Az önce sorduğum soruda yancaksınız sizin gibileri yüzünden iyiki cehennem var lgbt bireyleri ölsün istiyorum vs. Gibi cevaplar geldi. Arkadaşım lgbt bireyleri kuyruğunuza mı bastı da bu kadar avaz avaz bağrıyosunuz? Günah diyosunuz onu anlarız da ona bakılırsa zina da yasak hiçbiriniz zina yapanları sorguluyo musunuz? Zina yapanlar sevdiği kişiyle namus gözüyle bakamayanlar Lgbt bireylerini dışlar olmuş. Sizin gözünüzde sadece sapık mıyız? 2 erkek 2 kız birbirini sevemez mi? Bu kadar mı zor kabullenmek. ALIŞIN HERYERDEYİZ!!!
Cevabın nedir?
+1 yılBir lgbt üyesi olarak söylüyorum , kimsenin ne gördüğü umurumda bile değil. Bu doğuştan gelen bir yönelimdir. tercih değildir. günah olduğu için değiştirmek zorundasınızdır. Sonuçta herkesin sınavı farklı , herkes farklı şeylerle sınanıyor. Ama lgbt üyelerinin kimseye bir zararı yoktur. Günah kişi ile Allah arasında sonuçta. buna bir hastalık , bir anormallik gözüyle bakan kişilerden resmen tiksiniyorum. Amerika'da eşcinsel evlilik yasal oldu diye Türklerden "başımıza taş yağacak , ibneler bir bitmediniz , kıyamet alameti bunlar götünüzü kurtarın " gibi cahil, saçma yorumlar gelmiş. Asıl ibneyi merak ediyorsanız , hemen bir aynaya bakmanızı öneririm. Merak etmeyin, Türkiye'de eşcinsel evlilik yasal olsaydı başınıza taş yağmazdı. Sokakta gördüğünüz eşcinsel bir çift evlenseydi hayatınızda hiçbir değişiklik de olmazdı. sonuçta karşınıza hemcinsinizi geçirip de "bununla evlen" diyen yok size. Hiç kimseyi kendi hayatı için yadırgayamazsınız , o kişi lgbt üyesiyse ve size saygı gösteriyorsa siz de ona saygı göstermek zorundasınız. kimse sizden gbt üyesi olmanızı ya da bunu desteklemenizi istemiyor. Artık bırakın şu yobazlığı, herkes kendi hayatına baksın. Sizene elalemin cinselliğinden , sevgisinden. 44 yıl önce eşcinselliğin bir hastalık olmadığı ve heteroluk kadar normal olduğu kanıtlandığı halde bu kadar cahil olmanızı anlayamıyorum. Başkalarına hoşgörülü davranmayıp da "ben Müslümanım" diyerek İslam dinini de karalamayın. Sizden ne insan olur ne de başka bir şey. Biz nasıl heteroseksüelleri dışlamıyorsak siz de lgbt üyelerini dışlayamazsınız. Gerçi kime anlatıyorsak bunları? Bu toplumda asla ama asla "zenci - beyaz, müslüman-hristiyan ya da ateist vs. , zengin-fakir, güzel-çirkin " gibi gruplanmalar yok olmayacak. Bu gruplanmaları yapanlar cahilliklerinde boğulmadıkça tabii.
71 Yorumla
Soran+1 yılCok güzel açıklamalar yapmışsın bravo 👏
En İyi Cevaplar
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. LGBT üyelerine bakışın bu kadar katı oluşunu gördükçe üzülüyorum. Bir LGBT bireyi değilim. Ama savunuyorum. Bunun nedeni ise katı bakılan diğer şeylerle aynı sebepten. Baskı. Insanların seçimlerine, yaşadıklarına zerre saygınız olmadığı gibi geçip dalga geçme cürretinde bulunuyorsunuz. Bir de bununla övünüyorsunuz. Cahilsiniz. Evet cehaletinizle övünüyorsunuz. Halbuki dışardan ne kadar itici göründüğünüze dair en ufak bir fikriniz bile yok. Bir insanı intihara sürüklüyorsunuz belki de bilmeden. Ya da bilmeden bir canavara dönüşüyorsunuz. Yapmayın. Bu dünya herkesin yaşaması için var.
