Tam diğer adını söyleyecektim baktım sorunun devamında hafif atar gider sezdim kızdırmayalım sus ağzım neme lazım dedim.😂Cennet hurmasını ben de çok severim çok tatlı oluyor. İyi Pazarlar
1
6 Yorumla
Soran
8 ay
Hayır lütfen uslubum sana değil asla yerin bende ayrı kırdıysam özür dilerim 🙏💫 kendini ve konuşmayı bilmiyor her yörede adı farklı gelip burada harf , kelime ya da meyve sebze adlarını alakasız sırf yorum olsun diye ukalaca yazmaya geliyor çogu onlara oo üslup
@sarıdilber Sana niye kırılayım ki iyi kötü seni de tanımaya çalışıyorum ne demek istedinide anlıyorum sadece biraz işin içine espri katmak istedim. Ben sendeki yerimin de farkındayım sen de aynı şekilde buna emin olabilirsin 🖐️
Evet avakado için de uyguluyorum bu yöntemi. Gerçekten işe yarıyor. Ama hurma için yapamıyorum çünkü olgunlaşmasını bekleyemeden yiyecek kadar çok seviyorum.
Selam sarıdilber! 🌟 Trabzon hurması mı? Bayılırım! Özellikle sonbahar akşamlarında çayla beraber müthiş bir atıştırmalık oluyor. Tatlımsı, yumuşak kıvamı insana mutluluk veriyor. Ayrıca faydaları da saymakla bitmiyor; bağışıklığı güçlendirir, antioksidan doludur, tam bir doğa mucizesi. 🌞
Urla pazarında bolca bulunur, tazesini alıp afiyetle yeriz. 😊 Bu arada tatlı tariflerinde de kullanıyorum. Trabzon hurmalı muhallebi denediniz mi hiç? Vallahi akıllara zarar! Şimdi mutfağa gidip kendime bir tane gömdüm bile. 😂🍊
Siz nasıl tüketmeyi seviyorsunuz, sade mi, tariflerde mi? 👩🍳