Açıköğretimi yazma derim, eğitim orada ticarethane gibi bir şey.. yeterli puan yoksada 1 yıl daha çalışman pek bi şey kaybettirmez.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evliyim ve liseyi bitireli uzun zaman oldu üniversite okumama ailem müsade etmemişti şimdi açıktan okumak daha rahat olur diye tercih ediyorum açıkçası yinede teşekkür ederim 😊
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Açıköğretimi yazma derim, eğitim orada ticarethane gibi bir şey.. yeterli puan yoksada 1 yıl daha çalışman pek bi şey kaybettirmez.
Evliyim ve liseyi bitireli uzun zaman oldu üniversite okumama ailem müsade etmemişti şimdi açıktan okumak daha rahat olur diye tercih ediyorum açıkçası yinede teşekkür ederim 😊
Estağfirullah ben teşekkür ederim
işletme iktisat sadece kayıtları yılda 800-850 tl gidiyor ek kitap alırsan 1000 tl falan senelik..
Sayısalım çok iyi değil ama 🤕
işletmede çok sayılsal yok zaten %30 u anca... ayriyetten çok kolay
Hımmm anladım teşekkür ederim
sevdiğin bölüm olmlı başarılı ola bilmek için
Biraz Kolay bir bölüm olsun istiyorum ama çok bi bilgim de yok açıkçası açık öğretim ile ilgili var mı önerebileceğin bir bölüm
büraoyönetimi bence okudum ben
Açıktan mı okudun
evet ingilizce Nil hoca var çok değerli efsane o sevdirdi dersleri bana
Yaa çok iyi tebrik ederim
teşekkür edrim
başarılar
Sen ne okumak istiyorsun peki?
Şöyle ki başta çocuk gelişimi okumayı düşündüm ama zor dediler o yüzden fikir almak istedim sizden
Bence kendi istediğini oku. Başkalarının dediğini boş ver
Teşekkür ederim sadece fikir almak istedim akıl akıldan üstündür neticede teşekkür ederim 😊
sağlık bölümleri
Anadolu