1210 Yorumla
Soran+1 yılHelal 👏👏 nefret cinayetinr kurban giden o kadar insan varki ve dışlandığı için intihara kalkışan. Yazık!
- +1 yıl
Erkek erkegi hangi duyguyla sevecek? Bu sapiklik degilmi biyolojik olarak acikla kiz gibi hissediyor yoo ee o zamn ne?
Soran+1 yılNeden illa cinselliğe vuruyosunuz ki arkadaşım? Sevmek illa cinsellikle mi oluyo
- +1 yıl
@barbrothers4134 Biz sevemeyiz de nerden biliyosun sevemiceğini başkasının. xq28 kromozonundaki bir dna sebep oluyor bu eşcinselliğe. Gören de tıpın anasını ağlattın herşeyi biliyosun sancak
Soran+1 yılKardeşim lgbt bireylerinde bir darbe mi aldın ne bu çekemezlik?
- +1 yıl
Sen nasıl hoşlandığın kızla cinsellik düşünüyosan onlarda öyle. Sana yanlış gelen şey başkasına doğru gelebilir çünkü sana ters geliyor istemyosun sana anormal gözükmesi normal. Kadından hoşlanmadıkları için vücutları da çekici gelmiyor anlatabildim mi. Yani barzolukta sınırı öyle bir aşmışsınki herşeyi cinsel olarak düşünüyosun senin gibilerin eline kız düşmez umarım. Acırım o kıza. Senden başka cinselliği düşünen mi var burada uçkurun peşine düşen sensin
- +1 yıl
- +1 yıl
alttaki yorumlarda karşı cinsle ilgili bir şey yazmışsın da. Lgbt çok şey içeriyor. hatta içinde çok daha fazla harf var. ama sadece lgbt olarak değerlendirirsek , biseksüelleri ve transeksüelleri de kapsıyor. söyleyim dedim yani.
+1 yılAnlamadığım şey şu LGBT ile bir ilgim yok fakat ağzı sulanarak kadınların kıçına başına bakanlar varken, tecavüzcü sapıklar varken hele bir de üzerine bu işi para karşılığı yapan ve yaptıranlar varken neden tutup LGBT üyelerine tepki gösteriliyor anlamıyorum. Sanırım insan ille de bir şeye karşı çıkmak için yer arıyor. Bence oldukça doğal bir şey. Bir LGBT üyesi olmadığım halde bu tarz arkadaşlarım var ve düşünceleri oldukça temiz.
52 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel söyledin valla ya kalbi güzel insan 👏
- +1 yıl
Çünkü doğrular bunlar. Alışılagelmiş hergün haberlerde duyduğumuz şeyleri göz ardı edip. LGBT çatısı altındaki insanları toplumdan soyutlamak veya dışlamak, bunun mantığını anlamıyorum. Lafım erkek veya kadınlara dğeil her iki cinsede yeri geldiğinde cinsel sapıklığın alasını yapmayı biliyorlar. Yeri geldiğinde kuzeninden yiğeninden hatta kendi kızından, oğlundan hoşlanmayı biliyorlar. İnsanların tercihlerinden dolayı onları yargılamak tanrıcılık oynamaktan ötesi değil.
Sen burada tüm Ortatoguyu kana bulayan Müslümanlar üzeri konusuyorsun.
Sende burada kafa kesen Müslümanlar üzeri konusuyorsun.
Sen burada kafirin kani helaldir diyen Müslümanlar üzeri konusuyorsun.
Escinsellere nefret ve öldürmek istegi Imandan gelir.
Sen bir Müslüman toplumdan hodgörü ya da merhamat beklemezsin. Önüne kurani al oku ya da 1400 senelik Islam tarihine bir bak.13 Yorumla- +1 yıl
Biz burada kız çocukları diri diri toprağa gömülürken cennet annelerin ayakları altında diyen bir dinden bahsediyoruz.
- +1 yıl
Sen saçmalamışsın iyice.
- +1 yıl
@hadesineltisi
Biz burada kadinlar sizin tarlanizdir, istediginiz zaman girin bicin diyen bir Din üzeri konusuyoruz.
Biz burada kadinlari topraga gömüp onlari taslayan bir Din üzeri konusuyoruz.
