyoruz
Neden
Çünkü ahlaksızlar
Bana göre ilk saldiran ve yenilgiyi sindiremeyen kişi haksizdir
İlk saldıran fenerin zenci kardeşim artı Trabzon yüzde yüz ceza almalıyız diyor ama adamın kafasına sınır tanımadan vuran kardeşim için aynı reaksiyon ahlaksız fener yöneticilerinden gelmiyor
Kanka adalet her şey icin gerekli orasi bir arena değil her kes hakettigi cezayi almali futbolcu dovmek nedir yaa ayrica kalkip fenerli olup fenerlileri savunmak ya da Trabzonlu olup trabzonlulari savunmak da adaletsizliktir bu bir takim tutma meselesi değil kimse elini kolunu sallayarak vuramaz kimseye ben şu adurumda takimlarini savunanları anlamıyorum nerede yarginin üstünlüğü?
Fanatikleşme bu ulkenin baş belasıdır ve en cop aptallar tarafından uygulanır
Tamam işte bende onu diyorum adamlar sahaya girdi girmemeliydi ama girdi cezası ne saha kapatma para peki saha giren görevlilerin tuttuğu adama hunharca saldıran futbolcunun da bir cezası olmamalı mı yani o atılan tekmeler kesinlikle sağlıklı bir ruh halini yansıtmıyor bir taraf suçunu kabul ediyor evet diyor biz suçluyuz ve cezası neyse çekeceğiz ama diğer taraf deliye vuruyor olayı sütten çıkmış ak kaşık gibi sanki bak daha hiç taraftarı kaale alıp liseli bebekler gibi ergen ergen olta hareketleri yapan şeebeklerden dahi bahsetmiyorum
toplumda fanatiklik maalesef futbol toplumu uyutuyor
@uyanmakzorundayiz kanka sana ne oluyor 🤣🤣🤣
https://guwuste.com/hakkimizda bu site okursanız sevinirim umarım halk uyanır
@uyanmakzorundayiz üşeniyorum kanka
umarım okuyan elbet olur
Sen niye sevmiyorsyn ki
Oyle bir sey demedim ki ajhshd
Sadece merak ediyorum 🤣🤣🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Ama altta sevmediği belirten cümle yazmışsın sevmeyeyebilirsin bizi herkes sevecek diye bir şey yok herkes herkesi sevemez yani
Lenn öyle bir sey demedimm😱
Peki oeki erkek arkadaşın mi var bu soruyu neden sordun ki o zaman
Yok
Sadece maçtan sonra insanların ne düşündüğünü merak ettim☺️☺️
Hmm anladım bu maçta bize haksızlıklar yapıldı ama medya ya farklı yansıtıldı da neyse boş ver
İkintarafta da haksız taraflar vardi
Doğrudur
Hayır niye seveyim
Sadece merak ettim🤷🏻♀️
Sevilmek mi istiyorsun :)
Hayır
o zaman sevmiyoruz
Sert olurlar kaba
çok çok severim
Trabzonlu arkadaşlarım var hepsi iyiler severim.
Karadeniz komple xok severim
Çoook, karadeniz olsun taştan olsun
Sen nerelisin?
Sevmiyorum bu ülkenin başına belalar
Maçtan dolayi dimi
Aynen kendilerini belli ediyorlar
Bu saçma konuyu sil insan insandır
Nerelisin ki
Türkiye
Sorun şimdi kalkar zaten
Kanka keske bu hassasiyeti turkiyede yasayan diger kisiler icin de hosterseydin
Niye kalksın ne gitti zoruna anlamadım zaten, sadece bir soruu