Ayrıca baloya gitmekle falan hiç alakası yok. Sonuçta yerine ortamına göre giyinmek lazım..
Mahkemeye giderken nasıl giyinilir?
Ayrıca baloya gitmekle falan hiç alakası yok. Sonuçta yerine ortamına göre giyinmek lazım..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
canim ben soyliyim 1 nci daha uygunn yAni altina kumas pantolan onun uzerine penye onun uzerine ceket ve stelletto havali ve havai bir sekilde yutudun mu bide diksiyonunu iyi kullanmam lazim evde biraz alistirma ama benim icin gerek yokk harika olursun kucuk bileklik bide avukatlarin yaninda calistim ve adliyeye gittim orda herkezin giyimini takip ettim butun kadinlar oyle giyiyodu sen birZdaha havai ve zarif olcaksin sadece
mahkeme modası :D bence 3. fotoğraftaki gibi olabilir.
Sanık sıfatı ile gidiyosan eğer giyimine özen göster abartmadan (abartmaktan kastım abiye giyip gitme) şık giyin iyi hal indiriminde göz önünde bulundurulur. Tanık veya davacı olarak gidiyosan çok mühim değil ancak yine de ev halinle gitme saçına makyajına da ayrıca dikkat et fazla abartmadan takıl.
Klasik mütevazi klasik.. Boşanma davası olduğu için temiz aile kadını ve VS imajı olsun
Cevap
73Cevap
Çıkacağın ortam yani mahkeme malesef ki türkiyede. Orada öyle çok konuşamayacaksın kimse seni dinlemeyecek sorduklarını bile öylesine soracaklar sana. o dedi bu dedi mubaşir bağırdı 10 dk da üç ay sonraya erteleme. Rezalet bir durum. birde kafadan sana tuhaf gözlele bakan insanlar hor gören bakışlar göreceksin. mübaşir bile buranın allahı benim havalarında. adalet namına insanlık ve saygı adına hiç bişey bekleme. Böyle bir yere gitmek için kıyafete çok önem vermemek gerekir. Davan nedir bilmiyorum ama hele birde davanda savcı bozması ukalalar varsa eywah ki ne eywah. Malesef burası türkiye. Herkes etrafını ezerek makam satmanın peşinde. Herkes kendisini ötekinden üstün gösterme çabasında. Cehaletin esaretin ve gizli bir köleleğin beşiği bu ülke.
Siyah ceket, beyaz ya da siyah pantolon ve stiletto topuklu ayakkabı, uygun olur.
Artık mahkemede giyime dikkat etmiyorlar. Eskidendi o derli toplu gidince adam sanılmalar şimdi adam cinayet işleyip takım elbiseyle gidiyor müebbet yiyor. Sporda gidilmez ama aşırı bir özene gerek duymuyorum
Mahkemeyi görmüş biri olrak söylüyorum sivillerin kıyafetine bakmıyolar orda resmi giyinen sadece avukatlr hakim falan oluyo çok aşırıya kaçmamak şartıyla giyilinebilir
Giyimin klasik olsun, renkler malum klasikte. Makyajın sade, saçın normal yapılı olsun. Duruşun daha önemli sonrasında. Yakında ben de gireceğim yapacağım ve konuşacaklarım net.
Bu soruda fikrinizi belirtir misiniz lütfen benim için önemli? Kız arkadaşımla girdiğim bu idida sizce nasıl sonuçlanır girdiğim iddia biraz ağır lütfen yardım? ↗
nasıl giyindiğin önemli değil ama etki eder efendi dur ve takıma yakın bir elbise sec orda soru sorulmadıkca atlama cevap verme efendi dur bide
Tek renk kot ve normal bu kadar topuklu olmayan bir ayakkabı üzerine gömlek ya da benzeri bişey giyebilirsin niye abartasın ki avukat mısın? :)
ciddi olursan iyi olur en azından hakim pozitif düşünür lakın kot pantolonla vs gidersen de problem olmaz
Klasik ama abartı değil mesela stiletto yerine kısa topuk veya babet olabilir
Her türlü gidilir aslında ama resmî görünmek için 3. fotoğrafta olduğu gibi giyinmek yeterli
Takıl kafana göre diyecemde uçuk kaçık bir tarz olmaz hakim iyi bakmiyor öylelerine haberin olsun.