Biz burada kadinlara karsi siddeti emir eden bir Din üzeri konusuyoruz.
Cennet analarin ayaginin altindadir sözü ile Islamin kadina deger verildigi kanitlanmiyor gülüm.
Kiz cocuklarin diri diri gömüldügüde ayri bir yalan.
Sizin sacmaliklarinizi yutan yok artik.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
38Cevap
+1 yılZina yapmak gunah evet dini acidan bakarsak, hic degilse nikah diye bir sey bizim gunahimiz son bulabilir ama siz ebedi cehennemde yanacaksiniz :D bana cevap vermene gerek yok bu tur sorular baydi bu siteden nefret etmeye basladim sirf bu igrenc sorular yuzunden.. Keske buna bir cozum getirilse !
70 YorumlaÇünkü insanlar geri kafalıda ondan. Sanki başkalarının cinsel hayatları onların biyerine batıyo. Bir de varya kendilerini birşey sanıp "bu çocuk gey bizden uzak dursun." Diyolar ya kahkaha atasım geliyo. Tipleri görsen bir de sanan da kaslı yakışıklı top model sanıyolar kendilerini. Biz herkesten çok dışlanıyoruz hatta bazılarımız ailelerinden şiddet görüyor.
Ben bu insanların derdini anlayamıyorum. En çok saygıya sevgiye bizim ihtiyacımız varken onlar daha hala zorla bizden nefret ediyolar.11 Yorumla
Soran+1 yılHepsini toplasan bir adam etmez bizi kötüler olmuslar
+1 yılArkadaşım biyolojik olarak normal değil, uygun değil, zararlı birde. Ulan anal seksin bana yararlarını sıralayın bi? Kaldı ki erkek erkeğe üreyebilecek misiniz? Ya da kadın kadına? Labaratuvar çalışmalarını yazmayın bana. Bu doğal olarak mümkün mü erkek erkeğe üreme?
17 Yorumla- +1 yıl
Doğal olarak mümkün olmadığını sen de biliyorsun , kaldı ki eşcinsel çiftler çocuk sahibi olabiliyor. ne yoldan olursa olsun. Ama sen asıl amacı çocuk yapmak sanmışsın yazık. hayır yani , "zararlı" diyorsun da , ben biseksüelim sana ne zararım var açıklasana bir. kafadan atıp tutuyorsun
- +1 yıl
senin kullandığın uyuşturucunun bana zararı yok. Ama sana ve seni örnek alacak olan "küçüklere" zararı çok. Tıpkı buna paralel olarak, sizin ilişki şeklinizin bana bir zararı yok ama size zararı büyük. Dolayısıyla küçüklere de olumsuz bir şekilde yansıyacaktır
- +1 yıl
@patatespüresi kaldı ki bu Kur'anda da yasaklanmıştır. Sen sadece kendine zararlı olduğunu düşünmekle çok kısıtlı düşünmüşsün
- +1 yıl
Kuran'da yasaklandığını biliyorum. Ama Müslüman olmayan var , kendini değiştirmek istemeyen var. Kimsenin size zararı dokunmadığı halde onlara saygısızlık yapamazsınız.
- +1 yıl
O zaman sizinle aynı fikirdeki insanlar ile yaşayın. O zaman size karışanın Allah belasını versin. Ama bunu gözümüze sokmaya çalışmayın. Çünkü tam olarak yapmaya çalıştığınız bu. Bu da bir saygısızlık örneğidir
- +1 yıl
@patatespüresi
- +1 yıl
Zaten bizimle aynı fikirdeki insanlarla yaşıyoruz , kimse sana "eşcinsel biriyle evlen" diye bir şey söyledi mi? Buradaki asıl amaç , heteroseksüeller nasıl sokakta gayet normal bir şekilde dolaşıyorsa Lgbt bireyleri de dolaştığı zaman kimsenin laf etmemesi. Sonuçta bizler insanız, kimsenin gözüne bir şey soktuğumuz yok. Asıl senin gibilerin yaptığı saygısızlıktır. Ben hemcinsim olan sevgilimle el ele yürürken siz bunu "göze sokmak" olarak algılıyorsanız o da sizin sorununuz. Eşcinsel evlilik türkiyede yasal olursa , eşcinseller evlenebiliyor , yani seni ilgilendiren bir şey yok. Heceleye heceleye söylememi ister misin?
