Çok önemi var hocam, belki saçma gelebilir ama baskılı renkli şeylerden kaçınmalısın mahkemede olabildiğince basic ve renksiz giymeye bak. Mesela ayarlayabilirsen bu saatte, siyah ayakkabı siyah pantolon ve beyaz bir gömlek iyi olur mahkemeye çıkmadan yarım saat önce prova yap hakime karşı ne diyceksin sorulara nasıl cevap vericeksin v. b uzatmadan net cevaplar verirsen hakim o kadar senden tarafa olur ama karşıda bir avukat varsa kurgu diyebilir kurgu dediğinde konuşma hakkı ister, mahkeme öncesi prova yaptım der geçirirsin lafı olur biter. :)
Ağır ceza ya bu kıyafetle gidersen en ağır cezayı alabilirsin :)) Şaka bir yana kıyafet önemlidir. Şortu değişrmeye bak. Bu kıyafet senin adına eksi not demektir. Hakimler sadece ifade ve şahitlere değil kılık kıyafet ve salondaki davranışlara da dikkat ederler.
kıyafet önemlidir çünkü ilk intiba için önemlidir arkadaşlarından bir şey ayarlamaya çalış yapamıyorsan da bari konuşurken sakın kendini el kol hareketleri kullanarak anlatma bari oradan yırt sorduğu sorulara da kısa net cevaplar ver ağır ceza hakimleri manyaktır lafı uzatınca bağırıyorlar
Giyim önemli tabi plaja gidebilirisn bu kıyafetle evet ama mahkemryr asla dalga geçiyor giibi arkadasından ayarlamaya çalış ya da en kotu yeni bir pantolon al.
Giyim öncelikle resmi makamlarda öneridir Hakîmin taktir yetkisinde bile önemli etken olabilir daha klasik bir giyim Tarzı siyah pantolon beyaz Gömlek veya takım elbise giymelisin
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Siyah kot ve lacivert gömlek giydim, allaha şükür gittiğim gibide geri döndüm :)
En İyi Cevaplar