Abartmaya Gerek yok, siyah bir pantolon üzerine beyaz gömlek ve ceket giyebilirsin.
Beyazlık saflığı masumluğu simgeler, ama hakim karşısında
strateji yaptığınız düşünülebilir, Siyah en uygun renk
gerçi doğal kıyafetlerin en doğru seçim
Siyap pantolon, beyaz gömlek, siyah ayakkabi ya da aşırıya kaçmadan renkli bir gömlekte olabilir. Sade kırmızı ya da mor vs..
Hiç sorun yapma olur istediğini giy hatta daha iyi olur zaten hakim bakmıyor bile
Sade giyinmen yeterli. Zira toplamda 10 dakka ya kalırsın ya kalmazsın. Çok fazla abartma sıradan sade bir görüntü ver.
Bir gömlek, bir kot, altına da hafif topuklu veya spor ayakkabıyla bir çanta ideal olacaktır.
O şekilde de gelenler vardı ancak ben siyah kalem elbise ve topuklu ile gitmiştim
Ogrenirsen bana da soyle ya da ben goeusleri takip edeyim benim de mahkemem var
Normal giyin gitsin ne fark eder. Tutukluysan başka
mahkemedeki sıfatına bağlı.
ne mahkemesine gideceksin?
boşanmak için çokta özenmene gerek yok bence. kot tişört gidilir. ama hakim karşısında çizmek istediğin bir imaj var ise ona göre giyinebilirsin.
Böyle giyin bence... images.digopaul.com/.../daltons_2.jpg
normal bir elbise giy git işte pijama ya da bikini olmicagına göre
BN birşey yapmadm dediğinde hakimin bu tipleri işte sende yapamasn demesi lazm
Kalabaligi duyunca hemen tutusuyonuz he :) Gunluk biseyler giy git nolacak sanki.
Ne fark eder ya istersen cok acik bie sekilde cik😂Bu algi ne
Sende herkesi tersliyisun
@Hakan_35_1912 Yok bea😂
Ya ters cevao veriyosun ya da yok veriyosun dikkat ettik takip ediyorum çünkü seni 😀😀
@Hakan_35_1912 Wowow reklamin iyisi kotusu olmaz takibe devam😂
Reklâm derken nasıl yani 🤔🤔😂
la ben eşofmanla gittim ifade verdm geldm. gelinlikle git gelinlikle :D
Sağdan üçüncü. Ama sen Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafının olduğu bir t-shirt giy bence.
valla ben mafya gibi gittim karşı taraf gelmedi duruşmaya hakim bana kitledi cezaları hep
Farketmez. Sanık falan değilsen sorun yok kıyafette.
3. resimdeki gibi uygun olur :) avukat mısın yoksa dava da taraf mı
ha bunlar hakimin aklını alır karşı taraf hapı yuttu ama hakim kadınsa sen hapı yuttun
haklısın ama ben bunu bayanlar karşılarında kendisinden güzeli görürünce ksıkanır diye yazmıştım fikrimde zikrimde yanlışmış demekki
oda benim yediğim fırçayı yerse senden sıkıntı kalmaz ortada :D
şimdi davadan davaya manyaklık değişir sizin dava neydi
ozaman https://www.youtube.com/watch?v=rWYfkIrJi6I dinleyip buna çözüm bulalım
ozaman kahvemi yapayım
Takım tarzı resmî giyin mahkeme seninse iyi hal alırsın
4 değil diğerleri olabilir.
Siyah, baştan aşağı siyah kazandırır.
Neden gidecene bagli ne olarak gidiceksin sanikmi tanikmi
ne sebeble gidiyorsun bilmemde istediğini giyersin
Koyu tonlarda daha ideal olur :)
Soldan 3 e benzer foto Uygun olur
Ben sanık olarak çıkacağım ceza davası ne giyinmeliyim