Zaten aileleri sokaga atiyor dayak atiyor disliyor. bir de toplum ustune. Lgby bireyler hic eceliyle olmuyor ya olduruluyor ya da intihar ediyorlar. Hdp de bosuna arkasima almadi lgbt bireyleri. Turk halki boyle yaparsa onlar da hdp ye oy verirler. Artik gozlerimizi acip empati yapmamiz gerek.
12 Yorumla
Soran+1 yılAileden dolayı rahatım biliyolar en büyük destikçilerim onlar zaten
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğuştan değil anlayın şunu artık. Kulaktan dolma bilgilerle duyarlıyız biz. Saygı duyuyoruz diyip duruyorsunuz. Ama damgalama ve ayrımcılık diye bir ders aldık. Psikiyatri uzmanları, psikologlar... Lgbt üyeleri de geldi. Doktor olacağım onlar bana geldiğinde bakmakla yükümlüyüm. Ama sevmiyorum hiçbirini nefret ediyorum sizden.
18 Yorumla
Soran+1 yılBiz sana bayılıyoduk.
Cevap sahibi+1 yılSoran olmadı :)
- +1 yıl
Ben doğuştan olduğuna inanıyorum ayrıca onları sevmek zorunda da değilsin ama bunun sapkınlık, ahlaksızlık vs. olduğunu düşünüyorsan kesinlikle haksızsın.
Cevap sahibi+1 yılİnanmaya devam et. Biz bilimsel konusuyoruz
- +1 yıl
Bilimsel konuşuyor olsaydın bunun seçim değil yönelim olduğunu biliyor olurdun ayrıca bir insan hemcinsinden ne bekleyebilir ki? Kabullenmeyecek olsanda karşı cins birinden hoşlandığında mutlaka bir beklenti içinde olursun eşcinseller için aynı şey geçerli değil kelimenin tam anlamıyla karşıksız sevgi olduğunu düşünüyorum tabi onları sevmek zorunda değilsin ama SAYGI duymak zorundasın umarım biliyorsundur
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi bana geldiklerinde tedavilerini yaparim. Ama yolda gordugumde tiksinerek bakarim
- +1 yıl
doktor olacağina inanıyor musun sen bir cahilsin olamazsın bilgin tam bile değil...
- +1 yıl
Nasıl yapacaksın tedavilerini acaba milletle kafa bulma sen ancak doktor olamayi hayal edersin bu kafa ile asla olamazsın imkansız
+1 yılLGBT insanlarından iğreniyorum ve nefret ediyorum.
İşin inanç yönüyle birlikte normal birey olarak bile onlara saygı duymuyorum !
Ben kimseye alışmak zorunda değilim gözümün önünde eşcinsellik veya başka bir iğrençlik yapan olursa onlara tepkimi koyarım kim ne halt edecekse gitsin evinde yapsın o zaman. Toplumun içinde herkesten farklı olduğunu belli etmek için farklılıklarını insanların gözüne bu kadar sokarsanız tabi ki nefret edilirsiniz.10 YorumlaAyrica o cok bilmis bir halt bilmeyen gerizekalilar lgbt bireyleri de Allah'in yarattigini ve bunun yaradilisla alakali oldugunu bilmiyor, hepsinden nefret ediyorum sindirilmis at gozlukluler
14 Yorumla
Soran+1 yılBu iyiydi :D 👍👏
- +1 yıl
Ben acayip güzel ifade ederim canım :) Doğustan degil bu olay. Sen kulaktan dolmalari birak artim ;)
+1 yılyok dışlamıyorumda canım dışlamadığım içinde günde 10 tane lezbiyenden mesaj alıyorum. herkes beni gizli leziyen sanıyor ya da pembe görünümlü mavililer trollüyor bilmiyorum emin değilim :D
11 Yorumla
Soran+1 yılErkektir onlar :D ya da cinselliğe aç lezbiyenler
+1 yıl#LGBT bireylere saygı gösterin ulaan !'1!!!1
şaka şaka umurumda değil , öyle uzaktan saygı gösteririz lapjsufdlşhjas50 Yorumlalgbtlilerden korkuyorum ya mesela kızın biriyle evlenmeye karar verdim diyelim evlenene kadar bişey yok gerdeğe gelince ya kız sandığım kişi koskoca herif çıkarsa ben onu değilde obeni yaparsa ıyyy düşünsenize çok kötü :DD
20 YorumlaHey insan oglu önce ayna bakın kusurunuz örtün ki gelip insanı yargılamayın tamam kendi günahınız başlayın ki gelip burada ay çehennem ay sen şu boş ay günah ay değil deme sen kendini bak melek değilsin ki Azrail değilsin ki gelip böyle söylersin.
