arkadaşlar eşit ağırlık bölümünden gidilcek geleceği olan meslekler hangileri benim kafamda bir şey oluşmadı.
Eşit ağırlık bölümünden gidilecek üniversite bölümleri hangileri?
Eşit ağırlık bölümünden gidilecek üniversite bölümleri hangileri?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer pdr den sasma eger 4 yılın uzerıne 2 yıl yuksek lısans yaparsan hastanelerde uzman olarak gorev yapabılıyormussun arastır derım gecen seneye kadar ıs alanı oldukca genıstı ama bu sene sınıf ogretmenlıgınden acıkta kalanlar hanı 4+4+4 ten dolayı 5.sınıfı okutması gereken sınıfcıar kendı branslarına yakın oldugu ıcın pdr yı sectı yaklasık 2000 gıbı bır rakam hukuk okuyabılırsın. cevren genısse psıkolıjıde ıyı bır secenek dıgerlerıne yaklasma derım yaklasacaksanda en ıyı olacaksın baska yolu yok kı bu her alanda boyle :)
İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinde :
Maliye, Kamu Yönetimi, İşletme, İktisat, Çalışma Ekonomisi, Ekonometri vb. bölümler
Hukuk Fakültesi Hukuk Bölümü
Eğitim Fakültesi: SınıfÖğretmenliği ve Branş Öğretmenlikleri..
Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık Rehberlik ...
yanlış anlama kardeşim ama hukuk-sınıf öğretmeliği ve siyasal dışında gerisinden iş bulman baya bi zor.
çünkü sizin bölümlerin tamamına yakınının açığı olduğundan nerdeyse 1 milyon tane işletme mezunu var. iyi bir üni olmadıktan sonra işin zor.
seçebilirsen sayısal seç. ben mühendislik öğrencisiyim. sana tavsiyemdir. alınma söylediklerimden. okuyunca anlarsın
sınıf ogretmnelıgıde bıttı gecen sene 68 le atandı en son bu sene 89 :(
garanti meslek diyorsan her zaman revaçta olan meslek hukuk şimdinin popüler iş garantili meslekleri pdr ve uluslararası ilişkiler çok puan yapamadın benim gibi maliyeye
talim olursun :D
Cevap
9Cevap
*matematiğin iyiyse tm-1 ile:
bankacılık
iktisat
çalışma ekonomisi
İç mimarlık
*tm-2 ile:
hukuk
kamu yönetimi
sınıf öğretmeniği
siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler
*tm-3 sözelin iyiyse seçebilrsin:
Arkeoloji
sosyoloji
psikoloji
Psikolojik rehberlik
felsefe
pdr, uluslararası ilişkiler,çeko,hukuk :D azcık matematiğim olsa tm den girer uluslararası ilişkiler yada çeko tercih ederdim bence süper bölümler.
bankacılık
iç mimarlık ve çevre tasarımı
grafik tasarım
sınıf öğretmenliği
uluslar arası ilişkiler
siyaset bilimi
hukuk
psikoloji
kamu yönetimi
iktisat
işletme
bende eşit ağırlık öğrencisiyim ama bölümde iş alanı yüksek olan meslekler çok yok olanlarda da o kadar öğrenci var ki geneli açıkta ben de o yüzden alan dışı tercih yapacam.
Aslında her yere girebilirsin kat sayı kalktı fakat dersleri bilmen lazım.
Turizm, Siyaset, Psikoloji, Sosyoloji,Çevre Bilimi, Moda Tasarımı vs gibi bölümlere girebilirsin.
Küçük emrah yaş 18 olmus, TM seçmissin daha hangi mesleklere gidecegini mi bilmiyorsun ?
Embesil misin la sen
Hukuk, psikoloji, iyi bir üniversiteye girebilirsen,iktisat, işletme.
Aynı bölümü okumuştum uzun zaman oldu ama bildiğime göre değisen birşey yok. EA bölünü okuyan ortada kakıyor ne yazıkki
bu konu cok detaylı sankı sana rehberlık servısınden falan yardım etmıyorrlar yada buraya soracagına kesın bılgı almak ıcın google amcaya sorsana
bu böyle olmazki. al eline bir tercih rehberi ordan incele
iş olanağı en yüksek şuan PDR .. Onun haricinde Siyasal bilimler ve hukuk rövanşta olan meslekler..
Rövanşta mı ajdidejdhdddj
:D:D:D:D
Antropoloji, Avrupa Birliği İlişkileri, Çocuk Gelişimi, Hukuk bence bunlardan birini tercih et.
bu ulkede işletme iktisat vs gibi iktisadi idari bilimler fak. mezunlarından baska kimseye dogru durust iş yok. git işletme oku iktisat oku ya da hukuk..rahat edersin
psikoloji sosyoloji pdr ekonometri bankacılık uluslar aradı iliskiler ve dalları ticaret finansman felsefe
ikdisat, iç mimarlık tam hatırlamıyorum aklıma gelenler
moronmusun netten baksana daha detaylı eksiksiz görürsün
arkeoloji çok eğlenceli bir bölüm tavsiye ederim :)
Ben bu bölümü okumayı dusunuyorum ama ıs olanakları konusunda sıkıntım var sen okuyormusun hala bu konuda bana yardımcı olurmusunz?
Pdr Ekonomi Sosyoloji Piskoloji (bir de bunları Bogaziçinde görüyosan hepsi güzel bölümler :)
yöetim bilişim sistemleri önü çok açik bir bölümm
psikoloji ,iç mimarlık
Hukuk, iktisat, işletme...
en iyisi hukuk ona tuttur
pdr hukuk başka iyi bölüm görmüyorum şimdilik :D
iç mimar olabiliyorsun bunu çok iyi biliyorum
hukuk oku..
Psikoloji ve hukuk
P.D.R,hukuk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar