Biri onun arabasını aldı dolandırdı onu sonra da nispet yaptı ana bacı küfür etti ona küfür etmiş kavgaya çağırmış tenha yere çağıran da mafyanın oğlu oda yanına silahi almış kendini korumak için kavga esnasında vurmuş öldü
Vallahi Aralık'ta kar falan yağar kesin yeni bir mont beğendim bershka dan unisex bir mont üstüme onu giyerim altıma da daha kombinlemedim atiyimda bak monta güzelmi sencehttps://instagram. fesb10-4. fna. fbcdn. net/v/t51.2885-15/373618002_323445946805463_1272002695602129425_n. jpg? stp=dst-jpg_e35&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6ImltYWdlX3VybGdlbi4xNDQweDE4MDAuc2RyIn0&_nc_ht=instagram. fesb10-4. fna. fbcdn. net&_nc_cat=103&_nc_ohc=FWGEdFcL8YoAX8ytUk1&edm=ALQROFkBAAAA&ccb=7-5&ig_cache_key=MzE4MzEyMTAyNzc4NDM1NzA5OA%3D%3D.2-ccb7-5&oh=00_AfAk5YfvLcSU01hCQ89UuW82inZ6RfMBEMeGuaZmHSpldw&oe=655D399A&_nc_sid=fc8dfb
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İstersen çıplak git kim. ne karışır gadası
olur mu öyle şey yerine göre giyilmesi gerekiyor bence
Sen ne giyeceğini bilirsin
Bunları giymek istiyorum da bide dikkat çekici olur cezaevine süslenip gelmiş dedirtmek te istemiyorum
canına mı susadı bu kızlar cezaevine giren erkekle işin ne
Bende öyle diyordum önceden de öyle değilmiş maalesef
sevgiline pembe oda vermezler takılmanız için.. o nedenle ona malzeme olarak bişeyler göstermek istersen eğer bunu giy... tüm hatların ortada olur ;)
Ne kadar saçma bir yorum gayet üstüruplu kapalıların giydiği elbise bu
üzerindeki halini de atsana bir saçma olmayan halinle
Sen nasıl bir zihniyetsin ya sizin oralarda çarşafla geziyorlar galiba ondan bu tepki buna bile böyle diyosan diğerlerini düşünemiyorum
diğerlerini görmedim yorum yapamam
Nerede yaşıyorsun inde mi
senin üzerindeki diğerlerini kast ettim
Ben zaten açık giymiyorum
kıvrımları aşırı belli etmediğin bol şeyler giydiğin sürece sorun olmaz
Sen nerden biliyosun cezaevinde bulundunmu hiç ortamı biliyomusun da bu kadar abarttın
soruna cevap verdik diye bir de izahat mı vereceğiz sana?
Ve noluyo
? ? ?
Neden hapse girdi
Cinayet
Oha Bismillahirrahmanirrahim
Normal git gör niye üst seciyonkk
Kombin konusunda biraz takıntılıyım cezaevine özel bir şey değil
kanka giymemen daha hoş olur
Neden üstüruplu ama o ortamda dikkat çekici mi olur
evet çok dikkat çekici olur. daha önce kapalı ceza evinde bulundum. açık ceza evi ise sorun olmuyor.
Kapalı ceza evi peki sizce nasıl giysem daha uygun olur
minimum dekolte her zaman daha iyidir.
Tamam
Kalçanı çok belli eder bej rengi bence
Çokta dar değil bence
Fotoğrafta kalçana oturur gibi duruyor ama tabi seni bilmediğimden sen daha iyi bilirsin eğer öyle bir sorun olmaz diyorsan bence gayet usturuplu
Yani çok zayifta değilim balık etli de değilim fitim azıcık belli eder belki
Azıcık belli ederse bence bu riske girmene değmez diye düşünüyorum
Tamam nasıl bir kombin yapmalıyım sence
Bilmem hiç cezaevinde bulunmadım :)
Neden hapisteki
Cinayetten
Napmış işte kimi neden öldürmişki
Biri onun arabasını aldı dolandırdı onu sonra da nispet yaptı ana bacı küfür etti ona küfür etmiş kavgaya çağırmış tenha yere çağıran da mafyanın oğlu oda yanına silahi almış kendini korumak için kavga esnasında vurmuş öldü
He çokta suçlu değilmiş haketmiş karşıdaki
Evet maalesef
Giyilebilir.
Bencede
Pantolon ustüne kazak giyin en mantiklisi
Olabilir
Cenaze evinde siyah giyilir
Cenaze değil ceza evi
Hmm
Tayt giy
Tamam :))
Ne giydin bakimm
Daha giymedim Aralık'ta gidicem daha var
Ne giymeyi planliyorsun?
Vallahi Aralık'ta kar falan yağar kesin yeni bir mont beğendim bershka dan unisex bir mont üstüme onu giyerim altıma da daha kombinlemedim atiyimda bak monta güzelmi sencehttps://instagram. fesb10-4. fna. fbcdn. net/v/t51.2885-15/373618002_323445946805463_1272002695602129425_n. jpg? stp=dst-jpg_e35&efg=eyJ2ZW5jb2RlX3RhZyI6ImltYWdlX3VybGdlbi4xNDQweDE4MDAuc2RyIn0&_nc_ht=instagram. fesb10-4. fna. fbcdn. net&_nc_cat=103&_nc_ohc=FWGEdFcL8YoAX8ytUk1&edm=ALQROFkBAAAA&ccb=7-5&ig_cache_key=MzE4MzEyMTAyNzc4NDM1NzA5OA%3D%3D.2-ccb7-5&oh=00_AfAk5YfvLcSU01hCQ89UuW82inZ6RfMBEMeGuaZmHSpldw&oe=655D399A&_nc_sid=fc8dfb
Bu