10 Yorumla
+1 yılBende bir LGBT üyesiyim küçük yaştan beri dışlanıyorum ve kaç kere satıldım kimse sizin tercihlerinize karışamaz ben utanıyorum okul sınıfım inş duymaz hocalarım duymaz diye annem biliyor zaten bişi demedi ama hocalar duyarsa sıkıntı olur mu? Yardım edin
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülme canım takma kimseyi olur mu hem burayı okuma canım bu insanlar takma sen sensin kendi tercihin bunları okuyup lütfen Üzülme lgbt doğal bir şey bayanın diye erkek sevmek halin yok sen bu kardeşim saygım çok 🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈tamam yeter ki Üzülme yav ne üzülürsün bir gün gelir o üzen kişi kendi üzülür boş ver sen onları hocaları ne utanican lgbt sin diye ne olmuş yav burdan yardım bekle tamam kalp sesini dinle bunlar sapık yer sanal değilmi sanal boş ver ay iyi geceler tatlı rüyalar sana
+1 yılEşcinselligi tasvip eden bir insan degilim uygunda bulmuyorum ama acikcasi beni ilgilendirmez kimin ne oldugu karismam yani. Yorumlarin cogunu okudum tehditkar tutumunu bence degistirmelisin. Sunu bilmeni isterim yaptiginiz yanlis
10 YorumlaNe kadar savundunuz topları yaa, sonuçta onlar da kader mahkumu. Bırakın adamlar acılarını içlerinde yaşasın, demeyin yaralarını.
Hem kimse günahını ayıbını göstere göstere yapmasın, kedi bile pisliğinin üstünü örtüyor.20 Yorumlakimse sevmek desteklemek zorunda değil ama saygı göstermek zorundasın insanlık görevin ayrıca günahsa da siz kimsenin günahları için yanmıyıcaksınız rahatlayın
21 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünmek bazıları için çok zor işte
Sevin, Sözüm yok ama kendinizi bu kadar milletin gözüne sokmaya çalışmayın.
Neyse ki Zina Yapanlar bunu Hala gizli gizli yapıyor.
Açığa çıkması, Kıyamettir zaten. ( Ahlakın yok olmasıdır yani )00 YorumlaAile & Toplum konusunda 649 cevap paylaştı. EŞCİNSELİM ve bizlerin kimseye zararı yok insanlara dokanan ney bilmiyorum...
50 YorumlaTabularla yasayanlara birseyler anlatamazsin bosuna yorma kendini :/
06 Yorumla
Soran+1 yılBas git be gerizekalı isim gücüm kızlarsoruyor sanki
Soran+1 yılBu arada haklısın arkadaşım 👏 sizin gibi düşünenler olması guzel
Soran+1 yılInsallah
Allahın hikmeti işte :(
Yine Allahtan herkes bunlar gibi değil :)06 Yorumla- +1 yıl
Eşcinsellik seçim değil yönelimdir yani doğuştan böyledir. Hadi ben biseksüel olayım gibisinden eşcinsel olamazsın tekrar söylüyorum bu doğuştandır ve kesinlikle hastalık vb. bir şey değildir bu da demek oluyor ki sizin inancınıza göre insanları allah yarattığına göre bu insanları da bu şekilde yaratmış değil mi?
Soran+1 yılArkadaşımız da gay :) bizi destekleyenlerden
- +1 yıl
@dontneedwingstofly
Yorum yapmadan önce profilime bir göz atsaydın ya, hemen atağa geçmişsin kız asdsad :D - +1 yıl
Pardon ya yanlış anlamışım bu yorumları görünce herkese patladım neyse
- +1 yıl
:D :D Ben dışlanmamıza Allahın hikmeti demiştim :)
@dontneedwingstofly :)
Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı. yarısı kendını farklı gosterme cabasında dıkkat cekme ve ozentılık coguna sahıt oldum dogustan gelen bısı de degıl suankı devırdekıler gundem olmak ıcın bıle yapıyo o yuzden umrumda degıller ve gereksızler onları da anca onlar gıbıle savunuyo
10 Yorumla
+1 yılHaklisin bana zararları yok herkesin iradesi var yanlısı doğruyu ayırt edebilck aklı var ben normal karsiliyorm.
10 YorumlaEşcinsellik normal bir şey değildir, ağır bir psikolojik hastalıktır.
36 Yorumla
Soran+1 yılBoşver arkadaşım hepsi geri kafalı çene yormaya deymez
- +1 yıl
Nasıl neye dayanarak bunu söylüyorum? Nasıl bir soru bu? Allah kadını ve erkeği yarattı bir tane penis bir tane vajina verdi bir tane anüs verdi ve bunu s*çmak için kullanın dedi. Affedersin ama sen burada erkekte sıçtığı yerle penisi buluşturuyorsan ben sana normal gözüyle bakmam. Aynı şey kızlar için de geçerli normal birşey olsaydı Allah öyle yaratırdı. bir kız bir erkek yerine iki kız iki erkek yapardı soyunuzu devam etttirin kendi aranızda derdi
Soran+1 yılNe diyon arkadaşım sen bütün isim gücüm kızlarsoruyor sanki kız gibi cene calcagına git az öte de yasa
Toplum etik kurallarına aykırı çünkü nedeni daha ne olsun
20 Yorumla
+1 yılZinayi sana dogzrudur demiyorum. ama bnim gorusum genclige kotu ornek topluma ilerde zararli bir durus ve ayrica ilerde pisman olcaginiz bir hal. bn dogru bulmuyorum ama dislamiyorumda allah islah etsin nediyim
00 Yorumla
+1 yılDin diye bir şey uydurmuşlar.. her türlü kötülüğü din adı altında yapıyorlar.. saygı diye bir şey yok
11 Yorumla- +1 yıl
Senin yarın çarşafta kalmış kızım.
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Valla ben ilgilenmiyorum.. Kim kimi si seviyorsa sevsin..
10 YorumlaToplumdaki cahil moronlar yüzünden dışlanıyoruz hatta taciz eden ayılar bile var
10 Yorumla
+1 yıl#LGBT saygım sonsuzdur. Desteklerim. Sizle eyleme bile varım. Sadece ilgim sizle aynı değil diye de asla size karşı kötü düşünmem!! Düşünenlerin de cehennemin dibine kadar yolu var.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Şu LGBT diye bağırıp saygı toplamaya çalışanları anlamıyorum mesela kendi oğlu gay olsa bı erkekle beraber olsa buna göz yumarlar mı acaba çok merak ediyorum erkek bı gelin ister misiniz la?
20 YorumlaHerseyleri normalde sizi duzeltmeye kalkiyorlar iste.. Egitim, aile ve cevreden gecer ve gelisir. Bu degismedigi surece onlar namusta kalacak ve iyice geriye sarmaya devam edecegiz
00 Yorumla
+1 yılcok ön göruyle yaklasıyoruz ama sizde bizi böyle heryerdeyiz filan diyip sankı toplanıp dovucekmiş gibi davranmayın valla korkuyorum :/
01 Yorumla
Soran+1 yılNefret cinayetlerine kurban gidenler bizleriz siz değil rahat olun
Bıunlarda ancak kndini parmaklar kardeşim nedir lgbt ya totoşlartt sizi :))
05 Yorumla
Soran+1 yılSana da nonoş diyelim. Profil fotona bak önce kardeşim ne o dudak büzmeler lgbt bireylerine laf edene kadar kendi erkekligi sorgula!
- +1 yıl
Farkında mısın bilmiyorum ama eşcinsel olmanın tanımı hemcinsin biriyle sevişmek istemek değil sevmektir. Peki sen birini hiçbir beklentin olmadan sevebilir misin? Aynı şey eşcinseller için geçerli değil onlar kelimenin tam anlamıyla hiçbir karşılık beklemeden severler. Zihniyetinin ne kadar bozuk olduğu görüşünden belli onlar birbirlerini parmaklamak adına eşcinsel değiller.
Soran+1 yılBravo be 👏 helal
- +1 yıl
Ben karşiliksiz cok kişiyi seviyorum ama sen bence cok kişi farkli seyler icin seviyorsun sadece parmkla alakali bileyde deildir bu o işin mecazidir beni cvremdekiler bilir cercevedekiler değil sen cercevesin ben neyin ne oldugunu bilen olgun bir insanım bana bişeyşer ögretmedn sen önce kndin ögren...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHerkes özgür düşünce ruhuna sahiptir ve istisnasız herkes ama herkes karşısında ki insanın kararlarına ve düşüncelerine saygı duymalıdır.
00 Yorumlabir erkeğin başka bir erkek ile b*k deliğinden ilişkiye girmesi ne kadar doğru Allah aşkına !
24 Yorumla- +1 yıl
tam olarak iğrençliği açıklamışsın kardeşim ama anlamazlar anlatma boşuna
- +1 yıl
sana doğru olmayabilir ama bu doğru olmadığını göstermez gerizekalı insan fazlalığı
homofobi öldürür bende öldürürüm farkeden bişey yok yani
00 Yorumla
+1 yılBen dışlamıyorum herkesin kendi tercihi saygı duymak düşer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen saygı duyarım. Nasıl bir müslüman olarak diğer dinlere saygılı olmam gerekirse buna da saygılı olmalıyım çünkü bu bireyin kendi tercihi.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsayende lgbt nin ne olduğunu öğrendim gereksiz bir bilgi ama olsun :))) saygı duymamam gerekiyo inanç olarak o yüzden çok karışmıyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. 2 aynı cinsin birbirbirine hisleri pek normal değil ama karışmıyorum
00 Yorumla
+1 yılDesteklemiyorum ama karışmam da herkesin kendi hayatı
00 Yorumla
+1 yıladamlar suriyede savaşıyor ülkelerini koruyor sırf kürt diye dışlıyorlar yazık ak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes işine geldiği gibi olmasını istiyor diğerlerinin. kimse farklı düşünceye saygı duymuyor. üzülüyorum yani bu tür saygısızlıklara ne diyeyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGayIm mutluyum benim hayatım benim kararım!
40 YorumlaÇünkü bizim gibi renkli degiller :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen :)
+1 yılfarklı olanı dışlarlar
14 Yorumla
Soran+1 yılFarkımız tarzımız 😎
- +1 yıl
lez misin
Soran+1 yılBiseksüel ama lezbiyenlige daha eğilimli gibiyim
- +1 yıl
insan olmayı bile bilmeyenlerin farklı düşüncedeki insanları dışlamasını anlayamıyorum
+1 yılBen dislamiyorum ama hastalık olarak görüyorum
10 YorumlaDislanacak gibi degillermi?
03 Yorumla- +1 yıl
Zihinsel özürlülere beyin nakli şart
+1 yılHayvanlara saygi duyuyorum
21 Yorumla- +1 yıl
kendine saygı duyman hoş bir şey
+1 yılBeni ilgilendirmiyorlar.
00 Yorumlaseverek takip ediyoruz.
00 YorumlaLgbtlere saygı göstermeyen önünden yesin :d
00 Yorumla
+1 yılSen evlat edin bir tane istersen
00 YorumlaKABE RESMİNİ YERLERE SİLDİLER GEBERSİNLER
00 Yorumlabıseksuelım kım ne derse desın umrumda degıl
01 Yorumla- +1 yıl
sevdim:
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet gayim ve coooook kucumsendim :(
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. sanane?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHomofik değilimdir saygı duyuyorum açıkcası
00 Yorumla
+1 yılLGBT ye hayır
12 Yorumla- +1 yıl
yaw he he iğrenç yaratıklar @madixed
Gizli Üye(30-35)+1 yılben saygı duymam
01 Yorumla
Soran+1 yılYalvarıyoruk sanki saygı duy diye
Aile & Toplum konusunda 500 cevap paylaştı. Yapacak bir şey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)